2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

25.haftaya başlamışım allahım ya çok şükür.sonuna kadar hep beraber sorunsuz bitiririz inşallah...

Günaydın..
Ah canım ya sende miii :teselli: Nurdancım sanırım bizim oğluşlarımızda çok yakışıklı olacaklar ha nedersinn kaydirigubbakcemile3 Alsınlar varsınlar güzelliklerimizii gamyoncuiremsu Tek duam leke olmamasıı :Saruboceq:

günaydın şeker testimde temiz kızlar
oh oh çok iyi
maşallah çek kendine ..maşallah Allah bozmasın
Kızlar bu arada en kısa sürede bebemin 3boyutlu resmini yüklicem buraya... Haber veririm size.. Çok şeker kızım çoookk.. Maaşallah..kaydirigubbakcemile2

bekliyoruz hadi bakalım:teytey:

ohhh afiyet olsun oğluşuna... ben kendi yaptığım kumpiri ortaköydekilerden filan çok daha fazla seviyorum. çünkü onlar içnde tereyağı kaşarı karıştırırken soğuyor patates. oysa ben tereyağ ve kaşarı yedirdikten sonra tekrar bir dak kadar ısıtıyorum. iyice sünüyor. ayyyy neyse dur daha fazla anlatmayım ağzımın suyu aktı. yine acıktım hay allah.... sabah bir yumurta , 3 ceviz ve 1/2 lt süt içtim. bana mısın demedi.....

yok canım bunlar hurafe. benim kızım olacak diye artmamıştır herhalde sivilcelerim. zaten sivilce problemim hep vardı benim. ama ilaç kullanınca geçiyordu. şimdi malum ilaç kullanamadığım için cildim çok bozuldu. ben gayet çirkinleştim. ama bunun için kesinlikle kızımı suçlamam.....

yaşa sen.... iyi yapmışsın cumaya almakla, teşekkür ederiz.

çok komik di mi? bence gelişimi tamamlandıkça ayakları orantılı kalacaktır ama. sanmıyorum büyük ayaklı olacağını ben. hep minyon çıtı pıtı bir kız çocuğu canlandırıyorum gözümde. benim yapılı bir çocuğum olamaz gibi geliyor.

neden o kadar büyük aldın ki? ben hala şuan üstüme olan şeyleri alıyorum. kilo aldıkça yenilerini alırım mantığıyla. zira ne kadar kilo alacağımı kestiremiyorum. boşa para vermeyeyim diye çok da bol şeyler almıyorum. dün gebeye gittik eşimin aldığı bluzu değiştirmeye. fiyatını da öğrenmiş oldum. 80tl vermiş bir bluza... allah bilir etek ne kadardı. eteği değiştirmedim ama bluzu verip yerine pantolon aldım. yazlık güzel bir model. işe giymek için aldım. ne de olsa üstüme herşeyi uydurabiliyorum, 15-20 tl ye bile çok güzel şeyler alınabiliyor diye 80 tl lik bluz içime sinmedi. 20 tl fark verip 100tl ye bir pantolon aldım. beden ise ; sıkı durun ; XS. ve bana öyle geliyor ki 2 ay daha giyerim. karnıma yapay göbek takıp da denedim, oldu yani onunla da... tabi popom bu hızla büyümeye devam ederse pantolon mantolon giyemem, sadece elbise....

slm kızlarr ay peteğin programda kolbastı var hiç izlemem böle programlar ama bayılıyorum şu oyuna yaaa içimm kıpırr kıpırr oluyoo kalkıp kolbastı yapasım geliyooo
düğünümde enişteyle bi kolbastı yapmıştım o gelinlikle düşünün artık halimi süperdi yaaa

