2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

milkshake'cim, muhtemelen etkilenmişsindir. Dolayısıyla düşünme derim ben. Zaten hassasız, burada kimi zaman anlatıp derdimi atayım dediğim ne mevzular oluyor da susuyorum. Hamile olmayan birilerine anlatıyorum ki üzmüş olmayayım diye. Bebekle ilgili değil illa ki, hayatla ilgili olabiliyor vs. Ama üzülmemeyi öğrenmemiz lazım. Bu süreçte.. Bebişin gayet iyi inşallah annesi, hiç boşa sıkma kendini, canını üzme... Gönlün hoş olsun...

nurdan yazmayı unuttum resmine bende baktım oglusunun agzını burnunu yiyesi geliyor dimi insanın boyle profil resim gorunce ben çok etkilenyiorum sıkasım gelior dogmamıs bebegin agzını burnunu:))))))

bilmiyorum ki canım mesela dün sabah saat 7'de onun tekmeleriyle uyanmıştım... bu sabah hala birşey hissedemeyince tedirgin oldum.... zaten işte çok fazla anlamıyorum hareket ettiğini işlerden ona konsantre olamiyorum....

Kızlar ben çıkıyorum mücbir sebeplerden :) ılk fırsatta gelmeye çalışırım...
Hakikaten ya Noraa, Teoman ağır abi olmuş çok cici :) Maşallah...
Milkshake, saat saymayı bırak, bekleme, o beklemediğin anda hissettirir kendisini. Sen kendini kastıkça o da kasılır. Tamam mı anne kuş :teselli:

Günaydınnnn,
Hele şükür Norraa yaa.Bilerek yaptın demi kendini en sona bıraktın cinsiyet konusunda ilgimizi çekebilmek için:)) Şaka canım bak nasıl da merak ettik.. Kız bebekler değere binecek bu topikte..

Evriş benim de dün midem bulanıyordu ve başım ağrıyordu. Ben de istemeye istemeye minoset aldım. Olur arasıra öyle gerginlikten, havalardan, beslenmeden ne biliyim..

milkshake
inan ben çok farklı saatlerde hissediyorum.bazen sabah bazen öğleden sonra bazen akşam.esrakonun dediği gibi artık gün içinde sürekli hissediyorum ama oda son bi haftadır.ben onun hareket alışkanlığını öğrendim artık.saatlere takılma.kaç haftalık hamilesin.22.haftamda 3-4 gün hissetmediğim zamanlar oldu arkadaşlar bilirler çok teleşlanıp doktora gittim.telaşa gerek yok yani canım.benim minnoş herkesin anlattığı gibi kıpır kıpır aşıra hareketli değil.annem erkek çocukları aşırı hareketli olmaz derdi.hani gün içinde ara ara hissediyorum ama bazı arkadaşlarımız gibi durmadan hareket eden taklalar atan amuda kalkan dönen bi bebek değil benimki.bi iki tekme vurup sonra duruyor.bekleyip bekleyip sonra yine bi iki tekme.ultrasonda bile oldukça sakin bi çocuk.

kizlar ben eve kaciyorum, gecmisi evden okur cevap yazarim, iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkurler:))))
nurdancığım maşallah oğluşuna..belliydi ama oğluş olduğu..herkesinkini tahmin ediyorum bir ben kaldım..bu haftasonu öğrenirsem değme keyfime.
hayırlı uğurlu olsun..bir göbüş ekle de bakayım benziyor mu göbüşlerimiz..kesin değil ama bana da kıza benziyor diyor doktor.
geçmiş olsun canım..keşke yardımcı olabilseydim..ama ciddi bir şey değildir diye düşünüyorum..ben de hiç sabah kusmaları yaşamzken 5. ayımda yaşamıştım..nevrimizi döndürdü bu VELETLER:jeyyar:
çok güzel kayra..inşallah sonuna kadar güzel gider herşey..darısı benim gibi şeker tarama testini yaptırmayanlara.
benim ki tebikleyerek döndürüyor hep soluma zaten..çok deney yaptım bununla ilgili..denek oldu kuzucukum.bir de helinciğim sen de bel fıtığı varya hani sezeryan mı olman gerekiyor? doktorun bir şey dedi mi?
doktorum bir şey demedi ama benim popo kemiğim hemen ağırıyor biraz yorulunca uyutmuyor gece..kendi kendimizin doktoru olup bileceğiz artık.

mücbir sebep falan yazıyorsun esrako duymasın haaananiknanik

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum sagolun biraz olsun rahatladım ve allahın izniyle kızım iyidir inşallah..... allah korusun zaten kötü birşey olsa ya ağrım olur yada kanamam.....iyi düşünelim iyi olsun dimi daha cumartesi gördüm kızımı ve gayet herşey yolundaydı şimdide iyi inşallah....

canım Gaviscon likit kullan hemen geçiriyor yanmayı..bir de yatarken başını yüksek tut..rahat uyursun o zaman...yemek boruna asit kaçmaz...

KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....

