ya anlamıyorum zaten herkes bişeyler için ahkam kesip duruyo bizmi bi yerde yanlış yapıyoruz..bizim doktorda bana demişti vakti zamanında kendi çocuklarını hiç sallamamış yatırırmış yatağına kendileri uyurmuş..nedir bu işin sırrı anlamadım..
ben yatar iyi geceler olsun kuzulara ve annelerine sabaha kadar deliksiz uyusunlar inşalaaaah
Ay Allahım koptum gece gece eşim psikopatan bağladın herhalde ne gülüp duruyon diyor çok yaşayın siz emi.kaydirigubbakcemile5
ben yatar iyi geceler olsun kuzulara ve annelerine sabaha kadar deliksiz uyusunlar inşalaaaah
sende çok yasa ebru bu adamlarada aralık babaları topiği açsaydık keske ne dert yanarlardı bızden gercı benımkı okumuyor ama ben onunkılerı okurdum kesın
neyse yatalım hadı sonra kasla goz yer degıstırıyor ıyıgeceler olsun herkese
günaydınnnnnn
aylar sonra saçlarımı toplamadım makyaj yaptım ben hiç fena görünmezmişim meğer yahu bayanssulusmile
guclubacismile
oh be etraf güzel anne görsün dimiiii.ne güzelll.bugünüğnde güzel geçerrr inşallahhh
Herkese gunaydinlar. Bu sabah 5 te kalktik öluyorum uykusuzluktan . Cok mizmiz bi gece gecirdik .
Herkese gunaydinlar. Bu sabah 5 te kalktik öluyorum uykusuzluktan . Cok mizmiz bi gece gecirdik .
Toprak ii cnmmm birazzz mızmızız bu aralarr.dişten mi bilmiyorum 6 tane dişimiz var ama sanırım diğerleri çıkacak.. umut nasılllay inşallah fatmacım inşallah hepimizin bugünü ve her günü güzel geçer ama hala başım ağrıyor dün nasıl bir ağrı girdiyse henüz çıkamadı akannehir
toprak paşa nasıl canım izmir?turkbayragi
Toprak ii cnmmm birazzz mızmızız bu aralarr.dişten mi bilmiyorum 6 tane dişimiz var ama sanırım diğerleri çıkacak.. umut nasılll
günaydın canımgünaydın meral nasısınnn
gece kuşları kaynatmışlar yinasengözlerimebaksanabhsrkes gece yazıışıyor sabahtan kimse yokkk ikimiz dışında
günaydın cnmgünaydınnnnnn
wwwaaaaawwwwww sengözlerimebaksanabaylar sonra saçlarımı toplamadım makyaj yaptım ben hiç fena görünmezmişim meğer yahu bayanssulusmile
canıııııımmmmmmmm:teselli:Herkese gunaydinlar. Bu sabah 5 te kalktik öluyorum uykusuzluktan . Cok mizmiz bi gece gecirdik .
anca çıktım geçmiştenakannehirne çok çene çalmışınız:1shok:
günaydın herkeze günümüz süper geçsin inş.:Saruboceq:
pelin iyi olmasına sevindim inş. çabucak toparlanırboshayallersmile
burcu kısmetse bugün havaleni yapıcam:hulya:
aaaaarrrrıııııııııı vız vız vızz uuuuuuuuumuuuuuuuut mız mız mızzzzzzzz diyorum fatmacım
diş patlayacak patlayamadı görüyorum yavrucuğumun etinin altında bembeyaz ama bir türlü çıkamadı yazık çocuğum salya içinde kuduz köpek eniği gibi sempatiksalakcinni bir de sürekli ısırıyor her yerim minik minik morluk içinde işin garibi bir beni ısırıyor bir anneanneyi babayla dedeye bir şey yok :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?