günaydın kızlar uyku problemlerimiz bizi ilerleyen aylarda dahada çok yoracak ve belki uyumayı unutacağız.bi yerde okumuştum doğa bebek doğduğunda vücudu uykusuz kalmaya alıştırıyormuş
milkshake
gün daha yeni başladı bebeğini hissedersin birazdan.ben genelde saat 10 gibi hissetmeye başlıyırum.o saatlerde uyuyormu acaba minnoşum.
nurdancığım maşallah oğluşuna..belliydi ama oğluş olduğu..herkesinkini tahmin ediyorum bir ben kaldım..bu haftasonu öğrenirsem değme keyfime.kizlar ben eve kaciyorum, gecmisi evden okur cevap yazarim, iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkurler:))))
hayırlı uğurlu olsun..bir göbüş ekle de bakayım benziyor mu göbüşlerimiz..kesin değil ama bana da kıza benziyor diyor doktor.Arkadaşlar az önce öğrendik KIZIMMM olacakmış.. hihoyyyt Çok sağlıklı bir kızım var maaşallah.. Elleri hep saçında sanırım süslü bir kızı olacak (annesi gibi :))))) yerimseniben
Erkeklerin arasında nadir kız galiba benimki....
geçmiş olsun canım..keşke yardımcı olabilseydim..ama ciddi bir şey değildir diye düşünüyorum..ben de hiç sabah kusmaları yaşamzken 5. ayımda yaşamıştım..nevrimizi döndürdü bu VELETLER:jeyyar:Güzel haberlerle dolu bır topık gunu olmus.. tek tek okudum, çok çok da mutlu oldum. Tüm arkadaslarımı tek tek tebrik ederim tekrar.
Norram, ayrıyetten sana da tebrıkler.. bılıyorduk zaten oglan olacagını, resmi belgesını de almıs olduk.
Arkadaslar,
Dün gece basımın agrısıyla uyandım, bir yandan da mıdem bulanıyordu.. bıraz ac yatmıstım, ustelemedım, acaba dedım acım ondan mı mıdem bulanıyor, kalktım bır muz yedım ama bu sefer de basım agrıyor, o rahatsız ettı, kalktım mınoset aldım.. sonra artık yorgunluktan sızmış kalmısım.. sabah bıraz daha mıdem bulanıyordu, fazla olmamak kaydıyla.. Oglumun kıpırtalarını hıssetmesem hıkaye yazacagım ama cıddı moralım bozuldu, neden mıde bulantısıdır bu,bas agrısıdır?? Basınıza gelen bır durum mu?? Yardımcı olursanız sevınırım.
çok güzel kayra..inşallah sonuna kadar güzel gider herşey..darısı benim gibi şeker tarama testini yaptırmayanlara.kızlar selam.biz bugün sabah doktora gidip 50 gram şeker yüklemesi yaptık.1 saat sonra kan aldılar.saat üç gibi sonucu alırsın dediler tabii yeme içme yok aç karına aldılar.ne kötüymüş o şekeri içmek aö karına.oradan doplere gittim tekrar adama uyuz oldum sanki bebek onun.kendi baktı sevdi..plesantam çok gençmiş daha 1.seviyede.sıvı temiz ve yeterliymiş.bebişimde gayet iyiymiş çok şükür.kıpır kıpırdı tam göremedim.velet el salladı durdu.
şeker testimde sınır 140 mış benim 90 çıktı.yani tatlıya devam.çok şükür.tatlı manyağıyım çünkü.eşimizde bebişimizde artık yukarıda arada iner ağrı yaparsa korkma dedi.haftamızdan 4 gün büyük.ama gıcık kilosunu ne söyledi nede usg de yazıyor.neyse sorun yokmuş allahıma şükür.işte böyle kuzular...darısı bekleyenlerin başına.
benim ki tebikleyerek döndürüyor hep soluma zaten..çok deney yaptım bununla ilgili..denek oldu kuzucukum.bir de helinciğim sen de bel fıtığı varya hani sezeryan mı olman gerekiyor? doktorun bir şey dedi mi?kızlar sol tarafa yatınca bebeğe daha fazla kan akışı sağlanıyor.böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin taşınıyor.sırt üstü yatmalarda bebeğe giden kan akışı azalıyor bebeğe daha az oksijen gidiyor.sol ttaraf bebeklerin en güvenli oldukları yatış pozisyonu ama ben sağ sol yatıyorum.daha çok da sağıma yatıyorum.sol beni çok rahatsız ediyor bel fıtığından.bel fıtığı sol bacağıma vurduğundan soldan daha çok sağ tarafıma yatıyorum
doktorum bir şey demedi ama benim popo kemiğim hemen ağırıyor biraz yorulunca uyutmuyor gece..kendi kendimizin doktoru olup bileceğiz artık.Günaydın kızlar bu arada. Geçmişi okumaya daldım, günaydını unuttum.
