yiğitte 3 kiloydu 48 cm di ben hiç büyümez hep yaşıtlarından geri kalır diodum ama şimdi tosuncuk oldu maşallah bilge buarada ben umutu göremiom beni arkadas olarak eklesene hem oğluşumu görürsün sende:))
arkadaşım doğurmu
epidural sezeryan
oğlan yağız olan oldu çok şükür
3 kilo zayıfmış kuzum
yiğitte 3 kiloydu 48 cm di ben hiç büyümez hep yaşıtlarından geri kalır diodum ama şimdi tosuncuk oldu maşallah bilge buarada ben umutu göremiom beni arkadas olarak eklesene hem oğluşumu görürsün sende:))
kötü kadın müzeyyen!!! :mymeka: aha cuk oturdu kaydirigubbakcemile3 oğluşla aşkımıza mani olamayacaksın lülülülülülü kuzum benim okulla arası nasıl?
kalamazdım ama istersen o şarkı eşliğinde bale yapabilirim hihoyyyt ceviz kıran delikafadulden
olumunekankayizsmile meslek hastalığı işte
sütüm taşmaya başladı bu saatte :bbo:
ama ben artık yanımda pompa getirmiyorummmmmmmmm akannehir
günaydın müzeyyencimmm . nasılsın kuzular nasılll .. ayay sorcam sorcam hep unutuyorum .. ayberki götürdün mü doktora..
benim her durumda boşa gidiyor aslında :umursamaz: sıpa buzluktan inmiş sütü içmiyor anca kaynağından olursa :ecrin_bebek:
arkadaşım doğurmu
epidural sezeryan
3 kilo zayıfmış kuzum
haklısın cnmda saddece görümceme söledim kimseye söleme diye oda saolsun herkese yaymış...onların lafı önemli deil ya..uzaktayım ki onları hiç takmam.sadece sürekli sormaları sinir edio bide aa çok erken yazık nasıl yapcan diyenlere deli oluyom moral verceklerine canımı sıkıo bunlar daha çokk
kötü kadın müzeyyen he sihirli kelimeyi söyledin bak şimdi ben kötülerin kötüsü bir kadına dönüşeyim de gör sen.kötükedihüso
bu arada şu dizi yine başladı ya en çok o karakterin olmaması mutlu etti beni valla
ayberkin okulla arası süper canım. tek sıkıntımız arkadaşlarımın anneleri alıyor ben niye servisle dönüyorum diye isyanda bir kaç gündür. cuma günü kdv leri bitireyim de önümüzdeki hafta biraz gönlünü yapıcam artık. 5 te çıkıp almaya gidicem birkaç gün.
hay maaşallah
iyiyiz canım hepimiz. bayramdan sonra diyordum ya canım geçen hafta okul başlama telaşı ile geçti. pazartesi de okulda genel kontrol oldular. ben özellikle öğretmenine anlattım sağlık ocağındaki salak doktorun dediklerini. o da hiçbir problem yok demiş. ben yine de götürelim diyorum eko ya. eşim de kızıyor sapa sağlam çocuğu yok yere doktor doktor gezdirip hastalık hastası edeceksin diyor. ne yapacağımı ben de şaşırdım valla! sizden fikir alayım bari benim yerimde olsanız napardınız?
aynen. berkay başlarda içiyordu ama artık içmiyor. biberondan sadece su içiyor. başka birşey içiremiyoruz.
çok şükür kurtulmuşlar ya olsun toparlanır. inşallah emer de annesini çabucak büyür paşa
canım boşver insanlar sinek gibi vızıldar durur. sen annelik içgüdülerini dinle. millete mi düşmüş tasası. bak yiğit gibi bir meleğin daha olacak işte ne güzel. zorluk çekeceksin ama büyütünce de geçersin karşılarına gurur duyarsın inşallah yavrularınla
yerim ben o sıpayı ağzının tadını biliyor desenebenim her durumda boşa gidiyor aslında :umursamaz: sıpa buzluktan inmiş sütü içmiyor anca kaynağından olursa :ecrin_bebek:
duru bugün iyi üstten 2 alttan da 3. dişi patlattık nihayetçok şükür iyi canım
senin durun nasıl bakalım
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünarkadaşım doğurmu
epidural sezeryan
3 kilo zayıfmış kuzum
haklısın cnmda saddece görümceme söledim kimseye söleme diye oda saolsun herkese yaymış...onların lafı önemli deil ya..uzaktayım ki onları hiç takmam.sadece sürekli sormaları sinir edio bide aa çok erken yazık nasıl yapcan diyenlere deli oluyom moral verceklerine canımı sıkıo bunlar daha çokk
allah analı babalı büyütsün şekerim.. 3 kilo zayıfmıı. akannehir ana benim oğluş 2900 doğmuştu boyu da 47 cm..
