2009 Aralık Anneleri

günaydın herkeseeee
hayırlı huzurlu sorunsuz olsun günümüz innnnşallah :Saruboceq:

ay meral ne iyi ettin aradın sibeli canım yaaaa
inşallah zorlanmazlar kolay alışırlar :Saruboceq:
cidden iyi denk gelmiş tatilleri ilk günleri daha iyi atlatırlar

Uyuyamadim meralcim ya bak şimdi Mina tekrar daldı ama ben ayaklandık eskiden olsa tekrar sızardim düzelir insaallah bu durumum

Sagol Yasemincim baya iyi ilk güne göre dü. Aksam boğazlarım ağrımaya başladı sanırım mevsim geçişleri ya minayi dün serin diye dah fazla giydirdim ağla ağla o çorap çıkana kadar penye hırka çıkana kDar hirpaladi kendini resmen yandık ya kısın zaten giyinmeyi sevmiyor banyodan sonra bile 1 vadiyi zor gydiriyorum kısın nasıl olacak

günaydın yasmincim

ay ne bileyim mesajını okuyunca arıyıp moral vermek istedim sibele
bencede iyiki aramışım

Uyuyamadim meralcim ya bak şimdi Mina tekrar daldı ama ben ayaklandık eskiden olsa tekrar sızardim düzelir insaallah bu durumum

bence sende uzan yanına
uyumasanda vucudun dinlenir, kimbilir belkide sızarsınCADIARZU

ay ay ay sizdede aynı durum var dimi pelin
öyküde öyle yıkıyor ortalığı
soyunmaya gelince gıkı çıkmıyor cadının:jeyyar:

günaydın nevraaaa

günaydın tülay
bu arada 9 aylık olmuşuz
nice 9 aylara yıllara inşallah
saol canıma.s.
Saka gibi çok hızlı geçiyor zaman nice sağlıklı 9 aylara insAllah

saol pelin. evet çok hızlı geçiyor. yaş günlerinide kutlarız inş. ilk adımlarını falan. yürüyen yok herhalde aralık bebelerindenCADIARZU

burcu ve eylül nasıl pelincim
dün aradım yanıt vermedi
geride dönmedi

ne zaman buluşacaksınız?

Bu otribebe aspirator süper birseymis ya gecen sene bende olmadığına çok üzüldüm ilk is gidip alın bugün eczanedn kızlar arkadas özelden mesaj atmış Mina hasta okuyunca adını bile bilmiyorum atanin ama Allah razı olsun dedim kullaninca

günaydın nevraaaa

günaydın tülay
bu arada 9 aylık olmuşuz
nice 9 aylara yıllara inşallah

Günaydın meralcim nasılsın, öykü nasıl ..

Günaydın meral inşallah güzel gecer naz için bugün

pelin sana günaydın, mina nasıl oldu . daha iyidir inşallah.

günaydın herkese
bugün başka bir büroda çalışacağım bakmaya çalışırım öpüyorum hepinizi

bilgeeeee günaydıınnn. bizi sensiz bırakma amaaaa :gitme: :gitme:

bu arada 9 aylık olduk tam tamınazemuszemuszemuszemus

günaydın tülaycımmm
maşallah kuzuya hayırlısı olsun nice aylara , yıllara .. zaman nasılda çabuk geçiyoo yaaa.

bu arada sibelcim senin ve naz kızımızın günü güzel geçer inşallah. hayırlı olsun tekrar .. ikiniz içinde ..

opuyorumnanaktan herkesiiiiiiii

Burcu biraz biraz gelmeye başlamış sut. Çok şükür dün evde temizlik falan vardı duymamistir belkide Eylül'de iyimis cnm ben 11:30 gibi çıkacağım ama aramız izmite gitmekten daha uzak aksam 10 a o kadar ordayiz esim iftara davetli anca iftardan sonra sonra alacak mesafede uzak resmen valizle gidiyorum :)

günaydın günaydın günaydın arkadaşlar
günaydın meral
iyi etmişsin meralcim ya iyi haberler bunlar.. inşallah alışırlar bu arada..canlarım ya
Günaydın meral inşallah güzel gecer naz için bugün
inşallah
günaydın herkese
bugün başka bir büroda çalışacağım bakmaya çalışırım öpüyorum hepinizi
günaydın bilge
Herkese günaydınnn ....
günaydıııııın

yasemin günaydın canım
pelin şimdi öğrendim mina soğukalgınlığı olmuş, çok geçmiş olsun canım hemen atlatır inşallah, otri bebeyi kışın bende çok önermiştim sana :)) süper bir alet

ay ay ay sizdede aynı durum var dimi pelin
öyküde öyle yıkıyor ortalığı
soyunmaya gelince gıkı çıkmıyor cadının:jeyyar:
Ben gecen kıs üşüyor herhalde demiştim ama yazında ayniydi biri canını acitiyorum sanır o derece ağlıyor giyinirken

saol canıma.s.

saol pelin. evet çok hızlı geçiyor. yaş günlerinide kutlarız inş. ilk adımlarını falan. yürüyen yok herhalde aralık bebelerindenCADIARZU

Olsada erken diye soylerlermi bilmem :)

Günaydın arzu ve nevra sagolun Mina daha iyi ay arzu ben ne bileyim chiccoyla ben temizliyorum sanıyordum nerdeee bu tam kolaylıkmis

günaydın yaseminn..

ayy bunların hepsi böyle demek .. dün akşam hava serin diye çorapla , eşofman altı giydireyim dedim kıyamet koptu ..duyanda çocuğu kırtlaklıyoruz sanır.. katıldı resmen..çırılçıplak dolaşsınlar evin için.. çıplaklak kampı sanki.. şimdiden böyle kışın işimiz zor valla ...

Burcuyla eylüle bizden de selam söyle canımmm opuyorumnanaktan

Söylerim cnm

bak bende merak ettim pelin
hakikaten bende tüm gün dışarıdaysam resmen valiz hazırlıyorum
burcuyu ararım gün içinde cnm

bak çok merak ettim bende deniyim

Meral ilk is gidip al bugün eczanedn öyle böyle bisey değil soka girdim resmen nasıl 1 dk da rahatlatti minayi anlatamam alıp kızların çeyizine koncak cinsten gerisini sen duşun iste :))))

Meral ilk is gidip al bugün eczanedn öyle böyle bisey değil soka girdim resmen nasıl 1 dk da rahatlatti minayi anlatamam alıp kızların çeyizine koncak cinsten gerisini sen duşun iste :))))

öykü burnunu dokunturtmaz kolay kolay
bende farklı birşey var onunla zor temizliyordum
hemen alıp çeyizsandığına atayımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…