Birşey soracağım. Sizin doktorlar uzun süre ayakta kalma gibi birşeyler söyledi mi? Dün proje sergisinde bütün gün hemen hemen ayaktaydım. Kasıklarım ağrıdı biraz. Ayaklarımı kaldırıp uzanınca geçti:uhm:
Kızlar ben çıkıyorum mücbir sebeplerden :) İlk fırsatta gelmeye çalışırım...
Hakikaten ya Noraa, Teoman ağır abi olmuş çok cici :) Maşallah...
Milkshake, saat saymayı bırak, bekleme, o beklemediğin anda hissettirir kendisini. Sen kendini kastıkça o da kasılır. Tamam mı anne kuş :teselli:
delikafadulden canın yansa heralde istem dışı farkeder dönersin. ben de sağa yatma manyağıyım delikafadulden rüyalarıma girio dönüp dier tarafıma yatmışım rahatım sağdan sağdan huzur buluorum . ama sağa yatamıorum şimdi gerçekten ağrı girio. yüz üstü hiç yatamadım bugüne kadar hep boynum tutulur.uyku olayı bozdu beni. midem de asit va sanki yanıor . yattığım yerden biraz kalkınca geçior. yana dünüorum hemen geçior. garip belli bir pozisyonda özellikle yatarken yanıorum cayır cayır
KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
kızlar selam.biz bugün sabah doktora gidip 50 gram şeker yüklemesi yaptık.1 saat sonra kan aldılar.saat üç gibi sonucu alırsın dediler tabii yeme içme yok aç karına aldılar.ne kötüymüş o şekeri içmek aö karına.oradan doplere gittim tekrar adama uyuz oldum sanki bebek onun.kendi baktı sevdi..plesantam çok gençmiş daha 1.seviyede.sıvı temiz ve yeterliymiş.bebişimde gayet iyiymiş çok şükür.kıpır kıpırdı tam göremedim.velet el salladı durdu.
şeker testimde sınır 140 mış benim 90 çıktı.yani tatlıya devam.çok şükür.tatlı manyağıyım çünkü.eşimizde bebişimizde artık yukarıda arada iner ağrı yaparsa korkma dedi.haftamızdan 4 gün büyük.ama gıcık kilosunu ne söyledi nede usg de yazıyor.neyse sorun yokmuş allahıma şükür.işte böyle kuzular...darısı bekleyenlerin başına.
kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum sagolun biraz olsun rahatladım ve allahın izniyle kızım iyidir inşallah..... allah korusun zaten kötü birşey olsa ya ağrım olur yada kanamam.....iyi düşünelim iyi olsun dimi daha cumartesi gördüm kızımı ve gayet herşey yolundaydı şimdide iyi inşallah....
ben genelde sola yattığım için problem olmuyor ama geçen gece sırt üstü uymuşum bi uyandım zor nefes alıyorum şimdi daha dikkatli yatmaya çalışıyorum seninde zor fıtk normalde zaten insanı rahatsız ediyor allah yardımcın olsun canım.kızlar sol tarafa yatınca bebeğe daha fazla kan akışı sağlanıyor.böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin taşınıyor.sırt üstü yatmalarda bebeğe giden kan akışı azalıyor bebeğe daha az oksijen gidiyor.sol ttaraf bebeklerin en güvenli oldukları yatış pozisyonu ama ben sağ sol yatıyorum.daha çok da sağıma yatıyorum.sol beni çok rahatsız ediyor bel fıtığından.bel fıtığı sol bacağıma vurduğundan soldan daha çok sağ tarafıma yatıyorum
geçmiş olsunherkese gunaydınlarrr
dun aksam tetanozu vurdurdum burda bi eczaneden bulduk ve yaptı o turk eczacı.
gece uykularından bahsetmissiniz gece uykusu yok bende zaten ya wc ye su icmeye ya tabanlarım yanar ya usurum . sinir oluyorum esim mısıl mısıl uyurken ben dön dur. en cokta saga rahat yatıyorum soldan kalktıgımda sol yanım agrıyo.bazende uyandıgımda kendimi sırtustu buluyorum napıcamı bende sasırdım. uykusuzluk beni cok mutsuz edio .neyseki kıpırtılaını hissettikce mutlu oluyorum
norram gozun aydın oglusun cok yakısıklı masallah , saglıkla gelsin minnos
lalcim cok ama cok tsk ederim , darısı basına ins en kısa zamanda.
teşekkür teyzesi kaydirigubbakcemile3Hoşgeldin hayatım. Özlemiştik vallahi. Haberlerin de iyiymiş, ne güzel. Allah devamını göstersinhihoyyyt
Öptüm seni ŞEKER KIZa.s.