sevgii bizde arkadaş olalımmmıı.. olumunekankayizsmile
benim ismim nevra .. vereliniortak oğluşumda emre burak ..
e işte o sinir doğmuş bebeğine de doğmamış bebeğine de etki ediyor onun için diyorum. görümceye de en kocamanından teprik koyuyorum şahsen :mymeka:
nasıl yapcan diyenlere "sen gelir yardım edersin diye düşünüp yapmıştım" diyiver konu kapanır tahminimce şakkıdı
tamam zor olacak orası aşikar bizler de ilk an şaşkınlıkla moralini bozacak şeyler söylemiş olabiliriz ama özünde baktığında sen ilk değilsin son da olmayacaksın ve arası az olan çocukların kardeşlik ilişkileri büyük çoğunlukla süper gidiyor hayatları boyunca kaydirigubbakcemile5
eeeeeeee kız mı istiyosun erkek mi sevgi? isim hazır mı?
yerim ben o sıpayı ağzının tadını biliyor desene
duru bugün iyi üstten 2 alttan da 3. dişi patlattık nihayet
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
2. çocuğu düşünen biri olarak ben herşeyin hayırlısı allahtan diyorum tamam erken olabilir ama belki böylesi daha hayırlıdır senin için ben 2. istiyorum ama şimdi değil yinede geçen gün şüphelendim test yaptım negatif çıkınca hem sevindim hem üzüldüm senin yerinde olsam üzülmezdim keyfini çıkar yiğit gibi bir yavrun daha olacak bundan daha güzel ne olabilir hele anneliğin güzelliklerini tatmış biri olarak. sürpriz yumurta hayırlısıyla gelsin Şeniz amma çok yazdım he
ebru... köpüşten naber? çok üzüldüm tatlım ya diyecek şey bulamıyorum maalesef ömürleri çok kısa((
öykü 3800 doğdu bigecim 49 cm boy vardıöyle oldu ama bu kez de kendi kendime konuşuyor gibiydim sen gelene dek :umursamaz: yetiş bacım meral olumunekankayizsmile
ben herzaman yanındayım cnm arkadaşım benim
eeeeeeee erkek ve meme güzelim ne diycen sırnaşık şey
denilecek hiçbirşey yok tabiii
hadi allah sağlıklı huzurlu mutlu bolluk bereket içinde upuzun bir hayat versin dört gözden ayrılmadan büyümek/büyütmek nasip etsin a.s.
zayıf hakikaten :1closedeyes: öykü ne kadardı meral tabii o zamanlar ben buralarda olmadığımdan doğum kilolarını bilmiyorum yeğenlerimin :1ninca:
allah analı babalı büyütsün şekerim.. 3 kilo zayıfmıı. akannehir ana benim oğluş 2900 doğmuştu boyu da 47 cm..
biraz zayıf tabiki cnm
ama hemen toparlarlar
annesinin sütü hemen gelir inşallah
sevgii bizde arkadaş olalımmmıı.. olumunekankayizsmile
benim ismim nevra .. vereliniortak oğluşumda emre burak ..
kötü kadın müzeyyen he sihirli kelimeyi söyledin bak şimdi ben kötülerin kötüsü bir kadına dönüşeyim de gör sen.kötükedihüso
bu arada şu dizi yine başladı ya en çok o karakterin olmaması mutlu etti beni valla
ayberkin okulla arası süper canım. tek sıkıntımız arkadaşlarımın anneleri alıyor ben niye servisle dönüyorum diye isyanda bir kaç gündür. cuma günü kdv leri bitireyim de önümüzdeki hafta biraz gönlünü yapıcam artık. 5 te çıkıp almaya gidicem birkaç gün.
kıyamam yaaa bencede yap bir kıyak oğluma annesi
hay maaşallah
iyiyiz canım hepimiz. bayramdan sonra diyordum ya canım geçen hafta okul başlama telaşı ile geçti. pazartesi de okulda genel kontrol oldular. ben özellikle öğretmenine anlattım sağlık ocağındaki salak doktorun dediklerini. o da hiçbir problem yok demiş. ben yine de götürelim diyorum eko ya. eşim de kızıyor sapa sağlam çocuğu yok yere doktor doktor gezdirip hastalık hastası edeceksin diyor. ne yapacağımı ben de şaşırdım valla! sizden fikir alayım bari benim yerimde olsanız napardınız?
aynen. berkay başlarda içiyordu ama artık içmiyor. biberondan sadece su içiyor. başka birşey içiremiyoruz.
