2009 Aralık Anneleri

pelin nasıl gidiyo odasında yatırma çalışmaları.

İlk yattığımda ben yatıyor oznur 3-4 saat sonra emmeye kalkınca film kopuyor ben o zaman odasına gidiyrm yer yatağına alıp emziriyorum birdahaki emmeye kadar sizip kalıyorum yanında çünkü emmeye kalkınca hemen dalmıyor yatağına geri yatirirken hemen uyanıyor bende pes edip yanında uyuyorum yer yatağında her tarafım ağrıyor valla sen naptin

bizdede öyle..ilk uyuduğunda yatağında yatıyo 3-4 gibi başlıyo mızıklanmaya ondan sonrada sürekli uyanıyo bende alıyorum yanıma..aslında git gel yapsam odasına yatar orda ama can buda dayanmıyo işte. her ağladığında fırlıyorum yataktan başım dönüyo düşçem bigün valla:))

tavla oynuyordum bi bakim dedim maşallahınız var vallaa :) gene herkes burda.bu arada diş buğdayı partisi yapın çok eğlenceli oluyor beren bile minik olmasına rağmen ogün çok mutluydu yavrum

selam kızlaaarrr..

benim cadı o tek dişiyle resmen rendeliyo memelerimi ya( okadar sızlıyo ağrıyoki anlatamam. aynı ilk emzirdiğim dönemdeki gibi.. napıyosunuz siz bu durumda..

felaket ısırıyor geçen gece sabaha kadar sızladı öyle bir ısırdı 2 dişiyle gözüm yaşardı acısından

ben de internetten sipariş verdim ilk paketim geldi kitap hoışuma gitti içinde yazanları zaten yapıyor

Bu sadece worldcard a dimi taksit yapiyor .

müşteri hizmetlerini ararsan her karta yapıyorlar

Meralinde geldi . Oznur - Sen ve ablan - Tulay okey . Listede Melike vardi dimi bi de .

ben varım yatırmayan maaşlarlar 15 inde yattı bu hafta sabahçıyım o yüzden evden 8 de çıkıyorum bankaya uğrayamadım ama yarın veya cuma kesin bir yolunu bulup yatıracağım

çok zor canım çok üzüldüm Allah sabır versin benim geçen yaz 16 yaşında kedim öldü hala fotoğraflarına bakamıyorum aldığımızda yavruydu

Ben dış buğdayı yapmayacağım ama yandık desene

ben de yapmayacağım içim istiyor ama çok laf oluyor akrabaların tepkilerini biliyorum o yüzden yapmayacağım

Bağlantı sorunlu burada alıntı yapamıyorum teşekkürler arkadaşlar.
Burcu ben köpeğimiz 11 yaşına geldiğinden beri bu korkuyu yaşıyorum çok şükür ki 18 sene yaşadık onunla çok ama çok sevildi, çok iyi bakıldı ve çok mutlu oldu bunları düşünmek rahatlatıyor beni ama işte çekmese Allahım artık düzelemeyecekse çekmese ne olur.

Öznur veterinere götürdük buraya gelmeden önce anal bez iltihaplanması dedi önemli bir şey değil iğne olacak geçer dedi her gün iğneye gitti daha da kötüledi günden güne antibiyotik iğne mi dokundu bilemiyorum
Ah yavrum ah tatlı bebeğim 37 günlüktü aldığımda avuç içim kadardı tam 18 yıl önce bu zamanlar alıp getirmiştim eve annem teyzem çıldırmıştı haberleri yoktu çok kızmışlardı sonra benden çok sevdiler canım oğlum çok ama çok yaşlandı ama artık kabullenmek lazım...

iyi geceler tatlı bebeler ve güzel anneler küçük melekler anneleri yormak üzmek uyutmamak yok yoksa melike teyze ne yapar biliyorsunuz....... eveeeeeeet totodan ısırır doğru cevap hepinizi öpüyorum küçük yavrular her birinize maşallah

slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir uuzun zamndır giremiyorum topiğe okumaya vaktim olmadığı için zaten almanyadan misafirim vardı eşimin amcası oyüzden pek vaktim olmuodu hemen girip çıkıodum nete bizi sorarsanız iyiyiz güneşim huysuz biraz zor uyuyo çabuk uyanıo dişlerdenmi bilmem bi iyiyiz bi kötüyüz yani allah bizede bebeklerimizede sabır versin hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin...

kızlar yatıcam çok yorgunum temizlik yaptım baya işim çoktu dahada bitmedi yarında var işlerim cumarteside yemeğe misafirim gelicek yine ne yapcam bilmiorum umarım güneş uslu durur yoksa işim çok iflas edicem yakında herkese iyi geceler bebişlere öpücükler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…