gözün aydın zaten belliydi oğlun olucagı herşeyinde güzel çıkması çok iyi artık sende tadını çıkar hoşgeldin teoman bebek ağız tadınıda bozma canım....KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
evet kızlar erkeklere oranla daha az hayırlısı olsun sağlıkla gelsin..Arkadaşlar az önce öğrendik KIZIMMM olacakmış.. hihoyyyt Çok sağlıklı bir kızım var maaşallah.. Elleri hep saçında sanırım süslü bir kızı olacak (annesi gibi :))))) yerimseniben
Erkeklerin arasında nadir kız galiba benimki....
eğer yatabiliyosan yat bir sakınca yok ilerleyen dönemlerde dahada zor olucak sol bebeğin içerde en rahat oldugu şekil ondan sag tarafta bebege kan taşıyan ana damarlar var ondan dr sola yatmak iyi derler...kızlar neden sırt üstü yatamıyoruz da hep solumuza yatmak uygun biliyor musunuz ben en rahat sırt üstü yatabiliyorum ama benneyaptımki
canım hiç sıkılma gebelik boyunca zaman zaman bunlar olabiliyo telaşlanıcak bişey yok kendini huzursuz etme keyfine bakGüzel haberlerle dolu bır topık gunu olmus.. tek tek okudum, çok çok da mutlu oldum. Tüm arkadaslarımı tek tek tebrik ederim tekrar.
Norram, ayrıyetten sana da tebrıkler.. bılıyorduk zaten oglan olacagını, resmi belgesını de almıs olduk.
Arkadaslar,
Dün gece basımın agrısıyla uyandım, bir yandan da mıdem bulanıyordu.. bıraz ac yatmıstım, ustelemedım, acaba dedım acım ondan mı mıdem bulanıyor, kalktım bır muz yedım ama bu sefer de basım agrıyor, o rahatsız ettı, kalktım mınoset aldım.. sonra artık yorgunluktan sızmış kalmısım.. sabah bıraz daha mıdem bulanıyordu, fazla olmamak kaydıyla.. Oglumun kıpırtalarını hıssetmesem hıkaye yazacagım ama cıddı moralım bozuldu, neden mıde bulantısıdır bu,bas agrısıdır?? Basınıza gelen bır durum mu?? Yardımcı olursanız sevınırım.
canım gözünaydınn paşannn grm maşallah çok güzel ismini sevsinlerr ne güzel isim severim teoman isminiKIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
pbinay seninde prensesin hayırlı olsun süslüü süslüü ne güzelArkadaşlar az önce öğrendik KIZIMMM olacakmış.. hihoyyyt Çok sağlıklı bir kızım var maaşallah.. Elleri hep saçında sanırım süslü bir kızı olacak (annesi gibi :))))) yerimseniben
canımcım sırtüstü yatmak tehlikeli özellikle bu haftalardan sonra bebeğin kordonuna dolanma riski varmış mümkün olduğunca yatma öylekızlar neden sırt üstü yatamıyoruz da hep solumuza yatmak uygun biliyor musunuz ben en rahat sırt üstü yatabiliyorum ama benneyaptımki
ehh be güzelimm bence kendini şanslı sayy bunca zaman mide bulantın olmadığı için benim sürekli oluyor mide bulantısı yanmasııı baş ağrısııı hemde baş ağrısı çok sık oluyor çok normal bunları yaşamak kaldıki sen en asgari şekilde yaşıyorsun demekki çok şanslısın şeker..ama geceleri yatarken ılık bir bardak süt herşeye iyi geliyor haberin ola..Güzel haberlerle dolu bır topık gunu olmus.. tek tek okudum, çok çok da mutlu oldum. Tüm arkadaslarımı tek tek tebrik ederim tekrar.
Norram, ayrıyetten sana da tebrıkler.. bılıyorduk zaten oglan olacagını, resmi belgesını de almıs olduk.
