yok canım gitmedim salı günü kdv leri bitirdik dün de 5 mükellefimin incelemesi vardı 3 ünü bitirdin bugün de 2 sini bitiricem. salı günü gidelim diyorum ama çok erken gidip sıra almak falan gerekiyormuş. eşimde ramazandan sonra gidelim diyor. çocuk zaten iyi yılmaz bey de (doktorumuz) onayladı nasılsa tedbir amacıyla çektiricez aceleye gerek yok diyor. birkaç gündür onun çekişmesi var bizde de. arabayı kullanabilsem basıp gidicem sabahın altısında ama mecbur eşime bağımlı kaldım. :1no2::sm_confused:
biz iyiyiz, bugün şükür, Arda ve annesi nasılmış bakalımzemuszemus
daha iyiyim canım şükür :) yarın ve cumarteside izin günüm ya onunda rahatlığı var, sonra pazar çalışcam, sonra pazartesi tekrar izin hihoyyythihoyyyt
şuan bak ya 5 kere kalktı diye şükür ediyoruz, herkeste ne bebeler var, akşam yatıp sabaha kadar gık demiyor, bizde 5 kere kalkınca şükrediyoruz yaw
melıke ve oznur çekılış yapıldı gunde
oznur sen ekım melıke sen kasımsın cnm
melıke ve oznur çekılış yapıldı gunde
oznur sen ekım melıke sen kasımsın cnm
haklısın, benimde aklıma geldi ama, öğleden sonra açılmaz mı?, gerçi öğlreden sonrada ankamall ana baba günü olur demi
Fatma azranin Fatma bahar iptal etti kendi listeden meralcim ayrıca annene gecmis olsun Secil katılmak istyr Ablami diskalifiye ediyorum ben gün aynı anda bitsin diye onu yedek eleman almıştım fatmaya uymayan tarihe seçili Aliyoruz kizlar iban No da ad soyad yeterli banka ismine gerek yok
bu arada herkeslere arda ve annesinden merhabaaaaaa:))))nasılsınız?
hadi hayırlısı canım .. çektir biran önce da daha gidip o dr çarpacaz raporlarıklava: neresine denk gelirse artıkın .. kötükedihüso
KIZLAR YA GİREMEDİM ANNEMDE KALDIM DÜN GECE MAŞALLAH GEÇMİŞ TAM 20 SAYFA 1 GÜNDE MAŞALLAH ÇENENİZE sempatiksalakcinni NASILSINIZ BEBELER NASIL YARAMAZLIK YOK DEĞİL Mİ SİBELCİĞİM SEN TEKRAR BAKICIYA MI BAŞLADIN GÖRÜMCE DE Mİ OLMADI
BABYROSE BEKLİYORUZ CANIM NASIL HALİT
ilk kim şimdi gidip bir hesap açtırayım hanki bankayı önerirsiniz yapı kredi istiyorum sıralı liste kolaydaysa bir yazar mısın müsaitsen 50 tl mi gönderiyoruz sağol bu arada
gördüm gördüm pelin onu bulabilmek için bi saattir geziyorum geçmişte..ay ne konuşuyosunuz böyle yetişemiyorum valla ben bide ne ara vakit bulup yazıyosunuz bu kadar..
bu aralar zeyno çok huysuz pek rahat bırakmıyo beni üst dişler geliyo sanırım komple kabarmış damağı sanırım 4 diş birden yolda..gecede süper olan uyku düzenimiz iyice bozuldu..
sibelcim ben bile sinir oldum duruma yahu bu ne böyle çocuk oyuncağımı bakarım bakmam..oyuncak bebek bakıyorlar sanki son dakikada allah allah yaaa.inşallah gönlüne göre birini bulursun birana önce..
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz güneş diş çıkardığı için baya huysuz bu arada güneş yine düştü dün yürüteçten ne oldu anlamadım ama bundan sonra koymucam başka türlüde durmuo ama yürüme arabalarından almak istiorum siz aldınızmı 1kaç tane baktım ama ne önerirsiniz erkenmi daha?:uhm:
gozun ustune olmadann yurutecde koymamak lazım zaten mehtap benkaç kere mınayı duserken yakaladım yurutec çok tehlıkelı bışey ay koyayım ben ıserde olayım yok yanı sureklı gozunustunde olacak yurume arabası yurutec gıbı degıl durabılıyormu kendı basına veya sıralıyabılıyormu koltukta tutunarak guneş o zaman almak lazımslm kızlar nasılsınız biz iyiyiz güneş diş çıkardığı için baya huysuz bu arada güneş yine düştü dün yürüteçten ne oldu anlamadım ama bundan sonra koymucam başka türlüde durmuo ama yürüme arabalarından almak istiorum siz aldınızmı 1kaç tane baktım ama ne önerirsiniz erkenmi daha?:uhm:
öyle olur muhtemelen ha biz de ana babayız ama yine de çekilmez muhtemelen kafamçokkarıştı
nilgüncüm fatmanın telefonunu atsana bana özelden şu gün işini konuşayım bakalım
ben birazdan arıycam kısmetse fatmayı
bizden de size merhabaaaaaaaaaaaaaaa zemuszemus napıyosunuz bakalım
bu arada umut'un sümüksü yapısı tekrar etmemiş arkadaşlar merak edenlerin bilgisine hihoyyyt
öyle olur muhtemelen ha biz de ana babayız ama yine de çekilmez muhtemelen kafamçokkarıştı
nilgüncüm fatmanın telefonunu atsana bana özelden şu gün işini konuşayım bakalım
ben birazdan arıycam kısmetse fatmayı
bizden de size merhabaaaaaaaaaaaaaaa zemuszemus napıyosunuz bakalım
bu arada umut'un sümüksü yapısı tekrar etmemiş arkadaşlar merak edenlerin bilgisine hihoyyyt
canım bem hiç örümcek kullanmadım. ben de o yürüme arabalarını çok araştırdım. hatta melike de almış playskool ilk arabam olanından. ben de chicco ya da fisher price alayım diyordum. ön tabladaki oyuncakları falan hoşuma gitmişti. ama sonra ekim bebeklerinde okudum bir bebek düşmüş dudağı patlamış falan. o yüzden vazgeçtim. zaten emekliye başladı artık. yakında da sıralar. bence iyi düşün karar ver. allah korusun bebişlerimizi. bilge sen de kullanırken çok dikkatli ol aman deyim.
gecmıs olsun korkutmus senı yıne oglus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?