KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
Arkadaşlar az önce öğrendik KIZIMMM olacakmış.. hihoyyyt Çok sağlıklı bir kızım var maaşallah.. Elleri hep saçında sanırım süslü bir kızı olacak (annesi gibi :))))) yerimseniben
Erkeklerin arasında nadir kız galiba benimki....
Arkadaslar,
Dün gece basımın agrısıyla uyandım, bir yandan da mıdem bulanıyordu.. bıraz ac yatmıstım, ustelemedım, acaba dedım acım ondan mı mıdem bulanıyor, kalktım bır muz yedım ama bu sefer de basım agrıyor, o rahatsız ettı, kalktım mınoset aldım.. sonra artık yorgunluktan sızmış kalmısım.. sabah bıraz daha mıdem bulanıyordu, fazla olmamak kaydıyla.. Oglumun kıpırtalarını hıssetmesem hıkaye yazacagım ama cıddı moralım bozuldu, neden mıde bulantısıdır bu,bas agrısıdır?? Basınıza gelen bır durum mu?? Yardımcı olursanız sevınırım.
Güzel haberlerle dolu bır topık gunu olmus.. tek tek okudum, çok çok da mutlu oldum. Tüm arkadaslarımı tek tek tebrik ederim tekrar.
Norram, ayrıyetten sana da tebrıkler.. bılıyorduk zaten oglan olacagını, resmi belgesını de almıs olduk.
Arkadaslar,
Dün gece basımın agrısıyla uyandım, bir yandan da mıdem bulanıyordu.. bıraz ac yatmıstım, ustelemedım, acaba dedım acım ondan mı mıdem bulanıyor, kalktım bır muz yedım ama bu sefer de basım agrıyor, o rahatsız ettı, kalktım mınoset aldım.. sonra artık yorgunluktan sızmış kalmısım.. sabah bıraz daha mıdem bulanıyordu, fazla olmamak kaydıyla.. Oglumun kıpırtalarını hıssetmesem hıkaye yazacagım ama cıddı moralım bozuldu, neden mıde bulantısıdır bu,bas agrısıdır?? Basınıza gelen bır durum mu?? Yardımcı olursanız sevınırım.
geçmiş olsun evriş benim her sabah mide bulantılarım olur erken kalktıysan o tetikliyor bulantıları çünkü benim hafta içi hergün oluyor belkide oğlun aç kalmaya daynamıyodur annesi cokacimcoook oda baş ağrısı yapmıştır.içini ferh tut geçmiş olsun tekrardan
geçmiş olsun canım yaa.. Üşüttün mü acaba?
norracım tebrik ederim.gözün aydın.
erviş korkma sakın cok ama cok normal bulantıların olması.benimde bulantılarım 2 gundur yok.onun dısında her sabah cıkarıyordum.ve haftanın 2 gunu de sabah akşam bulantım devam ediyordu.sanırım 9 ayı bu sekilde tamamlayacağım.birde yanmalar başladı.aşırı rahatsız ediyorsa doktoruna danıs tabıkı.ama bu bulantıların arada bir olması cok normal sakın canını sıkma.
Güzel haberlerle dolu bır topık gunu olmus.. tek tek okudum, çok çok da mutlu oldum. Tüm arkadaslarımı tek tek tebrik ederim tekrar.
Norram, ayrıyetten sana da tebrıkler.. bılıyorduk zaten oglan olacagını, resmi belgesını de almıs olduk.
