- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.641
Uzun bır tatılden snra tekrardan aranıdayım
gerçi tatıl gıbı olmadı annem canımı cıkartana kadar çalıştırdı benı ama olsun o benım kahrımı çekmiş şimdi sıra bende
geçmişi okumaya fırsat kalmadı ev temızlığı benı beklıyor bakalım kaç gunde temızlenır bu ev :)))))))))
hepınızı çok özledım
slm kızlar nasılsınız
uzun bir aradan sonra tekrar buluşmak hem sizleri görüp güzel bir sohbet hemde çocukların eğlenmesi için bu cumartesi yani 24 eylülde hepinizi bize bekliyorum çocuk gürültüsü eşliğinde sohbet etmek isteyen herkesi bekliyorum
nagişim kısmetse bende gelıyorum eeeee oyuncak harıçi bır seyler de getırelım mı ? pasta borek yapıp getırebılırım canım sen yeter kı ıste
emel şalvar gecesi yapıyorsunuz da bu gurbet elde tek kalmış boşnak arkadaşımı cağırayım demez mı ınsan
şaka bır tarafa da ınsaallah çok ıyı anlaşırsınız yenı gelınızle
kayınvalıdelere laf yok bak bızler de geleceğin kayınvalıde adaylarızın
bol bol sabır cek canım baktın çok canın sıkıldı pencereyı aç bıraz temız hava al ve her seyı unut bu hayat senın canım kımse için uzulmeye değmez
zeynepcim okul maratonun başladı demese kuzucuğundan zamansız kopmalar başladı yıne kıyamam ben sarı kuzuma
çok özledım sarı kuzuyu gelınde görüşelim
bır ara musaıt olduğunda yazda sana gellım (yuzsuzluğun bu kadarı kadın iki çocuklu yezmeye yer arıyor)
ooooarzucum sen ne hamaratmışsın kızım ıkı çocuk anası olacan okul senın neyıne otur oturduğun yerde :)))
canım herseyın en güzeli senın olsun ınşallah hersey gonlune gore olur
ınsallah kuzular senı uzmuyordur artık
bızler çok ıyıyız ama abımız bır dellendı sormayın gıtsın bunları kım oğretıyor dıyorum buna ya :)
bazen bana laf yetiştirmesine kızıyorum da
kardeşle aramız çok ıyı arzucum ınsallah senınkılerde benımkıler gıbı olur canım
geçen abımızın küçülmüş gömleğini giydirdim bir o zaman o benım de ama dedı ....
malımızı da bılıyorum .....
bizlerden kucak dolusu sevgıler kısmetse cumartesı görüşürüz .
kuzucukları benım yerıme kokayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?