güzelim kmin dindar olduğunu imanlı olduğunu sadece rabbim bilir ibadetleri yapmıyosan dindar olmadığın anlamına gelmezki sadece borçların birikiyor..dua etmeye devam et tatlım rabbim bebişlerimizi korusun..:Saruboceq:
günaydın şeker testimde temiz kızlar
hayırlı olsun canım gözünaydın
valla ben sana kızarımmm haaa 13 kilo almış biri olarakkkk laelaelaelaelae
ayrıca bebişin tepiklerinden bahsetmişsn sakın kafana takma benim bile yeri geliyo bütün gün oynamıyo ne zaman canı isterse o zaman oynuyo sıpa

burkom sendemi 80 leri geçtin bide maviş varr yannız diilim yanee süperr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

mucizeee bu keleği atamazsın bizeee :tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
başka fire olmasın kızlarrrr omaski amaaa

25.haftaya başlamışım allahım ya çok şükür.sonuna kadar hep beraber sorunsuz bitiririz inşallah...

çok şükür bugünleri gösterene...amin güzel yüreklim...kayracım varya günler geçmiyo sanıyodum ama zaman şıp diye geçiveriyor...bi bakmışız doğuma..

evi topladım ama temizlik yapmam gerek yavaş yavaş başlim kızlar temizliğime ara ara girer bakarım dinlendiğim zamanlar..

benim cildim güzeldi..hala da güzel....ben de bebeğin cinsiyetine bağlamıyorum bu durumu..tamamen hormonlarla alakalı..

saol canım çok şükür atlattım
canım günaydın bende hiç ergenlik sivilcesi çıkarmadım hatta regli günlerimde bile sadece döşnşümde küçük 1 sivilce çıkardı okadar geçen ama yüzümün sağ tarafı tüm sivilceyle dolmuş 2 gün ölece durdu şimdi geçti ama inş çıkmaz

buluşma sitesine baktım esrako epey bi kalabalık olucaz ayy ne güzel hamiş hamiş herkes bize bakar şimdi bunlarda ne böle diye telkırma sen gelmiyonmu buluşmaya adın yokta

Malesef gelemiyorum.
Bikaç kez topikte yazmıştım sebebini ama yine tekrarlayayım. Cumartesi günleri çalışıyorum. İzin almam imkansız gibi bişey. Ofiste tek kaldım çünkü kıyamet kopar..Doktora bile sırf bu yüzden akşamları gidiyorum. Kalbim İstanbullu Ağustos anneleriyle..

makinamın şarjı dolsun ben de göbüş fotosu ekliycem taze taze...mercimek kadar değil artık ona göre..

günaydın kıslar....evethurafe diyorum bende benim yüzüm çok güselleşti herkes senin oğlun olcak dedi ama kzım geliyo inşallah sağlıkla...ya bişi dicem galiba herkes bu endişyi yaşıyo of benim kızım ctesi çok güsel tekmeler attı sonrasında da..ama 3 gündür hissetmiyorum,,hani içimde bişi varmış gibi oluyo sankim ama ölenet hissetmiyorum gaz gibi şeyler yani...normalmidir acaba....bişi daha sorcam sırt üstü yatmak sakıncalımı,,genelde solda yatmaya çalışıyorum gece sağa dönmüş oluyorum..bazende kendimi sırt üstü buluyorum....of zaman bi geçsede sağlıkla hayıorla gelse bebişlerimiz .....

Amiiiin canııım, inşallah :Saruboceq:
Maşallah Kayracım, sana da bebişine de

herkese maşallah canım herkese...

çok şükür bugünleri gösterene...amin güzel yüreklim...kayracım varya günler geçmiyo sanıyodum ama zaman şıp diye geçiveriyor...bi bakmışız doğuma..

bana hala günler geçmiyor gibi geliyor seçilcim.şu 28 haftayı bir atlatsam daha çok rahatlayacağım.allah yardımcımız olsun..

normal canım.senin haftalarında bende öyleydim doktora bile gittim bebişim hareket etmiyor diye.beyin gelişimi hızlandığı için yavaşlarmış.korkma.genelde sol tercih ediliyor bende çoğu zaman sırt üstü yatıyorum tutuluyorum çünkü birde kramp giriyor sola dönük olmuyor sürekli...

