- 11 Nisan 2009
- 1.346
- 25
- 158
- 46
- Konu Sahibi xoxzgezxuxmra
-
tebrik ederim canim.allah tamamini erdirsin.yarinda benim test günüm.insallah bende güzel haberlerle aranizda hamis olarak kalmayi basaririm.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum yaaaaaaaaaaa.değerim tam 6464.5 çıktı.şaşkınlıktan ölücem şimdi ya.3 adet blast embriyo transfer edilmişti.3üde tuttu heralde rabbime şükürler olsunn....darısı herkesin başına canlarım...........
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inanamıyorum yaaaaaaaaaaa.değerim tam 6464.5 çıktı.şaşkınlıktan ölücem şimdi ya.3 adet blast embriyo transfer edilmişti.3üde tuttu heralde rabbime şükürler olsunn....darısı herkesin başına canlarım...........
kizlar saatler geçmek bilmiyo.yarin test günüm.bugün hiç belirtim yok ama.
Özgecim çok sevindim, hayırlı olsun.Allah inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Enver Bey e haber verdin mi sonucu?Ne dedi?
canım çok sevindim, gözün aydın
sağlıkla kucağına alırsın inşallah üçüzlerini..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canimmm çok tebrikkk ederimm.Bebişlerinle eşinle beraber sağlıklı hıuzurlu bir ömür dilerim bir tanem...
saol nilosum en kısa zamnda darısı seninde başına.üzme kendini.iyi şeyler düşün iyişeyler olsun bitanem
merhaba sevgili penses, ikizlerin hayırlı olsun öncelikleeeee, inşallah benimki de ikizdir:)
bişey sorcam sana ben.. şimdi hani 6+4 diyorsun ya 6 hafta+ 4 günlük oluyor, nasıl hesaplıyorsun 6 haftayı? son adet gününne göre mi transfere göre mi?a.s.
özge zümra ücüzlerin hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın Allah tamamına erdirsin inş
kizlar merhaba.degerim 23,20 çikti.yani pozitif.allahima sükürler olsun.darisi siradaki arkadaslarin insallah.
kizlar merhaba.degerim 23,20 çikti.yani pozitif.allahima sükürler olsun.darisi siradaki arkadaslarin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?