2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

canım sen havanı bozma ben senden ümitliyim opuyorumnanaktan yakın zamanda 2. bebişi getirirsin sen

hülyacım ve arzucum ne o gece kuşu gibi rüyanızdamı gördünüz kk yı aaaa gidin sarılın eşlerinize uyuyun daha olmadı bebeişlerinize kaydirigubbakcemile5
haftasonu yorucı,uydu kızlar galiba oğlumun dişleri geliyo çok mız mız
iş yerindede sıkıntılarım var (
şimdi şöyle anlatayım kısaca biz dışarı ruhsata çıkıyoruzya ee benimde öğlen süt iznim var müdür kiminle nereye gidersen git yarıda kesip dönülecek öğlen sonu devam edilecek dedi ama bunu kimd,se dinlemiyo ve bana görevlendirme yapıldığı halde süt iznini bahane edip götürmüyolar 3 aydır ispiyoncu pozisyonuna düşmemek için ses etmedim ama saksı gibi oturmaktan sıkıldım sıkılmakta bir yana yarın müdür çağırıp hadi bakalım neler öğrendin dese hiçççç
artık söylemem gerekiyo diyorum böyle devam etmicek (( insanlar ne anlayışsız ya

slm kızlar.benimde haftasonu yoğundu taşınana kadarda bitmeycek galiba
emelcim cnm sen kafaya koydun galiba kardeş işini kuzum yakında alırız haberlerini ozaman.tabiki cnm taşınıca beklerim hepinizi
arzucum teşekkürederim cnm.siparişleri verdik inş güzel olur
nisancım eşine bencede duygu sömürüsü yap cnm.seni geç bulduk böyle arada konuşmayalım cnm
hülyacım geçmiş olsun cnm zor valla gerçekten.benimde bütün beyaz eşyalarım bosh marka.memnunum çok şükür
nagihancım allah kolaylık versin cnm işyernde huzursuzluk zor gerçekten.sana böyle yapanlarla konuştunmu cnm?dediğin gibi nereye kadar dayanabilirki insan

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar denicem dediklerinizi :))

ben beşevlerde oturuyorum kızım var bitane şubat 2009 doğumlu
doğumdan önce çalışıyodum iş yerim doğum raporundan sonra işten çıkardı beni bu yüzden artık ev hanımı oldum:)
bi ara baya iş aramıştım ama bulamadım artık ümidimi kestim evdeyim eşim ve çocuğumla ilgileniyorum..

nagihancım pekde keyif için ayakta değildim canım. kış için dondurucuya sebze atacaktım tencerede soğumasını bekledim zaten sahuruda yapacağım için yatmamıştım. birde ecrin biraz soğuk almış hapşırıp duruyor, burnu tıkanıyor arada da ateşi çıkıyordu. kızımın ateşi düşsün diyede beklerken kk ya bakayım dedim.
kızlar kış için dondurucuya birşeyler koydunuz mu kesinlikle tavsiye ederim kışın çok rahat oluyor birde yaz sebzelerini kışın bebişlerinize yedirirsiniz.

canım dişler geliyorsa Allah kolaylık versin. inşallah kolay çıkar dişleriniz.
canım inşallah işyerindeki sorunlarıda atlatırsın.işe girsen bir dert işsiz kalsan ayrı bir dert...

zeynepcim hadi yaptır perdelerinide görmeye gelelim :dance:inşallah perdelerin içine siner canım

arzucum
sahur için o saatte ayaktaydım canım fırsat bu fırsat bakayım dedim
kıyamam ben kuzuma ne oldu ecrine
havalar dan yavrular hasta oluyor gecelerı bıraz serın olmaya başladı.ondan mı oldu acaba annesi inşallah cabuk toparlanır
canım ben bütün kış yiyebilecek kadar sebze koyuyorum buzdolaba
benım eşim kış sebzelerınden hiç birini yemıyor
bırtek mantar alıyorum pazardan bende mantar yemekten bıktığım için evlendığımden berı dolduruyorum dolabı
gerçi şimdilık dolab yok ama en kısa zamanda alacağım

nagişim ay canım ya ne sıkıntılar çekiyorsun iş ayrı dert bakıcı ayrı dert
bence hakkını savun canım sonra başına iş almayasın of ya ne zor
inşallah dişlerinin çabuk hiç anlamadan çıkar canım

canım sen havanı bozma ben senden ümitliyim opuyorumnanaktan yakın zamanda 2. bebişi getirirsin sen
yok canım ya, siz benden ümidi kesin, hülyanın oğluşu bir doğsun bakalım
önce onu büyütelim hep beraber :)

Ağrısız sızısız gelsin dişleri canım,
zormuş durum, söylesen ispiyoncu derler, söylemesen ya sana laf gelirse
süt iznin az kalmıştır zaten canım
bir daha huzursuzluk olmaz inşallah

yok canım ben düşünmüyorum ama 1 hafta gecikme olunca kaza oldu zannettim
doğum yapıcağım hastaneden tut, bebişin giysileri, oğluma genç odası herşeyi düşünmeye başlamıştımda arzu ondan gülüyo
gülünmeyecek gibi de değildi halim :))

en güzeli işte canım, bende sendenim , çalışıyordum ayrıldım

Canım geçmiş olsun fıstığıma hastamı olmuş, Allah şifa versin
kış için ben taze barbunya koydum 2-3 kilo kadar, bir poşet salatalık doğradım koydum kışa cacık yaparım
1 poşet bezelye koydum ( daha alcaktım ama zamanı geçti (
domates, patlıcan, kırmızı yağ biberi, ve çarliston biberde koyucam
taze fasulye bamya biz eşimle yemiyoruz ama kayraya yediriyorum bir iki poşet koyarım
pazardan çok alıncak var yani
sen neler koydun, birde domatesi nasıl , çiğdenmi kaynatıpmı koyuyorsun buzluğa
en önemlisi domates bence
kışın hormonlu alınmaz

