2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

merhaba kızlar.bende sizleri görmeyi çook istiyorum eğer cuma okuldan erken çıkabilirsem bende gelirim süper olur.
ya kızlar bahar geldimi bende alışveriş yapma isteği uyanıyor.kendime birşeyler almak istiyorum bugün asmerkeze gittik hiçbirşey yok yaaaa:1no2: nerden bulacağım nerden alacağım bilmiyorum.okulda giymek için birşeyler arıyorum nerelerden alıyorsunuz sizler???

merhaba kızlar bugün evi temizledik ohh valla mis gibi oldu keşke hiç kirlenmese...
kızlar aşkolsun nerede buluşalım diye yazdım kimse alternatif sunmamış senağlamasenağlama
aaa kızlar bensiz buluşacakmışsınız aklım sizde kalır benim ya . merinos parkı nerde benim şuanki evime 3 ay oldu taşınalı daha önce fsm bulvarındaydım buraları pek bilmiyorum. bende sizleri tanımayı çok istiyorum yeri tarif ederseniz bende gelmeye çalışırım ama ben asmerkez tarafındayım nasıl gelicem onuda bilmiyorumm offf hafta sonu olsa eşim bırakırdı ay içim sıkıldı hepimizin buluşabileceği bir mekan seçsek olurmu? birde çocuklarımızın altını değiştirmek için bir yer lazım merinos parkında muhtemelen öyle bir yer yoktur sizlerin evleri yakın böyle derdiniz olmaz ama benim için zor olur.

zeynepcim benim ev asmerkeze yakın keşke buralara gelmişken uğrasaydın bir kahve içerdik canım. valla bu aralar alışveriş yapmıyorum aldığım kiloları vermeye çalışıyorum zayıflayayım da öyle alışverişe çıkacağım.

Son düzenleme:
Kızlar bilgileri eksik olanlar lütfen bu listeye eklesin

yada söylesinki eksik kalan yerleri dolduralım.

1- ecrin yağmur.................. Arzu.................. Ecrin Yağmur .........2009 Mart

2- s_eker........................... Zeynep ..............Ecrin......................2009 Mart

3- h.mine........................... ZeynepCeylin....................................2008 Kasım

4- Trackeki..........................Sabriye..............Hayrunisa................2009 Eylül

5-ballım .....................................................................................2009 Ocak

6-meltemşahin..............................................Demiralp.................2010........

7-sampuan..........................Burçin................BurakKayra.............2009 Ağustos

8- nagieymen .....................Nagihan .............Eymen ...................2009 Kasım

9- derinzlm..........................Özlem ...............Derin ......................2009 Şubat

10- BEYAZMELEK........................................Öykü..................... 2009 Temmuz

11-dilasa ............................Sema..................Nur........................2009 Ekim

12-Hamişim ben .........................................................................2008 Nisan

13-ozkerem ........................Özlem.................ArdaKerem.............2008 Ağustos

14-alyaduaninannesi.................................. .................................2009 Ekim

15-crescentrose..................Gülay...................Arda......................2009 Aralık

16-_sakura_........................Merve............... ..Reyyan..................2009 Eylül

17-cemre88.........................Hilal....................Efe........................2008 Ekim

18-seda1986..................................................Duru.......................................

19-sekerkızcandy................Emel...................YusufKayra............2009 Mayıs.

20-rapunzel26................................................EyüpAsaf...............2009 Ocak

21-Beris.......................................................................................................

22-çiçeks.......................................................AliEymen..............2009 Temmuz

23-ceyda85........................Burçin...................Naz......................2009 Aralık

24-Esma80................................................................................2009 Nisan

25-Yasemin1984..........................................................................................

