iyi akşamlar annecikler..
kimler online gözükmüyor.. hu hu kim var orda
naber canım halit nasıl oldu?bennnnnnn . . . .:teytey:
aaaaaaaaaaa kimsee yok mu yaaaaaa(((
iş yerindeki bilgisarımmm çöktüüü kabus gibie tabi herşey tek bir sigortaya bağlı olursa ve bu elektrik sanayi tipi olmayıp 5 sanayi dikiş makinası 2 klima ve spotları taşımaya çalışıp son 1 haftada en az 20 kere atar ve eşim yaptırmassa benim bilgisayarımın bbu kadar dayanmasına hayret etmek gerekir... (
açılmıyo yaa güvenli mod veya varsayılan modda çalıştır diyo ama çalıştırmıyoo
o 25 sn geçiyo sanki tekrar herşey başa dönüyoo..neyse inş. yarın biilgisayarcıya vereceğim..inşallah resimlerime bişi olmaz.
dün ve bugün geçmişe doğrudüzgün göz atamadım nasılsınız herkes ii mi?pelin minanın neyi var?geçmiş olsun..gün parasını herkes yatırdı mı? şimdi buradan aldım hesap numarasını , giremedim bütün gün işyerinden yarın yatıraacağım nevraya..
arda bugün çok mutsuzdu..çok üzüldüm sürekli mızmızlanan ve ağlayan bir çocuktu bugün..eşime biraz al değişiklik olsun dedim dolaşssın diye..büyüdükçe sıkılıyoo mağaazadaan ve benden hiç ayrılmak istemiyo..benim kucağımdaykende bana sarılıp ağladı..babası ile 1 saate yakın gezdi ama arda için gerçekten çok zor..düşünsenize sabahtan akşama kadar işyerinde..eve gelince de aynı şeye devam ediyor benim yanımdan 5 dk. ayrılmıo..
ay canım benim kıyamam ardama oğlumun adaşına.. kuzum benim canım ya.. napmalı seçil peki olmaz hakkaten ilerde daha da zor olur gibi geliyoben bennnnnn
kızlaaarrr son dakka gelişmesi!!! kıza görümcem bakacak... ohhh be huzur içinde işe gidebilirim. 600 tl ye anlaştık. off resmen omzumdan bi yük kalktı. inşallah nazım için en iyisi olur.. ya okadar tuhaf hisler içindeyimki uyuyamıyorum.. sabah eğer uyuyo olursa uyandırcam valla onu görmeden koklamadan emzirmeden gidersem işe bütün gün ağalrım heralde mafoldumben
günaydın pelincimGünaydın meral inşallah güzel gecer naz için bugün
günaydın herkese
bugün başka bir büroda çalışacağım bakmaya çalışırım öpüyorum hepinizi
günaydın nevraaaaHerkese günaydınnn ....
günaydın herkezehihoyyyt
sibel dualarımız seninle inş. sorunsuz atlatırsınız bu günü diğer günleride.
çalışan annelerin ortak sorunu sanırım. ben 9 ay oldu ala sabahları gelirken onu öle bırakınca içim buruluo bakalım ne zaman geçecek yada geçmeyecek bilemiyorum.:gitme:allah yardımcımız osun:1no2:herşey onlar içinmafoldumben
bu arada 9 aylık olduk tam tamınazemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?