aaaaaaaaaaaaa sizin doktorda delüüüüü çıktı yok bunları seçip koyuyorlar galiba ben bu ay gitmedim sağlık ocağına ee sabah 8.30 da çıkıyorum açılmamış oluyor akşam 6.30 da en erken eve gidiyorum kapanmış oluyor haftaya belki vakit bulursam uğrarım
kadın takmış muhallebiye okurken hem güldüm hem şaşırdım sen gene de muhallebi verme canım mamayı yesin muhallebi yerine
Herkeslere gunaydin..
Bugun pek mi tatsiz tutsuz kalktim yataktan hayirdir insallah ..
Dunurcum sen bana akrabam olarak saymam gerekenleri ver ben gerekeni yaparim hic merak etme . Adim K.K nin delisi cikcak bu gidisle he
Herkeslere gunaydin..
Dunurcum sen bana akrabam olarak saymam gerekenleri ver ben gerekeni yaparim hic merak etme . Adim K.K nin delisi cikcak bu gidisle he
yok melike benim daha iyi bi fikrim var bence ben muhallebi vermiyim mamayı yesin kaydirigubbakcemile5
sırnaşık şey sırnaşık şey
senin de yaş benim kemale ersin yapacağını yapıp ulu orta anlatmamayı öğrenirsin dünürcüm şakkıdı bak sor herkese ben ne kadan efendi ne kadan mikemmel bi insan evladıyım şakkıdı
senin de yaş benim kemale ersin yapacağını yapıp ulu orta anlatmamayı öğrenirsin dünürcüm şakkıdı bak sor herkese ben ne kadan efendi ne kadan mikemmel bi insan evladıyım şakkıdı
biz seni böyle seviyoruz tatlı sert Şeniz
günaydın herkeze . anca çıktım geçmişten maşallah çeneler durmamış geneklava:kaynana muhabettine girmeyyim yoksa girsemmi. benimkiler istanbulda her geldiklerinde hediyelerle gelince pek bi seviyorum şahsen:kedi:bayramda geldiklerinde ikeadan mama sandalyesi almışlar. ayın 12 sinde gelcekler otokoltuğu getirceklermiş:asigim:lohusayken yaptıkları unutlurmu bunlarla tabe unutulmaz klava:ben hastaneden çıkalı 2 gün olmuş yemekli misaifr çağırdığını ve ağırlamaktan bunalıp bi daha hiç gelmicem falan dediğini annemlere laf soktuığu mevzularına girmeyecemdelikafadulden
ooooooooooof anacım bu gececiler perişan etti beniiiiiii
anacım yazmayın bu kadar
günaydın canım arkadaşlarım
aryanın nesi varmış pelin
kimden haber aldın cnm
Herkeslere gunaydin..
:roflol::roflol::roflol: kadının bayağı kulaklarını çınlattık
dünür... usb'imin biçimlendirilmesi gerektiğini söylüyor??? bu zaten bilgiler uçmuş ne poh yersen ye mi demek :1shok:
ne kadar ciddi ciddi yazmışsın az daha inanacaktım mikemmele lafım yok ama efendi derken kimi kastettin canım
He bende oyleyim ama :)))
Seviyosun dimi Melike. Bugun ilgiye ihtiyacim var sanki . Surekli soyle beni sevdigini sempatiksalakcinni
Dosya bicimle alakasi bir sorunsaldir . Sen bir kere bicimlenir . Hizli olandan degil ama .
