selam canım. aynı bunlar canım ya büyüdükçe cadılaşıyolar :)) şimdi diş buğdayı yapıcam bakalım bişi anlıcakmıyım merak ediyorum :))
ebruuu geçmişemi daldın
görüşemiyoruz nezamandır nasılsın canberk nasıl
Evet canım geçmişe dalmıştım ama içinden çıkamadım. Akçay dayız modemim bozuktu yapıldı Canberk uyurken hazır bakayım dedim. İyiyiz çok şükür.
Yaa aslında iyi de değilim pek teyzem şu an annemle konuşuyor 18 yaşındaki köpeğimizi kaybetmek üzereyiz günlerdir hiçbir şey yiyip içmiyormuş çok ama çok moralim bozuk belki yer diye bu saate kadar bekledik ama yok gidiyor maalesef offfff....
Evet canım geçmişe dalmıştım ama içinden çıkamadım. Akçay dayız modemim bozuktu yapıldı Canberk uyurken hazır bakayım dedim. İyiyiz çok şükür.
Yaa aslında iyi de değilim pek teyzem şu an annemle konuşuyor 18 yaşındaki köpeğimizi kaybetmek üzereyiz günlerdir hiçbir şey yiyip içmiyormuş çok ama çok moralim bozuk belki yer diye bu saate kadar bekledik ama yok gidiyor maalesef offfff....
hadi bakalım hayırlı olsun sibelcim. yorgunluk oluyo ama güzel hatıralr olarak kalıyo . yaptığım için çok mutluyum ben şahsen:)
İyigeceler Sibel oznur pekmez ekmek ver sırf muna hiç yemek istemezse o gün onu yiyor kahvaltıda pekmez tatlı ya
beyaz ekmek veriyomusun peki
Bu kadar geç geliyor Disler Mina'da bir parti istiyor sanırım :))))
herkesin bebesi uyudu mu yav benimki hala ayakta bez sepetini kemiriyo
Uyuduk uyanacağız birazdan
Uyuduk uyanacağız birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?