2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar merhaba,
artk evdeyim oğlum yanımda çok şükür
haftasonu benim içinde uygun buluşabiliriz, saat belirleyelimmi herkes ona göre program yapar
ben 3,5 gibi olsun derim bebişleri öğlen sıcağında çıkarmayalım
siz nedersiniz?

kayra durmuyor yazamıyorum
parka gelmek isteyen olursa özelden telefonları verelibirbirimize kızlar
ben bu akşamüstüde çıkıcam
yarında gelebilirim yakın bana
arzucum sen sormuşsun galiba önceki sayfaya bakamıyorum kayra bacağıma yapıştı şu an
kültürparkın altında kalıyor
servis varsa şoför bilir mutlaka

hülyacım ay şimdi çok üzüldüm keşke görüşebilseydik ne güzel olurdu, canım birdahaki gelişinde görüşelim canım
olsun canım bır dahakıne bılseydım bne de senın orada oturduğunu kahvemı içerde geçerdık arkadaşa :)
parkta buluşacaksak saat çok uygun yavrular kavrulmasın yok kent meydanında buluşacaksak geç gıbı mı geldı benım bız konuşup kaynaşana kadar akşam olacak bıle
ama çoğunluk ne derse uyarım çok ılınmıyım

emelcim oglunun yanında olduğuna göre işten ayrılmışsın.hayırlısı olsun canım.oğluşunla bol bol hasret giderirsin artık.
canım saat 3.5 banada biraz geç gibi geldi hafta sonu kent meydanına gideceksek saat 2 gibi buluşalım anca tanışma sohbet derken zaman çabuk geçer zaten .

canım muhtemelen ben parka gelemıcem neyse hafta sonu buluşacağız zaten ozaman görüşürüz.hülya servisin oradan geçmediğini söyledi birde tek başıma ecrinle yollarda mahvolurum .eğer siz buluşursanız size iyi eğlenceler kulaklarımı çınlatmayı unutmayın :)

hülyacım valla iyi olurdu birdahaki gelişinde kahveye bekliyorum canım

cumartesi günü kent meydanındaki buluşmaya karar verirsek geleceklerin bir listesini oluşturayım dedim.eğer buluşma ertelenirsede listeyi yenileriz

1-ecrin yağmur ......Arzu

2-şekerkızcandy ....Emel

3-rapunzel26...........Hülya

kızlar nerdesiniz hava güzel diye hepiniz geziyor musunuz? bizde kızımla yarım saat parka gittik kızım çok eğlendi şimdi evdeyiz.

iyi geceler kızlar.
emelcim hakkında hayırlısı cnm evet sinir bozucu bir durum inş sonuç senn için iyi olur.
geçmişi okuyamadım kızlar umarım herkes iyidir.dün gece hiç uyumadık bugün yoğun bir gündü artık yorgunluktan kalkamıyorum.buluşmamı var bende çoook istiyorum.ama c.tesi misafirim var geçen haftadan haberleşmiştik yoksa ertelerdim ama kaça kadar orda olursanız gelmeye çalışacağım.
hepinizi öpüyoruz

Kızlar hafta sonu buluşalım mı? Nagihan kent meydanını önermişti sizler ne dersiniz? kent meydanında bebek bakım odası varmı? ben pek gitmediğim için fazla bilgim yok.

evet cnm bebek bakım odası var

cnm haftasonu buluşma olacaksa bencede kent meydanı olsun daha uzun muhabbet edebiliriz hemde 2 daha uygun gibi tabi çoğunluk ne derse o olsun

4-nagieymen...............nagihan

bir aksilik olmazsa kesin gelirim kambersiz düğün olurmu zaten sınav telaşıda bitti atacağım kendimi sokaklara :teytey:

sağol zeynepçim, misafirini çok iyi ağırlamada çok oturmasın :) erken gitsin , sende yetiş bize :)

Tamam 2 olsun ozaman çoğunluk 2 diyor galiba
nagiş biz beraber gidelim ozaman kent meydanına ,nasıl olsa aynı yoldan gitçez

zeynepcim geçen gün bende senin gibiydim gece uyumamıştık bu yüzden seni iyi anlıyorum umarım bugece güzel bir uyku çekersiniz.ecrininde diş ağrıları arttı galiba Allahım onada kızımada diğer diş çıkaran bebişlerede güç versin acı çekmeden çıkarırlar dişlerini inşallah.
canım bende emele katılıyorum misafirlerini çabuk gönder sende katıl aramıza .bekliyoruz gelmeye çalış canım.

