ANNEMİİ DİYORRRRkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis
ALKIŞ BENİM ASLAN OĞLUMA
TOPİKDE İLK ANNE DİYEN YAVRUalkisalkisalkishihoyyyt OLEEEEYYYY
BENİMKİ AKŞAMA KADAR BABA BABA - DEDE VE DEL GİYOR(YANİ GEL:kedi:
)
VAY KOCA BOĞAZ VAY
SENİN ZIPA BOYUNA POSTUNA BAKMADAN NE VAR NE YOK YUTACAK BİLGECİMlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
NEREYE GİDİYOSUN SEN BAKIYIM
git tabii biz burda sabahın sekizbuçuğundan akşamın üçbuçuğuna kadar hasret kalalım sen git :sinifsinif: kim kötü kadın söyle bakalım şimdi şutarafagitti zaten dünürüm benden gizli oğluna yakışıklı demiş mafoldumben
selam arkadaşlaar. nasılsınız bebişler nasıl? geçmişe detaylı bakamıycam inşallah bir sıkıntı yoktur. akşama iftara misafirim var. sabahtan beri koşturmacadayım. 2 dk. gireyim dedim. annem kuzularla ilgileniyor. ben evi topla yemekleri ayarla canım çıktı valla. neyse biraz kolayladım. ana yemekler hazır sayılır. zeytinyağlı ve salatalar kaldı. öpüyorum sizleri.
ben dahil olmak üzere meralcim kaydirigubbakcemile3 allahtan ufak tefek bi kadın değilim yer bitirirdi şimdiye lakin bu iştah yemeklere karşı değil oyuncak, kol, ayak, kitap vs ver canavar gibi yemeye çalışıyor mama ver :umursamaz:
bizimkinde baba var ge/ga var (o gel oluyor) bir de hokka diyor kaydirigubbakcemile3
ah nazan ya hepimiz biraraya bir gelebilsek ne muhteşem olurdu... yanlış hatırlamıyorsam siz de ankaraya geliyordunuz istanbul tayfasının geleceği tarih belli olduğunda siz de baksanıza uygun olur mu? onlar gelmeden de gelin tabii de daha çok bebiş bir arada olsun diye düşündüğümden öyle söyledim :kedi:
şu hep bir araya gelmekle ilgil bir fikrim var ama söylesem mi, acep???????
bu uçmuş demezseniz söyleyeyim
şekerler son birkaç işim var
toparlanayım 4 gibi çıkarım artık
kendinize ve yavrulara iyi bakın
güzel mis kokulu uykular uyuyun emi
deriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ama sen yine de söyle naniknanik ama ben ancak yarın görebilirim aklinialirimsmile
amin canım hepimizin uykuları misler gibi olsun inşallah
haydi ben kaçtım yarın görüşmek üzere
ayy çok fena uykum geldi.. gözüm kapanıyoo... kürdanda yok yanımda.. :1closedeyes:
şekerler son birkaç işim var
toparlanayım 4 gibi çıkarım artık
kendinize ve yavrulara iyi bakın
güzel mis kokulu uykular uyuyun emi
Sibeeelll güzel gelinim nasıllllllllllll
yarın söyleyim o vakit, bu satten sonra genelde herkes gidiyor arda kaynamasın, yarın sabahtan yazarım
ay benimde benimde ne yapsakki
akiam olsada eve gitsek
sanki yatabilcezde
öncelikle geçmiş olsun canım
senin oğlanla benmki baya yiğit olacak demek boy kilo aynı nerdeyse.son aylarda az kilo alıp boya veriyor dr. memnun ama bu durumdan boyuyla kilosu orantılandı diyor.3aylıkken obezmi diye korkmuştu dakaydirigubbakcemile3
yani bizede orantılı dedi dr.boşver sen canm ben seviyorum tombiş bebiş anormal bi durum yok.benm yeğenimin boyu daha kısa ve kilosıu dahax fazlaymış bundan şimdi 10 tyaşınsda gayet normal bozma moralini
o var ya o ne cadı oldu.. evde kalcak sen de almazsan kaydirigubbakcemile3 işi gücü gezmek oğlanı iflas ettirir valla.. öyle elinden tutiim gezsin.. orayı burayı kurcalasın. yoook elletmezsen basıyo çığlığı kendinide fırlatıyo geriye doğru.
anam herkes gitmiş.. ben de nazı ablama sattım mutfak dolaplarının içini sildim. çamaşırları yıkadım. şimdi bide yemek yaptımmı herşey tamamdır yarın işbaşı yapabilirim zemuszemus
gemiş olsun endişelenme o hırlama kusmuğun kaçmasından değil reflüden kaynaklı oluyor ses araba motoru gibi sanırsın ki çocuğun ciğerleri iflas etmiş (allah korusun) ama sadece reflüsü var aslında yerimseniben
burnundan gelince çok korkuyorlar yazık :1no2:
kayınvalidenler halt etmiş 77 cm'e 11 kilo şişman falan değil :mymeka:
halime şükretmem lazım biliyorum da işte herkesin yaşadığı kendine meralcim 2,5tan buralara gelince... 13 eylülden sonra ben de sabah 7.20de çıkıcam evden için rahat edecekse belirteyim yani hüüüüüüüüüüüüü mafoldumben
hokkaya gelince yazı hokkası vardır ya ama bizimki hokkayı benim kendisini "hokka surat" diye sevmemden mütevellit kaptı teyzesi sırnaşık şey
bu arada pazar günü benim de kocişin de doğum günü .. naapsamki fikri olan var mıı.:uhm: tam da kadir gecesine denk geliyo teravih namazına mı gitsek..kafamçokkarıştı
Nilgün sen yaz ben merak ettiimmm
çok iyi fikirsempatiksalakcinnibu arada pazar günü benim de kocişin de doğum günü .. naapsamki fikri olan var mıı.:uhm: tam da kadir gecesine denk geliyo teravih namazına mı gitsek..kafamçokkarıştı
saol cnm daha ayaklanınca vereir diyorum diyo biraz kıs yemeği. nasıl laf geciririm ki küçücük çocuğa zaten sadece anne sütü alıyo nerdeyse son 15 gündür ek gıdayı reddediyo eskiden zorlada olsa yerdi şimdi hemen kusuyo dişten dolayı sanırım allahtan sütüm yetio yoksa susuturamamda sıpayı valla...maşallah senin oğluşada
bu arada pazar günü benim de kocişin de doğum günü .. naapsamki fikri olan var mıı.:uhm: tam da kadir gecesine denk geliyo teravih namazına mı gitsek..kafamçokkarıştı
şincik 24.5 burcunun ereğlide otelleri varya
e ereğlide hem istanbula hem ankaraya aynı uzaklıkta ya,
e bizde ali enişteye söylesekte otelin müsait olduğu bir vakit, bize kadınlar klübü indirimi yaparaktan oteli tahsis etse,
biz ankaradan , istanbuldakilerde ordan çıksa ortada buluşsak, hep beraber hafta sonunu geçirsek didim ama
kendi kendime didim
tabi bu işe siz ve Ali Enişte ne der onu bilemedim
bu arada sen zaten ereğlidesin, sana kesin uyarda olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?