2009 Aralık Anneleri

eve asli görevimi ( gökayı emzirmek ) yerine gtirmeye gidiyommmmmm

akşamda ben 7'yi 10 geçe evde oluyom ama ya

ay git git bakma sen bugün bize, kolay gelsin

şu hep bir araya gelmekle ilgil bir fikrim var ama söylesem mi, acep???????
bu uçmuş demezseniz söyleyeyim

şekerler son birkaç işim var
toparlanayım 4 gibi çıkarım artık

kendinize ve yavrulara iyi bakın

güzel mis kokulu uykular uyuyun emi

şu hep bir araya gelmekle ilgil bir fikrim var ama söylesem mi, acep???????
bu uçmuş demezseniz söyleyeyim

deriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ama sen yine de söyle naniknanik ama ben ancak yarın görebilirim aklinialirimsmile

amin canım hepimizin uykuları misler gibi olsun inşallah

haydi ben kaçtım yarın görüşmek üzere

yarın söyleyim o vakit, bu satten sonra genelde herkes gidiyor arda kaynamasın, yarın sabahtan yazarım

ayy çok fena uykum geldi.. gözüm kapanıyoo... kürdanda yok yanımda.. :1closedeyes:

ay benimde benimde ne yapsakki
akiam olsada eve gitsek
sanki yatabilcezde

güle güle meralcim öyküyü öpüp, kokla bizim içinde ..

Bilgecim sana da güle güle .. alıntı yapmıştım ama uçmuş anlamadım nasıl oldu .. neyse umuttu öp bizim yerimize de ee bide kokla olur mu annesi..

opuyorumnanaktan Şeniz :asigim:

Sibeeelll güzel gelinim nasıllllllllllll

o var ya o ne cadı oldu.. evde kalcak sen de almazsan kaydirigubbakcemile3 işi gücü gezmek oğlanı iflas ettirir valla.. öyle elinden tutiim gezsin.. orayı burayı kurcalasın. yoook elletmezsen basıyo çığlığı kendinide fırlatıyo geriye doğru.

anam herkes gitmiş.. ben de nazı ablama sattım mutfak dolaplarının içini sildim. çamaşırları yıkadım. şimdi bide yemek yaptımmı herşey tamamdır yarın işbaşı yapabilirim zemuszemus

yarın söyleyim o vakit, bu satten sonra genelde herkes gidiyor arda kaynamasın, yarın sabahtan yazarım

ay benimde benimde ne yapsakki
akiam olsada eve gitsek
sanki yatabilcezde

valla ben metrobüste giderken bi uyyorum ki.. ineceğim yerde zor açıyom gözümü .. bişey değil bigün durak geçecek gidecem son durağa kadar sonra gerisin geri gelirim artıkın .. engel olamıyom kendime kafam düşüyoo valla .. napsam ki bilmiyorumkismile

bu arada pazar günü benim de kocişin de doğum günü .. naapsamki fikri olan var mıı.:uhm: tam da kadir gecesine denk geliyo teravih namazına mı gitsek..kafamçokkarıştı

saol cnm daha ayaklanınca vereir diyorum diyo biraz kıs yemeği. nasıl laf geciririm ki küçücük çocuğa zaten sadece anne sütü alıyo nerdeyse son 15 gündür ek gıdayı reddediyo eskiden zorlada olsa yerdi şimdi hemen kusuyo dişten dolayı sanırım allahtan sütüm yetio yoksa susuturamamda sıpayı valla...maşallah senin oğluşada

kaydirigubbakcemile3 hahahh kalmaz benim gelinim alırım ben onu gezsin bizimki de öyle elele tutuşur gezerler:asigim: ben de onları yeriiiimmmmm
sen de kendini çok germe çocuk düzenini kendisi bulur annen ablan da sonuçta çok iyi bakarlar merak etme ki iyi düşün iyi olsun:Saruboceq:

saol cnm ya bende öyle diyorum ama kafayı takmış bikere bizim oğlanın boyuna neyse artık duymamazlıktan gelcez

Nilgün sen yaz ben merak ettiimmm

şincik 24.5 burcunun ereğlide otelleri varya
e ereğlide hem istanbula hem ankaraya aynı uzaklıkta ya,
e bizde ali enişteye söylesekte otelin müsait olduğu bir vakit, bize kadınlar klübü indirimi yaparaktan oteli tahsis etse,
biz ankaradan , istanbuldakilerde ordan çıksa ortada buluşsak, hep beraber hafta sonunu geçirsek didim ama

kendi kendime didim
tabi bu işe siz ve Ali Enişte ne der onu bilemedim

bu arada sen zaten ereğlidesin, sana kesin uyarda olumunekankayizsmile

bu arada pazar günü benim de kocişin de doğum günü .. naapsamki fikri olan var mıı.:uhm: tam da kadir gecesine denk geliyo teravih namazına mı gitsek..kafamçokkarıştı
çok iyi fikirsempatiksalakcinni
valla benm aklım hiç ermez böyle sürprizlere falann

ya boyuna posuna bakınca çok yiyo sanıyorlar ama değil aslında anlıyorum seni.sütler yaradı ilk başlarda öyle kilo aldılar.e bide anne babaya çekecek herhalde yapı meselesi.ben de döke saça ite kaka oyunla yediriyorum genelde.bebeğin yemeği kısılırmı ne kadar yiyorlarki zaten.boşverelim dr.normal dedikten sonra...senin oğluna da maşallah canım,tüm bebeklere maşallah

ee değişiklik olur hanii.. daha hiç yapmamışınızdır. iyi de gelebilir.. : )) şaka bi yana bence nazı bırak annenlere , koçişkonla başbaşa bi yemek yiyin, sıkıntılardan hiç bahsetmeyin, dışarı da birlikte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri yapın.. mesela sinema gitmek gibi birbirinizi vakit ayırın .. bence ikinize de iyi gelecektir.

Valla siz ve Burcu lar evet dediği zaman ben de seve seve evet dedim ki zatennn:lepi:hihoyyyt hem bizde de kalınabilir.
daha önceeden konuşulmuştu sanıırım olabilir gibi denmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…