2009 Aralık Anneleri

sibelcim yan yan kendini atmaya çalışıodu halıya takıldı zorladı galiba birden düştü bnde anlamadım

kızlar şimdi kızım yürüteçten yan şekilde devrildi vekafayı yere fenA ÇARPTI offf yaa nasıl oldu anlamadım bile:a015:
mehtap çok geçmiş olsun güneşe
hay allah şimdi yürüteçlerdende korkmak gerekecekeyvahedigeldismile
işbaşı yapmama bi hafta kaldı sanırım depresyona giriyorum :1shok:akannehirmafoldumbeneyvahedigeldismilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

ilk sen değilsin
son da sen olmayacaksın
ilk birkaçgün naz ada sanada zor gelecek ama alışacaksınız sibelcim
sen strese girme üzülme inan sütün azalır

sibelcim yan yan kendini atmaya çalışıodu halıya takıldı zorladı galiba birden düştü bnde anlamadım

hay allah ya geçmiş olsun canım. valla nası düştüki acaba bi doktorunu ara istersen. ayy kıyamam ya. ee işte düşe kalka böyle büyüycekler bizim içimiz gidiyo ama olcak annesi napalım.

gökay nasıl oldu nilgüncüm?

eh daha iyi ama ses hala kötü , bugün antibiyotiğin 3. günü bakalım ben yarından itibaren umutluyum,

işbaşı yapmama bi hafta kaldı sanırım depresyona giriyorum :1shok:akannehirmafoldumbeneyvahedigeldismilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

evvet alışana kadar biraz sabır ve güç gerekiyor ama alışınca göreceksin, stres yaptığın kadar olmayacak...

günadyın canım, idare ediyoruz, tam düzelemedik....

saol cnm çok ağladı kuzum ya zaten huysuzdu dişi çıkıcak kabarmış iice bide bu oldu üstüne bişey olmaz dimi yaaa kafasına falan bi doktora gitsekmi korkuorum böle oluncaakafası sonuçta(gitme:

korkma mehtap, sakin ol, hepimizinki sırayla düştü, çok şükür kimseninkine birşey olmadıi Güneş'ede olmaz merak etme, melekler koruyor onları...
biraz takip et, kusma felan yoksa ki olacağını sanmıyorum, doktorluk birşey yoktur

geçmiş olsun, tekrarıda olmasın

sağol nilgün yaa takipteyim off bide akşama yemekli misafir var sinirlerim bozuldu yaa allahtan eşim evde bugünde ilgilenir tabi uyanabilirse

oh oh ne güzel sen iyi taraflarını gör sibelcim
bak göreceksin herşey sizin için çok daha iyi olacak
ablan bana açıkcası hiç mantıklı gelmemişti.
hayırlısı ne ise öyle olsun cnm.

ya aslında benim de içim rahatladı gibi. yani kadını hiç sevmiyorum ama en azından kızım kendi evinde büyüycek ve sabah akşam stres olmıcam. ben çıkmadan gelecek. babası gelince gidecek. hayırlısı olsun..

hay allah .. ee oluyo işte bazen. naz da iki gündür yine müthiş huysuz altını değiştirmek için yatırıyorum katıla katıla ağlıyo. dişmidir nedir bilmiyorum.. yada ben gerginim ya ona geçiyo...sempatiksalakcinni

ya evet ben bi yürütece koyunca iş yapabiliyorum. benimkide nasıl atıyo kendini yana arkakaya allah korusun yarabbim..:Saruboceq:

işbaşı yapmak iyi gelecek belkide bilemiyorum. söylemesi ayıp on aydır doğum iznindeyim ondan öncede zaten hamileliğimin yarısında raporluydum. uzun zaman oldu. sanki böyle daha iyi gelecekmiş gibi.

ama sizleri özlicem valla. gündüz giremiicem. akşamda benim kocam o evdeyken bilgisayarı açmama sinir oluyo ee akşam ben geldiğimde zaten evde oluyo. bakalım artık önemli bişi olursa özelden mesaj yazarsınız. h.sonları girerim filan.. yada arada telefondan girerim işyerinden

bir sürü alıntı yaptım fakat cevap yazmaya vakit kalmadı

umut iyi ishalimiz bitti ara ara az kusuyor ama onun dışında bin şükür keyfimiz yerinde

PELİN bana ayın 1-5 arası uyar bacım

dünüüüür bayağı bir eylül flörtleri gördüm ama tepki veremiyom işim çok klava: öyle yani yanlış anlaşılmasın diye ısrarla belirtilmiş ama o kadar ısrardan kıllanırım şahsen

güneş bebeğe geçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur

birazdan gelicem

sağol müzeyyencim biz ilaçlarımızı kullanmaya devam ediyoruz.. tabi paşamız izin verdiği sürece ..burnumuz halen tıkalı sabah bi burun spreyi sıkışımız var eşimle .. resmen çocuğun üzerine çöktük. eşim ellerini başını tutuyoo. ben bi yandan başını tutuyorum bi yandan spreyi burnuna soktum . çok direndi ama başarılı olduk çok şükür.. bakalım akşam ne yapacaz.. sempatiksalakcinni

sağol nilgün yaa takipteyim off bide akşama yemekli misafir var sinirlerim bozuldu yaa allahtan eşim evde bugünde ilgilenir tabi uyanabilirse

mehtapcım korkma nilgünün de dediği gibi melekler koruyu onları .. takipte ol yeter.. kusma filan olmasın .. sen sakin ol ..korkmuştur şimdi oda..

atalattığınıza sevindi .. allah tekrarını göstermsin. tüm bebişlerimizi korusun .. :Saruboceq:

mehtap canım nasıl becermiş o yaramaz da taa ordan düşüş hay allah.. msn de yoksun açtım bekliyorum..
gerçi şaşırmıyorum artık ben bizim bebelere.. bzim modeller böyle çöktı valla sonderece hareketli ve fırlama gibiler.. nerde en zararlı iş onu peşindeler..
korkma sakın bilyosun ben kaç kere yaşadım.. melekler koruyor.. takip et, gözünde kayma yada kusma filan olursa o zaman gidersin doktora.. Allah esirgesin..
geçmiş olsun tatlım tekrar.. kıyamam güneşcik te nasıl korkmuştur.. kim bilir ne gördüde uzanmaya çalıştı.. hay Allah

ay bu ilaç kullanma ve buruna sprey v.b şeyler kullanmak beni geriyor, bnları biz kullansakta, onların hastalığı geçse ne güzel olurdu demi ,

ben şurubunu içirene kadar göbeğim çatlıyor, artık kaşıkla felan vermiyorum,
hiç kullanılmamış, enjektör açtım bir tane onunla veriyorum daha kolay oluyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…