Benim doktor bazen sebze corbasida verebilirsin dedi . Bazen veriyorum ama nadir tabi . Devam sutuyle yapiyorum ben Pelin . Sanki 500 cc sutum yok gibi geliyor .
Ben gece çok fazla uyanıyor diye muhallebi verdim uyumadan bir şey değişmedi, çorbasından verdim yine değişmedi. Gece tahılı verdim gene uyandı hatta çok uyandı acaba demiştim gaz mı yaptı rahatsız mı etti.
Şimdi devam sütünü deneyeceğim ama yatmadan önce değil de sabaha karşı çok fazla uyanıyor o zaman versem diyorum gerçi uyanıp da memeyi bulamazsa kıyamet kopuyor nasıl hazırlarım bilmem ama bir de öyle deneyeceğim açlıktan mı uyanıyor acaba sabaha karşı hiç süt de kalmamış oluyor.
eger yemek yıyebılıyorsa oglen çorba akşam yedıgın yemekten salçasız tuzsuz yada muhallebı tahıllı vb... sutun yetmıyorsa ewt evam sutu mantıklı ben suyla yapıyorum onu da bınbır şebeklıkle yedırmeye çalışıyorum çok sevmıyor sadece mılupanın sutlacına bayılıyor ama onu da her aksam veremem kusura bakmasın :)) ayda bır dışardaysam verıyorum sutlac
Ben gece çok fazla uyanıyor diye muhallebi verdim uyumadan bir şey değişmedi, çorbasından verdim yine değişmedi. Gece tahılı verdim gene uyandı hatta çok uyandı acaba demiştim gaz mı yaptı rahatsız mı etti.
Şimdi devam sütünü deneyeceğim ama yatmadan önce değil de sabaha karşı çok fazla uyanıyor o zaman versem diyorum gerçi uyanıp da memeyi bulamazsa kıyamet kopuyor nasıl hazırlarım bilmem ama bir de öyle deneyeceğim açlıktan mı uyanıyor acaba sabaha karşı hiç süt de kalmamış oluyor.
mına yedıbucuk sekıze dogru yıyor akşam yemegını sonra emerek uyuyor zatenyok pelin artık devam sütüde içmiyo bizimki..bende kendi kafama göre vermeye başladım zaten tahıllı filan.. kaçta veriyosun muhallebiyi yatmadan önce değil dimi
Ben bugun doktora sordum Ebru ne zaman biticek gece kalkmalari diye . Valla benim doktor cokta super seyler soylemedi . Acliktan da degildir o kalkmalar aslinda cogu dedi. Aliskanligi var kalkmaya dedi. Uyanir gozunu acar seni arar aglar sen gelirsin bu boyle devam eder dedi. Yoksa gece verilen muhallebi ile acikmasi cokta mumkun degilmis . Ona nerdeyse 6-7 saat yetermis ama nerde Eylülde boyle bisey .
en uzun uyuyuş ılk yattıgındakı sonra yoklama cekıyorlar mına tok emınım su an ama kalkacak yıneo yuzden sutunuzun yetmemesıyle alakası yok bencede alıştılar kalkmaya emen bebekler boyle malesef
sekersız yemez bende dusundum kecı sutuyle yapsam dıye ama o tadı yakalayamayız kı sekersız veya ne kadar sekerlı ay bır normal yeseler ben usenmem yaparım sutlacını sıkarım meyva suyunuda çok hevesım vardı
nezaman başlayacak bunlar bizim yediklerimizden yemeye kahvaltı yapmaya peki..1 yaşında olacaklar nerdeyse.eltimin oğlu 3 yaşında olacak nerdeyse halaa sebze çorbası yapıyo:bbo:
nezaman başlayacak bunlar bizim yediklerimizden yemeye kahvaltı yapmaya peki..1 yaşında olacaklar nerdeyse.eltimin oğlu 3 yaşında olacak nerdeyse halaa sebze çorbası yapıyo:bbo:
anlatması ne kadar kolay dr lara ya uyuz oluyorum bazen
Ben bugun doktora sordum Ebru ne zaman biticek gece kalkmalari diye . Valla benim doktor cokta super seyler soylemedi . Acliktan da degildir o kalkmalar aslinda cogu dedi. Aliskanligi var kalkmaya dedi. Uyanir gozunu acar seni arar aglar sen gelirsin bu boyle devam eder dedi. Yoksa gece verilen muhallebi ile acikmasi cokta mumkun degilmis . Ona nerdeyse 6-7 saat yetermis ama nerde Eylülde boyle bisey .
Uyandi bak simdi ..
Bisey belirle dedi bana hatun . Bi oyuncak olabirl mesela dedi. Onunla uyut sonra uykudan uyandiginda onu tekrar yanina koy dedi . E dedim Eylül hala sallayarak uyuyo once yatakta uyutmaliymisim . Alismaliymis artik . Uyandiginda sessiz kalip tekrardan dalmasini beklemeliymisim filan . Zaten bu lafina bosaltim sistemimin en son organi ile guldum .
sen sessız kalırken eylulun ne yapıyor olması normalmıs de de bende o organımla guleyım
sen sessız kalırken eylulun ne yapıyor olması normalmıs de de bende o organımla guleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?