Su kaynana ve gorumce ve eltilere nick bul burcu senden iyi laf cikar diye sana verdim bu gorevi yoksa bosanma dilekcesin ek olabilir buranin ciktilari :)))
selaamm arkadaşlar kimse var mı diye düşünüyordum bir de baktım sohbet koyuuuzemuszemus
ben annemlerdeydim 2gündür gece geldik duş aldım oturdum pc ye size bakim dedim
ne var ne yok
biz aynı hasta ana oğullmafoldumben
Allah sizin iyiliğinizi versin emi kırk sayfa kaynana konuşulur mu ama koptum gece gece kıkır kıkır gülüyorum kociş uyansa bu karı deli deyip boşayacak beni sibel çok canım çekti ama c tesi çalışıyorum bu hafta çalışmasam da benim kociş beni silivriden oraya getirmek ben usta şöför gelemem yaaaa ben de sizinle buluşmak istiyorum((((
aryaya üzüldüm inşallah hemen düzelir kuzucuk
rotayı kim sormuştu ben de yaptırmadım benim dr o söylentiler zamanı benim çocuğum olsa yaptırmazdım dedi yaptırmadım rabbim hepsini korusun inşallah
k.b.u.d. toplantısına katılmam lazım benim ki de uyuzdur canım benim
yaa bu kız beni deli edecek ona yaptığım yemekleri döküyorum dün akşam biz yerken bakıyordu canı çekmesin diye köfteden ufak bir parça verdim yedi top köfte yapmıştım 1 topu yarım normal köfte oluyor yedi eşim sevindi yaa dedim bu ona göre değil bunu değil ona pişirdiğimi yemesi lazım ama nerde delüüüü
aklıma saat 4 te yazacak birşey gelmiyor hadi gececiler bu saatten sonrada konuşun da göreyim sizi
Benim sanirim bugunlerde insanlara ters dusme zamanim .
Umut op diycem bizim icin ama yrin artik sanirim gttin :)
Ben akrabalar konusunda cok gaddarim . Yaptiklarimi saysam konusmazsiniz benle
ay inşallah yoksaaaa gökhanın dilinden kurtulamam valla , oyuncağa o kadar para verilir mi dedi bende senin hesap doğum günü hediyesi alcam oğluma dedim
ay inşallah bige akıl vermişti, hediye alıyorum dedim, dğiştirme kartı felan aldım, bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum,
gerçi nilay oynuyor kızım oynar benimde ne yapayım, aman gidersede canım sağolsun kim için çalışıyorum ben dimi ama
Bende bi de hala vardir o kadar cok severim ki kendisini :)
slm kızlar herkes ıyıdır umarım bı konuda danışıcam sıze bana gecenlerde rota vırusu ıle ılgılı bı kaç tanıdım broşürü geldı.. onemlı bı asıymıs yaptıranlarınız vardır mutlaka ama ben saglık ocagına gttıgım ıcın bu konuyla ılgılı hıc bısey soylenmedı cunku orda yapılmıyor..onemlı bı ası imiş fakat ılk dozu 3. ayda oluyomus cok gec kaldık sanrım ..uff kızım hıc bıseyden mahrum kalsın ıstemıyordm uzuldm ya sımdıbıde sey dıe duydum ozel klınıkte ası olunca ates flan olmuyrmus bu doğrumu ..cocuk huysuzlanmıyormus flan saglık ocaklarındaknden ne farkı varkı acep ..okuyanlar cvp verırse sevınırım ..hepınızı öptm
kardeşimin doğumuna 20 gün kaldı minik eylülümüz geliyo..bugün ona gittik bebeğin odasını yerleştirdik ay ne güzel heyecanlar yaaa allah isteyen herkese versin yaşatsısn bu duyguyu..hamillelik onu heyecanla beklemek ayrı güzel yanında büyütmek sevmek ayrı güzel..şükürler olsun allahıma..
Arya hastanede yatiyot dua edin kizlar allah sifa versin zature olmusbes gun hastanede yatacakmis
gözün kararınca hıç bıleyden korkmuyosun sen sanırsamm,,allah bılge bacıma kolaylık versın senı kızdırmamak lazımmmmmm onu annadımmm
DUYURU: 2 EKİM CUMARTESİ ÖĞLEDEN SONRA YAPACAĞIM DİŞ BUĞDAYI ETKİNLİĞİNE GELEBİLECEK OLAN TÜM ARKADAŞLARIMI BEKLİYORUM. TEK TEK MESAJ ATMAK İSTEMEDİM. GELEBİLECEK OLANLAR BANA ÖZELDEN MESAJ ATARSA EVİ TARİF EDEYİM TEL NOMU VEREYİM. SİZİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ..
