günaydın tatlişkolar
bi başka pencerede geçmişi okuyorum sayfadan sayfaya geçerken üst yazı hazırlayıp çıktısını alıyorum sayfaya dönüp okuyorum sonraki üst yazıyı yazıyorum arada da bu sayfayı yenileyip kontrol ediyorum süperim he şakkıdı
Evet tanışmadık bende sizler gibi aralık annesiyim.İlk günlerden beri sizi takip ediyorum.aslında bende nilgün gibiyim.Hepinizi tanıyorum yazmadığım için siz beni tanımıyorsunuz.Ayrıca Eskişehirliyim.
günaydınnnnnnnn
Bugün akşam olurmuki
en yakın arkadaşım doğum yapacak bugün
sabah bir posta ağladım
anneleik beni çok duygusallaştırdı yaw
oyy yer onun bop diyen ağzını müzeyyen teyzesi. bilgee ayberk sana öpücük gönderdi bu arada unutuyordum bak.
gitme desem canımm kalır mısın benimle ???
olumunekankayizsmilealkisalkisalkis beynimin tercümanı :lepi:
benim sütaşlar çok sızlıo hiç böle olmamıştı.patlıcekler şimdi pompamda yanımda deilmafoldumbensoğan yediydim akşam ondanmı acepbilmiyorumkismile
yemekten bahsetmişsiniz püre yemeyi tercih ediyor diyorsunuz dişler yokki kuzularımda nasıl yesinler ben artık hiç püre vermiyorum meyveyi bile dilimlilyorum yiyor muzu eline veriyorum krakeride ekmeğide malum 6 dişimiz var çok rahat ısırıp koparıyor çiğniyor biraz sabır hanımlar üst dişlerde çıksın oyun gibi geliyor çiğnemek onlara ve çokda rahat oluyor
walla kafamı meşgul edecek o kadar şey varken bide onunla yoramazdım, gerçi bazı arkadaşlar onunlada kalınıor diye korkuttular ama olsun yineden%90 az bir oran değil demi
:lepi:
geldim canımmmmmmmm geldim
ama şimdi soracaksınız nasılsın diye henüz adet olmadım taktırdıktan sonra, emzirdiğim için zaten düzenli olmayabilirim biliyorsunuz
SÜPERSİN CANIM BENİMa.s.
Bugün akşam olurmuki
en yakın arkadaşım doğum yapacak bugün
sabah bir posta ağladım
anneleik beni çok duygusallaştırdı yaw
kızlar napıyosunuz bakalımmm yavrular iyi mi?
bu arada dün çocuğunu döven anneyi okumuştuk ya serbest bırakılmış.Ben çocuğumu darp edecek kadar zalim bir anne değilim demiş gerizekalı.
:Saruboceq:AMİN CNM BENİMallah ağırlısıyla eli ayağına kavuştursun meralcim .. bi avazda inşallah....
kötü kadın müzeyyen!!! :mymeka: aha cuk oturdu kaydirigubbakcemile3 oğluşla aşkımıza mani olamayacaksın lülülülülülü kuzum benim okulla arası nasıl?
kalamazdım ama istersen o şarkı eşliğinde bale yapabilirim hihoyyyt ceviz kıran delikafadulden
olumunekankayizsmile meslek hastalığı işte
pompa olmadığında elle de sağabilirsin yerimseniben
benimkinde de dişler var ama çok büyük ısırıyor korkuyorum tıkanır diye bilmiyorumkismile
bazı arkadaşlar derken :jeyyar:
geç geldin be şekerim :1no2:
bizi mi ikna ediyosun kendini mi nilgüüüüüüüün :roflol:
sana cevap vercem diye bütün alıntılar sökün etti daha yarısındayım oysa geçmişin :bbo:
sempatiksalakcinni
allah bir avazda kurtarsın şekerim :Saruboceq:
sulu gööööööööz sulu gööööööööözzzzzzzzzzzzzzzzz laelaelaelaelae
senağlama
olumunekankayizsmile nerelerdesin sen yahu? yavru iyi azıp kudurup bana azap çektirmekle meşgul çok şükür -tatlicadiarzu- beren kuzusu nasıl sengözlerimebaksanab
dün kahve yapmışsın meralle elele tutuşup ankaraya gelin de biz nilgünle çifte kavrulmuşunu ikram edelim size
bu arada dün çocuğunu döven anneyi okumuştuk ya serbest bırakılmış.Ben çocuğumu darp edecek kadar zalim bir anne değilim demiş gerizekalı.
kızlar napıyosunuz bakalımmm yavrular iyi mi?
günaydın canlar ya ben yeni öğrendim şu 6,5 aylık bebeği inanamıyorum bu nasıl birşey yaaaaa anlatacak laf yok inşallah rabbi,m onlar sadece cehennemde değil bu dünyada da yanarak can versin Allah belalarını versin 6,5 aylık yaa 6,5
günaydın kızlar zemuszemusnassınız bakam. ben sabah sabah biraz alışveriş yaptım iyi geldi . accık gardrobumu yeniledim. hak ettim ama dimi 1 senedir bişi almıyodum kendime . haketmedimmi kocam öldürcek beni
günaydın baharcım biz iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın. beren nasılll Şeniz
günaydın melikeciimmmmm... opuyorumnanaktan
günadyın tülaycım.. valla hakkın bence ... güle güle kullan.. güle güle eskit canım .. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?