2009 Aralık Anneleri

ekledim kabul et de göreyim küçük abiyi

yine smileyler çalışmıyo ya... allahım yarabbim ben bu makinayı camdan atıcam bi gün ya bakalım ne gün

ebru... köpüşten naber? çok üzüldüm tatlım ya diyecek şey bulamıyorum maalesef ömürleri çok kısa ((

arkadaşım doğurmu
epidural sezeryan
oğlan yağız olan oldu çok şükür
3 kilo zayıfmış kuzum

allah analı babalı büyütsün şekerim.. 3 kilo zayıfmıı. akannehir ana benim oğluş 2900 doğmuştu boyu da 47 cm..

sevgii bizde arkadaş olalımmmıı.. olumunekankayizsmile
benim ismim nevra .. vereliniortak oğluşumda emre burak ..

kötü kadın müzeyyen he sihirli kelimeyi söyledin bak şimdi ben kötülerin kötüsü bir kadına dönüşeyim de gör sen. kötükedihüso
bu arada şu dizi yine başladı ya en çok o karakterin olmaması mutlu etti beni valla
ayberkin okulla arası süper canım. tek sıkıntımız arkadaşlarımın anneleri alıyor ben niye servisle dönüyorum diye isyanda bir kaç gündür. cuma günü kdv leri bitireyim de önümüzdeki hafta biraz gönlünü yapıcam artık. 5 te çıkıp almaya gidicem birkaç gün.

sütüm taşmaya başladı bu saatte :bbo:
ama ben artık yanımda pompa getirmiyorummmmmmmmm akannehir

hay maaşallah

günaydın müzeyyencimmm . nasılsın kuzular nasılll .. ayay sorcam sorcam hep unutuyorum .. ayberki götürdün mü doktora..

iyiyiz canım hepimiz. bayramdan sonra diyordum ya canım geçen hafta okul başlama telaşı ile geçti. pazartesi de okulda genel kontrol oldular. ben özellikle öğretmenine anlattım sağlık ocağındaki salak doktorun dediklerini. o da hiçbir problem yok demiş. ben yine de götürelim diyorum eko ya. eşim de kızıyor sapa sağlam çocuğu yok yere doktor doktor gezdirip hastalık hastası edeceksin diyor. ne yapacağımı ben de şaşırdım valla! sizden fikir alayım bari benim yerimde olsanız napardınız?

benim her durumda boşa gidiyor aslında :umursamaz: sıpa buzluktan inmiş sütü içmiyor anca kaynağından olursa :ecrin_bebek:

aynen. berkay başlarda içiyordu ama artık içmiyor. biberondan sadece su içiyor. başka birşey içiremiyoruz.

arkadaşım doğurmu
epidural sezeryan
3 kilo zayıfmış kuzum

çok şükür kurtulmuşlar ya olsun toparlanır. inşallah emer de annesini çabucak büyür paşa

canım boşver insanlar sinek gibi vızıldar durur. sen annelik içgüdülerini dinle. millete mi düşmüş tasası. bak yiğit gibi bir meleğin daha olacak işte ne güzel. zorluk çekeceksin ama büyütünce de geçersin karşılarına gurur duyarsın inşallah yavrularınla

ya yazamıyorum dedim o kadar yazmışsınız ki okumayada yetişemiyorum
ne oluyoyr uleynnnnnnnnnnnnnnn
yavaş gidin biraz
zaten alıntı yapıp cevap yazamıyorum diye sinir oluyorum

valla canım aklında kalacağına götür derim.. bi kontrolden geçer. eşler bazen herşeyi çok bildiklerini sanıyorlar.. sonrada haklısın karıcığımm oluyoo ..

alakasız bi konu ama kaç haftadır eşime oğluş için diş buğdayı yapacam fikir ver nasıl pasta yaptırayım diyorum . pasta resimleri gönderiyorum .. cevap yokk.. en sonunda ben karar verdim bi tanesine .. bunu yaptırcam dedim .. eee sen karar vermişsin zaten bana ne soruyosun diye tavır yapıyoo .. gıcıklar gıcıkkk.. Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

benim her durumda boşa gidiyor aslında :umursamaz: sıpa buzluktan inmiş sütü içmiyor anca kaynağından olursa :ecrin_bebek:
yerim ben o sıpayı ağzının tadını biliyor desene

çok şükür iyi canım
senin durun nasıl bakalım
duru bugün iyi üstten 2 alttan da 3. dişi patlattık nihayet

arkadaşım doğurmu
epidural sezeryan
3 kilo zayıfmış kuzum
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

2. çocuğu düşünen biri olarak ben herşeyin hayırlısı allahtan diyorum tamam erken olabilir ama belki böylesi daha hayırlıdır senin için ben 2. istiyorum ama şimdi değil yinede geçen gün şüphelendim test yaptım negatif çıkınca hem sevindim hem üzüldüm senin yerinde olsam üzülmezdim keyfini çıkar yiğit gibi bir yavrun daha olacak bundan daha güzel ne olabilir hele anneliğin güzelliklerini tatmış biri olarak. sürpriz yumurta hayırlısıyla gelsin Şeniz amma çok yazdım he

