benimde çok hoşuma gidiyor canım yaa böle geziyorum bazen hiç içime sinmiyor bide bişi soracağım size bebeğiniz doğunca beşik yanınızdamı olacak ayrı odadamı olacak annemler yanında olur her saat uyanacak kalkıp gel git zor olur diolar siz yanınızamı alacaksınız?eftelya bence çok hoş...ben de beyaz istediğim için çok hoşuma gitti....bu yatağın komodini olmayanını düşünüyorum ben de...
yük dolabınızın kapaklarını beyaza boyatırsınız siz de...
canım inş hiç bişi olamandan allah kucağınada almayı nasip eder bebeğini sen kendini sıkma emaneti allaha olsun cnmm:Saruboceq:esracım ilk bebeğimi 27 haftada kaybettim malesef.o yüzden çok zor günler geçiriyorum.bu korku varya tüketti...
güzel ve sadeymiş..ama bir şey takılıyor aklıma beyaz kir açısından riskli değil mi sizce de? toz götürmez,kir götürmez..bebişlerimiz biraz büyüyünce yemekli çikolatalı ellerini falan sürecekler..bana pek mantıklı gelmiyor beyaz..bir de çok göz yorucu bir renk..sordun söyledim..kızmaca yokkızlar bu odayı çok beğendik bunu alırsak bizde duvar kağıdı yaptıracağız ama bizim bebek odamızda yük dolabımız var kahve tonlarda :uhm::uhm:yoksa kahve tonlardamı bişi alsak çalışma masamızda var kahverengi
esracım ilk bebeğimi 27 haftada kaybettim malesef.o yüzden çok zor günler geçiriyorum.bu korku varya tüketti...
benimde çok hoşuma gidiyor canım yaa böle geziyorum bazen hiç içime sinmiyor bide bişi soracağım size bebeğiniz doğunca beşik yanınızdamı olacak ayrı odadamı olacak annemler yanında olur her saat uyanacak kalkıp gel git zor olur diolar siz yanınızamı alacaksınız?
canım inş hiç bişi olamandan allah kucağınada almayı nasip eder bebeğini sen kendini sıkma emaneti allaha olsun cnmm:Saruboceq:
güzel ve sadeymiş..ama bir şey takılıyor aklıma beyaz kir açısından riskli değil mi sizce de? toz götürmez,kir götürmez..bebişlerimiz biraz büyüyünce yemekli çikolatalı ellerini falan sürecekler..bana pek mantıklı gelmiyor beyaz..bir de çok göz yorucu bir renk..sordun söyledim..kızmaca yok
kayra bu sefer bir şey olmayacak..ben de önceki bebeğimi kaybettim ama asla düşünmüyorum böyle şeyleri..
zaten eğer oda almazsak oyun parkları varya yatak oluyor ondan alalım yanımıza koyalım diyoruz benim bi arkadaşım yanına almadı bebeğini odamıza gelipte alışmasın die şimdi 3 yaşında yanlarında yatıo baştan almadı son kendi geldi gerçi bu bi çözüm deil ozman:)benim yanımda olucak valla...zırt pırt uyanacak nasılsa...telsiz alıcam ama yanımda olması gerektiğini düşünüyorum...
benimde çok hoşuma gidiyor canım yaa böle geziyorum bazen hiç içime sinmiyor bide bişi soracağım size bebeğiniz doğunca beşik yanınızdamı olacak ayrı odadamı olacak annemler yanında olur her saat uyanacak kalkıp gel git zor olur diolar siz yanınızamı alacaksınız?
saol canım ama sanırım biz yine oyun parkı yatak alacağız:)) oda riksli geldidi şimdi dide nin deiği gibi doğduktan sonra kim temizlicekk:) yanımızda yatarsa odaya gerek yok ozmn demi şimdilik??amin kızlar inşallah bu kez sorun olmaz.ama korkuyorum elde değil.bu arada takıma bayıldım...çok güzel.
inşallah canım inşallah.ama malesef ben hafta yaklaştıkça çok korkuyorum...
yani sende yanına alacaksın demi ben almıyacaktımda annem olmaz dedi,,,oda takımı alacağız.birde yatak odama küçük bir beşik alabağım.bambu beşiklerden...
yani sende yanına alacaksın demi ben almıyacaktımda annem olmaz dedi,,,
canım park yataklar çok hafif ve tekerlekli istedğin yere taşırsun iki yatak masrafı da olmaz..tabi bu benim görüşüm..oda takımı aldım ben ama genç odası..bebişi büyüyünce onun karyolasını kurarım olur biter..saol canım ama sanırım biz yine oyun parkı yatak alacağız:)) oda riksli geldidi şimdi dide nin deiği gibi doğduktan sonra kim temizlicekk:) yanımızda yatarsa odaya gerek yok ozmn demi şimdilik??
benimde kızım olcak ama cildimde degisiklik yok ara ara sivilce cıkıo oda muhtemel adet tarihime yakın. yani ben her regl oncesi sendromunu olası adet tarihine yakın yasıyorum cok bunaltıcı oluyo gercekten.
benim yeni dr dediki dısarı cıkarken enaz 50 koruma faktorlu krem sur yuzune cunku hamilelikte olusan lekeler , hamilelik maskesi vs sonradan gecmeyebilir. dısarı cıkmadan enaz yarım saat once surmek gerekiyomus.
ben misafirlige gidiom kıslar susleneyim biras. krem pantolon devrini acmayı planlıyorum :) hadi size ii sohbetlerr
haklısın demi bebeğin dolaşım duracağı 3 yer var yatak odası mutfak oturma odası ama ozmn bende yanıma alıyım bebeğimi inatlaşıodum annemgille ama haklısın ozmn yanıma alırsam odayı ertelerim biraz ayıracağım zmn alırız odayıda anakucağıda mantıklı canım her an kucakta taşımıyacağın için bizde ana kucağı yerine oto koltuğu alacağız hem arabada kullanırız hemde anakucağı gibi kullanırız dieyanında olması en mantıklısı..biraz büyüdüğünde ayırmayı düşünüyorum ben...gündüzleri de salonda pışpışlamak için anakucağı almayı düşünüyorum...ben beyazın lekelenceğini düşünmüorum...sonuçta bebeğe yatak odasında yatağında mama vs.yedirmiycem..kucağımda emcek..kirlense kirlense salonum kirlencek..çünkü ayaklandığı zaman salonda veya mutfakta oturup yiycek o tip şeyleri...
venge mobilya tozu almaktan bıkmadıysam küçücük yatağı silmekten hiç bıkmam açıkcası..
yani sende yanına alacaksın demi ben almıyacaktımda annem olmaz dedi,,,
evet canım yanıma alacağım yada onun odasına bir çek yat alacağız orada kalacağım.ama bambu beşik sipariş ettim katlanıyor.gittiğim yere götürmek için...
kayracım nerden aldın katlanabilen bambu beşiği???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?