Benim oğlan ıkınıyo ıkınıyo ıkınıyoooguclubacismile
canım çok üzücü bir durum ama dediğin gibi elden gelen birşey yoksa allah acı çektirmesin inşallah. insanın gözünün önünde öyle dah zor dayanması.
maaşallah öykücüğüme meralcim. berkay da 4.270 gr. doğdu bu ay kontrole gitmedik. Ağustos kontrolünde 10 kg olmuştu. 1,5 ay geçti ben de merak ediyorum aslında gitmek lazım bir ara.
berkayda maşallah müzeyyen
birde normal doğurdum deme bana akannehir
1,5 ay geçtiğse epey bir kilo alımı olmuştr
bende merak ettim
kilosu belli olunca paylaş cnm benim
amanın nazar değdi arkadaşıma. sabah pek bir enerjiktin ya ondan oldu bak ben sana diyim. topiiiik herkes birer dua okusun bakalım arkadaşımıza :Saruboceq:
vallahide nazara geldim
kimin nazarına geldik acep
hemen topluca okuyun üfleyin beni:Saruboceq:
aman maaşallah turtaya da melikecim. bence de öncelikle sağlıklı olsunlar önemli olan.
biri kız mı doğurdu acepbilmiyorumkismile
meral bu arada mutlulukla ilgili yazı çok hoştu emeğine sağlık insanın elinde mutluluk yeter ki mutlu olmak istesin ufak şeyleri görmeyi bilsin
İyi değilmiş Bilge bugün azıcık su içmiş ama yine bir şey yememiş çikolataya bile kafasını çeviriyormuş deli olurdu aslında elimizden geleni yaptık artık gerisi Allah a kalmış acı çekmesin inşallah en büyük dileğim bu bir köpek ömrüne göre çok uzun yaşadı insanla kıyaslandığında yüze yakın ama doyulmuyor ki.
kötü kadın müzeyyen he sihirli kelimeyi söyledin bak şimdi ben kötülerin kötüsü bir kadına dönüşeyim de gör sen.kötükedihüso
bu arada şu dizi yine başladı ya en çok o karakterin olmaması mutlu etti beni valla
ayberkin okulla arası süper canım. tek sıkıntımız arkadaşlarımın anneleri alıyor ben niye servisle dönüyorum diye isyanda bir kaç gündür. cuma günü kdv leri bitireyim de önümüzdeki hafta biraz gönlünü yapıcam artık. 5 te çıkıp almaya gidicem birkaç gün.
iyiyiz canım hepimiz. bayramdan sonra diyordum ya canım geçen hafta okul başlama telaşı ile geçti. pazartesi de okulda genel kontrol oldular. ben özellikle öğretmenine anlattım sağlık ocağındaki salak doktorun dediklerini. o da hiçbir problem yok demiş. ben yine de götürelim diyorum eko ya. eşim de kızıyor sapa sağlam çocuğu yok yere doktor doktor gezdirip hastalık hastası edeceksin diyor. ne yapacağımı ben de şaşırdım valla! sizden fikir alayım bari benim yerimde olsanız napardınız?
aynen. berkay başlarda içiyordu ama artık içmiyor. biberondan sadece su içiyor. başka birşey içiremiyoruz.
valla ne biliyım hayırlısı tabi ama kız olsa fena olmaz hani:))
isim kız olursa elif eylül düşünüom erkek olursa yiğite uygun mertolabilir efe yada düşünmedeim aslında çok fazla..
İyi değilmiş Bilge bugün azıcık su içmiş ama yine bir şey yememiş çikolataya bile kafasını çeviriyormuş deli olurdu aslında elimizden geleni yaptık artık gerisi Allah a kalmış acı çekmesin inşallah en büyük dileğim bu bir köpek ömrüne göre çok uzun yaşadı insanla kıyaslandığında yüze yakın ama doyulmuyor ki.
