2009 Aralık Anneleri

sen ne yaptın alışabildin mi adıyamana

Sen babalar gunünde resimli kupa yaptirmamistin ondan yaptr benim esim coook begenmsti Sibel

hıh oldu balar günü resiml t-shirt
doğum günü resimli kupa

yakında sorar engin, sen bunlarla ortak mısın diye:1ninca:

selamlar herkese geçmişe bakayım dedim ama okuyamadım valla yine doldurmuşsunuz sayfaları..
pelincim mina hasta olmuş çok geçmiş olsun..bende uyuduğu zaman üzerini değiştimiyorum zeynebin uyanıyor çünkü ama terli filan olduğunda mendil koyuyorum sırtına ıslaklık tenine değmesin diye..
sibelcim yarın işbaşı demek hadi hayırlısı olsun naza da sanada..inş.kolay adapde olursunuz yeni düzene..
mert efe anne diyo demek nazan :))aferin benim minik kuzuma..
bizde dün akşam ilk kez kendimize vakit ayırıp konsere gittik eşimle neredeyse 12 saat ayrı kaldım kuzumdan..ablama bırakırken inanılmaz üzüldüm ağlayacaktım nerdeyse gece kalsın bakarım ben dedi ablam ama dayanamadım gece 2 de gidip aldım.. yüzüme bakmadı ilk başta beni görünce kafasını çevirdi:))) çok bozuldu galiba bana zeynocum onu bıraktım diye..

Valla siz ve Burcu lar evet dediği zaman ben de seve seve evet dedim ki zatennn:lepi:hihoyyyt hem bizde de kalınabilir.
daha önceeden konuşulmuştu sanıırım olabilir gibi denmişti

ya ben kaçırmışım o zaman niye hiç hatırlamıyorum ya

:))) evet çenesi düşükler olarak dolduruyoruz sayfaları, e birde işte olunca daha rahatız evde olunca hiç giremiyorum ben...

iyi yapmışsınız bizede lazım böyle birşey ama namümkün :1no2:

ee bide sibelcim değişik bi hedaye almak istiyorsan bikaç fikir verebilirim..

ikinizin sevdiği filmin - ilk seyrettiğiniz film olabilir - afişine kendi resimlerinizi eklettiriyorsun yani başrollerde sen ve eşin oluyoo ..istersen altına bi iki cümle de koyabiliyorsun .. süper oluyoo ben eşime sevgililer gün hediyesi yaptırmıştım çok beğenmişti.

eşin müzikle ilgilenir mi bilmiyorum ama ekolayzırlı tişotler var.. sese duyarlı .. sesi algıladığı zaman ekolayzır aşağı yukarı hareket ediyoo .. oda süper .. yine eşime aldığım bi hediye ..

sonram karakterli usp olabilir. çok değişik usp bellekler var . yine eşime aldığım yıldız savaşlarının dart vader karakterli 4 gb usp belleği ..değişik ve şık bi hediye ..

hmm başka var ama şimdilik bunlar aklıma geldi.. aklıma gelirse yine yazarım..

aaah aaaah çalışırken bende öyleydim bir kelimesini kaçırmıyordum yazılanların ama şimdi günde bir iki kez girip şööyle bir bakabiliyorum ancak..
çalışmayı çok özledim ben yaaa..seçil ne kadar şanslı hem kuzucuğu yanında hem işinin başında(((

Selam Öznuurr
ay küsmüş de trip mi yapıyormuş annesine kuzu:asigim: dayanamazsın ya çok zor gelir ben de duramam gece ne kadar uyandırsa da ben uyuyamam bu sefer ayrı kalınca.iyi gelmiştir size de.benm de ihtiyacım var aslında öyle gezmeye.
evet diyor da bilinçli demiyordur diyenle r oldu ben bilinçli dediğini varsayıyorrum.sonuçta anne nerde diyince bakıyo bana.ama dil n harfini söylerken dışarı fırlıyo çok komik oluyo anee

Yarım yaş kutlaması yapalım demiştik bir kere Nilgün beşlki ozaman hatırlarsın.yer olarak da burcuların otel uyar demiştik.demiştik de sadece dedik iştelmaz:

her halleri her söyledikleri çok güze çok sevimli bunların nazancım yiyesi ısırası geliyo insanın..z
eynodada yeni bi huy oldu bişeyi yapma zeynep dersen dudağını büzüp ağlıyo kafayıda başka tarafa çevirip yüzüme bakmıyo:))

tahmin edebiliyorum durumunu canım, ben evde olunca değil bilgisayarın başına geçmek, ayağımı uzatıp oturamıyorum bile,
yemin ederimi ..ıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı döşerim evin içine

evet ya bende imreniyorum Seçil'e Allah bozmasın

Yarım yaş kutlaması yapalım demiştik bir kere Nilgün beşlki ozaman hatırlarsın.yer olarak da burcuların otel uyar demiştik.demiştik de sadece dedik iştelmaz:

haaa evet anımsadım şimdi, haklısın canım
bunadım ben bunadım, eeee yaşlandık artık

yerim ben onu zıpa, daha dur öznurcum, biraz daha büyüsünler ne oyunlar yapacaklar,

Sen babalar gunünde resimli kupa yaptirmamistin ondan yaptr benim esim coook begenmsti Sibel

sevgililer gününde de tişört yaptırdım ya olmaz şimdi..

anaaammm süper güzel bi fikir harika şahane..

biz başbaşa bişey yapmaktan hoşlanmıyoruz canım :)) zevklerimiz tamaaameen farklı..

