2009 Aralık Anneleri Buraya

tebrik ederim canim.allah tamamini erdirsin.yarinda benim test günüm.insallah bende güzel haberlerle aranizda hamis olarak kalmayi basaririm.

canım çok sevindim, gözün aydın
sağlıkla kucağına alırsın inşallah üçüzlerini..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Özgecim çok sevindim, hayırlı olsun.Allah inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Enver Bey e haber verdin mi sonucu?Ne dedi?

Özgecim çok sevindim, hayırlı olsun.Allah inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Enver Bey e haber verdin mi sonucu?Ne dedi?

yok cnm aramadım.pazar günü rahatsız etmiim dedim.yarın sabah ilk işim onu aramak olucak inşallah.saol cnm.darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına.amin

Canimmm çok tebrikkk ederimm.Bebişlerinle eşinle beraber sağlıklı hıuzurlu bir ömür dilerim bir tanem...

saol günayım bende sizin gibi inşallah aralık annesi olucam cnm.rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum.hepimiz için.bende sana ve eşine huzur bol bebişli sağlıklı ömürler diliyorum.

canım ablacığım son adet gününe göre hesaplıyorsun:içelim:
ayyy ne güzel yaa aralık ayında yeğenlerim geliyor inşallahhhhkaydirigubbakcemile5yaşasınnnnnnnbu ne güzel bir mutluluk:teytey:

özgecim çooookkkk tebrik ederim arkadaşım!çook sevindim senin adına allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi:)) bu arada listeye eklediğin için teşekkürler!hihoyyyt

kizlar merhaba.degerim 23,20 çikti.yani pozitif.allahima sükürler olsun.darisi siradaki arkadaslarin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…