öykü 3800 doğdu bigecim 49 cm boy vardı
ay başındaki kontrolünde 9 300 kilo 73 cm boy olmuştu
umut yakışıklısı nekadardı ne kadar oldu annesi
SEN MAŞALLAH DEME SONRA SÜTÜM AZ DE BAK NE OLACAK MAŞALLAH alsanaalsanasmile
NEDEN ZAYIF OLSUN AYOL ZEYNEP 2800 DOĞDU HASTANEDEN 2750 ÇIKTIK ŞU AN MAŞALLAH AKRANLARININ BAZILARINDAN DAHA TOPLU SAĞLIĞI YERİNDE OLSUN ANNEMİN LAFI KASABA ET BORCUMUZ MU VAR ALLAH SIHHAT VERSİN
[
Benim oğlan ıkınıyo ıkınıyo ıkınıyoooguclubacismile
SEN MAŞALLAH DEME SONRA SÜTÜM AZ DE BAK NE OLACAK MAŞALLAH alsanaalsanasmile
HAYIRLISI OLSUN TATLIM YAA ÜZME KENDİNİ BENLE KARDEŞİM ARASI DA 20 AY BERABER BÜYÜMÜŞÜZ ALLAH NE VERİRSE HAYIRLI VERİR BAK NE GÜZEL BİR MELEK DAHA GELECEK İKİZ DOĞURMUŞ GİBİ
hadi allah sağlıklı huzurlu mutlu bolluk bereket içinde upuzun bir hayat versin dört gözden ayrılmadan büyümek/büyütmek nasip etsin a.s.
zayıf hakikaten :1closedeyes: öykü ne kadardı meral tabii o zamanlar ben buralarda olmadığımdan doğum kilolarını bilmiyorum yeğenlerimin :1ninca:
sengözlerimebaksanab
benimkide 2900 doğmuştuu .. şuan maşallahı var valla.. sağlığı yerinde çok şükür..
o artık ağızlara pelesenk oldu güzelim dizide o karakter olmasa da sıkça duyacaksın sen bunu lülülülülülü
yap annesi paşanın gönlünü tabii... çok özeniyorlar hakikaten, benim yeğenim de 5 yaştayken öyleydi annesine... hava atacak benim oğlum annesiyle aklinialirimsmile
valla müzeyyencim ben olsam götürürdüm, temiz çıkacağı kesin ama yine de milyonda bir olasılık da olsa sonradan "geç kalmışım" demektense götürmek daha mantıklı geliyor bana
bizimki başlarda da içmedi su dışında hiç biberon almadı... suyu da ayvalıka giderken yolda susuzluktan yandığı için mecbur kalıp aldı yoksa ona da niyeti yoktu sıpanan
daha vakit bol sağlıkla hayırlısıyla cinsiyetinin belli olacağı aşamaya gel bakalım da... ben klasiktir sordum işte :CüvCüv:
doyulur mu ebrucum ya... o da başka bir kuzu işte... evlat gibi oluyor onlar da... allah çektirmesin canım benim :sinifsinif:
maşallah öykü kıza
benim sıpa 54 cm 4100 gr doğdu 3750 grla hastaneden çıktık meralcim
10 gün kontrolünde 3730'a düşmüştü sonra hızla almaya başladı
en son kontrolde 74 cm 10850 gr olmuştu
maşallah maşallah memelere maşallah sırnaşık şey
yahu tabii ki şişman olmasınlar da benimki o kadar danaydı ki 3 kg az gibi geliyo şimdi :bbo:
kusma raddesine geliyor mu nazan? benimki de ıkınmaktan kusma raddesine geliyodu, dr amcası dedi ki anüste küçük bi çatlak varsa vücut yapmak istiyo ama az da olsa acı olduğu için anüs kasıyor öyle olunca çıkaramıyor. banyo sıcaklığında suda 10 dakika oturma banyosu yaptırırsanız çatlak yumuşar o sıkıntı ortadan kalkar. ama bizimki o ara sürekli suda olduğundan yaptıramadım kendiliğinden azaldı ama yine de surat aynen şöyle :bbo: renk de böyle bilmiyorumkismile oluyor :roflol:
benimkide 2900 doğmuştuu .. şuan maşallahı var valla.. sağlığı yerinde çok şükür..
yine gidip mesajın içine yazmışın bacım
:Saruboceq: tü tü tü maşallah benim arkadaşımaelemterefiş kem gözlere şiş sositososito
maşallah bütün kuzularımıza
2500-4500 arasını normal kabul ediyorlar zaten de işte dedim ya benimki o kadar danaydı ki sanki az gibi geliyor diğerleri bilmiyorumkismile
mambaa
ben de dün seni düşünüyodum napıyor ki yolculuk nasıl geçti türkiyede bunaltıcı yaklaşımlarla nasıl baş ediyor ki diye
bu arada ismini sorsam? Böyle bir garip geldi nickle hitap etmek
mambaa
ben de dün seni düşünüyodum napıyor ki yolculuk nasıl geçti türkiyede bunaltıcı yaklaşımlarla nasıl baş ediyor ki diye
bu arada ismini sorsam? böyle bir garip geldi nickle hitap etmek
dün mamba bir ara girdi ve gitti
sobeledim ama kaçtı bilge
mambaa hoşgeldinnn..
