maşallah ona
yerim onun ağzını ben:)
yarasınnnnnn
bende birazdan spora gidicem
bu arada 1 eylülde seminerlerimiz başlkıyor 10 -12 arası gider gelirim artık...
sanırım 20 snde de okul açılacak...bana da yollar gözküyor...
öğlenciyim bu sene...
sabahçılık isteyeceğim ama biliyorum sınıfımı değiştirirsen olur diyecek bende ona yanaşmayacağım..
sınıfımı bırakamam çünkü çocuklarımdan ayrılamam...
sabahçı olsam ne tatlı olurdu halbüki..mis gibi 12 de 1 de çıkardım..
artık kısmet bakalı hayırlısı:..
içim titremiyor değil nehirden ayrı geçecek saatlerim için
ama güçlü olmaya çalışacağım...herşey iyi olacak inanıyorum
bir düzene oturacak yeter ki meleğim sağlıklı mutlu olsun
nerdeyse 10 aydır birlikte olmuş olduk...ne zor annelik
psikolopatlık valla billa normal bir hal değil:)
allah tüm çalışan annelere yardımcı olsun sağlık sıhhat versin
denemedim valla milupanın mı,gercı benım antıka biberonda almıo kasık maması mı ?
yok canım yaa.. 2 yaşında kaslarını kontrol etmeye başlıyolarmış o yüzden 2 yaş diyolar. daha erken alışırlarsa ilerde sorun oluyomuş. (yatağa ıslatma altına kaçırma vs.) yani ilkokul çağında filan düşün yani.. bırak çocuk bulmuş yolunu rahat bırak kaydirigubbakcemile3 benimkide yürüteçte öne doğru hafif eğiliyo başlıyo ıkınmaya.. çok komikler bunlar ya..
dönüyoruz cuma sabahına... geçmişe dönme efektini kendiniz uydurun :1rolleyes:
sabah 6 suları umut paşa fıçtı taşa... baba uyandırıldı popo yıkandı banyodan direkt odaya geçti baba oğul... anne ellerini sabunladı yanlarına gitti yatağın kenarına oturdu... altı havluya sarılmış oğluş havluyu bıraktı babasının yanından emekleyerek anneye geldi "kucağına al beni annecim" dedi (=yaptı)... opuyorumnanaktan
anne içinden "nıhaha beni daha çok seviyo nanik koca" dedi... oğlan kucağa geldi zıplar gibi yaptı göbeğe bastı anne oğluna şarkı söyledi derken oğlan ıııııh dedi ohaoldumsmile anne ve dahi yatak foka boyandı ve hatta bulandı "içinden al sana nanik" dedi akannehir :roflol: :roflol: dışından katıla katıla güldü
sabah 6 suları umut paşa fıçtı taşa... baba uyandırıldı popo yıkandı banyodan direkt odaya geçti baba oğul... anne ellerini sabunladı yanlarına gitti yatağın kenarına oturdu... altı havluya sarılmış oğluş havluyu bıraktı babasının yanından emekleyerek anneye geldi "kucağına al beni annecim" dedi (=yaptı)... opuyorumnanaktan
anne içinden "nıhaha beni daha çok seviyo nanik koca" dedi... oğlan kucağa geldi zıplar gibi yaptı göbeğe bastı anne oğluna şarkı söyledi derken oğlan ıııııh dedi ohaoldumsmile anne ve dahi yatak foka boyandı ve hatta bulandı "içinden al sana nanik" dedi akannehir :roflol: :roflol: dışından katıla katıla güldü
selamm milleeettttt ben geldiiiiim
sağol canım geldim günümüze sempatiksalakcinni
nilgün evin müsaitse bu bizim istanbullular geldiğinde sen ebruyu al ben dünürümü olur mu kaydirigubbakcemile5
yalnız kızlar cidden niyetlendiğinizde haber verin de çalışmıyor olayım ben :1ninca:
alırım alırım, bizim evde 2 tane iki kişilk yatak var, ve bilumum bebek için malzeme, yatağın birini tahsis ederim onlara da
mesafe uzak bir araya gelmek istesek ne yapcez kı:uhm::uhm:
bilgemcim
şincik okudum msjını
ben 3ünde bankaya anca giderim
onuda eşime vercem o yatırcak ben gitmiycemmmm
en az 35km. uzakta banka bize ne yazık ki
1-5 arası değilmiydi bu gün ki?????
selamm milleeettttt ben geldiiiiim
çarşambadan bu yana tüm günüm yemek yapmak ve misafir ağırlamakla geçti sibel ya
çok yoruldum
haktan paşayla yapışık gibiydik hemde resmen eteğime yakama yapışıktı hışırım çıktı resmen
iyiydi ama yorgunluğu saymazsak eğlenceliydi:))))
Nazik teklifiniz için çook teşekkürler kızlar benim kalacak yer hatta birkaç yer var ama Burcu yu nasıl paylaşırsınız bilmem.yerimseniben
Oğluşko kuduruyor iyice güya desteksiz oturmaya başladığında rahatlarım diyordum oraya buraya devrilecek diye korkmadan koyarım oyuncakları önüne o oynar ben işimi gücümü yaparım diyordum ne mümkün daha beter oldu şimdi aklı fikri bir yerlere tutunup ayağa kalkmada hadi kalkma kalkıyorda geri oturamıyor ki pat diye bırakıveriyor kendini kafayı çarpacak Allah korusun arkasında nöbetçiyim her daim bir de alıp başını gidiyor emekleye emekleye çook çok çok tatlı oluyorlar yoruyorlar ama her şeye değiyor maaşallah tüm bebişlerimize.
bilgemcim
şincik okudum msjını
ben 3ünde bankaya anca giderim
onuda eşime vercem o yatırcak ben gitmiycemmmm
en az 35km. uzakta banka bize ne yazık ki
1-5 arası değilmiydi bu gün ki?????
geçmişe baktım da şöyle bir... ben niye odasında yatağında yatırmayı beceremiyorum mafoldumben ya cidden ben çok beceriksiz bi insanım .. bana hala çok küçükmüş gibi geliyo. nezamanki laftan anlar. hadi kızım yatağına ozaman yatar diye düşünüyorum (18 yaşında filan kaydirigubbakcemile3) şaka bi yana şöyle 2 yaşında filan.. yoksa ben hayatta beceremicem bu işi..
ayy inan mıyorum yaa... tam ısırmalık hakketten .. akannehir :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?