- Konu Sahibi ecrinyagmur
kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim. söylediklerinizin hepsini yapıyorum nettende araştırıyorum galiba kafamda biraz büyüttüm herkes aynı şeyleri bu dönemde yaşamış inşallah geçici bir durumdur. biraz sabırlı olmamız gerekiyor galiba. Allahtan tümgün buşekilde davranmıyor arada böyle huysuzluk yapıyor .neyse sağlığı yerinde olsunda katlanıcaz artık. birde buaralar gelen misafirlerimin, istanbuldaki arkadaşlarımın kıyamadıkları için ecrine tölerans göstermeleri şımartmaları ecrininde huyunu değiştirdi. hoş herkese kibarca karışmayın yasaklarımı çiğnetmeyin desemde benim hayır dediğime onlar evet diyerek çocuğun kafasını karıştırıyorlar.aslında ecrinime kızmamam lazım neyapsın kuzucuğumda . vallahi sinir oluyorum sanki biz üvey anneyiz , günlerce uğraşıp düzene soktuğumuz çocuklarımızı 1 günde değiştiriyorlar onlar gidincede silbaştan yine biz uğraşıyoruz. neyse kızlar üstesinden geleceğiz inşallah.
nagihancım vallahi çok sevindim bakıcıyı göndermene. son görüşmemizdede demiştim anneanne ve babaanneden daha iyi kimse bakamaz diye. inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur sizin için.
emelcim oh sen işin kolayını bulmuşsun :) yemek derdinde kalmamış. şaka bir yana iyiki akrabaların var yanında,tadını çıkar.
hülyacım sanada iyi tatiller canım
zeynepcim eşin geldimi canım? evleriniz bukadar yakınmışya belkide birbirinizi çok gördünüz fakat tanışmadığınız için birbirinizin farkına varmamışsınızdır :)
kızlar bende belki pazar günü ankaraya gidebilirim .eğer gidersem bayrama kadar kalıcam. birde gelinimiz doğum yapacak bu günlerde. ben ordayken doğum yaparsa belki biraz daha kalabilirim. gidecek olursam haber verırım
nagihancım vallahi çok sevindim bakıcıyı göndermene. son görüşmemizdede demiştim anneanne ve babaanneden daha iyi kimse bakamaz diye. inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur sizin için.
emelcim oh sen işin kolayını bulmuşsun :) yemek derdinde kalmamış. şaka bir yana iyiki akrabaların var yanında,tadını çıkar.
hülyacım sanada iyi tatiller canım
zeynepcim eşin geldimi canım? evleriniz bukadar yakınmışya belkide birbirinizi çok gördünüz fakat tanışmadığınız için birbirinizin farkına varmamışsınızdır :)
kızlar bende belki pazar günü ankaraya gidebilirim .eğer gidersem bayrama kadar kalıcam. birde gelinimiz doğum yapacak bu günlerde. ben ordayken doğum yaparsa belki biraz daha kalabilirim. gidecek olursam haber verırım
Son düzenleme: