2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar günaydın ya hergün farklı bi ağrıyla uyanıyorum bugünde sol kaşımın üstünde fena bi ağrı var öksürürken dahada şiddetli sancı yapıyor birde dünden beri sağ tarafımda karnımda bi ağrı var. benim böbrekte taş var acaba ağrı onunla ilgili olabilirmi oda sağdaa çünkü

KUMPıııııııRR,,

ESRAKO, anlat anlat güzel olmuş muydu..Ben hala yemedim de kumpir o aşerdiğim günden beri..Mikrodalga da yok.. Bekle bizi Ortaköy..

vala iremcim bende hep boyle duydum ama bana herkes guzellistin kiz bebege hamile oldugun çok belil diyor bu ara ki benh ep senin yazdıın ayani bana denenin aksini duymsutum kiz guzelligini alır anenni diye su arada bir okadar aksini duyuyorum. pek çok kisi kiz guzellik katar diyor bu da bir polemik sanırım hurafe polemigi:)))
ama benim cildim gayet guzel sivilcem falan hiç yok gayet de parlak gorunuyor. ve kızım olcak insalah . belkide erkek kız farketmiyor cilt yapısına salgılananhormonların miktarına ogore sonuçta bunlar hurafe unutmamakt gerek

buluşma günümüzü hatırlatalım tekrar 11 nisan cumartesi bakırköy madoya saat 13 te tüm anneleri bekliyoruz ya bu arada kaç kişi gelecek bilginiz varmı

nazancım güldürdün beni allahta seni güldürsün.... benim kızda öyle olmasın uykuyu keşfetmiş olabilir annesi gibi uykucu olacak sanırımkaydirigubbakcemile3 aa hani senin nazın ayakları kocamandı dimi yanlış hatırlamıyorsam bizde bu hafta detaylıya girdik bizim kızında ayakları kocamanmış sanırım bu sene doğan kızların ayakları büyük olacaksırnaşık şeybenim ayaklarım çok büyük değil eşiminde öyle demekki kız ayak konusunda başka birine çekmiş:jeyyar:

KUMPİİİİİİİRR,,

ESRAKO, anlat anlat güzel olmuş muydu..Ben hala yemedim de kumpir o aşerdiğim günden beri..Mikrodalga da yok.. Bekle bizi Ortaköy..

e anacım normal firinda yap sendi zaman sınırlaman yoktur yani aksam koy bir saatte pissin. benim oglum 7 de okuladn geliyor bende isten o saatlerde gelyorum ancak olur yetismez yemege diye yapamıyordum normal firinda hafta içi sen aksam yap ye guzelim.
hemm ayrıca ortakoye git yolun kenarındaki dandik de olsa bufeden al vs kendin yap yemenin keyfini çıkar valla. hiç yiyemeyenler var bak:) benaksam yaptım ogluma gozumun onundeki kumpirden iki kasıkaldım sadece. oy uzden su an yiyemiyorum diye sıkıntı yaratma onemli olan yiyebiliyor olman :) ay alahım beterin beteri var derler ya:) neyse sukrediyorum sukrediyorum hayat yemekten ibaret değil diye dusunmeme devam ediyorum:))

maviscim diger bulusma topigne baksana kuzum. orda kimler geliyor liste var 12 diik 11 e dustuk mucizenin katılamayacagını ogrenmemizle birlikte.

evet kızlar inşallah bende kız annesi olacağım ve benim cildimde hiçbir değişiklik yok aynı şekilde banada öyle diyorlar sen daha bir güzelleştin hamilelik sana yaramış diyorlar.... her hamilelik birbirinden farklı artık bunu iyice benimsedim mesela benim arkadaşım hamile ve oğlu olacak 8 aylık yüzünde kahverengi lekeler doldu yanaklarında..... inşallah bundan sonrada cildimizde sorun yaşamayız böyle gider:Saruboceq:

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.darısı tüm teste gireceklerin başına...

