pelin nasıl gidiyo odasında yatırma çalışmaları.
İlk yattığımda ben yatıyor oznur 3-4 saat sonra emmeye kalkınca film kopuyor ben o zaman odasına gidiyrm yer yatağına alıp emziriyorum birdahaki emmeye kadar sizip kalıyorum yanında çünkü emmeye kalkınca hemen dalmıyor yatağına geri yatirirken hemen uyanıyor bende pes edip yanında uyuyorum yer yatağında her tarafım ağrıyor valla sen naptin
ben geldimmm ii gecelerrrr :))
ben geldimmm ii gecelerrrr :))
Aaa hosgeldin bahar nbr
selam kızlaaarrr..
benim cadı o tek dişiyle resmen rendeliyo memelerimi ya( okadar sızlıyo ağrıyoki anlatamam. aynı ilk emzirdiğim dönemdeki gibi.. napıyosunuz siz bu durumda..
kızlar hani ben babysow istanbul hilton bebek fuarına gitmiştim ya. orda bi standı çok beğenim telefon numaramı bırakmıştım. bebekler için 9. aydan sonrası içindi. aradılar üye oldum ilk paketimde geldi. çok beğendim sizde bi göz atın isteseniz Adm Adm Okul ncesi Eitim aylık 25 tl.. ben bayıldım valla..
Bu sadece worldcard a dimi taksit yapiyor .
Meralinde geldi . Oznur - Sen ve ablan - Tulay okey . Listede Melike vardi dimi bi de .
Evet canım geçmişe dalmıştım ama içinden çıkamadım. Akçay dayız modemim bozuktu yapıldı Canberk uyurken hazır bakayım dedim. İyiyiz çok şükür.
Yaa aslında iyi de değilim pek teyzem şu an annemle konuşuyor 18 yaşındaki köpeğimizi kaybetmek üzereyiz günlerdir hiçbir şey yiyip içmiyormuş çok ama çok moralim bozuk belki yer diye bu saate kadar bekledik ama yok gidiyor maalesef offfff....
Ben dış buğdayı yapmayacağım ama yandık desene
hoşgeldiiin:)
hadi yatayım bende iyi geceler herkese
seramana sen kimsin tanışmadık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?