2009 Aralık Anneleri

sevgi hayırlı olsun canım bebeğin. Allah güç kuvvet versin sana inş.

ya bişey sorucam ben zeynebe kahvaltı yediremiyorum tahıllı milupaya yaptım bikaçgün yedi bidaha yemedi bisküvili denedim onu hiç yemedi..sadece peynir yiyo başka hiçbişey yediremiyorum kilitliyo resmen ağzını..varmı değişik öneriniz.

selam canım. aynı bunlar canım ya büyüdükçe cadılaşıyolar :)) şimdi diş buğdayı yapıcam bakalım bişi anlıcakmıyım merak ediyorum :))

hadi bakalım hayırlı olsun sibelcim. yorgunluk oluyo ama güzel hatıralr olarak kalıyo . yaptığım için çok mutluyum ben şahsen:)

ebruuu geçmişemi daldın
görüşemiyoruz nezamandır nasılsın canberk nasıl

Evet canım geçmişe dalmıştım ama içinden çıkamadım. Akçay dayız modemim bozuktu yapıldı Canberk uyurken hazır bakayım dedim. İyiyiz çok şükür.

Yaa aslında iyi de değilim pek teyzem şu an annemle konuşuyor 18 yaşındaki köpeğimizi kaybetmek üzereyiz günlerdir hiçbir şey yiyip içmiyormuş çok ama çok moralim bozuk belki yer diye bu saate kadar bekledik ama yok gidiyor maalesef offfff....

Of cok fena bu Ebru ya . Dusunmek bile istemiyorum Sabunun beni birakip gittigini .

veterinere götürseler hiç şansı yokmu ebru..

herkesin bebesi uyudu mu yav benimki hala ayakta bez sepetini kemiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…