- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
merhaba kızlar nasılsınız
ben pek giremiyorum eşim laptopu büroya götürdü
artık sık sık giremeyeceğim, bugün büroya geldim de size bakayım dedim
herkes iyidir inşallah, yoldada nagişle karşılaştık
ben hamile değilmişim bu arada :) beklenen misafirim geldi :)
oruç tutmuyorsanız bir cumartesi toplanın gelin bana beklerim
tutuyorsanız bayramdan sonra görüşürüz
saol cnmbenim zormuş bu işler.allah sağlık versin yoluna girer inş.ah canım tabiki bekliyorum yeterki sizler pisletin.canım hayırlısıyla taşında kurtul artık şu ev mevzusundan
mutfak için jalizi pek kullanışlı olmuyor benım evde var silmesi çok zor bir de benımkı çıkmıyor yerınde silmesi de çok zor çok fazla yağlanıyor ip perdeyi annnem kullanıyor çok memnun
kruvaze perde ye gellınce canım bizde yok nasıl kullanışlı mı onu da bılmıyorum ?
inşallah hersey istediğince olur zeynepcım
taşında evini pisletmeye gelelim çocukarla :)))))))))
ooo süper olmuş emelcim.kocacığın seni bizden ayırmamış.ip perdeye karar verdim galiba bakalım nasıl olacak.canım çoğunluğa bende uymaya çalışırım bu toplanma telaşında eğer bir aksilik olmazsa.merhaba kızlar ben geldim kocam bana bilgisayar almış
kaç gündür başının etini yiyordum kk ya giremiyorum diye
arkadaşlarımla konuşamıyorum sosyal çevremi yokettin dedim :))
almış sağolsun gerçi çok iyi bir model değil ama zaten sadece internete giriyorum
zeynepçim benim bütün perdelerim düz tül tam bilmiyorum ama bencede jaluzi zor olur mutfakta çabuk yağlanır
oruç tutuyorsanız madem bayramdan sonra görüşelim kızlar size zor olur yollarda
ben emzirdiğim için çok acıkıyorum
birde devamlı kullandığım ilaçlarım var tutamıyorum yani Allah affetsin
arzucum haklısın canım gerçekten çok can sıkıcı bir durum.öyle haksızlıklar varki akıl sır ermiyor.Allah yardmcn olsn bitanem herşeyin hayrlısı ama artık toparlan cnm tabiki birbirimize destek olacağız sıkıntılar böyle hafifler.çok iyi anlıyorum seni bende kpss den çok çektim.inşaalah herşey dilediğin gibi olur cnm.
kızlar artık kimseler yazmıyor.neler yapıyorsunuz bakayım?bakın hem ev topluyorum hem size yetişiyorum
birde ev için perde diktiriyoruz.sizinde fikrinizi almak istedim.salona kruvaze perde ,mutfağa ahşap jaluzi,ecrinin odasına tam karar veremedik.diğer odaları şimdiki perdelerimi tadilat yaptıracağım okadar borcun içinde iyice açılmayalım dedim.sizin fikriniz yada önerileriniz olursa çok sevinirim.:asigim:
merhaba kızlar nasılsınız
ben pek giremiyorum eşim laptopu büroya götürdü
artık sık sık giremeyeceğim, bugün büroya geldim de size bakayım dedim
herkes iyidir inşallah, yoldada nagişle karşılaştık
ben hamile değilmişim bu arada :) beklenen misafirim geldi :)
oruç tutmuyorsanız bir cumartesi toplanın gelin bana beklerim
tutuyorsanız bayramdan sonra görüşürüz
merhaba kızlar ben geldim kocam bana bilgisayar almış
kaç gündür başının etini yiyordum kk ya giremiyorum diye
arkadaşlarımla konuşamıyorum sosyal çevremi yokettin dedim :))
almış sağolsun gerçi çok iyi bir model değil ama zaten sadece internete giriyorum
zeynepçim benim bütün perdelerim düz tül tam bilmiyorum ama bencede jaluzi zor olur mutfakta çabuk yağlanır
oruç tutuyorsanız madem bayramdan sonra görüşelim kızlar size zor olur yollarda
ben emzirdiğim için çok acıkıyorum
birde devamlı kullandığım ilaçlarım var tutamıyorum yani Allah affetsin
emel hayırlı olsun canım yeni bilgisayarın
kızlar ya bu gece buzdolabım ben terk edıp gıttı
deli olacağım ya tam zamanıydı sankı
benım kullandığım buzdolabı bosch markaydı beş senelık evlıyım
beş sefer sevrıse gıttı tekrardan serviz cağırmak istemıyorum yenı bir buzdolabı alacağım
kzlar sız ne marka buzdolabı kullanıyorsunuz bır de memnunmusunuz?
selam arkadaşlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli
benim evimde bilgisayar yok annemlere geldikçe nete girebiliyorum o yüzden sık sık ziyaret edemeyebilirim
işallah benimde eşim bana bilgisayar alır yakın zamanda :)) bu arada hayırlı olsun arkadaşım bilgisayarın
arkadaşım aslında bosch iyi bi markadır ama demekki derlerya beyaz eşya şans işi diye seninki de öyle olmuş benim beyaz eşyalırm arçelik şimdiye kadar bi sorun yaşamadım maşallah diyeyim annemlerinde öyle arçeliği önerebilirim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?