bu arada 9 aylık olduk tam tamınazemuszemuszemuszemus
günaydın yasmincimgünaydın herkeseeee
hayırlı huzurlu sorunsuz olsun günümüz innnnşallah :Saruboceq:
ay meral ne iyi ettin aradın sibeli canım yaaaa
inşallah zorlanmazlar kolay alışırlar :Saruboceq:
cidden iyi denk gelmiş tatilleri ilk günleri daha iyi atlatırlar
Uyuyamadim meralcim ya bak şimdi Mina tekrar daldı ama ben ayaklandık eskiden olsa tekrar sızardim düzelir insaallah bu durumum
Sagol Yasemincim baya iyi ilk güne göre dü. Aksam boğazlarım ağrımaya başladı sanırım mevsim geçişleri ya minayi dün serin diye dah fazla giydirdim ağla ağla o çorap çıkana kadar penye hırka çıkana kDar hirpaladi kendini resmen yandık ya kısın zaten giyinmeyi sevmiyor banyodan sonra bile 1 vadiyi zor gydiriyorum kısın nasıl olacak
saol canıma.s.günaydın nevraaaa
günaydın tülay
bu arada 9 aylık olmuşuz
nice 9 aylara yıllara inşallah
Saka gibi çok hızlı geçiyor zaman nice sağlıklı 9 aylara insAllah
günaydın nevraaaa
günaydın tülay
bu arada 9 aylık olmuşuz
nice 9 aylara yıllara inşallah
Günaydın meral inşallah güzel gecer naz için bugün
günaydın herkese
bugün başka bir büroda çalışacağım bakmaya çalışırım öpüyorum hepinizi
bu arada 9 aylık olduk tam tamınazemuszemuszemuszemus
günaydın meralgünaydın günaydın günaydın arkadaşlar
iyi etmişsin meralcim ya iyi haberler bunlar.. inşallah alışırlar bu arada..canlarım yasibeli aradım kızlar
hepinize çok selamı var
engin onu işe bırakacakmış
sesi çok güzel geldi bana.
sabah naz ı uyandırmış, emzirmiş, öpüp koklamış ve ablasına bırakmış.
bugün ablası bakacakmış.
yarın süt izni var evdeymiş
pazartesi, salı ve çarşamba yarım gün çalışacak bayram izni
naz kız şanslı
alıştırma olacak herikisi içinde
inşallahGünaydın meral inşallah güzel gecer naz için bugün
günaydın bilgegünaydın herkese
bugün başka bir büroda çalışacağım bakmaya çalışırım öpüyorum hepinizi
günaydıııııınHerkese günaydınnn ....
günaydın herkezehihoyyyt
günaydıın
sibel dualarımız seninle inş. sorunsuz atlatırsınız bu günü diğer günleride.
çalışan annelerin ortak sorunu sanırım. ben 9 ay oldu ala sabahları gelirken onu öle bırakınca içim buruluo bakalım ne zaman geçecek yada geçmeyecek bilemiyorum.:gitme:allah yardımcımız osun:1no2:herşey onlar içinmafoldumben
yasemin günaydın canımgünaydın herkeseeee
pelin şimdi öğrendim mina soğukalgınlığı olmuş, çok geçmiş olsun canım hemen atlatır inşallah, otri bebeyi kışın bende çok önermiştim sana :)) süper bir aletBu otribebe aspirator süper birseymis ya gecen sene bende olmadığına çok üzüldüm ilk is gidip alın bugün eczanedn kızlar arkadas özelden mesaj atmış Mina hasta okuyunca adını bile bilmiyorum atanin ama Allah razı olsun dedim kullaninca
Ben gecen kıs üşüyor herhalde demiştim ama yazında ayniydiay ay ay sizdede aynı durum var dimi pelin
öyküde öyle yıkıyor ortalığı
soyunmaya gelince gıkı çıkmıyor cadının:jeyyar:
saol canıma.s.
saol pelin. evet çok hızlı geçiyor. yaş günlerinide kutlarız inş. ilk adımlarını falan. yürüyen yok herhalde aralık bebelerindenCADIARZU
günaydın herkeseeee
Sagol Yasemincim baya iyi ilk güne göre dü. Aksam boğazlarım ağrımaya başladı sanırım mevsim geçişleri ya minayi dün serin diye dah fazla giydirdim ağla ağla o çorap çıkana kadar penye hırka çıkana kDar hirpaladi kendini resmen yandık ya kısın zaten giyinmeyi sevmiyor banyodan sonra bile 1 vadiyi zor gydiriyorum kısın nasıl olacak
Burcu biraz biraz gelmeye başlamış sut. Çok şükür dün evde temizlik falan vardı duymamistir belkide Eylül'de iyimis cnm ben 11:30 gibi çıkacağım ama aramız izmite gitmekten daha uzakaksam 10 a o kadar ordayiz esim iftara davetli anca iftardan sonra sonra alacak mesafede uzak resmen valizle gidiyorum :)
günaydın yaseminn..
ayy bunların hepsi böyle demek .. dün akşam hava serin diye çorapla , eşofman altı giydireyim dedim kıyamet koptu ..duyanda çocuğu kırtlaklıyoruz sanır.. katıldı resmen..çırılçıplak dolaşsınlar evin için.. çıplaklak kampı sanki.. şimdiden böyle kışın işimiz zor valla ...
Burcuyla eylüle bizden de selam söyle canımmm opuyorumnanaktan
bak bende merak ettim pelinBu otribebe aspirator süper birseymis ya gecen sene bende olmadığına çok üzüldüm ilk is gidip alın bugün eczanedn kızlar arkadas özelden mesaj atmış Mina hasta okuyunca adını bile bilmiyorum atanin ama Allah razı olsun dedim kullaninca
hakikaten bende tüm gün dışarıdaysam resmen valiz hazırlıyorumBurcu biraz biraz gelmeye başlamış sut. Çok şükür dün evde temizlik falan vardı duymamistir belkide Eylül'de iyimis cnm ben 11:30 gibi çıkacağım ama aramız izmite gitmekten daha uzakaksam 10 a o kadar ordayiz esim iftara davetli anca iftardan sonra sonra alacak mesafede uzak resmen valizle gidiyorum :)
bak çok merak ettim bende deniyimgünaydın meral
günaydın arzuuuuuuuu
iyi etmişsin meralcim ya iyi haberler bunlar.. inşallah alışırlar bu arada..canlarım ya
inşallah
inşallah inşallah
günaydın bilge
günaydıııııın
yasemin günaydın canım
pelin şimdi öğrendim mina soğukalgınlığı olmuş, çok geçmiş olsun canım hemen atlatır inşallah, otri bebeyi kışın bende çok önermiştim sana :)) süper bir alet
Ben gecen kıs üşüyor herhalde demiştim ama yazında ayniydibiri canını acitiyorum sanır o derece ağlıyor giyinirken
aynen pelin yaaaaaa
ne ağlamak ne ağlamak:1no2:
Olsada erken diye soylerlermi bilmem :)
Meral ilk is gidip al bugün eczanedn öyle böyle bisey değil soka girdim resmen nasıl 1 dk da rahatlatti minayi anlatamam alıp kızların çeyizine koncak cinsten gerisini sen duşun iste :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?