2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

buarada evrisim bilet bakiyorum uygun fiyata, haftasonu kesinlesicek ama ya nisan son haftasi yada mayisin ilk haftasi oradayim insallah, bi bulusma ayarliyalim:))) insallah bi sorun cikmaz gelebilirim:))

kızlar selam.biz bugün sabah doktora gidip 50 gram şeker yüklemesi yaptık.1 saat sonra kan aldılar.saat üç gibi sonucu alırsın dediler tabii yeme içme yok aç karına aldılar.ne kötüymüş o şekeri içmek aö karına.oradan doplere gittim tekrar adama uyuz oldum sanki bebek onun.kendi baktı sevdi..plesantam çok gençmiş daha 1.seviyede.sıvı temiz ve yeterliymiş.bebişimde gayet iyiymiş çok şükür.kıpır kıpırdı tam göremedim.velet el salladı durdu.
şeker testimde sınır 140 mış benim 90 çıktı.yani tatlıya devam.çok şükür.tatlı manyağıyım çünkü.eşimizde bebişimizde artık yukarıda arada iner ağrı yaparsa korkma dedi.haftamızdan 4 gün büyük.ama gıcık kilosunu ne söyledi nede usg de yazıyor.neyse sorun yokmuş allahıma şükür.işte böyle kuzular...darısı bekleyenlerin başına.

nurdan sadece ben demiştim demek istiyorum.çok istiyorum.hayırlı olsun canım...ömrü uzun olsun..

deryacım çok sevindim çok.maşallah kuzuna...allahım nazarlardan saklasın...

evrim canım geçen gün bende yaşadım yaşadıklarını.baş ağrısı ve bende korkunç mide bulantısı.ağzıma lokma koyamadım.gece yarısı uyandım.ama benim başımın ağrısı sebep oluyormuş.kronik baş ağrısı var bende ve malesef hamilelikte geçmedi.korkma.RABBıM KORUYAMADIKLARIMIZI KORUR....ıNŞALLAH...

kıslaaaaar,ya ben geliyorum,siz gidiyorsunuz :çok üzgünüm: gündüzleri burada olabilmek için doğum iznine ayrılmayı beklemeliyim sanırım.o konuda da çok şanslıyım ya...23 haziranda başlıyor iznim,okullar kapanmış olacak zaten.
hepinizi öpüyorum canlarım,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.benim midem yanıyor yine,yavaş yavaş kaçarım.

KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
gözün aydın zaten belliydi oğlun olucagı herşeyinde güzel çıkması çok iyi artık sende tadını çıkar hoşgeldin teoman bebek ağız tadınıda bozma canım....
evet kızlar erkeklere oranla daha az hayırlısı olsun sağlıkla gelsin..
kızlar neden sırt üstü yatamıyoruz da hep solumuza yatmak uygun biliyor musunuz ben en rahat sırt üstü yatabiliyorum ama benneyaptımki
eğer yatabiliyosan yat bir sakınca yok ilerleyen dönemlerde dahada zor olucak sol bebeğin içerde en rahat oldugu şekil ondan sag tarafta bebege kan taşıyan ana damarlar var ondan dr sola yatmak iyi derler...
canım hiç sıkılma gebelik boyunca zaman zaman bunlar olabiliyo telaşlanıcak bişey yok kendini huzursuz etme keyfine bak

vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
canım gözünaydınn paşannn grm maşallah çok güzel ismini sevsinlerr ne güzel isim severim teoman ismini

pbinay seninde prensesin hayırlı olsun süslüü süslüü ne güzel
kızlar neden sırt üstü yatamıyoruz da hep solumuza yatmak uygun biliyor musunuz ben en rahat sırt üstü yatabiliyorum ama benneyaptımki
canımcım sırtüstü yatmak tehlikeli özellikle bu haftalardan sonra bebeğin kordonuna dolanma riski varmış mümkün olduğunca yatma öyle
ehh be güzelimm bence kendini şanslı sayy bunca zaman mide bulantın olmadığı için benim sürekli oluyor mide bulantısı yanmasııı baş ağrısııı hemde baş ağrısı çok sık oluyor çok normal bunları yaşamak kaldıki sen en asgari şekilde yaşıyorsun demekki çok şanslısın şeker..ama geceleri yatarken ılık bir bardak süt herşeye iyi geliyor haberin ola..
tamam tamam kismaama napim benim memisler cok kucuk, simdi yavas yavas biseye benzedi, anneminde hic sutu olmamis onunda kucukmus, belki benimde olmas dedim, keske olsa, cok isterim
nurdanım memiş küçük olunca süt olmazmıymış hiç öle şey duymadım anneylede ilgisi olmaz herkesin kendi bünyesi güzelim sakın şimdiden öyle düşünüp şartlandırma çünkü süt gelmesi bünyenin yanı sıra psikolojikmişte haberin olaa..

