2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim. söylediklerinizin hepsini yapıyorum nettende araştırıyorum galiba kafamda biraz büyüttüm herkes aynı şeyleri bu dönemde yaşamış inşallah geçici bir durumdur. biraz sabırlı olmamız gerekiyor galiba. Allahtan tümgün buşekilde davranmıyor arada böyle huysuzluk yapıyor .neyse sağlığı yerinde olsunda katlanıcaz artık. birde buaralar gelen misafirlerimin, istanbuldaki arkadaşlarımın kıyamadıkları için ecrine tölerans göstermeleri şımartmaları ecrininde huyunu değiştirdi. hoş herkese kibarca karışmayın yasaklarımı çiğnetmeyin desemde benim hayır dediğime onlar evet diyerek çocuğun kafasını karıştırıyorlar.aslında ecrinime kızmamam lazım neyapsın kuzucuğumda . vallahi sinir oluyorum sanki biz üvey anneyiz , günlerce uğraşıp düzene soktuğumuz çocuklarımızı 1 günde değiştiriyorlar onlar gidincede silbaştan yine biz uğraşıyoruz. neyse kızlar üstesinden geleceğiz inşallah.
nagihancım vallahi çok sevindim bakıcıyı göndermene. son görüşmemizdede demiştim anneanne ve babaanneden daha iyi kimse bakamaz diye. inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur sizin için.
emelcim oh sen işin kolayını bulmuşsun :) yemek derdinde kalmamış. şaka bir yana iyiki akrabaların var yanında,tadını çıkar.
hülyacım sanada iyi tatiller canım
zeynepcim eşin geldimi canım? evleriniz bukadar yakınmışya belkide birbirinizi çok gördünüz fakat tanışmadığınız için birbirinizin farkına varmamışsınızdır :)
kızlar bende belki pazar günü ankaraya gidebilirim .eğer gidersem bayrama kadar kalıcam. birde gelinimiz doğum yapacak bu günlerde. ben ordayken doğum yaparsa belki biraz daha kalabilirim. gidecek olursam haber verırım

Son düzenleme:
bugün kimse topice girmemiş , herhalde herkes yoğundu. Kızlar Allahtan birşey olmazsa pazar günü Eskişehire kuzenime gidiyorum salı günüde Ankaraya geçiyorum. yarın nete giremezsem kendinize iyi bakın. Hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun, sizleri ve kuzucuklarınızı öpüyorum. Allaha emanet olun en yakın zamanda görüşmek üzere hoşçakalın

arzucum hülyacım iyi tatiller sizlere bol bol eğlenin inş çoooooook güzel geçer ziyaretleriniz.sizlerinde bayramı mübarek olsun.dönünce hep beraber buluşuruz inş.
bende ecrini uyuttum işlerim var biraz.emelcim hafta içi parka inmeye çalışacağım inş cnm.
öpüyoruz hepinizi

merhaba kızlar, gerçi pek kimse kalmamış ama,
arzucum, hülyacım, iyi yolculuklar , iyi tatiller size,
büyük ihtimal nagişte gider annesine
zeynepçim tamam canım, bende çıkarım parka ama telefonla konuşalımda birbirimizi nasıl tanıcaz
birde artık ev telefonumuz yok , yusuf kayra kırdı, ordan oraya ata ata, içinden bir parçası kırılmış
şimdilik ceple idare etçez,
blenderımın bir parçasınıda kırmıştı geçen hafta, evde sağlam bişey kalmıcak sanırım bu küçük adam büyüyene kadar :)
zeynepçim, yarın pazar eşim evde, pazarteside kayınvalidem camlarımı silermisin ben belimi incitmişim dedi :(
silerim dedim napayım, o benim halılarıma kadar sildi mevlit okutçağım zaman
yine bayramdan sonra bana oturmaya bekliyorum, hepimiz bir arada görüşelim
dışarda görüşme çok zor oluyo, ben bişey anlamadım son görüşmeden konuşamadık bile doğru dürüst
şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun, küçüklerin cepleri para dolsun :)

selam bursalı güzel anneler forumda gezinirken gördüm ve çok sevindim tanışmak isterim sizlerle ben 2010 şubat annesiyim gerçi kızım 27 ocakta geldi..adı derin bursalı birkaç annemiz daha var güzel muhabbetler olabilir bizde şubat anneleriyle görüşüyoruz sizleride tanımak isterim.iyi geceler herkesee

merhaba canım, hoşgeldin aramıza,
Allah analı babalı büyütsün bebişini,
kızlar bişey sorucam özellikle bizim mahalledekiler,
benim aşağıda süt aldığım bir yer vardı, yoğurt mayalıyorum
ama kapancakmış adam kafasına göre bir açıyor bir açmıyor dükkanı,
kaç gündür yoğurt yemiyor kuzum
hazırlardan vermek istemiyorum, marketteki kutu sütlerdende yoğurt olmuyor
buralarda süt aldığınız bir yer varmı?

merhaba canım, hoşgeldin aramıza,
Allah analı babalı büyütsün bebişini,
kızlar bişey sorucam özellikle bizim mahalledekiler,
benim aşağıda süt aldığım bir yer vardı, yoğurt mayalıyorum
ama kapancakmış adam kafasına göre bir açıyor bir açmıyor dükkanı,
kaç gündür yoğurt yemiyor kuzum
hazırlardan vermek istemiyorum, marketteki kutu sütlerdende yoğurt olmuyor
buralarda süt aldığınız bir yer varmı?

