ah canım ya kıyamam ben sana inşallah çok zor diyet vermezleray hadi ggozun aydın adasım. yırtıtn sekerdende yani vallahi allah vermisin kimseye yani bu yiyememe durumunu. yani diyet yapsan arada amann der yersin ne bilim annemin kayınvaldeminde sekeri var ama onlar amaann deyip borek pogacca goturuyorlar arada çunku korkuları tek kendilerniden yana ama bir gebelikte aman deyip yenilmiyorsanırım korkudan halimi bilemezsiniyani ama alısmaya basladım heryere kepekli galetaları falan tasıyıp peynirimle yemege millet borek çorek y erken:) veee bu sabah yarım kilo verdigim gorunce daha bir hosuma gitti bu durum:)
hos bulusma gunu siz waffle ları yerken ben dusman gozlerle size bakcamo ayrı ama:))) bende artık idare etcek birseyler getiririm yanımda:) yada light tatlı falan oluyor mado da onlardan yerim:)
hadi gözün aydın derya maşşallaaaah bebişine en tombiş senin bebişin sanırımbizde geldik doktordan herşey çok güzel gelişimide çok iyi dedi doktor:teytey: en önemlisi amniyotik bant yok olmuş yani artık öyle bişey yok:Saruboceq::lepi::sm_cool: kuzumun başıda yukarı dönmüş zaten bu gün çok rahattım ağrısız sızısız dolaştım :sm_cool:tetanoz aşısını sordum geçen sen haziranda vurulduğum için gerek yokmuş yani ondan sıyırdık .şeker yüklemem yapıldı ama sonucu almayı bekleyemedik kociş göreve gitti .yarın öğrenebileceğim .sadece 1 kilo almışım doktor kilon çok iyi dedi toplam 10 kilodayım şuan yani.:dance:
gelelim tosunuma boyumuzu öğrenemedik ama 778gr olmuşuz.her hafta başımız sata göre ileri bacaklarımız tam satla uyumluydu bu hafta hepsi eşitlenmiş tam 24+4 olmuşuz:teytey: bizden bukadar teyzeleri.kaydirigubbakcemile3
esracım gözün aydın valla baya kilo almışsın şimdi bakcam göbek şova bendeslm kızlar nasılsınızzz
ben süperimmm
az önce doktordan geldim şekerim güzel çıktı yani sorun yok derin bir nefes aldımmm,oğluşum bana güldüüüü ilk evrimin fotoyu gördüğümde inanamamıştım ama gözlerimle gördümm ağzını açıp kapadıı dilini çıkardı ben şok üstüne şok yaşadımmm sanki bişi yiyodu yaşlı dedeler gibi çeneyi açıp kapadı ay süperdii yaa 542 gr olmuşuz teyzeleri,suyumuz güzel,satla uyumlu gidiyomuşum herşeyimiz güzel çıktı temmuz son hafta doğum dedii,kısacası bebişim çok iyiio iyi olunca aldığım kiloları kafaya takmadım bile ama kızlar korkunç bi durumdayım,tamm 83 kiloyum delikafadulden yani 13 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin,doktora diyorum ben çok kilo alıyorum napcam böyle birşey olmaz dedi diyet felan gerekmezmi dedim hayır dedii,tansiyonum normal gözle görülür şişliklerim yok bu kadar tuzlu yememe rağmenn aman inşallah olmaz,benim doktor şişkoları seviyo heralde lülülülülülü neyse geçmişe bi bakim ne var ne yok...
cumartesi siz buluşmanın heycanındasınız benim randevum var. randevumu gölgeliyosunuz yani kızlar ama sizide çok merak ediyo olucam...yok kızlar merek etmeyin sizler aramızda en zayıf olanlarsınız cumartesi beni görünce biz senin yanında tığ gibiyiz dersiniz çünkü en şişko benim ama dalga geçmeyin alınırım haa
canım gözün aydın allah tamamına erdirsin oğluşuna koca bir maşallah :CüvCüv:KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
hihoyyythihoyyytnihayet geldin be güzelim nerdeydin... biz bilioduk zaten o göbekdeb bir TEOMAN gelecegini kesinleşmiş oldu.. hadigözun aydın..hep öle mutlu haberlerle gel inş. sonuna kadar.a.s.KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
canım ben ogün dipten temizlik yaptım kapıları filn halıların kaldırdım baya temizledim ama ii deilmiş yoksa ölesine günlük süperme işlerine dr.larda bişi demiolar ama ağır yüklenmeye kızıolar ben denedim görüdm:) ama azımın payını verdiği oğluşum birdaha temizlik yapmam:)kıslar ben size bişii sorcam hani temzilik yaptım şöle oldu böle oldu yazıyosunuz ya temizlik derken??? sadece süpürüp viledayla silmek ve toz almakmı yoksa daha detaylı ve yorucumu? kapı cam halı koltuk silmek gibimi??korkuyorum valla..ev süpürüyorum dinlene dinlene her oda için dinlenerek yapiyorum camtabiikii silmices artık ama ya diğerleri süpürrüp silmek?
Hımm basbayağı öyle işte. O tarihten sonra 3 ay regl olmadım, dra gittim hamileymişim..Hihoo... Bir süre (bikaç ay) yumurtlamadım sonra yumurtladım ve döllenmişim..Tavuklar gibi hissettim yaa(
arkadaşlar sabah tetanoz aşısı ile ilgili sormuştum ya. sağlık ocağına gittim izin alıp. sağlık ocağında vurulan aşıların difteri ve tetanoz aşısı olduğunu söylediler.zararlı olduğunu sanmıyorum çünkü bütün gebelere bunu vuruyoruz dediler ama saf tetanoz değilmiş yani. sizler eczaneden mi alıp vurdurdunuz aşıyı o da zor bulunan bir aşıymış çünkü. kararsız kaldım.
pbinay gözün aydın olsun canım evet kızlar azınlıkta
Ay hadiii gözün aydın canııım yaaaa... çok sevindim çooookkk hihoyyythihoyyyt Hoşgelsiin teoman bebeeekk.. Annesine de oğluşumuza da MAŞALLAH kocamaaanKIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
canım gözün aydın rabbim sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsinArkadaşlar az önce öğrendik KIZIMMM olacakmış.. hihoyyyt Çok sağlıklı bir kızım var maaşallah.. Elleri hep saçında sanırım süslü bir kızı olacak (annesi gibi :))))) yerimseniben
Erkeklerin arasında nadir kız galiba benimki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?