emel çok geç kalma canım taze fasulye btmek üzere neredeyse canım
ben domateslerı kabuklarını soyup çiğden koyuyorum yemeklık olarak

emel daha önceden koydun mu hiç salatalık canım

hülyacım emelcim teşekkür ederim galiba havalar soğudu galiba ondan hastalandı kuzum.inşallah çabucak iyileşir allah hepimizin bebişlerini korusun.
emelcim ben nerdeyse 10 kilo domatesi soydum doğradım birazda içine tatlı sivri biber doğradım bunları çok az zeytin yağı koyarak ateşte 5-10 dakıka kadar kaynattım sonra soğutarak 1 er yemeklik ayırarak buzdolabı poşetlerine koydum. bu domatesi menemene şehriye çorbasına ne bileyim her yemeğe kullanıyorum hatta bu hafta sonu tekrar yapıcam tabi dolaba sığarsa.
ayrıca taze fasülyeyide domatesle kavurarak aynı işlemi yaptım. kabak fasülye biber patlıcanıda aynı şekilde kavurdum ama kabakla patlıcan çabuk eridiğinden 3-5 dakika sonra içine attım türlü şeklinde yapıp soğutup dolaba attım. ecrinr patlıcan yedirmediğim içinde ona ayrıca kabak biber domates fasülyeden türlü yaptımdolaba koydum. kışada içine patates ve et kıyma ile pişirip servis yapıcam kızıma inşallah
kpss ye hazırlancamdiye bezelye almayı unuttum busene bezelyem yok hiç

kızlar hani domatesleri kış için kavonozda yapıyorlar ya siz nasıl yapıldığını biliyormusunuz? öğrenırsem onuda yapmayı düşünüyorum. birde o kavonazlardaki domatesler 1 kullanımlıkmı yoksa ağzı açıldıktan sonra bitene kadar kullanabiliyormuyuz

canım ben her sene koyuyorum kavanazlara hem çokta ıyı oluyor her seye kayabılıyorsun
Bolca alıyorum sezonda hatta fiyatları en düştüğü dönemde .Kabuklarını soyup Rondodan geçiriyorum. Ocağa koyup yağsız bir şekilde kaynatıyorum. Biraz toparlanınca ateşin üstünde kaynar halde iken cam kavanozlara dolduruyorum ve hemen kavanozu ters çeviriyorum. Öylece sabaha kadar bekletiyorum. Bu şekilde hiç hava almıyor. Ve taptaze kalıyor. Koku yok, içinde hiç katkı yok.
kız bana bak arzu biz şimdik tembelmıyız?
dur bende yaptıklarımı anlatayım da gör sen

:)))))))))))))))))
bezelyelerı ayıklayıp koydum
barbunya koydum
kabak koydum ben salatasını çok sevdiğim için rendeleyıp koyuyorum çıkarttıktan sonrada yoğurtluyorum .
karapatlıcan koydum.
bır kısmını kozledım kı bunları herselık olarak ayarladım bır kısmını borek içi olarak ayarladım
birazını da yemeklık alarak kızarttım
mısır koydum
semızotu koydum benım kı bayılıyor
bamya koydum
dolma koydum çok fazla sevmem ama yınede bır ıkı yemeklık koydum
vişne koydum hoşaf yaparız dıye
çarliston koydum
bir domates koymadım daha onuda inşallah hafta sonu koyacağım
bütün bunlar kayınvalıdemde bırde domateslerı koyarsam kadım bütün herşeyımı atmasın :))))

arzucum ne kadar çok yaparsan kışa o kadar rahat geçiriyor insan

hülyacım kavonozları kapaklarını kapatarakmı yoksa kapatmadan mı ters çeviriyorsun:roflol::roflol::roflol:
şaka bir yana saol canım bende yapayım ama kullanırken kapağı açılınca hemen tüketmek gerek diye biliyorum sen ne dersin?
heyyt hadi bakalım kim daha hamarat ? yarış başladı. canım ben size tembel dermiyim aşkolsun yaptıklarını anlatta bizde unuttuysak hatırlayalım ,bilmiyorsak öğrenelim canımmmm

biber dolmasıda koydum iyiyki hatırlattın, bamya yemiyoruz koymadım. bu hafta kırmızı biberle patlıcanı közleyip soyup buzluğa atıcam . semizotunu biberi çiğmi koyuyorsun? kavrulmadan donmazmı? vaybe bizim topic nekadar hamarat böyle maşallah diyelimde nazar değmesin bize. emel salatalık koyuyorum demişti onu nasıl koyuyorki ?

canım kapağı sıcakken hemen kapatıyorsun .kapakların yenı olmasına özen göster canım
valla açtıktan sonra ıkı üç gün içinde tuketmen lazım
ben çok buyuk kavanozlara koymuyorum

arzucum semzıı iyice ayıklayı yıkıyorum sonrada kendı süzülsün dıye beklıyorum oylece bolaba koyuyorum yapacağım zamanda çözdürmeden tencereye atıyorum .kayınvalıden kavurup koyuyor ama ben oyle beğenmıyorum.
çarlistonu da çiğden koyuyorum canım menemenlık doğrar gıbı doğruyorum hemem elımın altında oluyor onu da kullanacağım zaman çözdurmuyorum
domateslere gelınce çok az haşlıyorum canım beş dakıka falan dıyelım
salatalık koyan hiç duymadım ben canım bakalım emel daha önceden koyuyormuymuş.
salatalık özünde su olduğu için buz olur zannedıyorum acaba tatı nasıl oluyor kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…