Kızlarr teşekkür ederim.. Demek ki "kız da çirkinleşilir, erkek de güzelleşilir" tezi de hurafe olarak rafa kalktı :1closedeyes: Tamamen bünyesel ve hormonsal bi durum sanırım bu CADIARZU Sivilceye razıyım hadi de inşallah leke fln olmaz :Saruboceq:

buluşma sitesine baktım esrako epey bi kalabalık olucaz ayy ne güzel hamiş hamiş herkes bize bakar şimdi bunlarda ne böle diye telkırma sen gelmiyonmu buluşmaya adın yokta

Canım bencede bunlar tamamen hurafe. Derler ya ye ekşiyi çıkar ayşeyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye.. Ben tatlıyı ömrümde bu kadar yememiştim ve kızım olacak inşallah.. Annemde bana hamileyken tatlı çok yemiş, bu bence tamamen vücudun neye ihtiyacı varsa hamilelikle beraber ortaya çıkıyor..Başka birşey değil... Çirkinleşmekse bende hiç bir değişiklik yok (yani hala güzelim sırnaşık şey)

ya şimdi birşey dicem hepiniz bana kızacaksınız ama.....

şimdi ben 65 kilo ile hamile kaldım zaten kilo almaya çok meyilli bir bünyem var iride kemikliyim allahtan boy varda kurtarıyorum işe neyse pantolonlarım olmamaya başlayınca bende gittim 2 tane hamile pantolonu aldım çok kilo alırım diye kalçalarım zaten geniş iyice genişler diye büyük büyük aldım ama ben 2,5 kilo aldım toplam ve pantolonlarım şalvar gibi duruyor acaba daraltsam modelleri bozulurmu ki ya yeniden pantolonlada alamıcam bir dünya para veriyoruz sonuçta aranızda darattıran oldumu pantolonun basen kısmını.....

Kızlar bu arada en kısa sürede bebemin 3boyutlu resmini yüklicem buraya... Haber veririm size.. Çok şeker kızım çoookk.. Maaşallah..kaydirigubbakcemile2

Gunaydin minnoslarin anneleri, herkese cok tesekkur ederim:))))

nurdan yazmayı unuttum resmine bende baktım oglusunun agzını burnunu yiyesi geliyor dimi insanın boyle profil resim gorunce ben çok etkilenyiorum sıkasım gelior dogmamıs bebegin agzını burnunu:))))))

:)
Hakikaten ya Noraa, Teoman ağır abi olmuş çok cici :) Maşallah...
:

nurdancığım maşallah oğluşuna..belliydi ama oğluş olduğu..herkesinkini tahmin ediyorum bir ben kaldım..bu haftasonu öğrenirsem değme keyfime.

şükür kavuşturana..maşallah oğlumuza...bu sevinç sana bayaa bi gider artık..resmini de gördüm sonradan..kafa yapısı çok muntazam..ağır başlı bi tip olcak galiba..allah nazarlardan saklasın...
...
Sagolun teyzeleri:))yakisikli oglusum benim, valla esim ve benden ne cikar hic belli olmaz, zipir bi cocukda olabilir, agir baslida, umarim uslu ama zeki ve sicakkanli bir cocuk olur..buarada profilden babasina benzettim ben burun yapisindan dolayi, ama dogmadan pek belli olmaz heralde.. Dun esim gece gec geldi cok sonra ustunu degistirmeden mest olmus bi sekilde fotosuna bakti oglusunun bunu biz mi yaptik diye gozleri dolarak, bende dedim, yok sutcuden peydahladim ama sana kakaliyorum:))

günaydın şeker testimde temiz kızlar
gozun aydin canim, oh cok sukur..

canim hic yalniz degilsin, ben ergenlikte gecirmedigim kadar sivilce provblemi yasiyorum( biri bitiyor biri cikiyor, cildimin parlakligida gitti, diyorum acaba bizim erkeklerin testesteronleri yuzunden mi?? cok cirkinlestim, fondoten falan zarzor kapatiyor lekeleri..

canım bende daralttım büyük almışım .bozulmadı ama 2 cm kadar aldırdım.malum son aylarda daha çok kilo alacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…