- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
kızlarrrrrrrr süpersiniz hem güldüm hem gurur duydum sizlerle hamarat arkadaşlarımmmmmm benim.
arzucum çoook geçmiş olsun ALLAH kuzularımızı korusun
bende dolaba börülce,bezelye,bamya,mısır,közlenmiş kırmızı biber koydum daha devamı gelir belki
birde kırmızı yağ biberlerini kahvaltılık salça gibi yapıyorum bu sene yapayım diyorum inş güzel oluyor.
aklıma geldikçe söylerim şekerlerrr
abowwww pek tembel gördüm kendimi :sinifsinif:
bugün iş çıkışı hemen pazara uğramalıyım çok haklısınız bebeğim küçük şimdi zamanı olan sebzelerden sıtoklamak lazım her sene yapıyodum bana bu sene bişeyler oldu
neyse haftasonu annemde geliyo o oğluşumla oynarken ben yaparım
arzucum çok geçmiş olsun ecrine hemencik iyileşir inş
merhaba kızlar,
amma kaynatmışınız maşallah
ben salatalık hiç koymadım , kk da kışa hazırlık var orda okudum yapıyorlarmış denedim bakalım
inşallah olur
bu haftasonu bende domates falan koyucam
birde erik şeftali bunlarıda doğrayıp şekerleyip koyucam kışa kompostalık, hazır meyve sularından içirmiyorum kayraya
kızlarrrrrrrr süpersiniz hem güldüm hem gurur duydum sizlerle hamarat arkadaşlarımmmmmm benim.
arzucum çoook geçmiş olsun ALLAH kuzularımızı korusun
bende dolaba börülce,bezelye,bamya,mısır,közlenmiş kırmızı biber koydum daha devamı gelir belki
birde kırmızı yağ biberlerini kahvaltılık salça gibi yapıyorum bu sene yapayım diyorum inş güzel oluyor.
aklıma geldikçe söylerim şekerlerrr
kızlar işten çıktığım gibi pazara gittim patlıcan biber dolması aldım
patlıcanları musakkalık ve karnıyarıklık kızartıp attım dolaba biberleri doldurdum onlarıda attım
fasülye pahalıydı belki ucuzlar diye almadım meyve kompostalarını yengem yaptı annemde domates sularını
ayyyy çok şükür yetiştim size :sm_cool:
arzu akşam eşim uyandı susamış
onu ayakta görünce acayip korktum
deli orada doğuracan dedi gitti:)))))
canım semızotun iyice ayıklayıp yıkıyorsun sonrada süzgeçe koyup sularının süzülmesını beklekızlar maşallah ya nekadar hamaratsınız öyle.ben bugüne kadar hiç yapmadım bunları.buzluğa girince tadı değişiyo gibi geliyo sevmiyorum.sonrada kışın aranıyorum bugün ne pişirsem diye :) ama oğluşum için bişiyler yapsam iyi olur bende.aslında bugün semizotu aldım bayağıda var.eşimde yok yenmez yani.onu dolaba nasıl atabilirim bilen var mı
nagişim ben de boş koyuyorumbiber dolmasını ben doldurulmuş seviyorum canlarım diğer türlü buzu çözülünce ölü gibi oluyo doldurmasıda zor ilk defa geçen yıl yaptım pek bir değişiklik yoktu tadında isterseniz deneyin bu şekilde direk tencereye alıyorum buzu çözülmeden hoş oluyo
selam
bende bursalıyım ve ocak 2009 annesiyim
hiç farketmemişim bu sayfayı gerçekten üzüldüm
umarım bundan sonra takipteyimmmm
arzucum özletme kendini canım.ramazanda yatılı misafirde zor oluyor Allah kolaylık verisn cnmkızlar yarın yatılı misafirim geliyor hafta sonu da kalabilirler kalmazlarsa istanbulada gidebiliriz birkaç gün nete giremeyebilirim hoş akşamları nete girmeye çalışacağım. görüşemezsek hepinizi öpüyorum
afiyet bal şeker olsun nagihancım.biz sana geliyoruz deriz hemencecik pişiririsin bize:)biber dolmasını ben doldurulmuş seviyorum canlarım diğer türlü buzu çözülünce ölü gibi oluyo doldurmasıda zor ilk defa geçen yıl yaptım pek bir değişiklik yoktu tadında isterseniz deneyin bu şekilde direk tencereye alıyorum buzu çözülmeden hoş oluyo
cnm sende yap bence bazı şeylerin tadı kötü olmuyor gerçekten.en azından hormonlu olanlardan daha sağlıklıdır.bu arada özlettin kendinikızlar maşallah ya nekadar hamaratsınız öyle.ben bugüne kadar hiç yapmadım bunları.buzluğa girince tadı değişiyo gibi geliyo sevmiyorum.sonrada kışın aranıyorum bugün ne pişirsem diye :) ama oğluşum için bişiyler yapsam iyi olur bende.aslında bugün semizotu aldım bayağıda var.eşimde yok yenmez yani.onu dolaba nasıl atabilirim bilen var mı
hoşgeldin cnm.biraz kendini tanıtırsan seviniriz.herzaman aramızda görmek bizi mutlu eder.selam
bende bursalıyım ve ocak 2009 annesiyim
hiç farketmemişim bu sayfayı gerçekten üzüldüm
umarım bundan sonra takipteyimmmm
kızlar bu arada burç efemde çocuk deyip geçmeyin diye bi program var.çok güzel.bileniniz vardır ama ben yinede söyliyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?