tüh ne yapsakki acep :1ninca::1ninca:
biz aştık iyice sınrlarımızı zati, gündü hediyeydi derken sempatiksalakcinni
nazannnnnnnnnnnnn titre ve kendine gel
noluyo sana böyle??????
yerim ben onu
delikafadulden tamam titriyorum bakalım olacakmıısempatiksalakcinni
ya kim var kim yok göremiyorum o irtibatlara tıklayınca sayfa açılmıyor öf kendi kendimemi konuşuyorum ben yoksammmmmmmmmmm
evet hem de ççoook sıkıldıııııımmmmmsempatiksalakcinnisıkılmışsın sen bebeğim, başka açıklaması yok,
o yüzden değişim şart,
annenlere gitmek belki iyi gelir , umarım yani
bendede açılmıyor canımcım
ben varım ya yaw
ah canım arkadaşlarım ya :1hug: okadar duygulandımki bi an.. iyiki varsınız.. ilginiz desteğiniz.. çok teşekkür ederim.. çok özlicem sizi.. her fırsatta girmeye çalışırım ama geçmişi mümkün değil takip edemem..bi girer bakarım iyimisiniz herşey yolunda mı diye..ay valla çok duygulandım.. mafoldumben sulugöz oldum sanırım.. akşam eşimle de tartıştık. yarın da işbaşı gergnim.. evde bi yığın iş. ablamla annemi arıyorum biriniz gelin diye işleri varmış. (yarın yapsalar olmuyo sanki) ee anne gergin olunca kıza da geçiyo o da haklı şimdi sarılmış benim tişörtüme uyuyo. nası üzüldüm şimdi ona kızdım diye..mafoldumben
evet hem de ççoook sıkıldıııııımmmmmsempatiksalakcinni
yazmayınca sende gittin sandım köremiyorum ki gör oldumşakkıdı
ah ne kaddan tanıdık bi hissiyattttttt :kedi:
nazan yazın yediği hurmalar dönüp fıçını tırmalar mı ki mert efenin sempatiksalakcinni
Tırmalamamasını umuyorumkaydirigubbakcemile3
KUZU YAAAAAAAAAAAAA:1shok:ah canım arkadaşlarım ya :1hug: okadar duygulandımki bi an.. iyiki varsınız.. ilginiz desteğiniz.. çok teşekkür ederim.. çok özlicem sizi.. her fırsatta girmeye çalışırım ama geçmişi mümkün değil takip edemem..bi girer bakarım iyimisiniz herşey yolunda mı diye..ay valla çok duygulandım.. mafoldumben sulugöz oldum sanırım.. akşam eşimle de tartıştık. yarın da işbaşı gergnim.. evde bi yığın iş. ablamla annemi arıyorum biriniz gelin diye işleri varmış. (yarın yapsalar olmuyo sanki) ee anne gergin olunca kıza da geçiyo o da haklı şimdi sarılmış benim tişörtüme uyuyo. nası üzüldüm şimdi ona kızdım diye..mafoldumben
BEN ELİNE VERİYORUM KEMİRE KEMİRE YİYOR VE ÇOK SEVİYOR NAZANCIMVeriyor musunuz bilmiyorum da bnem oğlan hurmayı çok sevdi.hem de çok faydalıymış sizde deneyin
VER ELİNE KEMİRSİNhiç denemedim, nasıl veriyosun
ay bu aşağıdaki topic nüfusu gösterir liste niye yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaa 2 kere alıntı yaptım yazdım ettim 2sindede kapandı bilg.kötükedihüso
deli ediyo beni artık iyice bu iş heeeee
melikecim artıkın sık sık aranızda olamamamın sebebide bu
bilg. açabildiğim zamanlar yazıyorum kendileri azıcık bozukta
nilgün iyiyim canım 1 tanenin peşinde geçiyo günüm sen 2taneyle işle evle nasıl başediyon yavyum yaaaa
bilgecim geçmiş olsun niye ağrıyo ki belin fıtığın filan mı var?
naz'ımada kıyamam ben, minik kuzum yaaa :asigim:
aaaaah sibelim yürüdüklerinde hep peşlerinde koşcaz kendilerine zarar vermesinler diye
mina kuzumuzada çok geçmiş olsun acil şifa versin allahım :Saruboceq:
nazancımmmm bende hurma yediriyorum haktana
hatta doğduğu gün k.validemk.pederim hacdan gelmişlerdi getirdikleri hurmadan
sünnettir ağzına sürmüştük :)))
aaaaaa 2 kere alıntı yaptım yazdım ettim 2sindede kapandı bilg.kötükedihüso
deli ediyo beni artık iyice bu iş heeeee
melikecim artıkın sık sık aranızda olamamamın sebebide bu
bilg. açabildiğim zamanlar yazıyorum kendileri azıcık bozukta
bilgecim geçmiş olsun niye ağrıyo ki belin fıtığın filan mı var?
uyandı yatağından sesler geliyor nananammananam söyleniyor
heee bu arada bi kaç gündür ANEEE diyor kuzumzemuszemus:asigim:
BEN ELİNE VERİYORUM KEMİRE KEMİRE YİYOR VE ÇOK SEVİYOR NAZANCIM
VER ELİNE KEMİRSİN
HEM DİŞ ETLERİNİDE KAŞIYORkaydirigubbakcemile3
ANNEMİİ DİYORRRRkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisuyandı yatağından sesler geliyor nananammananam söyleniyor
heee bu arada bi kaç gündür ANEEE diyor kuzumzemuszemus:asigim:
VAY KOCA BOĞAZ VAYbenimkinin eline bir şey verince tümünü sokmaya çalışıyor akannehir üstelik çoğunda da başaracak gibi oluyor biz müdahale edene kadar eyvahedigeldismile
ben gidiyorum,gelcem yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?