oh be sonunda site açılmış
kimsecikler yok umarım herkes iyidir.
bizde son durum zeynebe teşhis kondu 6. hastalık olmuş. 4 gün ateşten sonra döküntüler oldu ateşi düştü. şimdi hala huysuz ama toparlamaya çalışıyo döküntülerde bikaç güne kadar geçicek inş. bu aralar virüste salgın varmış sizin bebelerde de olursa endişelenmeyin normal bişeymiş ama ateş korkutuyo düşmüyo diye bi tek havale geçirme riski oluyomuş o da şükür ki bizde olmadı. ateş düşürücüler ılık banyo geçici önlem alabiliyosunuz.herkesi öpüyoruz :)
site de bayram temizliğine kalkıştı sanırımmm kaydirigubbakcemile3
kendi kendime konuşuyorum gelin artıkk yaa. bu arada evimi yerleştirdim sevgili günlük ayy aynı günlük yazar gibi oldu bu ev taşıma olayı beni gerdi ne yazdığımı bilmiyorum ama çok şükür onca eşyayı 5 günde taşıdım yerleştirdim kendimle gurur duyuyorum alkisalkisalkis
kimse yok ama sorayım. bunu sipariş verdim şimdi nasıldır bi fikri olan varmı. benim zilli bibreon almıo. bu anne memesine daha yakın diyolar bi umut iştesositososito
Kıymetcim zeynep' ime çok geçmiş olsun .. Yeni gördüm.. Allah tekrarını göstermesin..:Saruboceq: Şimdi nasıl inşallah daha iyidir
Hayıırlı olsun yeni eviniz....
Tülaycım bende de var bundan ama pek kullanamadık biz.. Nedense sevmedi. Ama tekrar deneyeceğim .. meyve suyu filan vereceğim. Bakalım belkim sever bu sefer .. :1shok:
valla canım benimki bibreon almıo diye bunu deneyeyim dedim. bayramda biberon almaya başladıakannehir ama zor içiyo bende dr. brown sipariş verdim şimdi. akışı rahat diye bakalım kısmet CADIARZU
günaydıııın herkeseee
nasılsınız bakalım haftanın ilk günü? nasıl geçti bayram, kuzular nasıl?
esra nasılsın canım asya nasıl?
bayramınız nasıl geçti?
günaydın nilgüncümgünaydın günaydın günaydın, öğlen oldu ama ne yapalım artık :)
gece gökkuşun içine cin kaçmış gibiydi, herkes uyudu seninki hala konuşuyor
ağzı dolu ne diyor bilmiyorum ama tam 1 saat konuştu ya, sonra üstümüze çıkmaya başladı,yani uykusuz bir gece daha ve sabaha başağrısı :)
neyse bugünlerde geçecek
annem yok, dün akşam kayınvalidem geldi, gökay uzaktan gülüyor ama gitmiyor, sabah mecbur bıraktım geldim, bakalım ilk gün nasıl geçecek...
ben emekli olmak istiyorum artık ya
günaydın nilgüncüm
öğle oldu çok şükür :dance::sm_cool:alkisalkisalkis
ay bizimkide konuşmaya başladımı yandık valla
ilerde ne yaparız kikafamçokkarıştı
gökayım benim yaaa
bir ara arasana nilgün ne ler yapmışlar merak ettim vallahiCADIARZU
bende bende emekli olmak evimin mutfağımın kadını olmak istiyorum
Ben de çok düşünüyorum bu uyku meselesini işe başlayınca ne olacak kim uyutacak benim sıpa yalnızca memede uyuyor bir ara hamakta da uyuyordu ilk aldığımda artık öldür Allah koyamıyoruz illaki meme daha şimdiye kadar bir kere başka türlü uyumuş değil memedede bir saat keyif yapıyor ancak uykuya dalıyor işe başlayınca ne olacak hiç bilmiyorum alışacak başka çare yok.
ay bi yandan çok konuşasım var bi yandan elim gitmiyo
eeeee normaldir, bayram tatili bitti, bebelrden ayrıldık
abd' ye yenildik,
sandıktan evet çıktı....
yeterli mi???????????
yok... okul açıldı çok gürültülü ve başım ağrımaya başladı... diğerlerini düşünmemeye çalışıyorum :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?