Arkadaslar,
Dün gece basımın agrısıyla uyandım, bir yandan da mıdem bulanıyordu.. bıraz ac yatmıstım, ustelemedım, acaba dedım acım ondan mı mıdem bulanıyor, kalktım bır muz yedım ama bu sefer de basım agrıyor, o rahatsız ettı, kalktım mınoset aldım.. sonra artık yorgunluktan sızmış kalmısım.. sabah bıraz daha mıdem bulanıyordu, fazla olmamak kaydıyla.. Oglumun kıpırtalarını hıssetmesem hıkaye yazacagım ama cıddı moralım bozuldu, neden mıde bulantısıdır bu,bas agrısıdır?? Basınıza gelen bır durum mu?? Yardımcı olursanız sevınırım.
nurdanım memiş küçük olunca süt olmazmıymış hiç öle şey duymadım anneylede ilgisi olmaz herkesin kendi bünyesi güzelim sakın şimdiden öyle düşünüp şartlandırma çünkü süt gelmesi bünyenin yanı sıra psikolojikmişte haberin olaa..tamam tamam kismaama napim benim memisler cok kucuk, simdi yavas yavas biseye benzedi, anneminde hic sutu olmamis onunda kucukmus, belki benimde olmas dedim, keske olsa, cok isterim
kızlar selam.biz bugün sabah doktora gidip 50 gram şeker yüklemesi yaptık.1 saat sonra kan aldılar.saat üç gibi sonucu alırsın dediler tabii yeme içme yok aç karına aldılar.ne kötüymüş o şekeri içmek aö karına.oradan doplere gittim tekrar adama uyuz oldum sanki bebek onun.kendi baktı sevdi..plesantam çok gençmiş daha 1.seviyede.sıvı temiz ve yeterliymiş.bebişimde gayet iyiymiş çok şükür.kıpır kıpırdı tam göremedim.velet el salladı durdu.
şeker testimde sınır 140 mış benim 90 çıktı.yani tatlıya devam.çok şükür.tatlı manyağıyım çünkü.eşimizde bebişimizde artık yukarıda arada iner ağrı yaparsa korkma dedi.haftamızdan 4 gün büyük.ama gıcık kilosunu ne söyledi nede usg de yazıyor.neyse sorun yokmuş allahıma şükür.işte böyle kuzular...darısı bekleyenlerin başına.
fiyatları gerçekten uygun yastığı bende düşünüyorum sezeryan olacak ya kucağına alıp bebeği emziremiyoruz belki işe yarar.Yafrum yastık 39, emzirme örtüsü ile 49 a geliyor..
sütün oluşu ikizlerin ebatıyla ilgili değil canım merak etmeyastigin fiyati cok iyiymis, gelince bende alayim, burda cok pahali onlar.. gerci sutum olurmu bilmiyorum en kotu biberon verirken kullanirim...:1hug:
kızlar selam.biz bugün sabah doktora gidip 50 gram şeker yüklemesi yaptık.1 saat sonra kan aldılar.saat üç gibi sonucu alırsın dediler tabii yeme içme yok aç karına aldılar.ne kötüymüş o şekeri içmek aö karına.oradan doplere gittim tekrar adama uyuz oldum sanki bebek onun.kendi baktı sevdi..plesantam çok gençmiş daha 1.seviyede.sıvı temiz ve yeterliymiş.bebişimde gayet iyiymiş çok şükür.kıpır kıpırdı tam göremedim.velet el salladı durdu.
şeker testimde sınır 140 mış benim 90 çıktı.yani tatlıya devam.çok şükür.tatlı manyağıyım çünkü.eşimizde bebişimizde artık yukarıda arada iner ağrı yaparsa korkma dedi.haftamızdan 4 gün büyük.ama gıcık kilosunu ne söyledi nede usg de yazıyor.neyse sorun yokmuş allahıma şükür.işte böyle kuzular...darısı bekleyenlerin başına.
deryacım çok sevindim çok.maşallah kuzuna...allahım nazarlardan saklasın...
