Günaydın..canim hic yalniz degilsin, ben ergenlikte gecirmedigim kadar sivilce provblemi yasiyorum( biri bitiyor biri cikiyor, cildimin parlakligida gitti, diyorum acaba bizim erkeklerin testesteronleri yuzunden mi?? cok cirkinlestim, fondoten falan zarzor kapatiyor lekeleri..
Amiiiin canııım, inşallah :Saruboceq:25.haftaya başlamışım allahım ya çok şükür.sonuna kadar hep beraber sorunsuz bitiririz inşallah...
oh oh çok iyigünaydın şeker testimde temiz kızlar
maşallah çek kendine ..maşallah Allah bozmasınARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN ...
HASTENEDEN GÜZEL HABERLERE DÖNEN TÜM ARKADAŞLAR GÖZÜNÜZ AYDIINN.DARISI BİZİM BAŞIMIZA İNŞALLAH.
NORRACIM OĞLUŞUN HAYIRLI OLSUN...
PBİNAY KIZIN HAYIRLI OLSUN....
BEN GENE BUGÜN ÇOK MUTLUYUM YAAAhihoyyyt
Kızlar bu arada en kısa sürede bebemin 3boyutlu resmini yüklicem buraya... Haber veririm size.. Çok şeker kızım çoookk.. Maaşallah..kaydirigubbakcemile2
nazannnn
aksam bahsettigin mikrodalgada kumpir i denedimm. inanamadımyaa 10d k da patates pistiii. ben dahaevel mikrodalga kitapcıgına bakıp yok makarna haslamaya yok pilav yapmaya falankalktım olmadı on dk diyor bes kere falan on dk kurdum 50 dk eder yani yimede makarnalar garip olduydu . patatestende umutlu değildim hatta berkeye soylemedim supriz olusndedim simdi pismezf alan heveslendirmiyim çocugu dedim ama baktım besinci dk da pismeye baslamıstı çok belliydi olacagı hemen soyledim pek sevindi oglum:)
dusun yani hafta içi aksam kumpir yahamam diyordum normal mini firinda çunku 1,5 saate yakın zamanda pistigi için geç olur uyku saati kayar diye ctesi pazar yaparım dioyrdum boyel istedigi her an on dk da yaparkım vallahi çok sagol baska mikro dalga pisirme tarifin varmı.)))
Herkese Günaydın....a.s.
Kızlar bişi sorcam.. Şimdiye kadar hep, kız annenin güzelliğini alır, kız bebeğe hamileyken anne çirkinleşir (cildi bozulur), erkek de ise güzelleşir diye duymuştum.. ama sparta annesi olmama rağmen benim cildim çok bozuldu.. fisfisfis Karma bi cilt yapım var ama ben ergenliği bile tek tük sivilceyle atlatmıştım.. yine aynı şekilde regli dönemlerimde de öle.. ama hamilelikte çokk sivilce çıktı bende.. alnımda fln. sivilce dışında cildim pütür pütür sankii.. Sizlerde nasıl?? CADIARZU
bu arada az evel diyetisyen randevumu ayarlamaya calıstım ctsi sabahtan calısmıyorlarmıs 12 ye alabiliriz dediler yok dedim hayatta olmaz :) cumaya ogleden sonraya aldım insalah iznimi onaylar muduurumde cıngar çıkarmama gerek kalmaz.:) yani bulusma ilk onceligimmm bakınız randveumu bile ona gore ayarlıyorum
lutfen diger katılcak arkadaslar burdan alması gereken uyarıyı alsınlar :))) aynı fedakarlıgı bekliyorum hepiinizdenn
çok komik di mi? bence gelişimi tamamlandıkça ayakları orantılı kalacaktır ama. sanmıyorum büyük ayaklı olacağını ben. hep minyon çıtı pıtı bir kız çocuğu canlandırıyorum gözümde. benim yapılı bir çocuğum olamaz gibi geliyor.nazancım güldürdün beni allahta seni güldürsün.... benim kızda öyle olmasın uykuyu keşfetmiş olabilir annesi gibi uykucu olacak sanırımkaydirigubbakcemile3 aa hani senin nazın ayakları kocamandı dimi yanlış hatırlamıyorsam bizde bu hafta detaylıya girdik bizim kızında ayakları kocamanmış sanırım bu sene doğan kızların ayakları büyük olacaksırnaşık şeybenim ayaklarım çok büyük değil eşiminde öyle demekki kız ayak konusunda başka birine çekmiş:jeyyar:
ya şimdi birşey dicem hepiniz bana kızacaksınız ama.....
