- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
canım semızotun iyice ayıklayıp yıkıyorsun sonrada süzgeçe koyup sularının süzülmesını bekle
buzdolaba poşetıne koy .
yapacağın zamanda sakın çözdürme soğanını salçasını kavur semızlerı buzlu bır sekılde tencereye koy
ben her sene oyle yapıyorum tatında bır değişiklik olmuyor
canım teşekkür ederim.hemen bugün yapcam.oğluşum çok sviyo semizotunu:)
meltemcim ben bilmiyorum cnm.hangi saatlerde cnm?
canlarım benım ya inanınkı canım yemek istemiyor hem çok özenırsen hemencık soylerım canım arkıdışlerıme yaparlar (yüzsüzluğun bu kadarı yanı)bir daha yemek söylemeyeceğim kızlar.hülyacım hakkını helal et canım ya.valla canın isteyecek sonra.üzüldüm sonra vallahii.
merhaba kızlar,
akşam yemek savaşından çıktık , heryer çorba oldu, eşimde aldı kayrayı çıktı bende topladım mutfağı sakinleşmeye çalışıyorum
bugün çok iştahsız benim oğlum zorla bir iki kaşık yedi okadar , şu dişler çıkamadı mahvetti onuda benide
çarliston biber vardı dolapta bir poşet, onları ayıkladım minik minik doğradım ,çiğden koysam buzluğa birşey olurmu ? arzu kavur dedi ama kavurduktan sonra yemeklere nasıl konulurki,
bu arada arzunun selamı var size,
bir kaç gün giremicem dedi,
zeynepçim, havucu rendenin ince yeriyle rendeliyorum, tavaya biraz zeytinyağı biraz su koyuyorum, havuçları bir kaç dakika yumuşayana kadar pişiriyorum, üstüne yumurta kırıyorum karıştırıyorum biraz tuz , bu kadar, kayrada seviyordu ama bugün yemedi , kaç çeşit yemek yaptım ziyan oldu
neyse dişlerimiz çıkınca yeriz bizde bol bol
Hülyacım bende bahsediyorum hep yemeklerden kusura bakma
hiç aklıma gelmedi ya,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?