sağol canım bende memnun oldum
canım sen ne tarafta oturuyorsun benim kayınpederim sütçü tabi hangi semtte oturuyorsun

selam bursalı güzel anneler forumda gezinirken gördüm ve çok sevindim tanışmak isterim sizlerle ben 2010 şubat annesiyim gerçi kızım 27 ocakta geldi..adı derin bursalı birkaç annemiz daha var güzel muhabbetler olabilir bizde şubat anneleriyle görüşüyoruz sizleride tanımak isterim.iyi geceler herkesee

canım hoşgeldin.seni aramızda görmek bizi çok mutlu eder.bayram nedeniyle arkadaşlar gezmelere gitti oyüzden forum biraz sakin.Allah bağışlasın kuzunu cnm.senin ismin neydi?nerede oturuyorsun bursada?cnm emel merinos etibank tarafında o giremezse ben söylüyeyim dedim:):)

emelcim kolay gelsin cnm.bayram temizliği var yani.vaybe benim hamarat arkadaşım kendi işini hallediyor birde kayınvalidesinede gidiyor.maşaallah sana.cnm ben sütü okulumun oradan alıyorum köy gibi bir yer olduğu için temiz güvendiğim bir teyze var ondan alıyorum bu sene yine devam ederim inş.
kadir geceniz mubarek olsun arkadaşlar.dualarınız kabul olsun.

bayram nedeniyle forumumuz kapalı galiba kızlar kimse uğramamış.emelcim senden bugün parka giderim demediğin için işin vardır diye rahatsız etmedim aramadım malum bayram hazırlıkları.yoksa gelecektim parka.
kızlar yarın falan girmezsem şimdiden herkese iyi bayramlar.inş herkesin bayramı şeker tadında geçer.kuzularımızında cepleri para dolarrrrrrr:1:
öpüyoruz hepinizi sanırım bayramdan sonra muhabbetlerimiz başlayacak.kendinize iyi bakın.havalar hastalık havası dikatli olun canlarımm..

merhaba kızlar,
öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun , forum kapalıydı bir kaç gündür
zeynepçim ben bu bayram temizlikleriyle uğraşırrken çok yoruldum fena oldum iyice , kayra uyudukça hep yatıyorum , o yüzden çıkamadım parka
sütçü buldum kayınpederime sordum onun arkadaşı varmış fatih dolmuş durağına yakın, ama çok güzel süt , taş gibi yoğurt oldu ilk defa çok sevindim
neyse kızlar ben yatıyım iyigeceler görüşmek üzere

gunaydın kızlar
istanbul yolculuğumuz kazasız belasız bıttı
eve geldık bır dunya iş benı beklıyor eeeeee bır hafta kocayı karısız bırakırsan ev savaş alanıa doner:(
bakalım bu ufaklıkla ne zaman bıtecek
sızler nasılsıız
hepınızı çok özledım
mınık kuzuları opun benım yerıne

slm kızlarrrrr.bayram ziyaretleri bitti herkes döndü evlere galiba.özledik vallahi.
emelcim çok boş kaldı forumumuz dimi.
hülyacım allah kolaylık versin cnm.işin zor yardıma gelelim cnm.
umarım herkesin keyifler yerindedir.bende seminerden geldim.haftaya yoğun tempo başlıyor inşaallah.ev de heryer kutu içim sıkılıyor artık hayırlısı ile taşınsak vallahi çok zor böyle.evin elektirk musadesini bekliyoruz.
öpüyoruz hepinizi hadi dönün artıkkkk.

merhaba kızlar
hülyacım hoşgeldin, yardıma ihtiyacın varsa gelelim gerçekten, iki canlısın zaten yorma kendini
zeynepçim, siz taşınmadan bir görüşsek artık, bir türlü kısmet olmadı
bugünde yağmurlu şansımıza :(
diğer kaçaklar nerde bakıyım, arzuuu , nagihaan nerdesiniz :)

emelcim bir türlü denk gelmedi.bugün götüreyim ecrini dedim ama şimdi yeni uyudu uyanana kadar geç olur.
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr nerdesiniz yaaaa.dönün artık olmuyor böyle...

doğru söylüyorsun emelcim haklısın.
tamam cnm yarın bir aksilik olmazsa ecrin uyumuyor olursa ararım seni çıkarız parka.

gunaydın kızlar
bakıyorum özel buluşma ayarlanıyor :(
temizliğimi kolayladım sayılır

oğlum son dişlerini çıkartıyor
kucağından inmıyor
yınede yapmaya calışıyorum

slm kızlar nasılsınız
geçmiş bayramınız mübarek olsun ben nete pek giremiyorum çünkü oğlum yapışık ikiz gibi yanından mutfağa gideyim ağlıyo onu bırakıp gideceğim sanıyo galiba :((( kıyafet değiştirmemden bile anlıyo :((( akşam eve geldiğim gibi hep yanındayım anlayacağınız bu ara hayat eymen oldu hoş 19 aydır böyleya neyse
sizin kuzularınız nasıl bakalım bu ara bir ev oturması yapalım havalar soğumadan ayarlamamız bile uzun sürdüğü için erken haber vereyim dedim öpüyorum hepinizi

Back
X