çok yaratıcısın gerçekten çok şanslı bi eşin var.. valla ben bişi yapmıcam. o bana anneler gününde hiçbişey yapmadı ben babalar gününde yinede yaptım bu seferde o yapsın ayy aynı gün doğum günü olması çok kötü bee..

En feci isyanı ben çıkaracağım da beklemedeyim hafta ici neyse de benim gibi h.sonu çalışmak zorunda kalmak haftada sadece bir gün izin yapmak, yalnızca bir gün bebeğine vakit ayırabilmek çok kötü olacak ay çatlıyorum düşündükçe off.

Herkese selam sabahtan beri girim diyorum fırsat bulamıyorum bi türlü yafff . .mutfagı temizlim dedim Buzdolabını boşalttım full rafları felan çamasırsuyu olayına girdim neyse tabi Halitten fırsat buldukça yapmaya çalıştım . .insan bi yorulcana boyle iki kat yoruluyo . .
Neysem bunca işin arasında bizim velete hazırladığım tavuk suyuna patatez bezelye sogan sarımsak biber daha doğrusu ne bulduysam kattığım yemek sonucu sükütu hayal oldu çünkü Halit herbir lokmayı en az 5 dk boyunca agzında beklettiiii . .nysem gidiyimde baska bişeyler yapmayı deniyim bu defa tutar inşallah . .

A aaaa ben senin iki çocuğun var zannediyordum nereden uydurduysam hatta inanamayıp profilinideki resimlere falan da baktım o kadar emindim yani iki çocuk olduğuna hemi de iki kız diye kalmış aklımda belki de nikinden dolayıdır senin kız da çok erken hareketlendi değil mi emekleyip kalkması gerçekten çok yoruyor her an bir kazaya uğramasın diye peşindeyiz yüresi belki daha rahat eder miyiz ki?[/QUOTE]

ay canım Allah mı söyletti nedir:) şu andan tekiyle zor baş ediyorum başka olsaydı nasıl olurdu düşünemiyorum. hatta ben çok ikiz istemiştim ama Allah işini biliyo şükür ki bi tane yeter de artar sana dedi. evet ya erken hareketlendi zeynepte şimdi fır fır dolanıyo tırmanıyo sıralıyo hiç durmuyo ya hiç. peşinde dolanmaktan helak oluyorum.Allah sağlık versinde geçicek bugünlerde inş. yürürlerse rahat eder miyiz e gelince ben bu bebeler büyüdükçe daha zorlaşıcak hayatımız diyorum anca 6 yaşından sonra falan rahata ereriz inş. canberkte aynı durumda sanırım zeyneple sürekli hareket halinde Allah bize ve tüm annelere güç kuvvet versin inş. bu arada canberk paşada çok yakışıklı olacak yav maş.

AAA gittim onca iş güç temizlik bu saate kaaa kimsecikler gelmemiş ayol daha . . neyse Halite tavuk suyuna hazırladığım sebze curcunasını yedirtemedim ama tarhana corbasını içirdim çok şükür . .bu cocuk patatesden nefret ediyo . . dakikalarca agzında tutabiliyo anlamıyorumki nasıl yutkunuyo felan . .

Bu arada size sormak istediğim bişey vardı bebişklerle ne tür oyunlar oynuyorsunuz burdan yazarsanız cooook sevinirim . .bizde faydalanelim . .

aynen canımm.. üç gündür temizlik yapıyorum en son bugün mutfağa girdim tüm mutfak dolaplarını içini dışını buzdolabını heryeri sildim. mikrodalganın içi su ısıtıcısı vs. kireç sökücüler çamaşır suları mahfoldum valla.. son kalan çamaşırları da bitirdim bugün. yani şuan evde silinmedik temizlenmedik hiçbiyer kalmadı.. tüller yıkandı yerler camlar koltuklar heryer silindi. oh be rahat rahat işbaşı yapabilirim. bitek ütü kaldı.. onu da h.sonu artık.. ben temizlik hastasıyımdır. naz dan sonra eskisi kadar ilgilenemedim. ev pis olunca psikolojim bozuluyo.. mutfak çekmecesindeki çatallar bile sıralı durur benim..sempatiksalakcinni ev dağınıksa uyuyamam yemek yiyemem sempatiksalakcinni

yarın işbaşı yapıcam ya çantama ıslak mendil aldım yarın gidip masamı telefonumu filan silerim..ay ne çok konuştum stres çeneme hımm yada parmaklarıma vurdu :1ninca:

Ahhh Sibel stresli olduğun kesin :)) Canım ya hayırlısı olsun inşallah bak herşey bi şekilde düzene girecek iinşallah sıkma canını . .Bende hamilelikten sonra ipin ucunu bi kaçırmıştım bi dönem hatta yazmıstım buraya sonra toparladım cok sukur . . ya ev ustume ustume geliyordu ben oyle gordukce dahada bırakıyodum hepten b.ka batmış gibi hissediyordum kendimi . .ama neyseki toparladım ve asla işin ucunu kacırmıycan silmeleri yıkamaları gunu gunune yapcan istisnai durumlar hariç . .bende takıntı var bide buzdolabı banyo ve mutfak fayansları kirliyse yasama sevincim yok oluyo :))
Neyse sen yaptın Naz bebeği kime bırakıyorsun . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…