hay allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şeyinşşş...:Saruboceq:
sabah aç ve boşken tartıldım
Ama benm oğlan emeklemiyo ne olacak ben emekliim o izlesin barikaydirigubbakcemile3
inşşş...:Saruboceq:
sabah aç ve boşken tartıldım
Ama benm oğlan emeklemiyo ne olacak ben emekliim o izlesin barikaydirigubbakcemile3
üzülme nanazcım mert efe bir hareketlensin 1 aldığın yerde 3 verirsin:))
kaydirigubbakcemile3hay allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şey
iyi işte emeklemeyi öğretmiş olursun
Ya benm 28.günüm adet olmadım.26da falan olurdu allam sen keçilerime mukayyet olakannehir
ay çok güldüm, zati sinirlerin bozuk herşeey gülüyorum ben -tatlicadiarzu-
e daha ne nazan yaaaaaaaaaaa.... adet şişliği işte allahım aklımı koru bunların bu kilo takıntısı!!! ben daha doğuma girdiğim kiloda duruyorum...
müzeyyen demişsin ya akşamdan akşama ama yine kilo verdim diye... kızım sizin kiloların sizde kalmaya gözü yok belli ki... benimkiler lök gibi duruyor yerinde ve öğleden sonra 4'ten sabaha kadar hemen hiç aralıksız oğlanla emekliyorum sıralıyorum dans ediyorum gezdiriyorum vs kıçım yer yüzü görmüyor yani... allahım yarabbim bu sıskalardan alacağına benden alsan ya şu kiloları!!!!
e daha ne nazan yaaaaaaaaaaa.... adet şişliği işte allahım aklımı koru bunların bu kilo takıntısı!!! ben daha doğuma girdiğim kiloda duruyorum...
müzeyyen demişsin ya akşamdan akşama ama yine kilo verdim diye... kızım sizin kiloların sizde kalmaya gözü yok belli ki... benimkiler lök gibi duruyor yerinde ve öğleden sonra 4'ten sabaha kadar hemen hiç aralıksız oğlanla emekliyorum sıralıyorum dans ediyorum gezdiriyorum vs kıçım yer yüzü görmüyor yani... allahım yarabbim bu sıskalardan alacağına benden alsan ya şu kiloları!!!!
Ya benm 28.günüm adet olmadım.26da falan olurdu allam sen keçilerime mukayyet olakannehir
şerbetli çiğköfteye mi tek yöne mi? ona göre espri seviyesini belirlicem laelaelaelaelae
tükürcem bu alıntıya da smileye de yaaaaaaaa
bi çıkıp geleyim ben
eyvahedigeldismiledu bakalım telaşlanma hemen ya, 2 gün gecikme olabilir
ben de 7. ayda yaşamıştım tam 6 gün gecikmişti deli çıkacaktım da doktorumu aradım emzirdiğin sürece bu tarz gecikmeler olabilir sen korunma ile ilgili önlemini al korkma demişti. 8. gün geldi. muhtamalan senin o 1 kiloda gecikmeyle ilgilidir.
nerdeeeeee ben daha 3 kilo verecğim o kadar hareketliyim, öğle eve gidip geliyorum hemde koştura koştura
evde fıçıma ip bağlasam duvardan duvara halı döşerim ama cık
3 kilo yapıştı gitmiyor, gerçi iyi yiyorum bu aralar ama yemezsemde bu kadar tempoyu kaldıramam zati
ondan mıdır ki:bbo:
sıralıyor msun birdeverirsin canım emzirirken verilemese de sonradan veriliyomuş valla ben de diyenlerin yalancısıyımkaydirigubbakcemile5
valla fena olmaz bilgecim ben artık zayıflamak istemiyorum çünkü halsizlik yapmaya başladı iştahım da eskisi gibi yok zaten. 56 son durak olsun istiyorum artık.
hepsine toptan, sonra tek tek,
sen aynı şekilde devam et şekerim olumunekankayizsmile
canım tatlı istiyo(
domatesleri rendeliycem demi ya hiç öyle yapmadım dı da..
inşallah güzel olur.. şimdiki domateslerde ne tat var ne bişey ya ondan dedim
eyvahedigeldismile
umarım öyledirlmaz:
OOOOOOOH GÖNLÜMCE HEPSİNİ ALDIM BAKİM BÜTÜN SMILEYLERE DE TIKLIYIM EN HASINDAN laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- vereliniortak turkbayragi :sm_cool: :dilcikar: :dance: hihoyyyt :teytey:klava: delikafadulden alkisalkisalkis kötükedihüso laelaelaelaelae şakkıdı
korunuyorsun di mi nazan? sevginin yanına seni de eklemeyelim mümkünse ohaoldumsmile
benim doktor 1 yıl falan sürer eski düzenini tam olarak bulması demişti... yani adet görmeye başladıktan sonra 1 yıl çocuk doğduktan sonra değil
3 kilo diyo yaaaaaaaaaaa 3 kilo fazlam olsun daha ne olsun yani :dilcikar:
e tabii ondan alsanaalsanasmile
sıralıyorum taklak tombalak allah ne verdiyse... dün çok mızmızdı bir kere palyaço gibi davranıp yerlere attım kendimi kahkahayla güldü diye 15 dakika kalkıp kalkıp kendimi yere attım yeter ki gülsün derdine :çok üzgünüm:
allahım ya işte böyle çeşit çeşit dert veriyosun bu vermiyim derdinde ben veriyim derdindekimseninki kimseye uymuyo
sağdan soldan kestirme yoldan :dance:
benimde ma:kedi:ntı
domtesi rendele kavur arzucum:hulya:
benimde ma:kedi:ntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?