2009 Aralık Anneleri

:utangacslm kızlar herkese günaydın dün cvb veremedim inanın bi tuşa basacak dermanım bile yoktu hamileliğin sıkıntılarıda basladı yiğitte huysuz napcaz bakalım dün yiğiti ani kucakladım sanırım çok kötü oldum kasığımdan belime doğru bi ağrı girdi yel gibi aha dedim düşüyo mu ama kanama falan olmadı yiğit tepemde gün boyu nasıl olcak bilmiom yardımcı olcak bi akraba dost bile yok bunalımdayım yine....emzirme konusuna gelince eşim doktorla görüşmüş bi süre daha belki ama çokta emziremez ikisini birden besleyemez karnındaki bebek alamaz vitamini demiş emzirirken gider hepsi demiş.kayınvalidem ve eşimin tarafı baskı yapıo her aradıklarında soruolar bıraktırdınmı diye...yoksa ben canımıniçi kuzuma kıyar anne sütünden mahrum etmek istermiyim hamile olduğumu duyduğumdan beri yiğide bakınca ağlamak gelio içimden
ay çok uzun olmuş :kedi:

Günaydınnn kızlarrrr

Şeniz

BİLGECİM BEREN DE İİ ÇOK ŞÜKÜR. işler çok yoğun cnm ara ara yazabiliyorum kusura bakma

canın sağolsun güzelim hepimizin öyle oluyor bazı bazı

Mina kuzusunu simdi uyuttum cnm anam bilge o ne be tunaydin mi deseydim tuhh :))

yok sevincimden ve şaşkınlığımdan altıma fıçtım emaresiydi onlar laelaelaelaelae

bak yaaaaaaaaaaaa ortalık kalabalık benim öğlen ara vaktim geldi :umursamaz:

Günaydınnn kızlarrrr
günaydınn
sütüm taşmaya başladı bu saatte :bbo:
ama ben artık yanımda pompa getirmiyorummmmmmmmm akannehir
tüh boşa gitcek şimdi (

sana da günaydın cnm

:uhm: :1shok: hamile misin ? hayırlı olsun

ben pazara denetime gidiyorum şekerler çok yazıp da beni yormayın zaten yorgun gelecem klava:hadi bakam eyi bakın kendinize pazardan bişi isteyen vamı

günaydın meralcim nasılsın kara gözlü güzel öykücük nasıl opuyorumnanaktan
çok şükür iyi canım
senin durun nasıl bakalım
Günaydınnn kızlarrrr
müzeyyen günaydın cnm

sütüm taşmaya başladı bu saatte :bbo:
ama ben artık yanımda pompa getirmiyorummmmmmmmm akannehir
ellerinden öper şekerüm

rabbim kuvvet versin
bak yaaaaaaaaaaaa ortalık kalabalık benim öğlen ara vaktim geldi :umursamaz:
evet bede kaçıyım ufaktan ufaktan

neyse hadi bugün geç gidiyim
muhabbet tatlı geldi hııımm

ben pazara denetime gidiyorum şekerler çok yazıp da beni yormayın zaten yorgun gelecem klava:hadi bakam eyi bakın kendinize pazardan bişi isteyen vamı

sen gel yeter pazardan cnmolumunekankayizsmile

alla allaaaaaaaaa sanki karşılarında büyük çocuk var küt diye kesip çocuğun bütün ruhsal dengesini mi bozacakmışsın? sen de be güzelim ne diye hemen söyledin... biraz daha bekleyip haber verseydin hamile olduğunu... kafanı bi netleştirirdin neyi nasıl yapacağını çözüp yapmış olurdun bunların çenesiyle her şey daha zor daha kötü oluyor :mymeka:

sen zabıta mısın tülaay turkbayragi

muhabbet tatlı geldi hııımm

öyle oldu ama bu kez de kendi kendime konuşuyor gibiydim sen gelene dek :umursamaz: yetiş bacım meral olumunekankayizsmile

dudak illaki memeye değecek
dudak tiryakisi umut seniiiiiiiii

eeeeeeee erkek ve meme güzelim ne diycen sırnaşık şey

arkadaşım doğurmu
epidural sezeryan
oğlan yağız olan oldu çok şükür
3 kilo zayıfmış kuzum

hadi allah sağlıklı huzurlu mutlu bolluk bereket içinde upuzun bir hayat versin dört gözden ayrılmadan büyümek/büyütmek nasip etsin a.s.
zayıf hakikaten :1closedeyes: öykü ne kadardı meral tabii o zamanlar ben buralarda olmadığımdan doğum kilolarını bilmiyorum yeğenlerimin :1ninca:

haklısın cnmda saddece görümceme söledim kimseye söleme diye oda saolsun herkese yaymış...onların lafı önemli deil ya..uzaktayım ki onları hiç takmam.sadece sürekli sormaları sinir edio bide aa çok erken yazık nasıl yapcan diyenlere deli oluyom moral verceklerine canımı sıkıo bunlar daha çokk

yiğitte 3 kiloydu 48 cm di ben hiç büyümez hep yaşıtlarından geri kalır diodum ama şimdi tosuncuk oldu maşallah bilge buarada ben umutu göremiom beni arkadas olarak eklesene hem oğluşumu görürsün sende:))

e işte o sinir doğmuş bebeğine de doğmamış bebeğine de etki ediyor onun için diyorum. görümceye de en kocamanından teprik koyuyorum şahsen :mymeka:
nasıl yapcan diyenlere "sen gelir yardım edersin diye düşünüp yapmıştım" diyiver konu kapanır tahminimce şakkıdı

tamam zor olacak orası aşikar bizler de ilk an şaşkınlıkla moralini bozacak şeyler söylemiş olabiliriz ama özünde baktığında sen ilk değilsin son da olmayacaksın ve arası az olan çocukların kardeşlik ilişkileri büyük çoğunlukla süper gidiyor hayatları boyunca kaydirigubbakcemile5

eeeeeeee kız mı istiyosun erkek mi sevgi? isim hazır mı?

doğru aslında küçük doğanlar daha hızlı yol alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…