2009 Aralık Anneleri

Herkeslere gunaydin..
Bugun pek mi tatsiz tutsuz kalktim yataktan hayirdir insallah ..
Dunurcum sen bana akrabam olarak saymam gerekenleri ver ben gerekeni yaparim hic merak etme . Adim K.K nin delisi cikcak bu gidisle he

yok melike benim daha iyi bi fikrim var bence ben muhallebi vermiyim mamayı yesin kaydirigubbakcemile5

sırnaşık şey sırnaşık şey

Herkeslere gunaydin..
Dunurcum sen bana akrabam olarak saymam gerekenleri ver ben gerekeni yaparim hic merak etme . Adim K.K nin delisi cikcak bu gidisle he

senin de yaş benim kemale ersin yapacağını yapıp ulu orta anlatmamayı öğrenirsin dünürcüm şakkıdı bak sor herkese ben ne kadan efendi ne kadan mikemmel bi insan evladıyım şakkıdı

Herkeslere gunaydin..

biz seni böyle seviyoruz tatlı sert Şeniz

yok melike benim daha iyi bi fikrim var bence ben muhallebi vermiyim mamayı yesin kaydirigubbakcemile5

sırnaşık şey sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol: kadının bayağı kulaklarını çınlattık

senin de yaş benim kemale ersin yapacağını yapıp ulu orta anlatmamayı öğrenirsin dünürcüm şakkıdı bak sor herkese ben ne kadan efendi ne kadan mikemmel bi insan evladıyım şakkıdı

ne kadar ciddi ciddi yazmışsın az daha inanacaktım mikemmele lafım yok ama efendi derken kimi kastettin canım

He bende oyleyim ama :)))

biz seni böyle seviyoruz tatlı sert Şeniz

Seviyosun dimi Melike. Bugun ilgiye ihtiyacim var sanki . Surekli soyle beni sevdigini sempatiksalakcinni

ohooooooo bizimkileri biraraya getirip şarkı söyletmek lazım
bütün cinsler toplandık toplandık toplandık
sorduk neden yıprattık yıprattık yıprattık hihoyyyt tırlattık da olabilirmiş burası :jeyyar:
ay şimdi kayınvalidemi tütü içinde dans ederek bu şarkıyı söyler hayal ettim de :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dünya güzeli oldu valla sempatiksalakcinni

ooooooooooof anacım bu gececiler perişan etti beniiiiiii
anacım yazmayın bu kadar

günaydın canım arkadaşlarım

aryanın nesi varmış pelin
kimden haber aldın cnm

anacım komikler ama ya koptum gülmekten ben şahsen

günaydın bacııııııııııııım olumunekankayizsmile

Herkeslere gunaydin..

dünür... usb'imin biçimlendirilmesi gerektiğini söylüyor??? bu zaten bilgiler uçmuş ne poh yersen ye mi demek :1shok:

:roflol::roflol::roflol: kadının bayağı kulaklarını çınlattık

dün hemşire içeride hasta varken aradan aldı melike yoksa ben ona muhallebiyi de öğretirdim tarif kitabının tamamını da... insanların vaktinden çalıyoruz diye he he diyip çıktım... ısrarla "bir ay sonra mutlaka ama mutlaka tekrar görelim" buyurdu... gidicem bir ay sonra ama yanımda umut olmayacak kötükedihüso sonra da dilekçemi verip aile hekimimi değiştiricem

ne kadar ciddi ciddi yazmışsın az daha inanacaktım mikemmele lafım yok ama efendi derken kimi kastettin canım

bunca zaman burada bu denli içli dışlı olduktan sonra kimselerin bilmediği şeyleri bilen bir insanı az kalsın inandırabiliyorsam sen hesap et beni az tanıyan insanlar beni ne sanıyor melike kötükedihüso
bu arada teşekkür ederim şekerim de mikemmellik kim ben kim get işine bacım sempatiksalakcinni

Seviyosun dimi Melike. Bugun ilgiye ihtiyacim var sanki . Surekli soyle beni sevdigini sempatiksalakcinni

doğru diyosun burada anlatmak anlatmaktan sayılmıyo terapi odası burası laelaelaelaelae

ben SENİ ÇOK SEVİYORUM BURCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DÜNÜRÜM OLDUĞUN İÇİN AYRICA SEVİYORUM AMA DÜNÜRÜM OLMASAYDIN DA SEVERDİM ZEKANI SEVİYORUM HATTA ZEKANA BAYILIYORUM HER ZEKİ İNSAN HAZIR CEVAP OLAMAZ ÇÜNKÜCÜĞÜME opuyorumnanaktan

Dosya bicimle alakasi bir sorunsaldir . Sen bir kere bicimlenir . Hizli olandan degil ama .

hadi inşallah çünküm içinde foto düzenleme programım ve dahi bebelerin fotoları vardı... onu yeniliycem ya çalışmaya başlıycaktım :sinifsinif:
f sürücüsüne disk yerleştirin dedi bana... yani hayalet mi benim usbim gayrı :1shok: yastayım hey aneeeeeeey aneeeeeeeeyyyyyyyy delikafadulden

Son düzenleme:

Ay utandim...

seviyorum
bir daha söyle
seviyorum
bir daha söyle

sen varya süpersin iki dünür birbirinizi bulmuşsunuz bu arada tütü giyerek dans ederlerse benim kayınvalide de seninkinden aşağı kalmaz

aha açtı!!! hemen pcye kopyaladım akabinde de biçimlendireyim de kendine gelsin he mi dünür?

gececileri tebrik ediyorum vallahi
gecede gündüzde buralardalar

öznuuuuur canım bir ara ıban numaranı gönderirimisin özelden:)

Meral sibel yasemin bilge gunaydinnnnnnnnnn

günaydın tekrardan ee kaybolmuş pelin yine..

kaydirigubbakcemile3 sen onu dinleme mama ver mama kaydirigubbakcemile3

nihayet regl oldum bugün..ay buna sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :)))
c.teside gidip şu aleti taktırayım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…