HEEEY GÜNDÜZCÜLER OKUDUNUZ DEMİ??PARTİ DİYORUM :teytey: EĞLENCE DİYORUM hihoyyyt Bİ SÜRÜ BEBİŞ Bİ ARADA DİYORUM kafamçokkarıştısempatiksalakcinni HOŞ Bİ HATIRA DİYORUM opuyorumnanaktan
not: uyuz görümcemler gıcık eltim ve nefret ettiğim kaynanam dışında sadece arkadaşlarım olcek.. doya doya eğlence yani.. yerimseniben
hay allahım hepsimi aynı olur bunların..bizdede hep yaşanıyo bunlar..pelin şöyle uzak bi yere taşınsanız fazla görüşmeseniz..hatta biz topluca burcuların oraya gitsek..
ay ben çok imrendim burcu sana negüzel bi yerde oturuyosun..eylülle istediğin zaman çıkabiliyosun..ben artık pek çıkamıyorum zeynoyla taşıyamıyorum okadar merdiveni çıkamıyorum..zaten çıksanda yürüme mesafesinde gidilecek yer yok(
ya ben listeyi bulamıyorum ekimde kime para göndercektik bilgileriyle beraber bana özelden mesaj atabilirmi. bilge bilir heralde..
Ayyy gozunu sevdigimin kk si dok icini rahatla :))))) guluyorsam sinirimden ha ne mantiktir sen annesinden habersiz yemek verirsin ya yok ya ben kendimi domuz bilirdim ama ben evliya gibiymisim ya ne milletin cocugunun duzenine karisirdim ne etlisine ne sutlusune herkesin herseyine saygi duyardim ben ne iyiymisimde haberim yokmus
Hahahahah kesinlikle . Ayda bir K.U.D.B toplantisi yapmayi oneriyorum ! ( Kaynanam uzak dursun benden )
ben bekarken ankaraya yerleşmeyi düşünüyodum bi ara. alışırsın sende beşinci cadde yedinci cadde derken alırsın kızını gezersin fıstıkgibi.. ben ankaraya geldiğimde buluşuruz seni ankaradaki arkadaşlarımla tanıştırırım. yerimseniben
öznur sen nerde oturuyodun ctesi gelsene sende.. hem bak sana kayınvalideciğimle tanışma fırsatı veriyorum şakkıdı
bak o gün bende olur..benimki davet beklemez biliyosunuz gelir bide öznur çok ısrar etti bende geldim der hatta eve kendi anahtarıyla girer :))siz gitmeden hayatta gitmez hahaaa ay ben yatayım artık yoksa kendime engel olamayıp herşeyi dökücem burda:)))
Bak simdi hayal et . Bi elinde sigara digerine bira . Ver kaynanaya ver kaynanaya ohh :)
hahaha varya burucu tam su içiyodumölüyodum. gece gece beni güldürdün ya allahta seni güldürsün süper yaaa...:içelim:(üçüncüsü için bi link yok burda kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile)
evet canımgörümcelerim saygıdeğer kayınvalidecim bunların hepsişaka sizleri çook seviyorum gelininiz :1ninca: kızlar bigün buluşalımda kayınvalidemgilleri nekadar sevdiğimi daha ayrıntılı anlatayım..
Meral sibel yasemin bilge gunaydinnnnnnnnnn
günaydın diyeyim ve gideyim kahvaltımızı hazırlamaya..sonra gelirim yine vakit bulursam..
Sabah uyannca baya bir
emiyor yarim saatvsonra ilaclarini iciyor ilaclardan yarim saat sonra 1 dilim ekmek 60 cc sut kibrit kutusu kadar peynir 1 ceviz veya biraz pekmez tereyagi ekmek veya 1 yumurta 1 dilim ekmek donusumlu kahvaltisi bu kahvaltidan sonra 1 saat kadar sonra emip uyuyor 20 dklik uykusu var uyandiktan yarim saat sonra 1 tane meyva daha sonra ogle uykusu emerek uykudan uyaninca ogle yemegi minayi genelde uykusunu aldiktan sonra keyfi yerindeyken yemek yediriyorum ki yesin Yoksa uykusu varsa mizmiz oluyor emmek istyr meme yemek istemyr hem acikmis olmasini sagliyorum aksamustu 20 dklik uykusu var yine ondan uyaninca yogurdunu yiyor aksamda muhallebi yapiyorum onu. Cok. Cok zorlanarak yiyor milupanin sutlaci harici yedrmek olum ama surekli sutlacda veremyrm organik yazsada sutlaci disard oldugumzda veryrm kurtarici oluyor yemekten 2 saat sonra emip uyuyor gece cok sik emmeye kalkiyor
ah dünür ya bi iyileşemediniz(
kaydirigubbakcemile3 süperiz ama dimi.. ah keşke gelebilsen canım..
