2009 Aralık Anneleri

çok saolun arkadaşlar geçmiiş olsun dilekleriniz için şimdi biraz daha iyi şükür takipteyim(

sibel görümcen bakıcakmış inşllah bir sorun olmaz.. hayırlı olur inşallah canım..
peki eşin bişey dedimi ablan son anda caydı diye.. hani öyledir ya vay senin ablan bakmadı bilmem ne falan filan bişey dedimi..inşallah demmeştir birde o laf çıkmasın da

valla nilgüncüm bende aynı şeyi düşünüyorum .. keşke ben kullansamda o iyileşse.. ne zor bunlara bişey yaptırmak .. akannehir

günaydın seçilcim
nasılsın?
arda nasıl?

kız sende berna da ne hayırsız çıktınız
artık bundan sonra sık sık bekleriz aramıza tekrar hoşgeldin

anca yazdım bi de gecikince tüm yazdıklarımda gitti..canım hayırsızlık değil wallahi hep aklımdasınız anca fırsat oldu inşallah burdayım bundan sonra belki cevap geç yazarım ama o kadar..anca baksana arda nın yemeğini pişir uyut tırnakları kes müşterinin abiyesini teslim et anca...öykü nasıl bu arada alıştın mı bırakıp işe gelmeye?

arda geçen ay kilo hiç almadı akmsine 50gr vermiş idrar yolları enf. olmuş 5 iğne olduk..bu arada artık 9+1 olduk bugün itibari ile..arda kendi adını söyleeyip söyleyip duruyo megolaman oğlum benim..birde leylamız var elemanlarımdan biri bişi istemek için ona sesleniyodum şimdi sürekli "EYYLAAA EYLAAAA "" diyip diyip duruyoo...

ben bilmiyorum:1no2:

valla onu en iyi yasemin bilir hu huuu yaseminnn

Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.

canım bu siteden seçip yapıyorsun . Kolay gelsin

teşekkür ederim canımmmmm

çok saolun arkadaşlar geçmiiş olsun dilekleriniz için şimdi biraz daha iyi şükür takipteyim(

geçmiş olsun canımmmm

maşallah nice 9 aylara inşallah, yerim ben onun eylaaaaa diyen ağzını ne güzel söylüyordur duymak lazım

Ay zar .zor ağla ağla uyudu aslında çok uykusu var bilmiyorum noluyor herkese günaydın Secil annemler ozderede yazlıkta gecenay ordaydik ben bayramdada gitmek istyrm ama esım kendi annesine gidelim bu sefer dediği için yattı plan keske gitseydik De gorusseydik o Arda'nın ağzını yerim maşallah ona

çok şanslısınız o günleri sizi anlayan birileriyle paylaşarak geçirdiğiniz için. ama geç de olsa aranıza katıldığım için ben de şanslı olduğumu düşünüyorum.

Aminnn.

evet yaa istanbullular ne güzel yüz yüze de görüşüyorlar. bebişler de birbirini tanıyarak büyüyecekler. ben de çok isterdim.

onlar pıtır pıtır yürürlerken bıcır bıcır konuşurlarken tatilin tadı ayrı bir güzel oluyor.

biz de çok uğraştık emzik tutturmak için. 9 çeşit emzik denedik. sonunda tutturduk. işe erken başladığım için mecburduk çünkü ben yokken çok zor olurdu. artık ben de kauçuk dan slikona geçmeyi düşünüyorum biberon ucunda.

merhaba canlarım :)))

oğlan varya iyice bokunu çıkardı artık, ne uyuyo ne yiyo...içine bişi girmiş gibi bilmiyorumkismile

2 diş patladı 3.de geliyo ondan sanırım...

siz nasılsınız neler yapıyosunuz??

gelicem inş ereğliye dönünce buraya...

öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…