26-leadangel...................................................Tuğkan.................2009 Kasım

27-nehir333................................................................................2009 Mart

25-sezen10.................................................................................Hamile

Son düzenleme:

valla cnm marka takıntın yoksa açık çarşıda da çok güzel şeyler var
ben nerden denk gelirse ordan giyiniyorum

cnm ben alternatif sundum görmedin galiba KENT MEYDANI CAFE CROWN dedim ne dersiniz bu arada merinos bizim evlerimize yürüme mesafesinde diye dedik cnm çocukları gezdirirken grşelim diye yoksa bu asıl buluşma değil yani sensiz olurmu kaydirigubbakcemile5
kızlar dananın kuyruğu yarın kopuyo bakalım neler olacak bana dua edin
atlatayım artık stresi yetti ne olacaksa olsun

oohhh evet arzucum temizlik gibisi yok benimde yapmam lazım hatta artık yaz temizliği istiyorum artık dip köşe neresi varsa ama????:))) ah canım bilseydim kahveni içmeye uğrarım canım seve seve..

saolasın nagihancım markayı severim tabi ama asla takıntım yok beğendiğim herşeyi giyerim.ecrinle çarşıda gezmek daha zor oluyor hiç ecrinle çarşıya gitmedim hakikaten şimdi dikkatimi çekti ....kuzum hiç çarşıyı görmedi:1rolleyes:
ama çarşıya gitmeyi istiyorum.
canım Allah yardımcın olsun.inşaallah gönlüne göre olur.dualarımız seninle.

Nagihancım yarınki aşamada Allah yardımcın olsun dualarım seninle canım.inşallah mutlu haberlerle dönersin.hayırlısıyla yarın sınavı hallet canımda ondan sonra buluşma yerine karar verelim kent meydanı olabilir.

zeynepcim valla temizlik bitince üstümden bir yük kalktı dip köşe hallettik bugün yardımcımla :teytey: ,darısı sana canım :) asmerkez ziyaretinde seni ve ecrini bekliyorum kahven nasıl olsun:içelim:

Canım gelirsen çok sevinirim,
C&A da güzel şeyler varmış , benimde çıkmam lazım alışverişe
çocukla bir yere gidilmiyorki

Canım asıl buluşma değil işte çocukları gezdirirken görüşçez
benim evime çok yakın park bizde değiştirebilirsin istersen canım
merinos parkıda eskiden merinos fabrikası vardı ya onu şimdi park yaptılar
çok büyük çok güzel oldu

yusuf kayra mayıs 2009 doğumlu canım

Canım bizde stres yaptık, hadi bitir şu işi gel
dua ediyorum sana canım, Allah yadımcın olsun

Günaydın kızlar, günümüz güzel geçsin..
öptüm sizi ve kuzularınızı

merhaba güzel bayanlarrrrrrrrr.inşallah herkes iyidir.
nagihan gelmemiş heralde sınav nasıl geçti acaba merak ettim .inşallah iyidir.
kuzumu uyuttum şimdi yemek yapma zamanı.zor yahu bu yemek işi hergün düşün ayrı bir stres.
arzucum kahvem orta şekerli olsun canım..

Hülyacım görmemişim canım
iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
işten ayrılıcam galiba kızlar, karışık biraz durumlar
bir yandan seviniyorum oğlumun yanında olucam hep diye
bir yandan üzülüyorum 6 yıldır çalışıyordum burda

canım hayırdır kriz durumumu yoksa canını sıkan bişeylermi oldu.haklısın çalışmak hem bazı yönlerden iyi çalışmamak ise yavrularımızın yanında olacağımız için güzel.hakkında hayırlısı canım inş canını sıkan bir durum olmadan senin için güzel olacak şekilde sonuçlanır.

geldimde bir gelişme yok bacım bugün spor bitti sözlüyü yarına bıraktılar hergün hergün bebişimi sağa sola bırakmaktan usandım görseniz bugün kapıdan sesimi duyunca nasıl çırpınıyo senağlama ya olacağınada değilde bir umut işte
ben varya bu cüsseyle sporda koştum uçtuk kaçtım 15 m itfaiye merdiveninde yere atladım eyyyytttttttttt Çok üzgünüm çoook

hayırlısı olsun cnm ama inan çalışan insana evde oturmak çok zor

yok canım çok yoğun işlerim yetiştiremiyordum, yanıma birini aldılar yardımcı oda laylaylom bişey yapmıyor ama yinede çok yoğunmuş sorsan, öyle insanlar vardırya,
benim de raporlar yetişmeyince genel müdür kızıyormuş, bir böyle iki böyle çıkarın ozaman emeli demiş, eşide genel müdür yardımcısı , ben çıkmasını istemiyorum bir şans daha verelimdemiş en çok buna kızdım ben suçlumuyum da şans verceklermiş,
bende benim hatam yok çıkarcaksanız çıkarın dedim, öyle işte

