2009 Aralık Anneleri

ben gidiyorum,gelcem yine :)

git tabii biz burda sabahın sekizbuçuğundan akşamın üçbuçuğuna kadar hasret kalalım sen git :sinifsinif: kim kötü kadın söyle bakalım şimdi şutarafagitti zaten dünürüm benden gizli oğluna yakışıklı demiş mafoldumben

selam arkadaşlaar. nasılsınız bebişler nasıl? geçmişe detaylı bakamıycam inşallah bir sıkıntı yoktur. akşama iftara misafirim var. sabahtan beri koşturmacadayım. 2 dk. gireyim dedim. annem kuzularla ilgileniyor. ben evi topla yemekleri ayarla canım çıktı valla. neyse biraz kolayladım. ana yemekler hazır sayılır. zeytinyağlı ve salatalar kaldı. öpüyorum sizleri.

ellerine sağlık müzeyyencim tereyağından kıl çeker gibi yürüsün inşallah işlerin opuyorumnanaktan

ooooy aneee diyen dillerini yesinler zıpanın maşallahhhhh
:asigim: yee teyzesi hepsini toplayıp türlü yapıp yiyelim bunlarınnn

:lepi:alkisalkisalkis sağol canım ama vardı başka annii falan diyenler ben okumuştum
eline salatalık verdim ısırıp ısırıp atıyoor yeni uğraşı bu ne versem ısırıp atıyp etraf batıyo tabi.biz yemek yerken de mama sandalyesinde pide kemiriyor daha çok koparıp atıyo çocuğu kaldırınca masaya çırpıyoruz üstünü başını evi akşamları süpürür oldumboshayallersmile

kolay gelsin canım

tımam canım inandım ben hihoyyyt

hiç sorma hepten karışık bizde

nilgün - nilay
gökhan - gökay

iyi mi?????????????

sizin isimlere bayıldım zaten süper olmuş..

Mina daha iyi gözünün akması gecti burnu akıyor umArım o da gecer bugün çıkmam lazım gecmise bakamiyrm herkese teşekkürler gecmis olsun dilekleri için

aa mina mı hasta ben neden kaçırdım o kısmı.. geçmiş olsun pelincim..

Veriyor musunuz bilmiyorum da bnem oğlan hurmayı çok sevdi.hem de çok faydalıymış sizde deneyin

ya bak tüh dün akşam aklımdaydı unuttum vermeyi. bugün verim bari..

eskiden bayramlar güzeldi ama şimdi onu da sevmiyorum eşimin ailesine gidiyoruz malum evli olunca, sıkıcı geçiyor birde içim buruk oluyor hep.
ama oğlum var bu bayram belki daha faklı gelir

aynen katılıyorum. hatta artık bayram geliyo diye üzülüyorum çünkü nefret ettiğim kaynanama gidip nefret ettiğim görümcemleri görmek hatta bütün bir günü orda geçirmek zorundayım..

benimkinin eline bir şey verince tümünü sokmaya çalışıyor akannehir üstelik çoğunda da başaracak gibi oluyor biz müdahale edene kadar eyvahedigeldismile

aynen canım ya.. havuç veriyorum gırtlağına kadar sokuyo :1shok:

ben dahil olmak üzere meralcim kaydirigubbakcemile3 allahtan ufak tefek bi kadın değilim yer bitirirdi şimdiye lakin bu iştah yemeklere karşı değil oyuncak, kol, ayak, kitap vs ver canavar gibi yemeye çalışıyor mama ver :umursamaz:
bizimkinde baba var ge/ga var (o gel oluyor) bir de hokka diyor kaydirigubbakcemile3

:asigim: yee teyzesi hepsini toplayıp türlü yapıp yiyelim bunlarınnn

ah nazan ya hepimiz biraraya bir gelebilsek ne muhteşem olurdu... yanlış hatırlamıyorsam siz de ankaraya geliyordunuz istanbul tayfasının geleceği tarih belli olduğunda siz de baksanıza uygun olur mu? onlar gelmeden de gelin tabii de daha çok bebiş bir arada olsun diye düşündüğümden öyle söyledim :kedi:

aynen canım ya.. havuç veriyorum gırtlağına kadar sokuyo :1shok:

işin kötü yanı ben tutayım o ucunu ısırsın yaptığımda da istemiyor paşa kendi becerecekmiş ama kendini öğürtmeyi/kusturmayı beceriyor haberi yok akannehir

slm herkese umarım annelerde bebişlkerde iiyidir.bizim üst dişlerimizde çıktı çok huysuzdu biraz düzeldi.dün de ödüm koptu ya yoğüurt yerken kustu dün ama çok kötü oldu hemen yan çevirdim ama baya nefes alamadı burnundan geldi kustuğu yavrumun çok kötü oldum ya.sonrada korktu sanırım baya ağladı bide ağlarken elini omzuma tıp kafasınıda omzuma dayayıp ağlıo kıyamam yasonra sabaha kadar burnundan nefes alamadı hırladı sanırım nefes borusuna kaçtı onu8n haricinde kayınvalidemlerdeydim 3 gün oğlumu obez yaptılar resmen yiğit 11 kilo ve 77 cm boyu yani kilosu boyuyla orantılı enazından doktorumuz öyle dedi neyse kayınvalidem tutturdu naptınız bu çocuğu çok kilo almış yürüyemez bile falan..allahım yanasıl moralim bozuldu anlatamam.doktorumuzsa kilosunun boyuyla orantılı olduğunu korkulacak bişey olmadığını sölüo.
ay ne çok yazmışım napıyım çoktandır konuşamadım sizlerle özledim:))olumunekankayizsmile

