geçmiş olsun mehtapcım...
hay allah
mehtap çok geçmiş olsun güneşekızlar şimdi kızım yürüteçten yan şekilde devrildi vekafayı yere fenA ÇARPTI offf yaa nasıl oldu anlamadım bile:a015:
işbaşı yapmama bi hafta kaldı sanırım depresyona giriyorum :1shok:akannehirmafoldumbeneyvahedigeldismilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
sibelcim yan yan kendini atmaya çalışıodu halıya takıldı zorladı galiba birden düştü bnde anlamadım
mehtap çok geçmiş olsun güneşe
hay allah şimdi yürüteçlerdende korkmak gerekecekeyvahedigeldismile
cnm bnde şok içindeyim yaaa hiç olmadı böle bişey okadar tümseklerden çıkıodu kaldırıodu yürüteci zorla hALIDAN NASIL OLDU HALA ŞOKTAYIM koymayada korkuorum şimdi((
gökay nasıl oldu nilgüncüm?
işbaşı yapmama bi hafta kaldı sanırım depresyona giriyorum :1shok:akannehirmafoldumbeneyvahedigeldismilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
günaydın kızlar. çok kötü bir gece geçirdik yarım saatte bir uyandık yarım saat uyanık kaldık. en son da sabah beş te uyandık. kahvaltımızı beş buçukta yaptık falan. saat 9 dan sonra 2 saat kadar uyudum da biraz kafamı topladım. işe anca gidiyorum. sersem sersem dolaşıcam bugün. sizler de ne var ne yok? umut , öykü, gökay ve emre burak nasıllar, diğer bebişler de iyidir inşallah. şimdilik kaçıyorum büroya gidince açarım.
saol cnm çok ağladı kuzum ya zaten huysuzdu dişi çıkıcak kabarmış iice bide bu oldu üstüne bişey olmaz dimi yaaa kafasına falan bi doktora gitsekmi korkuorum böle oluncaakafası sonuçta( gitme:
oh oh ne güzel sen iyi taraflarını gör sibelcim
bak göreceksin herşey sizin için çok daha iyi olacak
ablan bana açıkcası hiç mantıklı gelmemişti.
hayırlısı ne ise öyle olsun cnm.
günaydın kızlar. çok kötü bir gece geçirdik yarım saatte bir uyandık yarım saat uyanık kaldık. en son da sabah beş te uyandık. kahvaltımızı beş buçukta yaptık falan. saat 9 dan sonra 2 saat kadar uyudum da biraz kafamı topladım. işe anca gidiyorum. sersem sersem dolaşıcam bugün. sizler de ne var ne yok? umut , öykü, gökay ve emre burak nasıllar, diğer bebişler de iyidir inşallah. şimdilik kaçıyorum büroya gidince açarım.
mehtap çok geçmiş olsun güneşe
hay allah şimdi yürüteçlerdende korkmak gerekecekeyvahedigeldismile
ilk sen değilsin
son da sen olmayacaksın
ilk birkaçgün naz ada sanada zor gelecek ama alışacaksınız sibelcim
sen strese girme üzülme inan sütün azalır
geceden beri okdar yazılmışki geçmişe göz atıyordum meralcim..bilge+arzu+bahar+müzeyyen+yesemin online görünüyorsunuz ama ses vermiyorsunuz
kızlar şu ay çizelge tablosunu hangi siteden yapıyoduk?
kızlar şimdi kızım yürüteçten yan şekilde devrildi vekafayı yere fenA ÇARPTI offf yaa nasıl oldu anlamadım bile:a015:
geceden beri okdar yazılmışki geçmişe göz atıyordum meralcim..
herkeslere günaydın...
sağol nilgün yaa takipteyim off bide akşama yemekli misafir var sinirlerim bozuldu yaa allahtan eşim evde bugünde ilgilenir tabi uyanabilirse
bir sürü alıntı yaptım fakat cevap yazmaya vakit kalmadı
umut iyi ishalimiz bitti ara ara az kusuyor ama onun dışında bin şükür keyfimiz yerinde
PELİN bana ayın 1-5 arası uyar bacım
dünüüüür bayağı bir eylül flörtleri gördüm ama tepki veremiyom işim çokklava: öyle yani yanlış anlaşılmasın diye ısrarla belirtilmiş ama o kadar ısrardan kıllanırım şahsen
güneş bebeğe geçmiş olsun inşallah bir şeyi yoktur
birazdan gelicem
laelaelaelaelaeöğlen oldu uyan be güzellikmirmirmirmirkaydirigubbakcemile3
ben cokacimcoook gidiyorum
1'de görüşelim şekerler
sağol müzeyyencim biz ilaçlarımızı kullanmaya devam ediyoruz.. tabi paşamız izin verdiği sürece ..burnumuz halen tıkalı sabah bi burun spreyi sıkışımız var eşimle .. resmen çocuğun üzerine çöktük. eşim ellerini başını tutuyoo. ben bi yandan başını tutuyorum bi yandan spreyi burnuna soktum . çok direndi ama başarılı olduk çok şükür.. bakalım akşam ne yapacaz.. sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?