2009 Aralık Anneleri

bi başka pencerede geçmişi okuyorum sayfadan sayfaya geçerken üst yazı hazırlayıp çıktısını alıyorum sayfaya dönüp okuyorum sonraki üst yazıyı yazıyorum arada da bu sayfayı yenileyip kontrol ediyorum süperim he şakkıdı

SÜPERSİN CANIM BENİMa.s.

Bugün akşam olurmuki

en yakın arkadaşım doğum yapacak bugün
sabah bir posta ağladım
anneleik beni çok duygusallaştırdı yaw

aaa çok mutlu oldum cnm ayrıca eskişehirli olmana :)) online olunca konuşalım mutlaka.

bu arada dün çocuğunu döven anneyi okumuştuk ya serbest bırakılmış.Ben çocuğumu darp edecek kadar zalim bir anne değilim demiş gerizekalı.

kötü kadın müzeyyen!!! :mymeka: aha cuk oturdu kaydirigubbakcemile3 oğluşla aşkımıza mani olamayacaksın lülülülülülü kuzum benim okulla arası nasıl?
kalamazdım ama istersen o şarkı eşliğinde bale yapabilirim hihoyyyt ceviz kıran delikafadulden
olumunekankayizsmile meslek hastalığı işte

benim sütaşlar çok sızlıo hiç böle olmamıştı.patlıcekler şimdi pompamda yanımda deilmafoldumbensoğan yediydim akşam ondanmı acepbilmiyorumkismile

pompa olmadığında elle de sağabilirsin yerimseniben

benimkinde de dişler var ama çok büyük ısırıyor korkuyorum tıkanır diye bilmiyorumkismile

walla kafamı meşgul edecek o kadar şey varken bide onunla yoramazdım, gerçi bazı arkadaşlar onunlada kalınıor diye korkuttular ama olsun yineden%90 az bir oran değil demi
:lepi:

bazı arkadaşlar derken :jeyyar:

geldim canımmmmmmmm geldim

geç geldin be şekerim :1no2:

ama şimdi soracaksınız nasılsın diye henüz adet olmadım taktırdıktan sonra, emzirdiğim için zaten düzenli olmayabilirim biliyorsunuz

bizi mi ikna ediyosun kendini mi nilgüüüüüüüün :roflol:

SÜPERSİN CANIM BENİMa.s.

sana cevap vercem diye bütün alıntılar sökün etti daha yarısındayım oysa geçmişin :bbo:

Bugün akşam olurmuki

en yakın arkadaşım doğum yapacak bugün
sabah bir posta ağladım
anneleik beni çok duygusallaştırdı yaw

allah bir avazda kurtarsın şekerim :Saruboceq:
sulu gööööööööz sulu gööööööööözzzzzzzzzzzzzzzzz laelaelaelaelae

kızlar napıyosunuz bakalımmm yavrular iyi mi?

olumunekankayizsmile nerelerdesin sen yahu? yavru iyi azıp kudurup bana azap çektirmekle meşgul çok şükür -tatlicadiarzu- beren kuzusu nasıl sengözlerimebaksanab

dün kahve yapmışsın meralle elele tutuşup ankaraya gelin de biz nilgünle çifte kavrulmuşunu ikram edelim size

günaydın canlar ya ben yeni öğrendim şu 6,5 aylık bebeği inanamıyorum bu nasıl birşey yaaaaa anlatacak laf yok inşallah rabbi,m onlar sadece cehennemde değil bu dünyada da yanarak can versin Allah belalarını versin 6,5 aylık yaa 6,5

bu arada dün çocuğunu döven anneyi okumuştuk ya serbest bırakılmış.Ben çocuğumu darp edecek kadar zalim bir anne değilim demiş gerizekalı.
klava:ADALETMİ BU
allah ağırlısıyla eli ayağına kavuştursun meralcim .. bi avazda inşallah....
:Saruboceq:AMİN CNM BENİM

BAHAR FIÇINI KALDIRIP BANA GELEMEZKEN SİZ ANKAYA ÇOK BEKLERSİNİZ CİCİM AMA BEN GELİCEM
NİLGÜNLEDE SENLEDE ALLAH İZİN VERİRSE GÖRÜŞECEĞİM:asigim:

günaydın kızlar zemuszemusnassınız bakam. ben sabah sabah biraz alışveriş yaptım iyi geldi . accık gardrobumu yeniledim. hak ettim ama dimi 1 senedir bişi almıyodum kendime . haketmedimmi kocam öldürcek beni

meral bak sen beni delirtcen yaww. Ramazanda gelcektim oruç tuttun gelmedim araya bayram girdi. sonra ben taşındım bi rahat dur alalala cumartesi gelicem bekle beniii

kızlar napıyosunuz bakalımmm yavrular iyi mi?

günaydın baharcım biz iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın. beren nasılll Şeniz

günaydın melikeciimmmmm... opuyorumnanaktan

günaydın kızlar zemuszemusnassınız bakam. ben sabah sabah biraz alışveriş yaptım iyi geldi . accık gardrobumu yeniledim. hak ettim ama dimi 1 senedir bişi almıyodum kendime . haketmedimmi kocam öldürcek beni

günadyın tülaycım.. valla hakkın bence ... güle güle kullan.. güle güle eskit canım .. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…