nasılsın .. kuzun nasılll ..
uğraştı baktım bişey yokkbilmiyorumkismileha gayret kuzuma benim
valla ne yalan söyliyim benm de komiğime gidiyorbazen zeynepğ te yapıyor biraz kızarıyor hem üzülüyorum hem komiğime gidiyor
o artık ağızlara pelesenk oldu güzelim dizide o karakter olmasa da sıkça duyacaksın sen bunu lülülülülülü
yap annesi paşanın gönlünü tabii... çok özeniyorlar hakikaten, benim yeğenim de 5 yaştayken öyleydi annesine... hava atacak benim oğlum annesiyle aklinialirimsmile
valla müzeyyencim ben olsam götürürdüm, temiz çıkacağı kesin ama yine de milyonda bir olasılık da olsa sonradan "geç kalmışım" demektense götürmek daha mantıklı geliyor bana
bizimki başlarda da içmedi su dışında hiç biberon almadı... suyu da ayvalıka giderken yolda susuzluktan yandığı için mecbur kalıp aldı yoksa ona da niyeti yoktu sıpanan
daha vakit bol sağlıkla hayırlısıyla cinsiyetinin belli olacağı aşamaya gel bakalım da... ben klasiktir sordum işte :CüvCüv:
doyulur mu ebrucum ya... o da başka bir kuzu işte... evlat gibi oluyor onlar da... allah çektirmesin canım benim :sinifsinif:
maşallah öykü kıza
benim sıpa 54 cm 4100 gr doğdu 3750 grla hastaneden çıktık meralcim
10 gün kontrolünde 3730'a düşmüştü sonra hızla almaya başladı
en son kontrolde 74 cm 10850 gr olmuştu
maşallah maşallah memelere maşallah sırnaşık şey
yahu tabii ki şişman olmasınlar da benimki o kadar danaydı ki 3 kg az gibi geliyo şimdi :bbo:
kusma raddesine geliyor mu nazan? benimki de ıkınmaktan kusma raddesine geliyodu, dr amcası dedi ki anüste küçük bi çatlak varsa vücut yapmak istiyo ama az da olsa acı olduğu için anüs kasıyor öyle olunca çıkaramıyor. banyo sıcaklığında suda 10 dakika oturma banyosu yaptırırsanız çatlak yumuşar o sıkıntı ortadan kalkar. ama bizimki o ara sürekli suda olduğundan yaptıramadım kendiliğinden azaldı ama yine de surat aynen şöyle :bbo: renk de böyle bilmiyorumkismile oluyor :roflol:
Rabbim yavrularımızı nazarlardan saklsın
kiloda bir yere kadar sağlıklı olsunlar yeter bize
ali umutuma da ağızlar dolusu maaşallah annesi. berkay gibi o da 4 ün üzerinde doğmuş. biz de hastaneden çıktığımızda 150 gr kaybetmiştik.
ya aynı sorun bizde de var. yavrum artık kollarını bacaklarını bile kasıyor ıkınırken. kıpkırmızı oluyor şekilden şekle giriyor. ne zor yaa.
allah hepsini nazarlardan korusun. berkayla ikisi topiğin danaları desene:)))
dün mamba bir ara girdi ve gitti
sobeledim ama kaçtı bilge
yine yakalayamadık galiba:)))
uğraştı baktım bişey yokkbilmiyorumkismile
valla ne yalan söyliyim benm de komiğime gidiyor
yok cnm kusma yok.zaten normalde rahat yapar.ama şimdi nolduysabilmiyorumkismile
uğraştı baktım bişey yokkbilmiyorumkismile
valla ne yalan söyliyim benm de komiğime gidiyor
yok cnm kusma yok.zaten normalde rahat yapar.ama şimdi nolduysabilmiyorumkismile
çok da kilolu olmasınlar zaten o da en az aşırı zayıflık kadar zor... sonrası sorunlu vs... her şeyleri normal gitsin inşallah
öyle görünüyor müzeyyencim biz de dana annesi olduğumuza göre aklinialirimsmile anladın sen onu :roflol: biz bayağı verdik en başta, ilk 10 gün süt yetmedi yine kaybetti sonra süt muslukları bir açıldı pir açıldı kaydirigubbakcemile3
hepsine bin maşallah allaha şükürler olsun ki hepsi sağlıkla geldi sağlıkla büyüyorlar:Saruboceq:
oturma banyosunu bir dene istersen rahatlayacaktır yerimseniben
demin de buradaydı meralcim, şimdi yine gitmiş :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?