Hayırlısı olsun canım, inşallah olur
herşey kısmet sonuçta

hülyacım farkındayım hepinizin evleri birbirine yakın buluşmak istiyorsunuz tatlım neyapayım aklım kaldı gelmeyi düşündüm ama biraz zor galiba.yinede buluşacak olursanız haberim olsun. senin kahvende hazır uğra içelim canım

canım çok saol düşünmen yeter. merinos parkı tam olarak nerde kent meydanı yakınındamı? eski fabrikayı bilmiyorum otarafta kültür parkta var galiba ona yakınmı? ben yasemin parktayım sitenin servisi var otaraftan geçiyorsa gelmeye çalışırım eğer buluşursanız canım.

canım inşallah yarın sözlüyüde başarıyla atlatırsında kurtulursun.iyi haberlerini bekliyorum.az kaldı sabret yarından sonra bebişinle bol bol zaman geçirirsin hasret giderirsin. ah birde sınavı kazanırsın değmeyin nagihanın keyfine:teytey:

emelcim moralini bozma herşeyde vardır bir hayır.senin için hangisi hayırlısıysa o olsun canım

Son düzenleme:
Kızlar listemizin son hali aşağıdaki gibidir.

Bilgileri eksik olanlar lütfen bu listeye eklesin yada söylesinki eksik kalan yerleri

dolduralım.

1- ecrin yağmur.................. Arzu.................. Ecrin Yağmur .........2009 Mart

2- s_eker........................... Zeynep ..............Ecrin......................2009 Mart

3- h.mine........................... ZeynepCeylin....................................2008 Kasım

4- Trackeki..........................Sabriye..............Hayrunisa................2009 Eylül

5-ballım .....................................................................................2009 Ocak

6-meltemşahin..............................................Demiralp.................2010........

7-sampuan..........................Burçin................BurakKayra.............2009 Ağustos

8- nagieymen .....................Nagihan .............Eymen ...................2009 Kasım

9- derinzlm..........................Özlem ...............Derin ......................2009 Şubat

10- BEYAZMELEK........................................Öykü..................... 2009 Temmuz

11-dilasa ............................Sema..................Nur........................2009 Ekim

12-Hamişim ben .........................................................................2008 Nisan

13-ozkerem ........................Özlem.................ArdaKerem.............2008 Ağustos

14-alyaduaninannesi.................................. .................................2009 Ekim

15-crescentrose..................Gülay...................Arda......................2009 Aralık

16-_sakura_........................Merve............... ..Reyyan..................2009 Eylül

17-cemre88.........................Hilal....................Efe........................2008 Ekim

18-seda1986..................................................Duru.......................................

19-sekerkızcandy................Emel...................YusufKayra............2009 Mayıs.

20-rapunzel26.....................Hülya...................EyüpAsaf...............2009 Ocak

21-Beris.......................................................................................................

22-çiçeks.......................................................AliEymen..............2009 Temmuz

23-ceyda85........................Burçin...................Naz......................2009 Aralık

24-Esma80................................................................................2009 Nisan

25-Yasemin1984..........................................................................................

26-leadangel...................................................Tuğkan.................2009 Kasım

27-nehir333................................................................................2009 Mart

25-sezen10.................................................................................Hamile

Son düzenleme:
Kızlar hafta sonu buluşalım mı? Nagihan kent meydanını önermişti sizler ne dersiniz? kent meydanında bebek bakım odası varmı? ben pek gitmediğim için fazla bilgim yok.

oooooooooooo maşallah nahişim inşallah kazanırsın canım

rapunzel : hulyacanım eklersen sevınırım

Kızlar hafta sonu buluşalım mı? Nagihan kent meydanını önermişti sizler ne dersiniz? kent meydanında bebek bakım odası varmı? ben pek gitmediğim için fazla bilgim yok.

benım için uygundur kızlar herkez kabul ederse arzucum orada çocuk bakım odası var
hem rahat edersın olmadı

hülyacım ay şimdi çok üzüldüm keşke görüşebilseydik ne güzel olurdu, canım birdahaki gelişinde görüşelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…