Gözün aydın canım, bebişin iyiymiş. Tansiyonun hafif yüksek bana sorarsan. Biraz dikkat ederek normal sınırlara getirilebilecek bir düzeyde. Sıkma canını. Bol bol su iç ve stresten uzak dur.
Maşallah maşallah oğluşuna. Amin canım ya, ne yüce bir duyguymuş. Allah isteyen herkese göstersin. Bütün annelerin yavrularını korusun:Saruboceq:
Ben kaçırmışım canım ya, geçmiş olsun. Çabucak müdahale etmişler Allahtan:1shok:
Oh oh gözün aydın babym. Birkaç hafta havalarda gez artık:sm_cool:Maşallah maşallah
Gözün aydın canım. Bebişin maşallahı var. Kilo konusunu çok takmıyor doktorlar anladığım kadarıyla. Ben de 80i aştım ama doktor hiçbir şey demedi. Önemli olan ilk 3 ayda aldığın kilo sanırım:uhm:
Ooh maşallah kuzuya
uykusuz geceler ah ah kızm hala iyileşemedi gecede en az 4 kere kalkıyorum öyle yoruldumki burnu tıkanıyor boğazı kuruyor çocuk su içip yatıyor bu seferde tuvalete kalkıyor benide kaldırıyor annem derdi çocuğun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğine yanarım diye doğruymuş.Bir de uzun zamandan sonra bugün ilk defa deliksiz uyudum ve ağrısız kalktımhihoyyytHem de çoook basit bir değişiklik yaparak; YASTIĞIMI YÜKSELTTİM:1shok:Kızlar gerçekten çok önemliymiş yüksek yastıkta yatmak. Günlerdir bel ve sırt ağrısından bütün gece dönüyordum. Dün gece MAŞALLAH bebekler gibi uyudum:CüvCüv:
benim kuzuda öyle fazal hareketli değil doktordada çok sakin gerçektenmilkshake
inan ben çok farklı saatlerde hissediyorum.bazen sabah bazen öğleden sonra bazen akşam.esrakonun dediği gibi artık gün içinde sürekli hissediyorum ama oda son bi haftadır.ben onun hareket alışkanlığını öğrendim artık.saatlere takılma.kaç haftalık hamilesin.22.haftamda 3-4 gün hissetmediğim zamanlar oldu arkadaşlar bilirler çok teleşlanıp doktora gittim.telaşa gerek yok yani canım.benim minnoş herkesin anlattığı gibi kıpır kıpır aşıra hareketli değil.annem erkek çocukları aşırı hareketli olmaz derdi.hani gün içinde ara ara hissediyorum ama bazı arkadaşlarımız gibi durmadan hareket eden taklalar atan amuda kalkan dönen bi bebek değil benimki.bi iki tekme vurup sonra duruyor.bekleyip bekleyip sonra yine bi iki tekme.ultrasonda bile oldukça sakin bi çocuk.
günaydın kızlar uyku problemlerimiz bizi ilerleyen aylarda dahada çok yoracak ve belki uyumayı unutacağız.bi yerde okumuştum doğa bebek doğduğunda vücudu uykusuz kalmaya alıştırıyormuş
milkshake
gün daha yeni başladı bebeğini hissedersin birazdan.ben genelde saat 10 gibi hissetmeye başlıyırum.o saatlerde uyuyormu acaba minnoşum.
arkadaşlar, sırtüstü yatma yasağı mı geldi? benim haberim yok. doktor bana böyle bişey söylemedi. ben hertürlü yatıyorum valla. yüzüstünü anlarım da sırtüstü neden yasaklandı ki?
bilmiyorum ki canım mesela dün sabah saat 7'de onun tekmeleriyle uyanmıştım... bu sabah hala birşey hissedemeyince tedirgin oldum.... zaten işte çok fazla anlamıyorum hareket ettiğini işlerden ona konsantre olamiyorum....
canım, hiç kafana takma, bak ben 24.haftamdayım ama bazen yarım gün hiç kıpırdadığını hissetmiyorum. genelde gümbür gümbür ama birkaç gündür temposunu düşürdü. uykuyu keşfetti galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?