2009 Aralık Anneleri

Ya benm 28.günüm adet olmadım.26da falan olurdu allam sen keçilerime mukayyet olakannehir

üzülme nanazcım mert efe bir hareketlensin 1 aldığın yerde 3 verirsin:))

nerdeeeeee ben daha 3 kilo verecğim o kadar hareketliyim, öğle eve gidip geliyorum hemde koştura koştura
evde fıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı döşerim ama cık
3 kilo yapıştı gitmiyor, gerçi iyi yiyorum bu aralar ama yemezsemde bu kadar tempoyu kaldıramam zati

Ya benm 28.günüm adet olmadım.26da falan olurdu allam sen keçilerime mukayyet olakannehir

e daha ne nazan yaaaaaaaaaaa.... adet şişliği işte allahım aklımı koru bunların bu kilo takıntısı!!! ben daha doğuma girdiğim kiloda duruyorum...

müzeyyen demişsin ya akşamdan akşama ama yine kilo verdim diye... kızım sizin kiloların sizde kalmaya gözü yok belli ki... benimkiler lök gibi duruyor yerinde ve öğleden sonra 4'ten sabaha kadar hemen hiç aralıksız oğlanla emekliyorum sıralıyorum dans ediyorum gezdiriyorum vs kıçım yer yüzü görmüyor yani... allahım yarabbim bu sıskalardan alacağına benden alsan ya şu kiloları!!!!

ay çok güldüm, zati sinirlerin bozuk herşeey gülüyorum ben -tatlicadiarzu-

şerbetli çiğköfteye mi tek yöne mi? ona göre espri seviyesini belirlicem laelaelaelaelae

tükürcem bu alıntıya da smileye de yaaaaaaaa

bi çıkıp geleyim ben

ondan mıdır ki:bbo:
sıralıyor msun birde verirsin canım emzirirken verilemese de sonradan veriliyomuş valla ben de diyenlerin yalancısıyımkaydirigubbakcemile5

valla fena olmaz bilgecim ben artık zayıflamak istemiyorum çünkü halsizlik yapmaya başladı iştahım da eskisi gibi yok zaten. 56 son durak olsun istiyorum artık.

şerbetli çiğköfteye mi tek yöne mi? ona göre espri seviyesini belirlicem laelaelaelaelae

tükürcem bu alıntıya da smileye de yaaaaaaaa

bi çıkıp geleyim ben

hepsine toptan, sonra tek tek,
sen aynı şekilde devam et şekerim olumunekankayizsmile

ben de 7. ayda yaşamıştım tam 6 gün gecikmişti deli çıkacaktım da doktorumu aradım emzirdiğin sürece bu tarz gecikmeler olabilir sen korunma ile ilgili önlemini al korkma demişti. 8. gün geldi. muhtamalan senin o 1 kiloda gecikmeyle ilgilidir.

Müzeyyencim senin burdaki fotoleri görmemiştim ben,facede gördüm onu da gece yarısı görmüşümdür yada oğlandan yazamamışımdır falan..aceleyle bakmıştım sadece gömlek dikkatimi çekmişti.hem facede yorum yazınca başkaları görüyoya bazn ondan çekiniyorum yazarken ablam falan netten hiç çıkmıyosun maş.diyo:SSS
ayrıca yorumlar için tşk ederiz herkese

du bakalım telaşlanma hemen ya, 2 gün gecikme olabilir
eyvahedigeldismile

umarım öyledirlmaz:

OOOOOOOH GÖNLÜMCE HEPSİNİ ALDIM BAKİM BÜTÜN SMILEYLERE DE TIKLIYIM EN HASINDAN laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- vereliniortak turkbayragi :sm_cool: :dilcikar: :dance: hihoyyyt :teytey: klava: delikafadulden alkisalkisalkis kötükedihüso laelaelaelaelae şakkıdı

korunuyorsun di mi nazan? sevginin yanına seni de eklemeyelim mümkünse ohaoldumsmile
benim doktor 1 yıl falan sürer eski düzenini tam olarak bulması demişti... yani adet görmeye başladıktan sonra 1 yıl çocuk doğduktan sonra değil

3 kilo diyo yaaaaaaaaaaa 3 kilo fazlam olsun daha ne olsun yani :dilcikar:

ondan mıdır ki:bbo:
sıralıyor msun birde verirsin canım emzirirken verilemese de sonradan veriliyomuş valla ben de diyenlerin yalancısıyımkaydirigubbakcemile5

e tabii ondan alsanaalsanasmile
sıralıyorum taklak tombalak allah ne verdiyse... dün çok mızmızdı bir kere palyaço gibi davranıp yerlere attım kendimi kahkahayla güldü diye 15 dakika kalkıp kalkıp kendimi yere attım yeter ki gülsün derdine :çok üzgünüm:

valla fena olmaz bilgecim ben artık zayıflamak istemiyorum çünkü halsizlik yapmaya başladı iştahım da eskisi gibi yok zaten. 56 son durak olsun istiyorum artık.

allahım ya işte böyle çeşit çeşit dert veriyosun bu vermiyim derdinde ben veriyim derdinde kimseninki kimseye uymuyo

hepsine toptan, sonra tek tek,
sen aynı şekilde devam et şekerim olumunekankayizsmile

sağdan soldan kestirme yoldan :dance:

walla çatlaksın sen ama walla :roflol::roflol:

benimde ma:kedi:ntı

domtesi rendele kavur arzucum:hulya:

al sana bi tane daha, mantı üstüne çiğ köfte soslu antep baklavası lülülülülülü

benimde ma:kedi:ntı

bizim öğlen yemeğinde vardı bugün :1no2: kösele gibi bir hamur kıyma desen kendisinin kıyma olduğundan emin olamıyor zira mikroskobik boyutta :mymeka: üzerine salça yapmamışlar salçalı suda kaynatmışlar Çok üzgünüm çoook bi de ben süt alerjisi yüzünden yoğurtsuz yedim tam süper oldu laelaelaelaelae

ya kızlar benimde adet çok düzensiz eylük 1 de olmuştum pazar günü bi daha oldum yani 19 unda . 19 günde bir normalmi bu durumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…