2009 Aralık Anneleri

sengözlerimebaksanab

meral bu arada mutlulukla ilgili yazı çok hoştu emeğine sağlık insanın elinde mutluluk yeter ki mutlu olmak istesin ufak şeyleri görmeyi bilsin

ebru canım çok üzüldüm.. inşalla iyileşiz.. toparlar kendini.. yada ne bileyim dilim varmı ama inşall. acı çekmez..

o artık ağızlara pelesenk oldu güzelim dizide o karakter olmasa da sıkça duyacaksın sen bunu lülülülülülü
yap annesi paşanın gönlünü tabii... çok özeniyorlar hakikaten, benim yeğenim de 5 yaştayken öyleydi annesine... hava atacak benim oğlum annesiyle aklinialirimsmile
valla müzeyyencim ben olsam götürürdüm, temiz çıkacağı kesin ama yine de milyonda bir olasılık da olsa sonradan "geç kalmışım" demektense götürmek daha mantıklı geliyor bana
bizimki başlarda da içmedi su dışında hiç biberon almadı... suyu da ayvalıka giderken yolda susuzluktan yandığı için mecbur kalıp aldı yoksa ona da niyeti yoktu sıpanan

valla ne biliyım hayırlısı tabi ama kız olsa fena olmaz hani:))
isim kız olursa elif eylül düşünüom erkek olursa yiğite uygun mertolabilir efe yada düşünmedeim aslında çok fazla..

daha vakit bol sağlıkla hayırlısıyla cinsiyetinin belli olacağı aşamaya gel bakalım da... ben klasiktir sordum işte :CüvCüv:

doyulur mu ebrucum ya... o da başka bir kuzu işte... evlat gibi oluyor onlar da... allah çektirmesin canım benim :sinifsinif:

öykü 3800 doğdu bigecim 49 cm boy vardı
ay başındaki kontrolünde 9 300 kilo 73 cm boy olmuştu
umut yakışıklısı nekadardı ne kadar oldu annesi

maşallah öykü kıza
benim sıpa 54 cm 4100 gr doğdu 3750 grla hastaneden çıktık meralcim
10 gün kontrolünde 3730'a düşmüştü sonra hızla almaya başladı
en son kontrolde 74 cm 10850 gr olmuştu

maşallah maşallah memelere maşallah sırnaşık şey
yahu tabii ki şişman olmasınlar da benimki o kadar danaydı ki 3 kg az gibi geliyo şimdi :bbo:

Benim oğlan ıkınıyo ıkınıyo ıkınıyoooguclubacismile

kusma raddesine geliyor mu nazan? benimki de ıkınmaktan kusma raddesine geliyodu, dr amcası dedi ki anüste küçük bi çatlak varsa vücut yapmak istiyo ama az da olsa acı olduğu için anüs kasıyor öyle olunca çıkaramıyor. banyo sıcaklığında suda 10 dakika oturma banyosu yaptırırsanız çatlak yumuşar o sıkıntı ortadan kalkar. ama bizimki o ara sürekli suda olduğundan yaptıramadım kendiliğinden azaldı ama yine de surat aynen şöyle :bbo: renk de böyle bilmiyorumkismile oluyor :roflol:

NEDEN ZAYIF OLSUN AYOL ZEYNEP 2800 DOĞDU HASTANEDEN 2750 ÇIKTIK ŞU AN MAŞALLAH AKRANLARININ BAZILARINDAN DAHA TOPLU SAĞLIĞI YERİNDE OLSUN ANNEMİN LAFI KASABA ET BORCUMUZ MU VAR ALLAH SIHHAT VERSİN

[[/QUOTE]

benimkide 2900 doğmuştuu .. şuan maşallahı var valla.. sağlığı yerinde çok şükür..

sengözlerimebaksanab

yine gidip mesajın içine yazmışın bacım

:Saruboceq: tü tü tü maşallah benim arkadaşıma elemterefiş kem gözlere şiş sositososito

benimkide 2900 doğmuştuu .. şuan maşallahı var valla.. sağlığı yerinde çok şükür..

