2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....

haydi gözün aydın Norraacığım.

senin de gözün aydın ne şanslısın kızın olacak :)

kimsecikler yok nerelerdesniz kızlar
kayra daha gelmedinmi kuzum senden ne haber sende yazda rahtlayalım

Güzel haberlerle dolu bır topık gunu olmus.. tek tek okudum, çok çok da mutlu oldum. Tüm arkadaslarımı tek tek tebrik ederim tekrar.

Norram, ayrıyetten sana da tebrıkler.. bılıyorduk zaten oglan olacagını, resmi belgesını de almıs olduk.

Arkadaslar,

Dün gece basımın agrısıyla uyandım, bir yandan da mıdem bulanıyordu.. bıraz ac yatmıstım, ustelemedım, acaba dedım acım ondan mı mıdem bulanıyor, kalktım bır muz yedım ama bu sefer de basım agrıyor, o rahatsız ettı, kalktım mınoset aldım.. sonra artık yorgunluktan sızmış kalmısım.. sabah bıraz daha mıdem bulanıyordu, fazla olmamak kaydıyla.. Oglumun kıpırtalarını hıssetmesem hıkaye yazacagım ama cıddı moralım bozuldu, neden mıde bulantısıdır bu,bas agrısıdır?? Basınıza gelen bır durum mu?? Yardımcı olursanız sevınırım.

geçmiş olsun evriş benim her sabah mide bulantılarım olur erken kalktıysan o tetikliyor bulantıları çünkü benim hafta içi hergün oluyor belkide oğlun aç kalmaya daynamıyodur annesi cokacimcoook oda baş ağrısı yapmıştır. içini ferh tut geçmiş olsun tekrardan

geçmiş olsun canım yaa.. Üşüttün mü acaba?

norracım tebrik ederim.gözün aydın.

erviş korkma sakın cok ama cok normal bulantıların olması.benimde bulantılarım 2 gundur yok.onun dısında her sabah cıkarıyordum.ve haftanın 2 gunu de sabah akşam bulantım devam ediyordu.sanırım 9 ayı bu sekilde tamamlayacağım.birde yanmalar başladı.aşırı rahatsız ediyorsa doktoruna danıs tabıkı.ama bu bulantıların arada bir olması cok normal sakın canını sıkma.

Ya aç yattım dıye olduysa sabah nıye tekrar ettı onu anlamadım.. aklıma 50 tane sey geldı..

geçmiş olsun canım yaa.. Üşüttün mü acaba?

Sanmam kuzu.. saolasın. Sabah kalktım, moral sıfır.. Ozgur aldı benı, dolaştırdı, sonra kayınvalıdeme bıraktı, o da benı oyaladı sagolsun.. yıne de hafıf bas agrısı var hala.

Sorun da orada ya zaten.. benım en basından berı hıc mıde bulantım olmadı.. nereden cıktı bu mıde bulantısı onu anlayamadım, dr a da ulasamadım.

geçmiş olsun canım benim aç yatınca hem başım ağrıyor hemde midem fena oluyor geceleri yanıma süt koydum uyanınca bi ara onu içip yatıyorum bi dene ama önce doktoruna anlat .korkacak bişey yoktur inşallah

Doktorumu bugun bulamadım, ortalıgı da bu yuzden ayaga kaldırmak ıstemıyorum acıkcası, o yuzden yarın ulaşmaya calısacagım. İlk kez basıma gelınce senaryolar yazdım kafamda ıste.. ay atamadım bır turlu ustumden bu salak halımı... imdaaatttttt!!!

Tv da hıc bır sey yok ki.. tek tazeburcunun canım aılemı var.. onun harıcınde ızlenecek hıc bısı yok.. bırasdan umutsuzevkadınları baslayacak cnbc e de bende ona bakarım ama pc kucagıma oldugu ıcın dizi ıslemek benı koparmıyor pek sıteden.

Ben oğluşuma bişiler aldım bugun.. bir yandan onları ekleyeyım bari.