Arkadaslar,
geçmiş olsun canım benim aç yatınca hem başım ağrıyor hemde midem fena oluyor geceleri yanıma süt koydum uyanınca bi ara onu içip yatıyorum bi dene ama önce doktoruna anlat .korkacak bişey yoktur inşallah
Esracim gozun aydin, seker yokmus cok sukur, sevimli oglusun gulmus ne gusell...slm kızlar nasılsınızzz
ben süperimmm
az önce doktordan geldim şekerim güzel çıktı yani sorun yok derin bir nefes aldımmm,oğluşum bana güldüüüü ilk evrimin fotoyu gördüğümde inanamamıştım ama gözlerimle gördümm ağzını açıp kapadıı dilini çıkardı ben şok üstüne şok yaşadımmm sanki bişi yiyodu yaşlı dedeler gibi çeneyi açıp kapadı ay süperdii yaa 542 gr olmuşuz teyzeleri,suyumuz güzel,satla uyumlu gidiyomuşum herşeyimiz güzel çıktı temmuz son hafta doğum dedii,kısacası bebişim çok iyiio iyi olunca aldığım kiloları kafaya takmadım bile ama kızlar korkunç bi durumdayım,tamm 83 kiloyum delikafadulden yani 13 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin,doktora diyorum ben çok kilo alıyorum napcam böyle birşey olmaz dedi diyet felan gerekmezmi dedim hayır dedii,tansiyonum normal gözle görülür şişliklerim yok bu kadar tuzlu yememe rağmenn aman inşallah olmaz,benim doktor şişkoları seviyo heralde lülülülülülü neyse geçmişe bi bakim ne var ne yok...
deryacim senide tebrik ederim, insan nasil mutlu oluyor yaa..bizde geldik doktordan herşey çok güzel gelişimide çok iyi dedi doktor:teytey: en önemlisi amniyotik bant yok olmuş yani artık öyle bişey yok:Saruboceq::lepi::sm_cool: kuzumun başıda yukarı dönmüş zaten bu gün çok rahattım ağrısız sızısız dolaştım :sm_cool:tetanoz aşısını sordum geçen sen haziranda vurulduğum için gerek yokmuş yani ondan sıyırdık .şeker yüklemem yapıldı ama sonucu almayı bekleyemedik kociş göreve gitti .yarın öğrenebileceğim .sadece 1 kilo almışım doktor kilon çok iyi dedi toplam 10 kilodayım şuan yani.:dance:
gelelim tosunuma boyumuzu öğrenemedik ama 778gr olmuşuz.her hafta başımız sata göre ileri bacaklarımız tam satla uyumluydu bu hafta hepsi eşitlenmiş tam 24+4 olmuşuz:teytey: bizden bukadar teyzeleri.kaydirigubbakcemile3
Ama nasıl bir kıpırtı..tarif edin çatlıycam çünkü bu bebek mi değil mi diye..
çok saol canımm.... darısı tüm bebişlerini özleyen annelere. keşke hergün görsek.
kızlar midem yanmaya başladı 3-4 gündür. ve geceleri de uyuyamıorum. sola yatmaktan sabahları sırtım tutulmuş kalkıorum. nolcak böle. sola takıntı yaptım sırt üstü bile yatmıorum beynim otomatiğe bağlanmış durumda. ve mide yanmam baya ağır.-tatlicadiarzu- sizde durumlar nassı
Arkadaslar,
kizlar buarada suan bulutlarin ustundeyim,hic bisey keyfimi bozamadi, randevuma saatinde gitmeme ragmen 45 dk bekledim doktoru, sonrasinda gerizekali sef bi suru laf soyledi baska bi sebepten bana ve diger arkadasima, hatta kiz agladi aglicak, ben siritiyorum hala..zaten o yuzden size gec haber verebildim, bi turlu giremedim nete..banyomuzun elektrik sistemi cokmus, suan dus alamiyorum rahat rahat, tum tesisatin degismesi gerek, salona su sizinti yapmis, kagit kabarmis, esim disarda gec gelicek, bugandevuya gelemediun rv.s.v.s ama hic bisey moralimi bozamiyor yaa, ben cok mutluyum...yuzumde bi siritma, kayin valideme bile telde "babannelerin guzeli napiyon" dedim, dusunun artik:))))allah bu bebislerin eksikligini gostermesin...
evris yastik cok hos, gerci diger tarafta sordum ama burdasin diye bi daha sorayim, ne kadara aldin kuzu??
Yafrum yastık 39, emzirme örtüsü ile 49 a geliyor..
yastigin fiyati cok iyiymis, gelince bende alayim, burda cok pahali onlar.. gerci sutum olurmu bilmiyorum en kotu biberon verirken kullanirim...:1hug:
Allaa alla nıye sütün olmasın ki Norraa.. laf simdi seninkisi de.. ay kızdırma benı aksam aksam.. nıye sartlandırıyorsun ki sen kendini simdi böle..
Bu arada.. annenlere soyle alsınlar kuzum.. Nisan sonuna kadar yapmıslar bu kampanyayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?