gözün aydın maşallah bebişinede şu şeker işini sende hallaettin inşallah bizde sorunsuz çıkarırız ..kızlar selam.biz bugün sabah doktora gidip 50 gram şeker yüklemesi yaptık.1 saat sonra kan aldılar.saat üç gibi sonucu alırsın dediler tabii yeme içme yok aç karına aldılar.ne kötüymüş o şekeri içmek aö karına.oradan doplere gittim tekrar adama uyuz oldum sanki bebek onun.kendi baktı sevdi..plesantam çok gençmiş daha 1.seviyede.sıvı temiz ve yeterliymiş.bebişimde gayet iyiymiş çok şükür.kıpır kıpırdı tam göremedim.velet el salladı durdu.
kıslaaaaar,ya ben geliyorum,siz gidiyorsunuz :çok üzgünüm: gündüzleri burada olabilmek için doğum iznine ayrılmayı beklemeliyim sanırım.o konuda da çok şanslıyım ya...23 haziranda başlıyor iznim,okullar kapanmış olacak zaten.
hepinizi öpüyorum canlarım,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.benim midem yanıyor yine,yavaş yavaş kaçarım.
buarada evrisim bilet bakiyorum uygun fiyata, haftasonu kesinlesicek ama ya nisan son haftasi yada mayisin ilk haftasi oradayim insallah, bi bulusma ayarliyalim:))) insallah bi sorun cikmaz gelebilirim:))
evrim canım geçen gün bende yaşadım yaşadıklarını.baş ağrısı ve bende korkunç mide bulantısı.ağzıma lokma koyamadım.gece yarısı uyandım.ama benim başımın ağrısı sebep oluyormuş.kronik baş ağrısı var bende ve malesef hamilelikte geçmedi.korkma.RABBİM KORUYAMADIKLARIMIZI KORUR....İNŞALLAH...
canım hiç sıkılma gebelik boyunca zaman zaman bunlar olabiliyo telaşlanıcak bişey yok kendini huzursuz etme keyfine bak
ehh be güzelimm bence kendini şanslı sayy bunca zaman mide bulantın olmadığı için benim sürekli oluyor mide bulantısı yanmasııı baş ağrısııı hemde baş ağrısı çok sık oluyor çok normal bunları yaşamak kaldıki sen en asgari şekilde yaşıyorsun demekki çok şanslısın şeker..ama geceleri yatarken ılık bir bardak süt herşeye iyi geliyor haberin ola..
..
gözünaydın canım.maşallh bebişineslm kızlar nasılsınızzz
ben süperimmm
az önce doktordan geldim şekerim güzel çıktı yani sorun yok derin bir nefes aldımmm,oğluşum bana güldüüüü ilk evrimin fotoyu gördüğümde inanamamıştım ama gözlerimle gördümm ağzını açıp kapadıı dilini çıkardı ben şok üstüne şok yaşadımmm sanki bişi yiyodu yaşlı dedeler gibi çeneyi açıp kapadı ay süperdii yaa 542 gr olmuşuz teyzeleri,suyumuz güzel,satla uyumlu gidiyomuşum herşeyimiz güzel çıktı temmuz son hafta doğum dedii,kısacası bebişim çok iyiio iyi olunca aldığım kiloları kafaya takmadım bile ama kızlar korkunç bi durumdayım,tamm 83 kiloyum delikafadulden yani 13 kilo aldım Allah sonumu hayır etsin,doktora diyorum ben çok kilo alıyorum napcam böyle birşey olmaz dedi diyet felan gerekmezmi dedim hayır dedii,tansiyonum normal gözle görülür şişliklerim yok bu kadar tuzlu yememe rağmenn aman inşallah olmaz,benim doktor şişkoları seviyo heralde lülülülülülü neyse geçmişe bi bakim ne var ne yok...