yemekmi( benimki ne yapsam yiyo ama ennn fazla 2 kaşık :) sonra karşısında binbir şebeklik belki 1 kaşık daha sonra bitti... öldür allah açmıyo ağzını hoop çöpe yazık günah ya. bidte okadar özeniyorum herşeyin organiğini alıyorum dünya para verip (
günaydıııııııın geçmiş birikmiş okuyup geleyim
gece kırk sayfa konuştuğum yetmedi sabahın köründe damladım bendeki enerjiye ben bile hayran kaldım bak şimdi :)) günaydınlar olsun herkese..
Bu arada Gecen iki gece keci suty vedxim gece 12 de ki mina biberon almaz icti masallah diyeyimde emmeye kalkti yine ama somurmedi beni ogle yemegide baya bir doyurucu muhakkak et veya tavuk ve icinde sarimsak olan sbze puresi fatma umarim yardimci olmustr ben onumuzdeki hafta dr a gide egim su minanin bizim yediklerimiziden yememesi mevzuunu konusacagim yani melike bence cok dert etme bak mina tuzsuz salcasiz tabi ama bizim yediklerimizden yiyemiyor yasina girecek senin turta o sorunun olmayacak insallah o tarafindan bak olaya umarim disler 2 tane diyedir ve duzelir bu durum minada
sevgili müzeyyen... sağlık ocağı doktoru mağduru kervanına katılmama ramak kalmıştı... dün boy kilo kontrolüne gittik, kafa çevresini falan ölçtü hemşire... eşim "doktor görüp muayene edecek mi" dedi. kastettiği bıngıldak kontrolüydü fakat hemşire "soracağınız bir şey varsa etsin" falan dedi onun üzerine dedim ki "bıngıldak kontrolü yapmayacak mı?" neyse sevgili hemşire hanım (ki hakikaten son derece sevimli ve güleryüzlüydü) bıngıldak kontrolünü yapmaya başladı "sizi doktorunuzla görüştüreyim" dedi. nasıl yani falan olduk tabii. zorlayınca "bıngıldak kapanmaya başlamış" dedi, "e tamam normali o değil mi kapanmadan yaşayamaz" dedim "tabii de biraz erken" dedi neyse ben sordum o söylemedi bizi doktora götürdü. doktor teyze son derece sahtekar bir sevecenlikle oğlanın kafasını muayene etmeye başladı "bıngıldak kapanmaya başlamış" dedi "tamam onu hemşire hanım da söyledi. bunun sakıncası ne?" deyince "yani çocukların kafası bilmemnerden büyür esasen" falan gibi soruma çok net (!!!) yanıtlar vermeye başladı. "d-vit'i kesin fazla kalsiyumdan kapanıyor" dedi. biz de inek sütü alerjisi dolayısıyla çok fazla kalsiyum içeren gıda tüketmediğini açıkladık, zeka timsali önce döndü bana "sizin de mi alerjiniz var" dedi (aldı tabii cevabını!!!) sonra yediği mamayı sordu, pregomin olduğunu ama artık hemen hemen hiç yemediğini söyledim. "muhallebi yerine onu verin mamanın kalsiyumu çok zengin mutlaka almalı" dedi :bbo: "bu çocuk zaten muhallebi yemiyor ki" dedim... "tamam ama mutlaka mamayı yemeli" dedi "iyi de çorba halinde et ve sebze yiyor mamadan daha sağlıklı değil mi" dedim "yok yok muhallebi vermeyin mutlaka mama yesin" dedi... bak şimdi yazarken kadının manyak olduğuna hükmettim dün şaşkınlıkla hiç üstelememiştim bugün gidip bi hırpalasam mı ki CADIARZU
neyse eve geldim dumur halde kendi doktorumuzu aradım... böyleyken böyle dedim... "kalsiyumdan kapanıyor daha erken sayılır 18. ay civarında kapanmalı derken kalsiyumdan zengin mamayı mutlaka almalı diyor d-viti kesin diyor" dedim.
"d-vit'in bıngıldakla hiçbir alakası yok asla kesmeyin. sizin de gördüğünüz üzere kendi içinde bolca tutarsızlık mevcut siz o görüşmeyi hiç yapmamışsınız gibi hayatınıza devam edin" dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?