2009 Aralık Anneleri

hadi hayırlısı canım .. çektir biran önce da daha gidip o dr çarpacaz raporları klava: neresine denk gelirse artıkın .. kötükedihüso

KIZLAR YA GİREMEDİM ANNEMDE KALDIM DÜN GECE MAŞALLAH GEÇMİŞ TAM 20 SAYFA 1 GÜNDE MAŞALLAH ÇENENİZE sempatiksalakcinni NASILSINIZ BEBELER NASIL YARAMAZLIK YOK DEĞİL Mİ SİBELCİĞİM SEN TEKRAR BAKICIYA MI BAŞLADIN GÖRÜMCE DE Mİ OLMADI

BABYROSE BEKLİYORUZ CANIM NASIL HALİT

dinlenebilmene sevindim nilgüncüm.. şu p.tesinin tatil olması süper oldu valla .. keşke her p.tesi tatil olsa.. lülülülülülü

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, b_i_o+, frezya_tg, KK Pro ÜyeJJuLiEtt, karanfil81+, MotherandBaby+, oznurss+, peluse+, Tweety75+ PRO ÜYE GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

melıke ve oznur çekılış yapıldı gunde
oznur sen ekım melıke sen kasımsın cnm

gördüm gördüm pelin onu bulabilmek için bi saattir geziyorum geçmişte..ay ne konuşuyosunuz böyle yetişemiyorum valla ben bide ne ara vakit bulup yazıyosunuz bu kadar..
bu aralar zeyno çok huysuz pek rahat bırakmıyo beni üst dişler geliyo sanırım komple kabarmış damağı sanırım 4 diş birden yolda..gecede süper olan uyku düzenimiz iyice bozuldu..
sibelcim ben bile sinir oldum duruma yahu bu ne böyle çocuk oyuncağımı bakarım bakmam..oyuncak bebek bakıyorlar sanki son dakikada allah allah yaaa.inşallah gönlüne göre birini bulursun birana önce..

slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz güneş diş çıkardığı için baya huysuz bu arada güneş yine düştü dün yürüteçten ne oldu anlamadım ama bundan sonra koymucam başka türlüde durmuo ama yürüme arabalarından almak istiorum siz aldınızmı 1kaç tane baktım ama ne önerirsiniz erkenmi daha?:uhm:

haklısın, benimde aklıma geldi ama, öğleden sonra açılmaz mı?, gerçi öğlreden sonrada ankamall ana baba günü olur demi

öyle olur muhtemelen ha biz de ana babayız ama yine de çekilmez muhtemelen kafamçokkarıştı
nilgüncüm fatmanın telefonunu atsana bana özelden şu gün işini konuşayım bakalım

ben birazdan arıycam kısmetse fatmayı

bu arada herkeslere arda ve annesinden merhabaaaaaa:))))nasılsınız?

bizden de size merhabaaaaaaaaaaaaaaa zemuszemus napıyosunuz bakalım

bu arada umut'un sümüksü yapısı tekrar etmemiş arkadaşlar merak edenlerin bilgisine hihoyyyt

hadi hayırlısı canım .. çektir biran önce da daha gidip o dr çarpacaz raporları klava: neresine denk gelirse artıkın .. kötükedihüso

olumunekankayizsmilevereliniortak

iyiyiz canım. sen nasılsın turta nasıl? yaa yazdım ama okumadın mı şu uyumayanların totolarını ısır da korksunlar acık. yine geceleri yaramazlığa döktüler işi bu aralık 2009 yaramazlarıkafamçokkarıştı

BABYROZE
hadi be bacım çatlaklarımıza çatlak ekledik kaç gündür meraktan

ilk kim şimdi gidip bir hesap açtırayım hanki bankayı önerirsiniz yapı kredi istiyorum sıralı liste kolaydaysa bir yazar mısın müsaitsen 50 tl mi gönderiyoruz sağol bu arada

1-burcu
2-öznur
3-melıke
4-pelin
5-fatma veya seçil
6-meral
7-tulay

ben akşam gırebılıyorum eşim bakarken yada suankı gıbı cepyen gırıyorum öznur yoksa mumkun degıl mına paçamdan tutuyor al benı kucagına dıye odadan çıkınca baslıyor aglamaya

canım bem hiç örümcek kullanmadım. ben de o yürüme arabalarını çok araştırdım. hatta melike de almış playskool ilk arabam olanından. ben de chicco ya da fisher price alayım diyordum. ön tabladaki oyuncakları falan hoşuma gitmişti. ama sonra ekim bebeklerinde okudum bir bebek düşmüş dudağı patlamış falan. o yüzden vazgeçtim. zaten emekliye başladı artık. yakında da sıralar. bence iyi düşün karar ver. allah korusun bebişlerimizi. bilge sen de kullanırken çok dikkatli ol aman deyim.

gozun ustune olmadann yurutecde koymamak lazım zaten mehtap benkaç kere mınayı duserken yakaladım yurutec çok tehlıkelı bışey ay koyayım ben ıserde olayım yok yanı sureklı gozunustunde olacak yurume arabası yurutec gıbı degıl durabılıyormu kendı basına veya sıralıyabılıyormu koltukta tutunarak guneş o zaman almak lazım

gecmıs olsun korkutmus senı yıne oglus

aman çok şükür yarabbim. iyi olsun artık bu bebişler yaa üst üste çok hastlandılar üzdüler bizi. allahım iyi haberleriniz alalım inşallah artık.

yok pelin kendi başına daha duramıo ben kaldırıp tutarak koltuğa falan tutturuyorum ozmn 1 kaç saniye duruo ama desteksiz öle ayakta falan koltuğa tutunarak duramıo daha bende fisher price aslan kral yürütece baktım o çok kullanıştı gözüküo alırsam ondan almayı düşünüorum ama önümüzdeki ay sonuna falan alıyım ozmn daha çok toparlanır belki durur ozmn kendi başına tutunarakta cvplarınız için teşekkürler bende araştırdım baya ama karanfil senin dediğini duymamıştım çok dikkat etmek lazım alırsakta

valla ben de korkuyorum tam yürüdükten sonra vereyim diyorum ama yaşı kaç olursa olsun kaydırıp çarpabilir tabii bir yerden sonra allaha emanet tabii ama şimdilik veremiyorum arabayı müzeyyen

gecmıs olsun korkutmus senı yıne oglus

sağol güzelim... meslek edindi beni korkutmayı sıpa... zaten gecenin 3ünde bezi doldurdu şeşi beş şekilde yıkadım bezi kontrol ederken akannehir oldum resmen... sonra da uyu uyuyabilirsen tabii :bbo: başım çatlıyo bugün

MERAL geçmiş olsun annene önemli bir sorun yoktur inşallah.
BİLGE anlık bir şeymiş demek ki tekrarlamamış şükür. Aman daha yeni kalktı hastalıktan kuzucuk.

Bizim yürüteçte pek oturmuyor oğlan ama ara sıra koyuyorum beş dk falan yine de yalnız bırakmamak en doğrusu gerçi bizimki de ağır oturaklı bir şey ama belli olmuyor bu yaramazlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…