2009 Aralık Anneleri

Kıymetcim zeynep' ime çok geçmiş olsun .. Yeni gördüm.. Allah tekrarını göstermesin..:Saruboceq: Şimdi nasıl inşallah daha iyidir

Hayıırlı olsun yeni eviniz....

kimse yok ama sorayım. bunu sipariş verdim şimdi nasıldır bi fikri olan varmı. benim zilli bibreon almıo. bu anne memesine daha yakın diyolar bi umut iştesositososito

Tülaycım bende de var bundan ama pek kullanamadık biz.. Nedense sevmedi. Ama tekrar deneyeceğim .. meyve suyu filan vereceğim. Bakalım belkim sever bu sefer .. :1shok:

bugün okulu açtık allahım yok böyle bir gürültü geçen sene ekim sonundan bu yana unutmuşum tabii... başım çatlamaya başladı bile akşam üzerine kadar iyiden koparım ben :bbo:

valla canım benimki bibreon almıo diye bunu deneyeyim dedim. bayramda biberon almaya başladıakannehir ama zor içiyo bende dr. brown sipariş verdim şimdi. akışı rahat diye bakalım kısmet CADIARZU

valla canım benimki bibreon almıo diye bunu deneyeyim dedim. bayramda biberon almaya başladıakannehir ama zor içiyo bende dr. brown sipariş verdim şimdi. akışı rahat diye bakalım kısmet CADIARZU

Bende anne göğsüne benziyoo diye almıştım bunu ama maalesef bizim beğendiğimiz şeyleri onlar beğenmiyoo.. akannehir Değişik bu canavarlar.. İnşallah alışır zorlanmadan hayırlısı olsun canım ..

günaydın günaydın günaydın, öğlen oldu ama ne yapalım artık :)
gece gökkuşun içine cin kaçmış gibiydi, herkes uyudu seninki hala konuşuyor
ağzı dolu ne diyor bilmiyorum ama tam 1 saat konuştu ya, sonra üstümüze çıkmaya başladı,yani uykusuz bir gece daha ve sabaha başağrısı :)
neyse bugünlerde geçecek

annem yok, dün akşam kayınvalidem geldi, gökay uzaktan gülüyor ama gitmiyor, sabah mecbur bıraktım geldim, bakalım ilk gün nasıl geçecek...

ben emekli olmak istiyorum artık ya

esra nasılsın canım asya nasıl?
bayramınız nasıl geçti?

iyiyim canım sağol hepmiz iyiyiz işe başladığımdan beri pek fırsat bulamıyorum yoğun geçiyor arada okumaya çalışıyorum bizim kız fiziksel gelişimini rölentiye aldı daha çok bilişsele çalışyoruz bu ara artık pek çok kelimeyi anlıyor uyguluyorda al ver çaslışyoduk geçen elindekini babaya ver dedim döndü babasına verdi şok olduk dışarı çıkalım dediğimde kapıya gidip arabasının yanında bekliyor bu tip şeyler kedi demeye çalışyor tam çıkaramıyor burnum dediğimde gelip burnumu sallıyor çok sevdiği bi oyun bunlar emeklemesi sıralamsından daha zevkliymiş bişeyler paylaşabilmek bizim arkadaş grubumuzda değişik aylardan bebekler var hepsi birbirinden farklı bi tanesi 8 aylık daha yeni yeni emeklemeye başladı yattığı yerden doğrulamıyor bazen pat duşüyor otururken ama bi bay bay yapıyo içimiz eriyor bizim dana da bakıyo öyle:) hepsi ayrı bi güzellik valla bunların

günaydın nilgüncüm
öğle oldu çok şükür :dance::sm_cool:alkisalkisalkis
ay bizimkide konuşmaya başladımı yandık valla
ilerde ne yaparız kikafamçokkarıştı

annem yok, dün akşam kayınvalidem geldi, gökay uzaktan gülüyor ama gitmiyor, sabah mecbur bıraktım geldim, bakalım ilk gün nasıl geçecek...

ben emekli olmak istiyorum artık ya

gökayım benim yaaa
bir ara arasana nilgün ne ler yapmışlar merak ettim vallahiCADIARZU

bende bende emekli olmak evimin mutfağımın kadını olmak istiyorum

aradım şimdi, parka gitmiş, gelmişler, kahvaltısının hepsini yemiş, ama şimdi uykusu gelmiş, uyumuyormş, mızık mızık ötüyordu aradığımda, bu ara uykuya geçiş hep sorunlu zaten, ne yapcez bilmiyorum

Ben de çok düşünüyorum bu uyku meselesini işe başlayınca ne olacak kim uyutacak benim sıpa yalnızca memede uyuyor bir ara hamakta da uyuyordu ilk aldığımda artık öldür Allah koyamıyoruz illaki meme daha şimdiye kadar bir kere başka türlü uyumuş değil memedede bir saat keyif yapıyor ancak uykuya dalıyor işe başlayınca ne olacak hiç bilmiyorum alışacak başka çare yok.

bizimkide alıştı işte memede keyif yaparak uyumaya, şimdi haklı olarak mızmızlanıyor...
sen başlayana kadar canberk 1 yaşını geçecek, daha rahat olur merak etme

eeeee normaldir, bayram tatili bitti, bebelrden ayrıldık
abd' ye yenildik,
sandıktan evet çıktı....
yeterli mi???????????

yok... okul açıldı çok gürültülü ve başım ağrımaya başladı... diğerlerini düşünmemeye çalışıyorum :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…