çok memnun oldum cnm

valla ne biliyım hayırlısı tabi ama kız olsa fena olmaz hani:))
isim kız olursa elif eylül düşünüom erkek olursa yiğite uygun mertolabilir efe yada düşünmedeim aslında çok fazla..

saol cnm umarım altından kalkabilirim yiğite zaman ayıramamktan korkuyom çok ilgilenememktenn

ebru... köpüşten naber? çok üzüldüm tatlım ya diyecek şey bulamıyorum maalesef ömürleri çok kısa ((

İyi değilmiş Bilge bugün azıcık su içmiş ama yine bir şey yememiş çikolataya bile kafasını çeviriyormuş deli olurdu aslında elimizden geleni yaptık artık gerisi Allah a kalmış acı çekmesin inşallah en büyük dileğim bu bir köpek ömrüne göre çok uzun yaşadı insanla kıyaslandığında yüze yakın ama doyulmuyor ki.

öykü 3800 doğdu bigecim 49 cm boy vardı
ay başındaki kontrolünde 9 300 kilo 73 cm boy olmuştu
umut yakışıklısı nekadardı ne kadar oldu annesi

alkisalkisalkis

sütüm taşmaya başladı bu saatte :bbo:
ama ben artık yanımda pompa getirmiyorummmmmmmmm akannehir

SEN MAŞALLAH DEME SONRA SÜTÜM AZ DE BAK NE OLACAK MAŞALLAH alsanaalsanasmile

HAYIRLISI OLSUN TATLIM YAA ÜZME KENDİNİ BENLE KARDEŞİM ARASI DA 20 AY BERABER BÜYÜMÜŞÜZ ALLAH NE VERİRSE HAYIRLI VERİR BAK NE GÜZEL BİR MELEK DAHA GELECEK İKİZ DOĞURMUŞ GİBİ

hadi allah sağlıklı huzurlu mutlu bolluk bereket içinde upuzun bir hayat versin dört gözden ayrılmadan büyümek/büyütmek nasip etsin a.s.
zayıf hakikaten :1closedeyes: öykü ne kadardı meral tabii o zamanlar ben buralarda olmadığımdan doğum kilolarını bilmiyorum yeğenlerimin :1ninca:[/QUOTE]

NEDEN ZAYIF OLSUN AYOL ZEYNEP 2800 DOĞDU HASTANEDEN 2750 ÇIKTIK ŞU AN MAŞALLAH AKRANLARININ BAZILARINDAN DAHA TOPLU SAĞLIĞI YERİNDE OLSUN ANNEMİN LAFI KASABA ET BORCUMUZ MU VAR ALLAH SIHHAT VERSİN

[

NEDEN ZAYIF OLSUN AYOL ZEYNEP 2800 DOĞDU HASTANEDEN 2750 ÇIKTIK ŞU AN MAŞALLAH AKRANLARININ BAZILARINDAN DAHA TOPLU SAĞLIĞI YERİNDE OLSUN ANNEMİN LAFI KASABA ET BORCUMUZ MU VAR ALLAH SIHHAT VERSİN

[[/QUOTE]

şimdi tabiki hepside iyi
zayıf olan çocuk çabucakta toparlar zaten
bak zeynep 2800 doğmuş öykü 3800 1 kilo çocukda nasıl farkediyor
zayıf olamalırıda değilde sağlıklı olmaları öenmeli olan
üçün beş in lafı olmaz aramızdayerimseniben

canım çok üzücü bir durum ama dediğin gibi elden gelen birşey yoksa allah acı çektirmesin inşallah. insanın gözünün önünde öyle dah zor dayanması.

öykü 3800 doğdu bigecim 49 cm boy vardı
ay başındaki kontrolünde 9 300 kilo 73 cm boy olmuştu
umut yakışıklısı nekadardı ne kadar oldu annesi

alkisalkisalkis

maaşallah öykücüğüme meralcim. berkay da 4.270 gr. doğdu bu ay kontrole gitmedik. Ağustos kontrolünde 10 kg olmuştu. 1,5 ay geçti ben de merak ediyorum aslında gitmek lazım bir ara.

ay ay aaayyy nasıl uykum geldi anlatamam kızlar
valla kafam düşüyor
o derece kötüyüm

amanın nazar değdi arkadaşıma. sabah pek bir enerjiktin ya ondan oldu bak ben sana diyim. topiiiik herkes birer dua okusun bakalım arkadaşımıza :Saruboceq:

[

aman maaşallah turtaya da melikecim. bence de öncelikle sağlıklı olsunlar önemli olan.

Sustunuz kızlar

biri kız mı doğurdu acepbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…