07 YE 10 KALA SERVİSE BİNDİM
17:10 GİBİ İNECEĞİM
BİLGE HN BUNA NE DERSİN
YOK ÖYLE İSYAN
VALLA ASIL İSYANI BEN ÇIKARICAN HIIIIIIklava:
HEM SÜT İZNİMDEN SONRA 19:10 GİBİ EVDE OLUCAM YAAAAAAAAAA:2::sinifsinif:

HAMARAT ARKADAŞIM BENİM
GECE YARILARINA KADAR MUHABBET ET SONRADA MİSAFİR AĞIRLA
UYKULAR NEREYE GİTTİ SİZİN :sm_confused:

AYNI BİZsositososito

işin kötü yanı ben tutayım o ucunu ısırsın yaptığımda da istemiyor paşa kendi becerecekmiş ama kendini öğürtmeyi/kusturmayı beceriyor haberi yok akannehir

nevracım işlem tamam güle güle harca canım:)))

meralcim sorma yaa sinir sistemim alt üst oldu artık yorgunluktan. ne hamaratlık sorma gitsin. yemeklere tuz yerine şeker atıcam diye ödüm kopuyor:))))))))))))))) aklım da sizde ama katılamıyorum. görüşürüz ben iş başına devam canımcım.

öncelikle geçmiş olsun canım
senin oğlanla benmki baya yiğit olacak demek boy kilo aynı nerdeyse.son aylarda az kilo alıp boya veriyor dr. memnun ama bu durumdan boyuyla kilosu orantılandı diyor.3aylıkken obezmi diye korkmuştu dakaydirigubbakcemile3
yani bizede orantılı dedi dr.boşver sen canm ben seviyorum tombiş bebiş anormal bi durum yok.benm yeğenimin boyu daha kısa ve kilosıu dahax fazlaymış bundan şimdi 10 tyaşınsda gayet normal bozma moralini

Bilgecim ben de düşündüm onu.hatta kesinleşsin belki sürpriz yaparım demiştim.bakalım kısmet artık ben de çok isterim hep beraber toplanmayıııhihoyyyt

Hadii eylüle kadar sürecek miymiş bu teknosa deli etti beni iki gündür pazar erkenden gittik ömür plazadakine sıra mıra vardır diye eleman yok onbir buçukda gelecekmiş ertesi günde forum istanbula gittik oradaki de birde gelecek dediler bire kadar dolandık tekrar gittik bu sefer de baskı makinası bozuldu dediler sinir oldum neyse ki eylüldede sürecekmiş inşallah bastırabilirim bu sefer.

A aaaa ben senin iki çocuğun var zannediyordum nereden uydurduysam hatta inanamayıp profilinideki resimlere falan da baktım o kadar emindim yani iki çocuk olduğuna hemi de iki kız diye kalmış aklımda belki de nikinden dolayıdır senin kız da çok erken hareketlendi değil mi emekleyip kalkması gerçekten çok yoruyor her an bir kazaya uğramasın diye peşindeyiz yüresi belki daha rahat eder miyiz ki?

gemiş olsun endişelenme o hırlama kusmuğun kaçmasından değil reflüden kaynaklı oluyor ses araba motoru gibi sanırsın ki çocuğun ciğerleri iflas etmiş (allah korusun) ama sadece reflüsü var aslında yerimseniben
burnundan gelince çok korkuyorlar yazık :1no2:
kayınvalidenler halt etmiş 77 cm'e 11 kilo şişman falan değil :mymeka:

halime şükretmem lazım biliyorum da işte herkesin yaşadığı kendine meralcim 2,5tan buralara gelince... 13 eylülden sonra ben de sabah 7.20de çıkıcam evden için rahat edecekse belirteyim yani hüüüüüüüüüüüüü mafoldumben

hokkaya gelince yazı hokkası vardır ya ama bizimki hokkayı benim kendisini "hokka surat" diye sevmemden mütevellit kaptı teyzesi sırnaşık şey

teşekkür ederim müzeyyencim .. kesenize bereket.. oğluşum bayram harclıklarını erken topluyoo bayramda da el öpmeye geliriz artıkın topikten uzatırsınız elinizi... sempatiksalakcinni

hamarat arkadaşım .. gece yarılarına kadar cene calar sohbet eder. sabah ta erken kalkar. çoluk çocuk demez misafir ağırlar.. daha öncede sölemiştim. ben bi kavılvaldemleri - annemleri aldım .. mafoldum yetişcem diye .. valal hamaratsınız allah yardımcınız olsun.. kolay gele.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…