Esracim gozun aydin, seker yokmus cok sukur, sevimli oglusun gulmus ne gusell...
deryacim senide tebrik ederim, insan nasil mutlu oluyor yaa..
Ama nasıl bir kıpırtı..tarif edin çatlıycam çünkü bu bebek mi değil mi diye..

aycacim, simdi karnini akvaryum gobi dusun su dolu, icerde irice bir balik vurup kaciyor:))kuvvetlendikce de tekmeye donuyor o vurup kacmalar.. dun oturdugum yerde beni yerimden sicratti, ay iye bagirmisim istemsiz, esimde korktu, tabi sonrasinda yuzumde tatli bir siritma, yasadikca anliycaksin..

Lalcim seninde gozun aydin kusunu gormussun..buarada ben kalcamdan dolayi hep saga yada sirt ustu yatiyordum, donuyorum yine ama hep sirtustu uyaniyorum..sag tarafta daha rahat ediyorum..

canim gecmis olsun, belki yedigin bisey dokunmustur??ama ac yatma , ben kac gecedir 4-5 gibi ac aca uyaniyorum, cok kotu oluyor, bi dahada uyuyamiyorm, en azindan sut ic yatmadan, 1 biskuitle..

kizlar buarada suan bulutlarin ustundeyim,hic bisey keyfimi bozamadi, randevuma saatinde gitmeme ragmen 45 dk bekledim doktoru, sonrasinda gerizekali sef bi suru laf soyledi baska bi sebepten bana ve diger arkadasima, hatta kiz agladi aglicak, ben siritiyorum hala..zaten o yuzden size gec haber verebildim, bi turlu giremedim nete..banyomuzun elektrik sistemi cokmus, suan dus alamiyorum rahat rahat, tum tesisatin degismesi gerek, salona su sizinti yapmis, kagit kabarmis, esim disarda gec gelicek, bugandevuya gelemediun rv.s.v.s ama hic bisey moralimi bozamiyor yaa, ben cok mutluyum...yuzumde bi siritma, kayin valideme bile telde "babannelerin guzeli napiyon" dedim, dusunun artik:))))allah bu bebislerin eksikligini gostermesin...

şöyle bi göz attım sanırım genel olarak herşey yolunda.tansiyon sorunu olanlar var galiba hasta olanlara geçmiş olsun.bebeğini görenleri tebrik ederim.
ben ve bebğim iyiyiz cok sükür.sık giremiyorum kızlar aklım sizde dikkat edin kendinize ve bebğinize.

Amin Norraamm.. mutlulugun daim olsun ınsallah hep, tekrar gozun aydın kuzum. Söylediğin öneriyi yapacagım, tesekkur ederim canım benım.

Arkadaslar,

Jokerde bebek emzirme yastıgında indirim yapmıslar.. oldukca da ıyı bır markanın.. eger kullanmayı dusunuyorsanız degerlendırın derim.. hatta yanında emzirme örtüsü de oldukca uyguna gelıyor.. ben aldım bugun, cicilere ekledim, bakmak ıstersenız orada fotoları var.

evris yastik cok hos, gerci diger tarafta sordum ama burdasin diye bi daha sorayim, ne kadara aldin kuzu??

yastigin fiyati cok iyiymis, gelince bende alayim, burda cok pahali onlar.. gerci sutum olurmu bilmiyorum en kotu biberon verirken kullanirim...:1hug:

Allaa alla nıye sütün olmasın ki Norraa.. laf simdi seninkisi de.. ay kızdırma benı aksam aksam.. nıye sartlandırıyorsun ki sen kendini simdi böle..

Bu arada.. annenlere soyle alsınlar kuzum.. Nisan sonuna kadar yapmıslar bu kampanyayı.

tamam tamam kismaama napim benim memisler cok kucuk, simdi yavas yavas biseye benzedi, anneminde hic sutu olmamis onunda kucukmus, belki benimde olmas dedim, keske olsa, cok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…