ay bu ilaç kullanma ve buruna sprey v.b şeyler kullanmak beni geriyor, bnları biz kullansakta, onların hastalığı geçse ne güzel olurdu demi ,
ben şurubunu içirene kadar göbeğim çatlıyor, artık kaşıkla felan vermiyorum,
hiç kullanılmamış, enjektör açtım bir tane onunla veriyorum daha kolay oluyor,
günaydın fatmacım nasılsın canım toprak nasıl?bu arada izmir hala sıcak mı?bayram için özdere tarafında bi yer tuttuk sabırsızlıkla tatili bekliyoruz ..annemler kardeşlerim arda dahili 8 kişi olacağız şimdiden acayip heyecanlıyım....
İİ CNM ÇOK ŞÜKÜR TOPRAK .EVET CNM İZMİR ÇOK SICAKKK.İNŞALLAH BAYRAMA HAFİF SERİNLER ÇOK BUNALTICIIII Bİ HAVA VAR KLİMASIZ UYULLMUYORRR.SEN NASILSIN UZUN ZAMN OLDU GÖRÜŞMEYELİ BEBİŞ NASIL
çok saolun arkadaşlar geçmiiş olsun dilekleriniz için şimdi biraz daha iyi şükür takipteyim(
günaydın seçilcim
nasılsın?
arda nasıl?
kız sende berna da ne hayırsız çıktınız
artık bundan sonra sık sık bekleriz aramıza tekrar hoşgeldin
günaydın canım..
nasılsın canımmm
toplu cevap veriim. görümcem 4 yaş büyük benden evli ve 10 yaşında bi oğlu var. kayınvalidesiyle beraber yaşıyor. oğluna kayınvalidesi bakıyor. zaten yarım gün okulda. görümcemin bakacak olmasının iyi yanı
- sabah 7 de gelip akşam 7 de gidecek olması. (ablam kızını okula bırakıp 9 da gelebilecekti o saate kadar annem bakacaktı vs.) akşamda ablam 6 da eve gitmek zorundaydı.
- benim evimde bakacak. ablam bi burda bi kendi evinde işi olunca anneme bırakcaktı vs.
görümcem şuan çocuk bakıyo zaten 2 yaşında. he bide iyi yanı yemeğimi de yapar :teytey:
kötü yanlarına gelince.. çok sinirli bi insandırlmaz: kendi çocuğu gibi bakarsa yandık eyvahedigeldismile hala çocuk çişim geldi deyip annesine bakar annesi git deyince gider. yemeğini hala annesi yedirir. :bbo: patavatsızdır. ve kendisini hiç sevmem..
ben bilmiyorum:1no2:
valla onu en iyi yasemin bilir hu huuu yaseminnn
günaydın kızlar. çok kötü bir gece geçirdik yarım saatte bir uyandık yarım saat uyanık kaldık. en son da sabah beş te uyandık. kahvaltımızı beş buçukta yaptık falan. saat 9 dan sonra 2 saat kadar uyudum da biraz kafamı topladım. işe anca gidiyorum. sersem sersem dolaşıcam bugün. sizler de ne var ne yok? umut , öykü, gökay ve emre burak nasıllar, diğer bebişler de iyidir inşallah. şimdilik kaçıyorum büroya gidince açarım.
çok saolun arkadaşlar geçmiiş olsun dilekleriniz için şimdi biraz daha iyi şükür takipteyim(
günaydın fatmacım nasılsın canım toprak nasıl?bu arada izmir hala sıcak mı?bayram için özdere tarafında bi yer tuttuk sabırsızlıkla tatili bekliyoruz ..annemler kardeşlerim arda dahili 8 kişi olacağız şimdiden acayip heyecanlıyım....