maşallah bütün kuzularımıza
2500-4500 arasını normal kabul ediyorlar zaten de işte dedim ya benimki o kadar danaydı ki sanki az gibi geliyor diğerleri bilmiyorumkismile

mambaa

ben de dün seni düşünüyodum napıyor ki yolculuk nasıl geçti türkiyede bunaltıcı yaklaşımlarla nasıl baş ediyor ki diye

bu arada ismini sorsam? böyle bir garip geldi nickle hitap etmek

ali umutuma da ağızlar dolusu maaşallah annesi. berkay gibi o da 4 ün üzerinde doğmuş. biz de hastaneden çıktığımızda 150 gr kaybetmiştik.

ya aynı sorun bizde de var. yavrum artık kollarını bacaklarını bile kasıyor ıkınırken. kıpkırmızı oluyor şekilden şekle giriyor. ne zor yaa.

emre burağıma da maaşallah nevracım.

allah hepsini nazarlardan korusun. berkayla ikisi topiğin danaları desene:)))

mambaa

ben de dün seni düşünüyodum napıyor ki yolculuk nasıl geçti türkiyede bunaltıcı yaklaşımlarla nasıl baş ediyor ki diye

bu arada ismini sorsam? Böyle bir garip geldi nickle hitap etmek

dün mamba bir ara girdi ve gitti
sobeledim ama kaçtı bilge

ha gayret kuzuma benim
uğraştı baktım bişey yokkbilmiyorumkismile
bazen zeynepğ te yapıyor biraz kızarıyor hem üzülüyorum hem komiğime gidiyor
valla ne yalan söyliyim benm de komiğime gidiyor

yok cnm kusma yok.zaten normalde rahat yapar.ama şimdi nolduysabilmiyorumkismile

Rabbim yavrularımızı nazarlardan saklsın

kiloda bir yere kadar sağlıklı olsunlar yeter bize

çok da kilolu olmasınlar zaten o da en az aşırı zayıflık kadar zor... sonrası sorunlu vs... her şeyleri normal gitsin inşallah

öyle görünüyor müzeyyencim biz de dana annesi olduğumuza göre aklinialirimsmile anladın sen onu :roflol: biz bayağı verdik en başta, ilk 10 gün süt yetmedi yine kaybetti sonra süt muslukları bir açıldı pir açıldı kaydirigubbakcemile3

hepsine bin maşallah allaha şükürler olsun ki hepsi sağlıkla geldi sağlıkla büyüyorlar :Saruboceq:

oturma banyosunu bir dene istersen rahatlayacaktır yerimseniben

dün mamba bir ara girdi ve gitti
sobeledim ama kaçtı bilge

demin de buradaydı meralcim, şimdi yine gitmiş :umursamaz:

yine yakalayamadık galiba:)))

öyle görünüyor kaydirigubbakcemile3 gizem kadını mambaa :1ninca:

yok cnm kusma yok.zaten normalde rahat yapar.ama şimdi nolduysabilmiyorumkismile

komik oluyorlar ama benimkinin gözler büyüyor dudaklar büzülüyor renk dönüyor kaydirigubbakcemile3 hemen kucağıma atılıyor ıkınması gerektiğinde... niye? çünkü anne onu tutuyor ayaklarını göbeğine koyup çömelmesini ve böylece kolaylıkla yapmasını sağlıyor... oğlumun helasıyım ben sırnaşık şey sırnaşık şey
nolacak annesi artık katı yiyor katı yapıyor veya yedikleri gaz yapıyor lülülülülülü

yine still tee ye başladım sabah 4-5 arası emdi sabah kalktığımda çok yumuşaktı canım sıkıldı ne bileyim

değişik birşey yedi mi nazancım ya da suyu az içtiyse ne bilim?? herşeyden etkileniyor bu kuzular

evet o kapıya çıkıyor bu durumun sonucu. 9 aydır alıştım ben o lakaba zaten. hatta ilk 6 ay samimiyet dozuna göre bazı kişiler tarafından başına hollanda sıfatı da konuluyordu:)

deneyim bakayım her akşam ıkına ıkına uyuyup kalıyor sonra da gece bana kök söktürüyor. ılık duş aldırıp yatırıyordum ama suya oturtarak değil. bir de öyle deneyim.

ben geldim. ayaklarımı hissetmiyorum.bilmiyorumkismilemaşallah az konuşmuşsunuzklava:

bebek kilolarımı açıldı gene deşmeyin yaramı:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…