2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ah canım ya kıyamam ben sana inşallah çok zor diyet vermezler
şeker ölçümünden önce çok tatlı yiyomuydun yani çok tatlı yemekle alakası varmı merak ettim
hadi gözün aydın derya maşşallaaaah bebişine en tombiş senin bebişin sanırım
esracım gözün aydın valla baya kilo almışsın şimdi bakcam göbek şova bende
yok kızlar merek etmeyin sizler aramızda en zayıf olanlarsınız cumartesi beni görünce biz senin yanında tığ gibiyiz dersiniz çünkü en şişko benim ama dalga geçmeyin alınırım haa
cumartesi siz buluşmanın heycanındasınız benim randevum var. randevumu gölgeliyosunuz yani kızlar ama sizide çok merak ediyo olucam...

KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
canım gözün aydın allah tamamına erdirsin oğluşuna koca bir maşallah :CüvCüv:

vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....

gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun hihoyyytben demiştim kesin erkek diye maşallah Teomanaa.s.

hihoyyythihoyyytnihayet geldin be güzelim nerdeydin... biz bilioduk zaten o göbekdeb bir TEOMAN gelecegini kesinleşmiş oldu.. hadigözun aydın..hep öle mutlu haberlerle gel inş. sonuna kadar.a.s.

Allahım inş. bend eyarın mutlu ve güzelhaberlerle gelirim...:Saruboceq:

canım ben ogün dipten temizlik yaptım kapıları filn halıların kaldırdım baya temizledim ama ii deilmiş yoksa ölesine günlük süperme işlerine dr.larda bişi demiolar ama ağır yüklenmeye kızıolar ben denedim görüdm:) ama azımın payını verdiği oğluşum birdaha temizlik yapmam:)

noraaaaaa gözün aydın canım ne kadar çok oğlu olan var bu sene sanırım erkek yılı sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda

kizlar ben eve kaciyorum, gecmisi evden okur cevap yazarim, iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkurler:))))

Arkadaşlar az önce öğrendik KIZIMMM olacakmış.. hihoyyyt Çok sağlıklı bir kızım var maaşallah.. Elleri hep saçında sanırım süslü bir kızı olacak (annesi gibi :))))) yerimseniben
Erkeklerin arasında nadir kız galiba benimki....

günlük temizliği bizde eşimle beraber yapıyoruz öyle çok detaylıyı ben yapamıyorum perşembede temizliğe bi bayan gelicek annemde olacak şimdiden hafifliyorum ama ANKARA çok yağmurlu umarım o gün hava açar

arkadaşlar sabah tetanoz aşısı ile ilgili sormuştum ya. sağlık ocağına gittim izin alıp. sağlık ocağında vurulan aşıların difteri ve tetanoz aşısı olduğunu söylediler.zararlı olduğunu sanmıyorum çünkü bütün gebelere bunu vuruyoruz dediler ama saf tetanoz değilmiş yani. sizler eczaneden mi alıp vurdurdunuz aşıyı o da zor bulunan bir aşıymış çünkü. kararsız kaldım.

Hımm basbayağı öyle işte. O tarihten sonra 3 ay regl olmadım, dra gittim hamileymişim..Hihoo... Bir süre (bikaç ay) yumurtlamadım sonra yumurtladım ve döllenmişim..Tavuklar gibi hissettim yaa(

çok hoş ya kaydirigubbakcemile5 bende acaba benim hesapta mı hata var die düşündüm ne güzel yahihoyyyt

valla ben sağlık ocağında oldum aşımı.hatta bu ay 2. dozunu olacagım.bu işleri sağlık bakanlığı yapıyor sonuçta sağlıklı nesiller için zi sorun olacağını düşünmüyorum.valla rahat rahat gidip oluyorum aşımı.gerçi 3 gün kolum şişti falan ama hem benim hem oğlum için gerekli olduğunu düşünüyorum

noracım gözün aydın canımmmm....bayadır görmüodun eve gelince anlat neler hissettinn şok oldun muu... biz bile şaşırıoruz her gördüğümüzde sen haftalardır gitmedin.

pbinaycım kızın hayırlı olsun.evet kızlar karaborsa bu sene galiba. kapışılcak kızlarınız

Ay hadiii gözün aydın canııım yaaaa... çok sevindim çooookkk hihoyyythihoyyyt Hoşgelsiin teoman bebeeekk.. Annesine de oğluşumuza da MAŞALLAH kocamaaan Senin haberleri bekliyodum merakla, içim rahatladı.. Ben kaçar şimdiii.. yrn görüşürüüz kızlar, öptüm hepinizi a.s.

kızlar neden sırt üstü yatamıyoruz da hep solumuza yatmak uygun biliyor musunuz ben en rahat sırt üstü yatabiliyorum ama benneyaptımki

canım gözün aydın rabbim sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…