Günaydınnn kızlarrrr
BİLGECİM BEREN DE İİ ÇOK ŞÜKÜR. işler çok yoğun cnm ara ara yazabiliyorum kusura bakma
Mina kuzusunu simdi uyuttum cnm anam bilge o ne be tunaydin mi deseydim tuhh :))
sütüm taşmaya başladı bu saatte :bbo:
ama ben artık yanımda pompa getirmiyorummmmmmmmm akannehir
ELİNLE SAĞ ŞEKERİMŞeniz
günaydınnGünaydınnn kızlarrrr
tüh boşa gitcek şimdisütüm taşmaya başladı bu saatte :bbo:
sana da günaydın cnmgünaydınnnn
:uhm: :1shok: hamile misin ? hayırlı olsun:utangacslm kızlar herkese günaydın dün cvb veremedim inanın bi tuşa basacak dermanım bile yoktu hamileliğin sıkıntılarıda basladı yiğitte huysuz napcaz bakalım dün yiğiti ani kucakladım sanırım çok kötü oldum kasığımdan belime doğru bi ağrı girdi yel gibi aha dedim düşüyo mu ama kanama falan olmadı yiğit tepemde gün boyu nasıl olcak bilmiom yardımcı olcak bi akraba dost bile yok bunalımdayım yine....emzirme konusuna gelince eşim doktorla görüşmüş bi süre daha belki ama çokta emziremez ikisini birden besleyemez karnındaki bebek alamaz vitamini demiş emzirirken gider hepsi demiş.kayınvalidem ve eşimin tarafı baskı yapıo her aradıklarında soruolar bıraktırdınmı diye...yoksa ben canımıniçi kuzuma kıyar anne sütünden mahrum etmek istermiyim hamile olduğumu duyduğumdan beri yiğide bakınca ağlamak gelio içimden
ay çok uzun olmuş :kedi:
aynen öle şekerim rövanşı gibi oldubayanssulusmile benimde kabım yoktu dün bugün sütte yok:umursamaz::roflol: :roflol: dünkü cevabımın rövanşı mı len bu aklinialirimsmile
sağacak kap yok ki bacım :1no2:
tüh boşa gitcek şimdi(
aynen öle şekerim rövanşı gibi oldubayanssulusmile benimde kabım yoktu dün bugün sütte yok:umursamaz:
çok şükür iyi canımgünaydın meralcim nasılsın kara gözlü güzel öykücük nasıl opuyorumnanaktan
müzeyyen günaydın cnmGünaydınnn kızlarrrr
ellerinden öper şekerümsütüm taşmaya başladı bu saatte :bbo:
rabbim kuvvet versin:utangacslm kızlar herkese günaydın dün cvb veremedim inanın bi tuşa basacak dermanım bile yoktu hamileliğin sıkıntılarıda basladı yiğitte huysuz napcaz bakalım dün yiğiti ani kucakladım sanırım çok kötü oldum kasığımdan belime doğru bi ağrı girdi yel gibi aha dedim düşüyo mu ama kanama falan olmadı yiğit tepemde gün boyu nasıl olcak bilmiom yardımcı olcak bi akraba dost bile yok bunalımdayım yine....emzirme konusuna gelince eşim doktorla görüşmüş bi süre daha belki ama çokta emziremez ikisini birden besleyemez karnındaki bebek alamaz vitamini demiş emzirirken gider hepsi demiş.kayınvalidem ve eşimin tarafı baskı yapıo her aradıklarında soruolar bıraktırdınmı diye...yoksa ben canımıniçi kuzuma kıyar anne sütünden mahrum etmek istermiyim hamile olduğumu duyduğumdan beri yiğide bakınca ağlamak gelio içimden
evet bede kaçıyım ufaktan ufaktanbak yaaaaaaaaaaaa ortalık kalabalık benim öğlen ara vaktim geldi :umursamaz:
muhabbet tatlı geldi hııımmneyse hadi bugün geç gidiyim
ben pazara denetime gidiyorum şekerler çok yazıp da beni yormayın zaten yorgun gelecemklava:hadi bakam eyi bakın kendinize pazardan bişi isteyen vamı
benim her durumda boşa gidiyor aslında :umursamaz: sıpa buzluktan inmiş sütü içmiyor anca kaynağından olursa :ecrin_bebek:
:utangacslm kızlar herkese günaydın dün cvb veremedim inanın bi tuşa basacak dermanım bile yoktu hamileliğin sıkıntılarıda basladı yiğitte huysuz napcaz bakalım dün yiğiti ani kucakladım sanırım çok kötü oldum kasığımdan belime doğru bi ağrı girdi yel gibi aha dedim düşüyo mu ama kanama falan olmadı yiğit tepemde gün boyu nasıl olcak bilmiom yardımcı olcak bi akraba dost bile yok bunalımdayım yine....emzirme konusuna gelince eşim doktorla görüşmüş bi süre daha belki ama çokta emziremez ikisini birden besleyemez karnındaki bebek alamaz vitamini demiş emzirirken gider hepsi demiş.kayınvalidem ve eşimin tarafı baskı yapıo her aradıklarında soruolar bıraktırdınmı diye...yoksa ben canımıniçi kuzuma kıyar anne sütünden mahrum etmek istermiyim hamile olduğumu duyduğumdan beri yiğide bakınca ağlamak gelio içimden
ben pazara denetime gidiyorum şekerler çok yazıp da beni yormayın zaten yorgun gelecemklava:hadi bakam eyi bakın kendinize pazardan bişi isteyen vamı
muhabbet tatlı geldi hııımm
dudak illaki memeye değecek
dudak tiryakisi umut seniiiiiiiii
arkadaşım doğurmu
epidural sezeryan
oğlan yağız olan oldu çok şükür
3 kilo zayıfmış kuzum
alla allaaaaaaaaa sanki karşılarında büyük çocuk var küt diye kesip çocuğun bütün ruhsal dengesini mi bozacakmışsın? sen de be güzelim ne diye hemen söyledin... biraz daha bekleyip haber verseydin hamile olduğunu... kafanı bi netleştirirdin neyi nasıl yapacağını çözüp yapmış olurdun bunların çenesiyle her şey daha zor daha kötü oluyor :mymeka:
sen zabıta mısın tülaay turkbayragi
öyle oldu ama bu kez de kendi kendime konuşuyor gibiydim sen gelene dek :umursamaz: yetiş bacım meral olumunekankayizsmile
eeeeeeee erkek ve meme güzelim ne diycen sırnaşık şey
hadi allah sağlıklı huzurlu mutlu bolluk bereket içinde upuzun bir hayat versin dört gözden ayrılmadan büyümek/büyütmek nasip etsin a.s.
zayıf hakikaten :1closedeyes: öykü ne kadardı meral tabii o zamanlar ben buralarda olmadığımdan doğum kilolarını bilmiyorum yeğenlerimin :1ninca:
haklısın cnmda saddece görümceme söledim kimseye söleme diye oda saolsun herkese yaymış...onların lafı önemli deil ya..uzaktayım ki onları hiç takmam.sadece sürekli sormaları sinir edio bide aa çok erken yazık nasıl yapcan diyenlere deli oluyom moral verceklerine canımı sıkıo bunlar daha çokk
yiğitte 3 kiloydu 48 cm di ben hiç büyümez hep yaşıtlarından geri kalır diodum ama şimdi tosuncuk oldu maşallah bilge buarada ben umutu göremiom beni arkadas olarak eklesene hem oğluşumu görürsün sende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?