çok şükür kurtulmuşlar ya olsun toparlanır. inşallah emer de annesini çabucak büyür paşa
amin inşllah cnm
canım boşver insanlar sinek gibi vızıldar durur. sen annelik içgüdülerini dinle. millete mi düşmüş tasası. bak yiğit gibi bir meleğin daha olacak işte ne güzel. zorluk çekeceksin ama büyütünce de geçersin karşılarına gurur duyarsın inşallah yavrularınla
sütüm taşmaya başladı bu saatte :bbo:
ama ben artık yanımda pompa getirmiyorummmmmmmmm akannehir
:utangacslm kızlar herkese günaydın dün cvb veremedim inanın bi tuşa basacak dermanım bile yoktu hamileliğin sıkıntılarıda basladı yiğitte huysuz napcaz bakalım dün yiğiti ani kucakladım sanırım çok kötü oldum kasığımdan belime doğru bi ağrı girdi yel gibi aha dedim düşüyo mu ama kanama falan olmadı yiğit tepemde gün boyu nasıl olcak bilmiom yardımcı olcak bi akraba dost bile yok bunalımdayım yine....emzirme konusuna gelince eşim doktorla görüşmüş bi süre daha belki ama çokta emziremez ikisini birden besleyemez karnındaki bebek alamaz vitamini demiş emzirirken gider hepsi demiş.kayınvalidem ve eşimin tarafı baskı yapıo her aradıklarında soruolar bıraktırdınmı diye...yoksa ben canımıniçi kuzuma kıyar anne sütünden mahrum etmek istermiyim hamile olduğumu duyduğumdan beri yiğide bakınca ağlamak gelio içimden
ay çok uzun olmuş :kedi:
SEN MAŞALLAH DEME SONRA SÜTÜM AZ DE BAK NE OLACAK MAŞALLAH alsanaalsanasmile
HAYIRLISI OLSUN TATLIM YAA ÜZME KENDİNİ BENLE KARDEŞİM ARASI DA 20 AY BERABER BÜYÜMÜŞÜZ ALLAH NE VERİRSE HAYIRLI VERİR BAK NE GÜZEL BİR MELEK DAHA GELECEK İKİZ DOĞURMUŞ GİBİ
hadi allah sağlıklı huzurlu mutlu bolluk bereket içinde upuzun bir hayat versin dört gözden ayrılmadan büyümek/büyütmek nasip etsin a.s.
zayıf hakikaten :1closedeyes: öykü ne kadardı meral tabii o zamanlar ben buralarda olmadığımdan doğum kilolarını bilmiyorum yeğenlerimin :1ninca:
İyi değilmiş Bilge bugün azıcık su içmiş ama yine bir şey yememiş çikolataya bile kafasını çeviriyormuş deli olurdu aslında elimizden geleni yaptık artık gerisi Allah a kalmış acı çekmesin inşallah en büyük dileğim bu bir köpek ömrüne göre çok uzun yaşadı insanla kıyaslandığında yüze yakın ama doyulmuyor ki.
öykü 3800 doğdu bigecim 49 cm boy vardı
ay başındaki kontrolünde 9 300 kilo 73 cm boy olmuştu
umut yakışıklısı nekadardı ne kadar oldu annesi
alkisalkisalkis
ay ay aaayyy nasıl uykum geldi anlatamam kızlar
valla kafam düşüyor
o derece kötüyüm
NEDEN ZAYIF OLSUN AYOL ZEYNEP 2800 DOĞDU HASTANEDEN 2750 ÇIKTIK ŞU AN MAŞALLAH AKRANLARININ BAZILARINDAN DAHA TOPLU SAĞLIĞI YERİNDE OLSUN ANNEMİN LAFI KASABA ET BORCUMUZ MU VAR ALLAH SIHHAT VERSİN
[
Sustunuz kızlar
Benim oğlan ıkınıyo ıkınıyo ıkınıyoooguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?