...... ama ben 2,5 kilo aldım toplam ve pantolonlarım şalvar gibi duruyor acaba daraltsam modelleri bozulurmu ki ya yeniden pantolonlada alamıcam bir dünya para veriyoruz sonuçta aranızda darattıran oldumu pantolonun basen kısmını.....
güzelim kmin dindar olduğunu imanlı olduğunu sadece rabbim bilir ibadetleri yapmıyosan dindar olmadığın anlamına gelmezki sadece borçların birikiyor..dua etmeye devam et tatlım rabbim bebişlerimizi korusun..:Saruboceq:ya sorma bende çok takıldım birde aksi gibi tam bizim
ben çok dindar biri değilim tum ibadetlerimi yerine getirdigim soylenemez. ustelikdovmelerim var :) dine aykırı birsey ya o anlamda yazıyorum:)) ama allah inancım tabiki sonsuz . insan allaha emanet dedikten sonra kendini daha huzurlu hissediyor sizlerde deneyin. bu gebelik doneminde allaha inanıp emanet edip gerisini dusunmemek en çoky aptıgım sey oldu . cunku baska turlu yuz bilinmeyenli bird enklem gibi içerde ne olup bitiyor konusu tamam dr lara gidyoruz kontrollerimiz i yaptırıyorz ama iste tam olarak tıbbın anlam veremedegi olumsuzluklar oluyor o yuzden bolca dua ed iyorum ben tavsiye ederim sizlerede.
hayırlı olsun canım gözünaydıngünaydın şeker testimde temiz kızlar
valla ben sana kızarımmm haaa 13 kilo almış biri olarakkkk laelaelaelaelaeya şimdi birşey dicem hepiniz bana kızacaksınız ama.....
şimdi ben 65 kilo ile hamile kaldım zaten kilo almaya çok meyilli bir bünyem var iride kemikliyim allahtan boy varda kurtarıyorum işe neyse pantolonlarım olmamaya başlayınca bende gittim 2 tane hamile pantolonu aldım çok kilo alırım diye kalçalarım zaten geniş iyice genişler diye büyük büyük aldım ama ben 2,5 kilo aldım toplam ve pantolonlarım şalvar gibi duruyor acaba daraltsam modelleri bozulurmu ki ya yeniden pantolonlada alamıcam bir dünya para veriyoruz sonuçta aranızda darattıran oldumu pantolonun basen kısmını.....
25.haftaya başlamışım allahım ya çok şükür.sonuna kadar hep beraber sorunsuz bitiririz inşallah...
saol canım çok şükür atlattımHoşgeldin hayatım. Özlemiştik vallahi. Haberlerin de iyiymiş, ne güzel. Allah devamını göstersinhihoyyyt
Öptüm seni ŞEKER KIZa.s.
Gözün aydın canım, bebişin iyiymiş. Tansiyonun hafif yüksek bana sorarsan. Biraz dikkat ederek normal sınırlara getirilebilecek bir düzeyde. Sıkma canını. Bol bol su iç ve stresten uzak dur.