b
doğru diyosun burada anlatmak anlatmaktan sayılmıyo terapi odası burası laelaelaelaelae
ben SENİ ÇOK SEVİYORUM BURCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DÜNÜRÜM OLDUĞUN İÇİN AYRICA SEVİYORUM AMA DÜNÜRÜM OLMASAYDIN DA SEVERDİM ZEKANI SEVİYORUM HATTA ZEKANA BAYILIYORUM HER ZEKİ İNSAN HAZIR CEVAP OLAMAZ ÇÜNKÜCÜĞÜME opuyorumnanaktan
He bende oyleyim ama :)))
Seviyosun dimi Melike. Bugun ilgiye ihtiyacim var sanki . Surekli soyle beni sevdigini sempatiksalakcinni
ohooooooo bizimkileri biraraya getirip şarkı söyletmek lazım
bütün cinsler toplandık toplandık toplandık
sorduk neden yıprattık yıprattık yıprattık hihoyyyt tırlattık da olabilirmiş burası :jeyyar:
ay şimdi kayınvalidemi tütü içinde dans ederek bu şarkıyı söyler hayal ettim de :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dünya güzeli oldu valla sempatiksalakcinni
anacım komikler ama ya koptum gülmekten ben şahsen
günaydın bacııııııııııııım olumunekankayizsmile
dünür... usb'imin biçimlendirilmesi gerektiğini söylüyor??? bu zaten bilgiler uçmuş ne poh yersen ye mi demek :1shok:
dün hemşire içeride hasta varken aradan aldı melike yoksa ben ona muhallebiyi de öğretirdim tarif kitabının tamamını da... insanların vaktinden çalıyoruz diye he he diyip çıktım... ısrarla "bir ay sonra mutlaka ama mutlaka tekrar görelim" buyurdu... gidicem bir ay sonra ama yanımda umut olmayacak kötükedihüso sonra da dilekçemi verip aile hekimimi değiştiricem
Meral sibel yasemin bilge gunaydinnnnnnnnnn
sevgili müzeyyen... sağlık ocağı doktoru mağduru kervanına katılmama ramak kalmıştı... dün boy kilo kontrolüne gittik, kafa çevresini falan ölçtü hemşire... eşim "doktor görüp muayene edecek mi" dedi. kastettiği bıngıldak kontrolüydü fakat hemşire "soracağınız bir şey varsa etsin" falan dedi onun üzerine dedim ki "bıngıldak kontrolü yapmayacak mı?" neyse sevgili hemşire hanım (ki hakikaten son derece sevimli ve güleryüzlüydü) bıngıldak kontrolünü yapmaya başladı "sizi doktorunuzla görüştüreyim" dedi. nasıl yani falan olduk tabii. zorlayınca "bıngıldak kapanmaya başlamış" dedi, "e tamam normali o değil mi kapanmadan yaşayamaz" dedim "tabii de biraz erken" dedi neyse ben sordum o söylemedi bizi doktora götürdü. doktor teyze son derece sahtekar bir sevecenlikle oğlanın kafasını muayene etmeye başladı "bıngıldak kapanmaya başlamış" dedi "tamam onu hemşire hanım da söyledi. bunun sakıncası ne?" deyince "yani çocukların kafası bilmemnerden büyür esasen" falan gibi soruma çok net (!!!) yanıtlar vermeye başladı. "d-vit'i kesin fazla kalsiyumdan kapanıyor" dedi. biz de inek sütü alerjisi dolayısıyla çok fazla kalsiyum içeren gıda tüketmediğini açıkladık, zeka timsali önce döndü bana "sizin de mi alerjiniz var" dedi (aldı tabii cevabını!!!) sonra yediği mamayı sordu, pregomin olduğunu ama artık hemen hemen hiç yemediğini söyledim. "muhallebi yerine onu verin mamanın kalsiyumu çok zengin mutlaka almalı" dedi :bbo: "bu çocuk zaten muhallebi yemiyor ki" dedim... "tamam ama mutlaka mamayı yemeli" dedi "iyi de çorba halinde et ve sebze yiyor mamadan daha sağlıklı değil mi" dedim "yok yok muhallebi vermeyin mutlaka mama yesin" dedi... bak şimdi yazarken kadının manyak olduğuna hükmettim dün şaşkınlıkla hiç üstelememiştim bugün gidip bi hırpalasam mı ki CADIARZU
neyse eve geldim dumur halde kendi doktorumuzu aradım... böyleyken böyle dedim... "kalsiyumdan kapanıyor daha erken sayılır 18. ay civarında kapanmalı derken kalsiyumdan zengin mamayı mutlaka almalı diyor d-viti kesin diyor" dedim.
"d-vit'in bıngıldakla hiçbir alakası yok asla kesmeyin. sizin de gördüğünüz üzere kendi içinde bolca tutarsızlık mevcut siz o görüşmeyi hiç yapmamışsınız gibi hayatınıza devam edin" dedi
aha açtı!!! hemen pcye kopyaladım akabinde de biçimlendireyim de kendine gelsin he mi dünür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?