2009 Aralık Anneleri

Ayyy gozunu sevdigimin kk si dok icini rahatla :))))) guluyorsam sinirimden ha ne mantiktir sen annesinden habersiz yemek verirsin ya yok ya ben kendimi domuz bilirdim ama ben evliya gibiymisim ya ne milletin cocugunun duzenine karisirdim ne etlisine ne sutlusune herkesin herseyine saygi duyardim ben ne iyiymisimde haberim yokmus

Hahahah kanatsiz melek benim arkadasim :)

benimde ilk sorduğum orda bişey yedimi oldu :)) zaten iğrenç yemek yapar bide kızıma yedirmiştir allah bilir tuzlu şeyleri. allahım ben işten gelip hergün yoğurdunu mayala çorbasını yap üstüne titre işteyim diye olana bak. geçemn günde büyük görümceme gitmişler zaten. hiç bana soran habervren yok başçavuşun eşeğiyim çünkü.. bide ben evde güvenlik olarak ta herşeyi naza göre ayarladım orda başına bişey gelse nolur hiç düşünmüyolar bit beyinleriyle. geçen kendi akrabaları kız iki yaşında babanne bakıyo komşuya gitmiş üstüne çaydanlık devrilmiş kızın hala hastanede heryeri yanmış..allahım sen şifasını ver.ay çok sinirleniyorum ya..

:))kesinlikle..dün akşamda sinirlerimi zıplattılar iyice zaten ama çok uzun anlatamicam şimdi buluşunca artık:))

Ahahah benimde :) Dun Sibelin dis bugdayi icn esime soyledim cumartesi beni birak diye . Aaa soylemeyi unuttum ben sana teyzemin oglunun dugunu var dedi . İyi o zaman tamam dedi . Ugrariz biraz dedi . Ne isim var dedim o kadar kalabaligin icinde sen git . Zaten bana uymaz onlarin dugunleri. Kaynanam eylülü de getirinde herkes gorsun demis . Hahahah dedim ! Eylülü gormek isteyen takisinla gelsin evinde gorsun dedim

Yok sibel bu boyle olmayacak seni bizim toplantilarimiza katilmaya davet ediyorum dimi burcu & oznur :))))))))

evet evet anca yani kk yetmiyo artık yoksa ben bütün sayfaları doldurcam :))

aynen ya kimsenin çocuğun alıp ne mıncıklamışlığım var zorla ne tanımadığım bi bebeği sevdim sokakta kirli ellerimle ne bişeyler yedirdim ala ala pesyani..

Hahahahah kesinlikle . Ayda bir K.U.D.B toplantisi yapmayi oneriyorum ! ( Kaynanam uzak dursun benden )

haha süper ben mümkünse görümcelerimde uzak dursun istiyorum..

benverim linki Chicco Konuşan Bahçe Aktivite Masası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

ben bekarken ankaraya yerleşmeyi düşünüyodum bi ara. alışırsın sende beşinci cadde yedinci cadde derken alırsın kızını gezersin fıstıkgibi.. ben ankaraya geldiğimde buluşuruz seni ankaradaki arkadaşlarımla tanıştırırım. yerimseniben

:))kesinlikle..dün akşamda sinirlerimi zıplattılar iyice zaten ama çok uzun anlatamicam şimdi buluşunca artık:))

öznur sen nerde oturuyodun ctesi gelsene sende.. hem bak sana kayınvalideciğimle tanışma fırsatı veriyorum şakkıdı

1 tur dondukten sonra tekrar sira gelen kisi kaynanasinida davet eder canli izlenim yapariz :)))))))

Benim aklima baska fikir geldi . Bi tur dondukten sonra sira gelen kisi cagirsin kayinvalidesini alalim ortamiza onu yuvarlak yapalim.. Sevgi yumagi yapalim . Sorun kalkmis olur .Ortamizdan nasil cikar Allah bilir !

Gunduzculer manyak diyecek bize len ben muhabbeti yapacamda sigara yanmayacak yanimda oyoyoyyy ya dr lohusalik stresi dogum sonrasi dedi ya benim bu lekelere bebe yasina geldi ben lohusalik stresinden cikamadim hale bAk :)))) acaba bu lekeler sigarasizliktanmi kesin sigara icseydim olmazdi

Allahim soyleme boyle icim gidiyor . Hos oluyorum

Benim aklima baska fikir geldi . Bi tur dondukten sonra sira gelen kisi cagirsin kayinvalidesini alalim ortamiza onu yuvarlak yapalim.. Sevgi yumagi yapalim . Sorun kalkmis olur .Ortamizdan nasil cikar Allah bilir !

Bende canli izlenim diye kibarcasini yazmisti
Arkadesimmm :)))))

1 tur dondukten sonra tekrar sira gelen kisi kaynanasinida davet eder canli izlenim yapariz :)))))))

bak o gün bende olur..benimki davet beklemez biliyosunuz gelir bide öznur çok ısrar etti bende geldim der hatta eve kendi anahtarıyla girer :))siz gitmeden hayatta gitmez hahaaa ay ben yatayım artık yoksa kendime engel olamayıp herşeyi dökücem burda:)))

Bak simdi hayal et . Bi elinde sigara digerine bira . Ver kaynanaya ver kaynanaya ohh :)

ben lohusalık sendromundan kız evlenince çıkıcam heralde kaydirigubbakcemile3 sigara mevzuuuna girmiyorum bile.. geçen gün işyerinde yemekten sonra herkes çay sigara içiyo bende humanamı :)) dedim du bi fırt çekim arkadaştan belki tiksinirim yooo hiçte tiksinmedim hala ilk günki gibi canım istiyosempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…