nagihan sınavın nasıl geçti sonuçlar belli oldu mu? kent meydanını pek bilmiyorum nerde buluşuyoruz yeri belirleyelim cafe crown demiştin ama kaçıncı katta yerini tarif edermisin canım? saat olarak 2 ye karar verdik galiba.
kızlar ayrıca telefon numaralarımızı özelden birbirimize yazalım yoksa birbirimizi nasıl tanıyacağız değil mi?
kızlar birde bebek arabası getirecekmisiniz ? kentmeydanında asansör varmı? bazı avm lerde asansör bulunmuyor .eğer çocuklarımızın arabasını getirecek olursak asansör şart

Bursalı annelerimizin ilk buluşması cumartesi kent meydanında saat 2 de

olacaktır. :içelim: katılmak isteyen diğer arkadaşlarıda bekliyoruz vereliniortak

1-ecrin yağmur ......Arzu

2-şekerkızcandy ....Emel

3-rapunzel26...........Hülya

4-nagieymen...........Nagihan

5-s_eker.................Zeynep ( misafirlerini çabuk gönderirse gelecek kaydirigubbakcemile3 )

inşallah erken gıder mısafırlerınde sen de bıze katılırsın canım
kaça kadar orada olacağımız dellı olmaz canım çok ıyı kaynaşırız çocuklar durur bayağı otururuz kızlardan bırının tel al sen onu ararsın oradamıyız dıye

kıyamam ya şu dişler bır an önce çıksa da kuzular bır rahatlasa

arzucun cafe crowngirişte canım sol tarafta meydana geldığın zaman görürsun canım
asansor var canım içerıde
ben bebek arabasını getırmeyeceğim çünkü benımkı pek durmuyor için de kendıme boşuna yük etmeyeyim onu

cnm benim ya 1de çıkmam lazım yada 2den geç oğlum 1de uyuıyo 1de çıkmalıyımki arabasında uyusun oralarda vitrin bakınırım saat gelinceye kadar sanada uyarsa ben burdan yürüyerek mi çıkayım nasıl yaparız

Merhaba kızlar,
Nagiş olur tamam birde çıkarız canım, gezine gezine gideriz
nerde buluşçaz, özelden göndereyim sana tel, sende bana gönder
bende bebek arabasını alırım zor olur yoksa bizim arabada kırmızı gri

nagihan istersen saat 2.5 da buluşalım yinede kızlara soralım kesin bir saat belirleyelim. kızlar tel numaramı özelden msj yazıcam sizlere, sizde bana msj atın numaralarınızı. kent meydanının dışında giriştemi buluşalım yoksa cafe crown damı kızlar?

merhaba kızlar güldürdünüz beni. arzucum,emelcim,hülyacanım ve nagihancım çok hoşsunuz:delikafadulden) tamam misafirlere kötü davranır kaçıracağım:1ninca:
telefonla ararım gelebilirsem çoook istiyorum sizlerle tanışmayı ve katılacak diğer arkadaşlarla tabi.

benim için farketmez Arzucum
zaten gelince ararız birbirimizi

benim içinde farketmez canım,nagihanla hülyada son fikirlerini söylesinler. emelcim nagihanla birlikte parka gidiyordunuz ne oldu gitmedinizmi?

zeynepcim eğer misafirlerin kaçmazda çok oturmak isterlerse onlarıda al beraber gelin kaydirigubbakcemile

canlarım anca gelebildim parkıda kaçırdım mafoldumben
yarın 2 ii bence milletin günüde ölmez ayrılınca herkes eşiylede zaman geçirebilir diye düşünüyorum nasılsa telefon numaralarımızı aldık gelen cafecrownun bahçesinde yer bulursa otursun boşuna ayakta beklemesin bence biz emelle 1de çıkıcaz yürüyerek anca geliriz zaten ev telefonum yok cebide özelden gönderiyorum öpüyorum herkesi

Kızlar yarın saat 2 de Allah izin verirse buluşacağız umarım güzel birgün olur bebişlerimizde huysuzluk yapmazda eğlenirler inşallah. kızlar ben bayağı bir heyecanlandım kızım ecrininde hiç arkadaşı yok bu yüzden sizin kuzucuklarla neler yapacak çok merak ediyorum.zeynepcim emelcim ve nagihancım telefon numaralarınızı kaydettim sadece hülyanınki kaldı oda gönderir herhalde. bugün iyi dinlenelim yarın çocuklarla yoğun bir gün geçireceğiz eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…