2009 Aralık Anneleri

arkadaşım, bende bi aralık annesiyim. yazdıklarını okudum. sanki beni anlatmışsın. bende yarın başlıyorum. bebeğimi bakıcıya bırakıcam, çok zor olacak benim için ama alışıcaz inşallah. bizim durumumuzda çok insan var herşeyin hayırlısı.

dönüyoruz cuma sabahına... geçmişe dönme efektini kendiniz uydurun :1rolleyes:
sabah 6 suları umut paşa fıçtı taşa... baba uyandırıldı popo yıkandı banyodan direkt odaya geçti baba oğul... anne ellerini sabunladı yanlarına gitti yatağın kenarına oturdu... altı havluya sarılmış oğluş havluyu bıraktı babasının yanından emekleyerek anneye geldi "kucağına al beni annecim" dedi (=yaptı)... opuyorumnanaktan
anne içinden "nıhaha beni daha çok seviyo nanik koca" dedi... oğlan kucağa geldi zıplar gibi yaptı göbeğe bastı anne oğluna şarkı söyledi derken oğlan ıııııh dedi ohaoldumsmile anne ve dahi yatak foka boyandı ve hatta bulandı "içinden al sana nanik" dedi akannehir :roflol: :roflol: dışından katıla katıla güldü

kaydirigubbakcemile3 ay ben onun totosunu ısırırım yerim yerim.. kaydirigubbakcemile3

şimdi anladınız mı neden lazımlık diyorum sırnaşık şey

şu seçim arabaları geçiyo ya taşlıcam birazdan birini!!! allahım zaten kızı zorla uyuttum bi uyanırsa varya çıldırabilirim... hani benim recebim diyo ya hala bi git yaaa...

alırım alırım, bizim evde 2 tane iki kişilk yatak var, ve bilumum bebek için malzeme, yatağın birini tahsis ederim onlara da

mesafe uzak bir araya gelmek istesek ne yapcez kı:uhm::uhm:

Nazik teklifiniz için çook teşekkürler kızlar benim kalacak yer hatta birkaç yer var ama Burcu yu nasıl paylaşırsınız bilmem.yerimseniben

Oğluşko kuduruyor iyice güya desteksiz oturmaya başladığında rahatlarım diyordum oraya buraya devrilecek diye korkmadan koyarım oyuncakları önüne o oynar ben işimi gücümü yaparım diyordum ne mümkün daha beter oldu şimdi aklı fikri bir yerlere tutunup ayağa kalkmada hadi kalkma kalkıyorda geri oturamıyor ki pat diye bırakıveriyor kendini kafayı çarpacak Allah korusun arkasında nöbetçiyim her daim bir de alıp başını gidiyor emekleye emekleye çook çok çok tatlı oluyorlar yoruyorlar ama her şeye değiyor maaşallah tüm bebişlerimize.

bilgemcim
şincik okudum msjını
ben 3ünde bankaya anca giderim
onuda eşime vercem o yatırcak ben gitmiycemmmm
en az 35km. uzakta banka bize ne yazık ki
1-5 arası değilmiydi bu gün ki?????

geçmişe baktım da şöyle bir... ben niye odasında yatağında yatırmayı beceremiyorum mafoldumben ya cidden ben çok beceriksiz bi insanım .. bana hala çok küçükmüş gibi geliyo. nezamanki laftan anlar. hadi kızım yatağına ozaman yatar diye düşünüyorum (18 yaşında filan kaydirigubbakcemile3) şaka bi yana şöyle 2 yaşında filan.. yoksa ben hayatta beceremicem bu işi..

ayy inan mıyorum yaa... tam ısırmalık hakketten .. akannehir :roflol: :roflol:

bilgemcim
şincik okudum msjını

bence sorun değil 1 i ile 5 i arası kim nezaman müsaitse yatırsın. mesela ben bu ay 2 sinde yatırabilirm. çünküm işbaşı o gün yapıyorum..

çarşambadan bu yana tüm günüm yemek yapmak ve misafir ağırlamakla geçti sibel ya
çok yoruldum
haktan paşayla yapışık gibiydik hemde resmen eteğime yakama yapışıktı hışırım çıktı resmen
iyiydi ama yorgunluğu saymazsak eğlenceliydi:))))

selamm milleeettttt ben geldiiiiim

hoşgelsin yasemincimmmmmm

hamarat kadınsın diyorum başka bişeyde demiyorum.. ben 1 gün misafir ağarlayım ertesin gün yatarım valla .. nerde ben o enerjiii... :1shok:

İştahsız bebeklerin mama saatini zevk haline getirir.

Bebeklerin bağışıklık sistemini destekleyen en önemli besin anne sütüdür. Anne sütünün bileşimindeki prebiyotik lifler, bebeğinizin hastalıklara karşı direncini arttırır. Anne sütünün olmadığı ya da yetmediği durumlarda bebeğinizin süt ihtiyacını karşılamak için anne sütü esas alınarak hazırlanmış devam mamaları veya devam sütleri vererek, bebeğinizin bağışıklık sisteminin gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. Eğer bebeğiniz iştahsız ise lezzetli, besleyici ve doyurucu özelliğiyle Aptamil Milumil serisi bebeğinizin mama saatini daha keyifli hale getirir. Aptamil Milumil serisi iştah açıcı lezzetiyle bebeğinizin beslenmesini desteklerken, IMMUNOFORTİS içeriğiyle bebeğinizin bağışıklık sistemini destekler.

bunu gördüm sanırsammCADIARZU

maşallah hepsine valla ebrucum
burcunun paylaşılacak bir şeyi yok tabii ki dünüründe kalacak şakkıdı kendi kalmasa bile kız bizde kalacak öyle elalemin evinde yatırmam ben gelinimi :1ninca: destuuur :jeyyar:

bilgemcim
şincik okudum msjını

1-5 arası hayatım ben aceleci olduğum için 1inde yatırırm 5ine kadar da herkes tamamlar işte sen yine bana bilgilerini bi yollayıver de bir zahmet hangi ay kimde hesabı maili nedir listesi yollıycam olur a giremeyiz edemeyiz hepimizde bulunsun bacum zemuszemus

sabiha 3 yaş diyooooooo ben ona iman ettim 3 yaşı bekliycem çocuk odaya kardeş kapıya sonra benim adamı bir daha görebilir miyim onu da bilmiyorum ya naniknanik

ayy inan mıyorum yaa... tam ısırmalık hakketten .. akannehir :roflol: :roflol:

bir de altımda şort olduğunu söylesem ne kaddan ısırmalık olduğunu daha net kestirebilirüz sanırsam sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…