2009 Aralık Anneleri

ay mıllet salak ya herksın çocugu bır sankı ne demeye akıl verırler akıl ıstenmedıkçe verılmesıne uyuz oluyorum bırde akıl verseler neyse resmne hava atar gıbı bızımkı boyle uyurdu şoyle yerdı erken emekledı erken yurudu yarabbım ne muhtesem çocuklar varmıs etrafımdada hıc farketmemısım bunca yıl yok yok ozurlu bunları anlatanlar hatta yalancı bak sınırlendım gece gece :))))

Ay Allahım koptum gece gece eşim psikopatan bağladın herhalde ne gülüp duruyon diyor çok yaşayın siz emi.kaydirigubbakcemile5

ben yatar iyi geceler olsun kuzulara ve annelerine sabaha kadar deliksiz uyusunlar inşalaaaah

sende çok yasa ebru bu adamlarada aralık babaları topiği açsaydık keske ne dert yanarlardı bızden gercı benımkı okumuyor ama ben onunkılerı okurdum kesın
neyse yatalım hadı sonra kasla goz yer degıstırıyor ıyıgeceler olsun herkese

Benimki de hiç okumaz ben olsam her kelimesini okurdum meraktan.
Hadi iyi geceler kesintisiz uykular minişlere de bize de .

aylar sonra saçlarımı toplamadım makyaj yaptım ben hiç fena görünmezmişim meğer yahu bayanssulusmile

guclubacismile
aylar sonra saçlarımı toplamadım makyaj yaptım ben hiç fena görünmezmişim meğer yahu bayanssulusmile

oh be etraf güzel anne görsün dimiiii.ne güzelll.bugünüğnde güzel geçerrr inşallahhh

guclubacismile

oh be etraf güzel anne görsün dimiiii.ne güzelll.bugünüğnde güzel geçerrr inşallahhh

ay inşallah fatmacım inşallah hepimizin bugünü ve her günü güzel geçer ama hala başım ağrıyor dün nasıl bir ağrı girdiyse henüz çıkamadı akannehir
toprak paşa nasıl canım izmir?turkbayragi

Toprak ii cnmmm birazzz mızmızız bu aralarr.dişten mi bilmiyorum 6 tane dişimiz var ama sanırım diğerleri çıkacak.. umut nasılll

Herkese gunaydinlar. Bu sabah 5 te kalktik öluyorum uykusuzluktan . Cok mizmiz bi gece gecirdik .

al bizdende o kadar cnm bu aralar çok mızmızız

anca çıktım geçmiştenakannehirne çok çene çalmışınız:1shok:

günaydın herkeze günümüz süper geçsin inş.:Saruboceq:

pelin iyi olmasına sevindim inş. çabucak toparlanırboshayallersmile

burcu kısmetse bugün havaleni yapıcam:hulya:

Toprak ii cnmmm birazzz mızmızız bu aralarr.dişten mi bilmiyorum 6 tane dişimiz var ama sanırım diğerleri çıkacak.. umut nasılll

aaaaarrrrıııııııııı vız vız vızz uuuuuuuuumuuuuuuuut mız mız mızzzzzzzz diyorum fatmacım
diş patlayacak patlayamadı görüyorum yavrucuğumun etinin altında bembeyaz ama bir türlü çıkamadı yazık çocuğum salya içinde kuduz köpek eniği gibi sempatiksalakcinni bir de sürekli ısırıyor her yerim minik minik morluk içinde işin garibi bir beni ısırıyor bir anneanneyi babayla dedeye bir şey yok :umursamaz:

oh be çok şükür gece yazılanları okudum bitirdim

burcu geçmiş olsun canım
umarım çabucak atlatırsın bu sorunuda:Saruboceq:

günaydın meral nasısınnn
günaydın canım
kusura bakma ancak geldim bugüne opuyorumnanaktan

hsrkes gece yazıışıyor sabahtan kimse yokkk ikimiz dışında
gece kuşları kaynatmışlar yinasengözlerimebaksanab

günaydın cnm

wwwaaaaawwwwww sengözlerimebaksanab
tanışıyormuyuz cicimvereliniortak

Herkese gunaydinlar. Bu sabah 5 te kalktik öluyorum uykusuzluktan . Cok mizmiz bi gece gecirdik .
canıııııımmmmmmmm:teselli:
annesi bugünlerde geçecek
huysuz olması gayet normal
canı yanıyor olabilir
bol bol su içmeye devamopuyorumnanaktan

umarım hepimizin günü bomba gibi geçer:Saruboceq:

ay bilge benimkide aynı
şuan çenemde minik bir morluk var
ısırıyor ama sadece anasını

parmaklarımıda ısırıyor ve ben canım yanıp ciyaklayınca kahhakalar ile gülüyor bana
ay çok fena oldular bunlaaaaarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…