canim gozun aydin, seker cikmamasina sevindim..bebisinde iyiymis, ne guzel, tadini cikar:))

Yafrum yastık 39, emzirme örtüsü ile 49 a geliyor..
fiyatları gerçekten uygun yastığı bende düşünüyorum sezeryan olacak ya kucağına alıp bebeği emziremiyoruz belki işe yarar.
yastigin fiyati cok iyiymis, gelince bende alayim, burda cok pahali onlar.. gerci sutum olurmu bilmiyorum en kotu biberon verirken kullanirim...:1hug:
sütün oluşu ikizlerin ebatıyla ilgili değil canım merak etme

deryacım çok sevindim çok.maşallah kuzuna...allahım nazarlardan saklasın...

şükür kayracım ses verdin merak ettim.şekeri bende yaptırdım ama aç olmana gerek yok dediler sonucum yarına kaldı senin iyi çıkmasına sevindim canım bak ne güzel herşeyde yolundaymış maşallah hihoyyyt

buda sipamin fotosu, 3d yada 4d degil ama olsun buda iyi, yakisikli oglusum:)))

gözün aydın maşallah bebişinede şu şeker işini sende hallaettin inşallah bizde sorunsuz çıkarırız ..

geçmiş olsun canım sende dikkat et kendine ve bebişine akşamlarıda kızlar topikte olabiliyo dizilere bağlı birazda ..

buarada evrisim bilet bakiyorum uygun fiyata, haftasonu kesinlesicek ama ya nisan son haftasi yada mayisin ilk haftasi oradayim insallah, bi bulusma ayarliyalim:))) insallah bi sorun cikmaz gelebilirim:))

Ah kuzum.. tabiki bulusurus, sen gel de.. ıstedıgın o olsun.. hadı ınsallahh bır an once gel sag salım yanımıza.

Hadi gozun aydın darısı bizim basımıza..

canım hiç sıkılma gebelik boyunca zaman zaman bunlar olabiliyo telaşlanıcak bişey yok kendini huzursuz etme keyfine bak

Tesekkur ederim herkese iyi dilekleri için...saolasınız.. hala ara ara midem bulanıyor su an, yarın doktora bır sorayım artık.. 6. ayda durup duruken bunu yasamak ne kadar dogal bir ogreneyım bakiimm..

buda sipamin fotosu, 3d yada 4d degil ama olsun buda iyi, yakisikli oglusum:)))

Sıpa falan deme gözünü seveyim.. biri cıkar sımdı, yok sıpa denıyor, yok ne ayıp, daha neler falan derse, bu sefer kaldıramam, dalarım kesin :bbo:

evrisim kusura bakma valla bosluguma geldi, unuttum gecen gun olanlari, resmen buzustum ben iyice...hafizam silmis:))

gözünaydın canım.maşallh bebişineşekerinin iyi çıkmasıda diğer güzel bi haber

maşallah deryabi bi daha gittiğinde bi kilo olmuş olacak.herşeyin yolunda olması çok güzel
gözünaydın.güzel haberler var bugün maşallah

teömanın hayırlı olsun.bayağı büyümüş oğlun

kızın hayırlı olsun canım

canım benim baş ağrılarım genelde olur ama bende sinüzit var onun etkisi.nedenini bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla gebelerde baş ağrıları olabiliyormuş.korkulacak bi şey yoktur bence.

maşallahherşeyin yolunda olmasına çok sevindim.buhaber seni en az bi hafta idare eder.bi hafta havalarda uçmana yeter.

kızlar sol tarafa yatınca bebeğe daha fazla kan akışı sağlanıyor.böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin taşınıyor.sırt üstü yatmalarda bebeğe giden kan akışı azalıyor bebeğe daha az oksijen gidiyor.sol ttaraf bebeklerin en güvenli oldukları yatış pozisyonu ama ben sağ sol yatıyorum.daha çok da sağıma yatıyorum.sol beni çok rahatsız ediyor bel fıtığından.bel fıtığı sol bacağıma vurduğundan soldan daha çok sağ tarafıma yatıyorum

kayracım gözünaydın canım maşallah bebişne çeker çıkmaması harika bi haber değilmi benim açımdanda öyle olduu
bide şekerimiz esrakomuzda çıkmasaydı ama sağlık olsun bak o çaktırmadan kilo vericekk ne güzell

evrişim bişi sorcam kuzum sen o kaşıkları almışsın ya ne zaman kullanıcan kaç aylıkken çünkü bildiğim kadarı ile ilk aylar bebişe su vermemek gerekiyomuş sadece anne sütü alması gerekiyomuş

ay canim aynen bende oyle bu siyatiktn beri sola yatamiyorum, hep huzursuzum ama fizyoterpist onemli degil dedi,nefes almani engellemiyorsa sirt ustude yat dedi, kafam karisik??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…