İİ CNM ÇOK ŞÜKÜR TOPRAK .EVET CNM İZMİR ÇOK SICAKKK.İNŞALLAH BAYRAMA HAFİF SERİNLER ÇOK BUNALTICIIII Bİ HAVA VAR KLİMASIZ UYULLMUYORRR.SEN NASILSIN UZUN ZAMN OLDU GÖRÜŞMEYELİ BEBİŞ NASIL
o da iyi uyudu şimdi uyumuşken dedim cevap yazayım ...diş falan yok henüz bebek maması yemiyo beyfendi biz ne yersek onu istiyoo bardaktan su içecekmiş falan...toprak nasıl neler yapıooo
anca yazdım bi de gecikince tüm yazdıklarımda gitti..canım hayırsızlık değil wallahi hep aklımdasınız anca fırsat oldu inşallah burdayım bundan sonra belki cevap geç yazarım ama o kadar..anca baksana arda nın yemeğini pişir uyut tırnakları kes müşterinin abiyesini teslim et anca...öykü nasıl bu arada alıştın mı bırakıp işe gelmeye?
arda geçen ay kilo hiç almadı akmsine 50gr vermiş idrar yolları enf. olmuş 5 iğne olduk..bu arada artık 9+1 olduk bugün itibari ile..arda kendi adını söyleeyip söyleyip duruyo megolaman oğlum benim..birde leylamız var elemanlarımdan biri bişi istemek için ona sesleniyodum şimdi sürekli "EYYLAAA EYLAAAA "" diyip diyip duruyoo...
Sanalda olsa cok sey paylastik burda. Simdi de cok onemli ama hele hamileyken. Simdi bu kuzular disarda atesi var diyoruz babasi da goruyor baskasi da . Ama hamileyken kasigim agriyo diyoduk babasi ole bakiyodu o agrinin ne oldugunu nasil bisey oldugunu bi tek bizler anladik yine.Kendi adima konusmam gerekirse burdan cok iyi arkadaslar edindim ..
Bugün akşama kadar yok çamaşır, yemek hazırlığı, yok dikiş, dünya işleri derken akşamı getirmişim evde. Nasıl sıkıldım anlatamam. Attım dışarı kendimi yürüye yürüye merkeze kadar çıkmışım Dünyayla. Kendi kendime seslenerek konuşmaya başladım Dünyaya. Millette çatlak demiştir. Sonra ara arkadaşlarını ne olursa olsun dedi içimdeki ses. Sıradan başladım ilki yönlendirmiş. Kontörlü telefon yetmeyecek alo desem. Sonra 2. meşguldü hala dönmedi.3. dedim kapatmış telefonu mesaj istiyor,4...siz düşünün durumu. Bu kadar mı olur. İnanamadım. Sonra parkta öyle oturduuum oturduum kızımla. Garipsek garipsek geri döndüm. Bunlardan biri sadece geri döndü canımız arkadaşımız Pelin. Zaten forumumuzdan birtek pelinin telefonu var. Helal olsun diyorum boşuna demiyorum. Sonra sanal herşey diye laf ederler. Diğerleri hem evli değil ve bebişleri yok. Pelin bana dönmeseydi iyice kötü hissedecektim kendimi. İyiki varsınız arkadaşlarım az önce yazdıklarınızla gene gülümsedim. Allah'ım sizleri korusun nazarlardan. Amin.
yaa arkadaşlar keske ben de size yakın olsaydım bende görüşebilseydim sık sık.çok isterd,m. arkadaş durumları sadece bende var sanıyordum.hayatımız konularımız çok değişti bebeklerden sonra..bunu yaşayanlarla paylaşabiliyoruz sadece..
sukur kı burası var ortak yasananlar var dıyoruz yoksa halımızden anlayan adam yok ortada mıllet tatıle çıkmayı planlıyor bayramda yada sonrasında 2.kez otellere falan ben mal mal dınlıyorum arkadasları ama emınım 1 sene sonra çook farklı olacak o yuzden çok sukur bebeişlerimiz var dıyerek sabır dıyorum ozetle
chıcco var evde almadı ama kaucuk emzık hıç almadı acaba bıberon ucu alırmı denemek lazım
dr.brownsu deneyeyım bır 2 numaramı alcgım bırde avent mı alsam dıye dsundum ay mıllet bıberon bırakacak bız aışmaya calısıyoruz duruma bak
nilgün bi ara görüşsek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?