buluşma sitesine baktım esrako epey bi kalabalık olucaz ayy ne güzel hamiş hamiş herkes bize bakar şimdi bunlarda ne böle diye telkırma sen gelmiyonmu buluşmaya adın yokta

ya sorma mavis . esim de benim habire unutuyor ctesi ye planlar yapıyor ya ben yokum ctesi diyorum busulma var e kac saat kalcaksın dedi dedim çok saat aksama gelirim ordan pazara gitcez . bi kahkaha patlattı o kadar hamile koca karınlarla birdetopluca pazaramı gitceksiniz hehe gulerler valla size dedi :) o bizim sorunumuz dedim gitcez insalah :))))

telkırma izin alamyıor canım maalesef gelemiyor.

kayracım ya haftanı yazınca aklıma geldi geçende sorcaktım sana kotu gunlerini hatırlatmak istemiyorum ama bilmekte istiyorum mazur gorursen onceki bebegini hangi haftalarda kaybetmistin ? daha evel o korkulu haftalaar geliyourm falan yazmıstın. atlattın insalah o korktugun haftayı hos hiç bir alakası yok aynı haftaya gelmenle tabi ama psikolojik tabi dimi

BU ARADA KIZLARR
İZNİMİ ALDIM CUMA OGLEDEN SONRA DİYETİSYENE GİDİYORUM VE CTESİ RAHATCA SİZLERLEYİMMMMMM.
AYRICA DİYETİSYEN NE DEDİ NE DEMEDİ SORANLARINIZ OLURSA YUZ YUZE RAHATCA ANLATIRIM.

kızlar bu arada herkese günaydın ben biraz önce uyandım normalde tünaydın demem gerekiyor:)) ama bu saate kadar yattım çok güsel dinlenmişim valla bugün içim çok rahat nedense bi huzur varr hihoyyyt

ESRAKO, tabiki soracağız diyetisyen ne dedi diye? sonuçta sağlıklı beslenmeyi hepimiz istiyoruz. senin kadar sıkı yapmasak da biz de birkaç tüyo alırız diyetten kendi çapımızda.

buarada ben haftada en az iki gün DEMSTOCKa gidiyorum ve her gidişimde en az 5 parça alıyorum. ama evde giremediğim için topiğe fotolarını ekleyemiyorum.

Tesekkur ederım Esram.. aksam da devam ettı ama geceyı cok rahat gecırdım, şükürler olsun.. doktorum semınerde ımıs, yurt dısında.. ıstesem alternatfı doktora hemen yonlendırıyorlar.. bır daha tekabül etmediği için aramayacagım artık.

Mınosetin organları gelısmıs bebege zararı olmadıgı ıcın gonul rahatlıgıyla aldım acıkcasu.. umarım bır daha bole hırpalamaz benı.. saol kuzum

Hürriyet
kızlar bir okuyun şurayı..bu karılar anne olmayı hakediyor mu?cık cık cık.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Teksen Çamlıbel’e göre hamilelikte kiloyu bu kadar takan kadınların psikolojik sorunları var: Onlar kilo almayı büyük bir başarısızlık, bir yenilgi olarak görüyorlar. demiş doktor da..

Bu konu ıle ılgılı cok yazdım bende.. abur cubur alıskanlıgım olmadıgı halde ben 7 kılo aldım, oyle kılo almaya meğilli bir tip te degılım, zor alırım kılo. Eşim benimle aynı derecede yıyor.. ki o da oyle ahım şahım ıstahlı bır adam da değil.. buna ragmen alıyorsam... sapıtamam acıkcası. Benden bu kadar..

kızlar bu odayı çok beğendik bunu alırsak bizde duvar kağıdı yaptıracağız ama bizim bebek odamızda yük dolabımız var kahve tonlarda :uhm::uhm:yoksa kahve tonlardamı bişi alsak çalışma masamızda var kahverengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…