maşallah deryabizde geldik doktordan herşey çok güzel gelişimide çok iyi dedi doktor:teytey: en önemlisi amniyotik bant yok olmuş yani artık öyle bişey yok:Saruboceq::lepi::sm_cool: kuzumun başıda yukarı dönmüş zaten bu gün çok rahattım ağrısız sızısız dolaştım :sm_cool:tetanoz aşısını sordum geçen sen haziranda vurulduğum için gerek yokmuş yani ondan sıyırdık .şeker yüklemem yapıldı ama sonucu almayı bekleyemedik kociş göreve gitti .yarın öğrenebileceğim .sadece 1 kilo almışım doktor kilon çok iyi dedi toplam 10 kilodayım şuan yani.:dance:
gelelim tosunuma boyumuzu öğrenemedik ama 778gr olmuşuz.her hafta başımız sata göre ileri bacaklarımız tam satla uyumluydu bu hafta hepsi eşitlenmiş tam 24+4 olmuşuz:teytey: bizden bukadar teyzeleri.kaydirigubbakcemile3
gözünaydın.güzel haberler var bugün maşallahslm kızlarrrr...gypsyesra canım maşallah bebişin de sen de büyümüşsünüz. birazdan fotona da bakıcam. kiloları takmayı bıraktım canım ben de yemesemde şişçem en azından yiğip şişiorum şimdi:ecrin_bebek:
babymom senin kızın ve bakü adına sevindimnmmmmmm... orda gerçekten ii bir doktora ihtiyaç varmış ve kurtulmuşsun canım. nasıl zor alıştığından geri kalmak. özellikle içindeki cana yetemiormuş gibi gelmek daha da zor. artık kurtuldunn..
noradan haber beklioruz daha gelmedi.
sakaleynmaster canım seninde kontrolun ii geçmiş . bugün baya bir kontrol yaşanmış. ben o bahsettiğn sorunu anlamadım canım ya. kordonla ilgili ne o.
ben de doktordan geldim biraz önce.bebişimiz çok çok şirindi. parmaklar emdi tepindi bacak bacak üstüne atıp keyif yaptı.babasınla oğlumuzu gururla seyrettik hihoyyyt garip bir gurur oluor insanda cidden . biz yaptık bunu diye. oysa 2 boyutluda gördüm bebişi sadece. canım oğluşumm ve oğluşumun kardeşleri.haftamızla uyumlu gidioruz. detaylı bakıldı her yeri incelendi . maşallah sorunumuz yok şimdilik. allah ta göstermesin.
üzüldüm seren serengile de yani ne işi var suyun kalmamış tansiyon fırlamış ben yurda dönücem diye tutturmak nie. ama zaten çok küçükmüş bebek . başı saolsun
teömanın hayırlı olsun.bayağı büyümüş oğlunKIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
kızın hayırlı olsun canımArkadaşlar az önce öğrendik KIZIMMM olacakmış.. hihoyyyt Çok sağlıklı bir kızım var maaşallah.. Elleri hep saçında sanırım süslü bir kızı olacak (annesi gibi :))))) yerimseniben
canım benim baş ağrılarım genelde olur ama bende sinüzit var onun etkisi.nedenini bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla gebelerde baş ağrıları olabiliyormuş.korkulacak bi şey yoktur bence.Güzel haberlerle dolu bır topık gunu olmus.. tek tek okudum, çok çok da mutlu oldum. Tüm arkadaslarımı tek tek tebrik ederim tekrar.
Arkadaslar,
maşallahkızlar selam.biz bugün sabah doktora gidip 50 gram şeker yüklemesi yaptık.1 saat sonra kan aldılar.saat üç gibi sonucu alırsın dediler tabii yeme içme yok aç karına aldılar.ne kötüymüş o şekeri içmek aö karına.oradan doplere gittim tekrar adama uyuz oldum sanki bebek onun.kendi baktı sevdi..plesantam çok gençmiş daha 1.seviyede.sıvı temiz ve yeterliymiş.bebişimde gayet iyiymiş çok şükür.kıpır kıpırdı tam göremedim.velet el salladı durdu.
kızlar sol tarafa yatınca bebeğe daha fazla kan akışı sağlanıyor.böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin taşınıyor.sırt üstü yatmalarda bebeğe giden kan akışı azalıyor bebeğe daha az oksijen gidiyor.sol ttaraf bebeklerin en güvenli oldukları yatış pozisyonu ama ben sağ sol yatıyorum.daha çok da sağıma yatıyorum.sol beni çok rahatsız ediyor bel fıtığından.bel fıtığı sol bacağıma vurduğundan soldan daha çok sağ tarafıma yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?