şükür kavuşturana..maşallah oğlumuza...bu sevinç sana bayaa bi gider artık..resmini de gördüm sonradan..kafa yapısı çok muntazam..ağır başlı bi tip olcak galiba..allah nazarlardan saklasın...

ay ne güzel...senin için de çok güzel bi günmüş..herşeyin yolunda olması beni çok mutlu etti canım...merak etmiştik seni de...maşallah güzelim...

yoktur birşey tabii..o hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur.güçlü olanları hissediyoruz.:CüvCüv:

nazannnn

aksam bahsettigin mikrodalgada kumpir i denedimm. inanamadımyaa 10d k da patates pistiii. ben dahaevel mikrodalga kitapcıgına bakıp yok makarna haslamaya yok pilav yapmaya falankalktım olmadı on dk diyor bes kere falan on dk kurdum 50 dk eder yani yimede makarnalar garip olduydu . patatestende umutlu değildim hatta berkeye soylemedim supriz olusndedim simdi pismezf alan heveslendirmiyim çocugu dedim ama baktım besinci dk da pismeye baslamıstı çok belliydi olacagı hemen soyledim pek sevindi oglum:)
dusun yani hafta içi aksam kumpir yahamam diyordum normal mini firinda çunku 1,5 saate yakın zamanda pistigi için geç olur uyku saati kayar diye ctesi pazar yaparım dioyrdum boyel istedigi her an on dk da yaparkım vallahi çok sagol baska mikro dalga pisirme tarifin varmı.)))

ARKADAŞLAR HEPıNıZE GÜNAYDIN ...
HASTENEDEN GÜZEL HABERLERE DÖNEN TÜM ARKADAŞLAR GÖZÜNÜZ AYDIINN.DARISI BıZıM BAŞIMIZA ıNŞALLAH.
NORRACIM OĞLUŞUN HAYIRLI OLSUN...
PBıNAY KIZIN HAYIRLI OLSUN....
BEN GENE BUGÜN ÇOK MUTLUYUM YAAAhihoyyyt

aaa bu arada kızlar dün hani benim tansiyon yüksek çıkmıştı ebe tansiyon tabiki yaptır demişti akşam iş çıkışı eczaneye gidip tansiyonumu ölçtürdüm bu sefer 11.7 çıktı yani normalmiş ama yine ben her ihtimale karşın 3-5 gün daha her akşam ölçtürmeyi düşünüyorum.....

canım tansiyon çesitli nedenlere baglı olarka yukseleeebiliyor heycandan stresten vs
o yuzden bir olcumle endiseye kapılmak yersiz
takip et ara ara olctur yaz kagıda bakalım nası seyredecek

ben genelde sola yattığım için problem olmuyor ama geçen gece sırt üstü uymuşum bi uyandım zor nefes alıyorum şimdi daha dikkatli yatmaya çalışıyorum seninde zor fıtk normalde zaten insanı rahatsız ediyor allah yardımcın olsun canım.
geçmiş olsun
teşekkür teyzesi kaydirigubbakcemile3
uykusuz geceler ah ah kızm hala iyileşemedi gecede en az 4 kere kalkıyorum öyle yoruldumki burnu tıkanıyor boğazı kuruyor çocuk su içip yatıyor bu seferde tuvalete kalkıyor benide kaldırıyor annem derdi çocuğun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğine yanarım diye doğruymuş.
benim kuzuda öyle fazal hareketli değil doktordada çok sakin gerçekten

evet bebek büyüdükçe ve ağırlaştıkça buna birde mide yanması filan eklenince son aylarda uykuya hasret kalıcaz

deryacım midemiz filan yancak uykumuz kaçcak ama şu şeker işinden sonra test işimiz bitecek bi daha test yok diğilmi?????

Herkese Günaydın....a.s.
Kızlar bişi sorcam.. Şimdiye kadar hep, kız annenin güzelliğini alır, kız bebeğe hamileyken anne çirkinleşir (cildi bozulur), erkek de ise güzelleşir diye duymuştum.. ama sparta annesi olmama rağmen benim cildim çok bozuldu.. fisfisfis Karma bi cilt yapım var ama ben ergenliği bile tek tük sivilceyle atlatmıştım.. yine aynı şekilde regli dönemlerimde de öle.. ama hamilelikte çokk sivilce çıktı bende.. alnımda fln. sivilce dışında cildim pütür pütür sankii.. Sizlerde nasıl?? CADIARZU

NORRAA, gözünaydın canım. ben demedim mi sana SPARTA ANNESİ olarak döneceksin diye? profilini sevsinler.... kime benziyor sence? babasına mı? ben sana benzetemedim, profilini görmedik gerçi senin.... çok şirin yauw.... bakar bakar gülümsersin artık....

KAYRAcım sana da maşallah, gözünaydın, ne güzel şeyler yazmışsın. bugün haberler genelde güzel anladığım kadarıyla (ki sadece 1 sayfa bakabildim)

bu arada az evel diyetisyen randevumu ayarlamaya calıstım ctsi sabahtan calısmıyorlarmıs 12 ye alabiliriz dediler yok dedim hayatta olmaz :) cumaya ogleden sonraya aldım insalah iznimi onaylar muduurumde cıngar çıkarmama gerek kalmaz.:) yani bulusma ilk onceligimmm bakınız randveumu bile ona gore ayarlıyorum
lutfen diger katılcak arkadaslar burdan alması gereken uyarıyı alsınlar :))) aynı fedakarlıgı bekliyorum hepiinizdenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…