Yok sibel bu boyle olmayacak seni bizim toplantilarimiza katilmaya davet ediyorum dimi burcu & oznur :))))))))
Yok sibel bu boyle olmayacak seni bizim toplantilarimiza katilmaya davet ediyorum dimi burcu & oznur :))))))))
Ayyy gozunu sevdigimin kk si dok icini rahatla :))))) guluyorsam sinirimden ha ne mantiktir sen annesinden habersiz yemek verirsin ya yok ya ben kendimi domuz bilirdim ama ben evliya gibiymisim ya ne milletin cocugunun duzenine karisirdim ne etlisine ne sutlusune herkesin herseyine saygi duyardim ben ne iyiymisimde haberim yokmus
okurken ben bile sinirlendim bak şimdi..işte bende bu yüzden kayınvalideme bırakıp çalışamadım zeynebi sibel..biliyorumki bu tip şeyleri sık sık yaşayacaktım ben..zaten ilk zamanlar zeynebi kendi doğurdu sanıyordu bizimki..ay bak bende dellendim yine gece gece..geçen c.tesi pazara gitmek için zeynoyu babannesine bıraktım yani yaklaşık 1,5 saat kadar..meyvesini yedirip bıraktım ben gelene kadar bişey yemesine gerek yok yanii.ama yinede sebze çorbasını da götürdüm abuk bişeyler yedirmesinler çocuğa diye..neyse geldim pazardan demezmi maşallah kızım 1 köfte ve patates yedi..kendilerine yaptıkları baharatlı tuzlu yemeği çocuğada yedirmişler..ay deli oldum deli aldım kızı çıktım hemen..ne dertliymişim bendeee:))
ben alcam zaten canım ptesi günü. engine iş arkadaşlarım almış dicem. onun keyfini bekleyemem. işte böyle zamanlarda seviyorum çalışmayı..
:))kesinlikle..dün akşamda sinirlerimi zıplattılar iyice zaten ama çok uzun anlatamicam şimdi buluşunca artık:))
Ayyy gozunu sevdigimin kk si dok icini rahatla :))))) guluyorsam sinirimden ha ne mantiktir sen annesinden habersiz yemek verirsin ya yok ya ben kendimi domuz bilirdim ama ben evliya gibiymisim ya ne milletin cocugunun duzenine karisirdim ne etlisine ne sutlusune herkesin herseyine saygi duyardim ben ne iyiymisimde haberim yokmus
Hahahahah kesinlikle . Ayda bir K.U.D.B toplantisi yapmayi oneriyorum ! ( Kaynanam uzak dursun benden )
Hahahahah kesinlikle . Ayda bir K.U.D.B toplantisi yapmayi oneriyorum ! ( Kaynanam uzak dursun benden )
kızlar o masanın adı tam ne yada hangı sıtede var bı lınk atsanız,,bende alıcam sanırım
ya sıbel sorma hıç alışamadım ya buraya,,meğersem ne cok sevıyormuşum ıstanbulu oturduğumuz evi,başakşehırı...insan kaybedınce anlıyo işte,,ama eşimin aklına gırıorum ufaktan gerı donelım dıye,,duu bakalımm,,kalıcı değiliz burdaCADIARZUCADIARZU
emınım cok guzel gecer partın,,foto koyarsın gelmış kadar olurm bende:))
:))kesinlikle..dün akşamda sinirlerimi zıplattılar iyice zaten ama çok uzun anlatamicam şimdi buluşunca artık:))
1 tur dondukten sonra tekrar sira gelen kisi kaynanasinida davet eder canli izlenim yapariz :)))))))
1 tur dondukten sonra tekrar sira gelen kisi kaynanasinida davet eder canli izlenim yapariz :)))))))
benverim linki Chicco Konuşan Bahçe Aktivite Masası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ben bekarken ankaraya yerleşmeyi düşünüyodum bi ara. alışırsın sende beşinci cadde yedinci cadde derken alırsın kızını gezersin fıstıkgibi.. ben ankaraya geldiğimde buluşuruz seni ankaradaki arkadaşlarımla tanıştırırım. yerimseniben
öznur sen nerde oturuyodun ctesi gelsene sende.. hem bak sana kayınvalideciğimle tanışma fırsatı veriyorum şakkıdı
Benim aklima baska fikir geldi . Bi tur dondukten sonra sira gelen kisi cagirsin kayinvalidesini alalim ortamiza onu yuvarlak yapalim.. Sevgi yumagi yapalim . Sorun kalkmis olur .Ortamizdan nasil cikar Allah bilir !
Gunduzculer manyak diyecek bize len ben muhabbeti yapacamda sigara yanmayacak yanimda oyoyoyyy ya dr lohusalik stresi dogum sonrasi dedi ya benim bu lekelere bebe yasina geldi ben lohusalik stresinden cikamadim hale bAk :)))) acaba bu lekeler sigarasizliktanmi kesin sigara icseydim olmazdi
Gunduzculer manyak diyecek bize len ben muhabbeti yapacamda sigara yanmayacak yanimda oyoyoyyy ya dr lohusalik stresi dogum sonrasi dedi ya benim bu lekelere bebe yasina geldi ben lohusalik stresinden cikamadim hale bAk :)))) acaba bu lekeler sigarasizliktanmi kesin sigara icseydim olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?