Maşallah maşallah oğluşuna. Amin canım ya, ne yüce bir duyguymuş. Allah isteyen herkese göstersin. Bütün annelerin yavrularını korusun:Saruboceq:
Ben kaçırmışım canım ya, geçmiş olsun. Çabucak müdahale etmişler Allahtan:1shok:
Oh oh gözün aydın babym. Birkaç hafta havalarda gez artık:sm_cool:Maşallah maşallah
Gözün aydın canım. Bebişin maşallahı var. Kilo konusunu çok takmıyor doktorlar anladığım kadarıyla. Ben de 80i aştım ama doktor hiçbir şey demedi. Önemli olan ilk 3 ayda aldığın kilo sanırım:uhm:
Ooh maşallah kuzuya
canım günaydın bende hiç ergenlik sivilcesi çıkarmadım hatta regli günlerimde bile sadece döşnşümde küçük 1 sivilce çıkardı okadar geçen ama yüzümün sağ tarafı tüm sivilceyle dolmuş 2 gün ölece durdu şimdi geçti ama inş çıkmazHerkese Günaydın....a.s.
Kızlar bişi sorcam.. Şimdiye kadar hep, kız annenin güzelliğini alır, kız bebeğe hamileyken anne çirkinleşir (cildi bozulur), erkek de ise güzelleşir diye duymuştum.. ama sparta annesi olmama rağmen benim cildim çok bozuldu.. fisfisfis Karma bi cilt yapım var ama ben ergenliği bile tek tük sivilceyle atlatmıştım.. yine aynı şekilde regli dönemlerimde de öle.. ama hamilelikte çokk sivilce çıktı bende.. alnımda fln. sivilce dışında cildim pütür pütür sankii.. Sizlerde nasıl?? CADIARZU
buluşma sitesine baktım esrako epey bi kalabalık olucaz ayy ne güzel hamiş hamiş herkes bize bakar şimdi bunlarda ne böle diye telkırma sen gelmiyonmu buluşmaya adın yokta
Amiiiin canııım, inşallah :Saruboceq:
Maşallah Kayracım, sana da bebişine de
çok şükür bugünleri gösterene...amin güzel yüreklim...kayracım varya günler geçmiyo sanıyodum ama zaman şıp diye geçiveriyor...bi bakmışız doğuma..
günaydın kıslar....evethurafe diyorum bende benim yüzüm çok güselleşti herkes senin oğlun olcak dedi ama kzım geliyo inşallah sağlıkla...ya bişi dicem galiba herkes bu endişyi yaşıyo of benim kızım ctesi çok güsel tekmeler attı sonrasında da..ama 3 gündür hissetmiyorum,,hani içimde bişi varmış gibi oluyo sankim ama ölenet hissetmiyorum gaz gibi şeyler yani...normalmidir acaba....bişi daha sorcam sırt üstü yatmak sakıncalımı,,genelde solda yatmaya çalışıyorum gece sağa dönmüş oluyorum..bazende kendimi sırt üstü buluyorum....of zaman bi geçsede sağlıkla hayıorla gelse bebişlerimiz .....
buluşma sitesine baktım esrako epey bi kalabalık olucaz ayy ne güzel hamiş hamiş herkes bize bakar şimdi bunlarda ne böle diye telkırma sen gelmiyonmu buluşmaya adın yokta
25.haftaya başlamışım allahım ya çok şükür.sonuna kadar hep beraber sorunsuz bitiririz inşallah...
evrimcim
minosetle agrın sayet geçti ise endise etmene gerek yok alah korusun ciddi bir sorunun olsa minoset çok hafif bir agrı kesici hiç etki etmezdi bence. mantık yuruturyorum yani bu arada dr unla bugun konusabilcekmisin sehir disinda falanmıymıs ?
Günaydınnnn,
Hele şükür Norraa yaa.Bilerek yaptın demi kendini en sona bıraktın cinsiyet konusunda ilgimizi çekebilmek için:)) Şaka canım bak nasıl da merak ettik.. Kız bebekler değere binecek bu topikte..
Evriş benim de dün midem bulanıyordu ve başım ağrıyordu. Ben de istemeye istemeye minoset aldım. Olur arasıra öyle gerginlikten, havalardan, beslenmeden ne biliyim..
Hürriyet
kızlar bir okuyun şurayı..bu karılar anne olmayı hakediyor mu?cık cık cık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?