2009 Aralık Anneleri

ya benimki çok üçkağıtcıdır yanımızda yabancı biri varsa bana bi sarılır bi öper bi ilgi bi iyilik laelaelaelaelae neye uğradığımı şaşırıyorum..

Bizde onu operiz sen merak etme :))) amanin seninki tehlikeli benimki opmez sevmez beni zaten kendileri opme takliti bile yapacak kadar svmz yani :)))))

Hahahahah kesinlikle . Ayda bir K.U.D.B toplantisi yapmayi oneriyorum ! ( Kaynanam uzak dursun benden )
burcu alemsınn yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anammmm nası delırtmışler sızı oylee yaaa valla içim sinirle doldu okudukça,,çağırın burcuyu hepsının ağzının payını versınnÇok üzgünüm çoook
benım kaynanam kanatsız bır melekkkk,,o yuzden yazdıklarınıza cook şaşırıyorum,,ne gerek var ya evladının aılesıne boyle karışmaya mutsuz etmeye,,bu kadar düşüncesız de olunmaz kı..benım kaynvalıdem antalya da,,cok ıstıyorum gelsın yanıma tecrubelerını paylaşsın,benım boyle sevmemın nedenı o ama,,hıç aksı davranmaz,,annem gıbıdır nazım gecer cok.hep der kı ben kaynanamdan cok çekmıştım kendı kendıme soz verdım gelınlerıme asla oyle davranmıcam cok ıyı olucam dıye,,oyledırde sağolsun
Fatma ben link veremyrm suan fishen price aktivite masasi turkce konusan yaz cikar fiyati 120-130 arasi

sağol pelın gorum,,coook hoşuma gıttı,,bıraz pahalı ama almak ıstıyorum emınım azram cook severrrr,,şarkılara bayılıyo heemen oynamaya başlıyo ıkı elı havada:))

Bak simdi hayal et . Bi elinde sigara digerine bira . Ver kaynanaya ver kaynanaya ohh :)

hahaha varya burucu tam su içiyodumölüyodum. gece gece beni güldürdün ya allahta seni güldürsün süper yaaa...:içelim: (üçüncüsü için bi link yok burda kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile)

Oznur mina uyaniyordu valla yazdigina gulunce hadi yatmaya benim burda yazdiklarimi okuma ihtimalleri de var o yuzden son mesajimi cok sevdiim kaynanama eltime ve gorumcelerime sevgi ve selamlarimi yollarak bitiriyorum

hahaha varya burucu tam su içiyodumölüyodum. gece gece beni güldürdün ya allahta seni güldürsün süper yaaa...:içelim: (üçüncüsü için bi link yok burda kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile)

Oooo daha neler var benim aklimda da engellemesin beni site diye yazmiyorum paylasim iyi oluyor :))

Bende kacar ufaktan . Gece gorun ruyalarinizda kaynanalarinizi delikafadulden

Yarinda bana ozelden saydirirsiniz artik...

ayy cıdden mıııı,,sıbellllllllll heveslendırdın benı,,,topuklarımm acıyana kadar gezmek ıstıyorummmmm..bak buraya gelınce başına bela olurum ona gore,,naz kuzum gıbı bende bayılırım gezmelereee
şşşşşşşştttttttttt unutunn bakıyımm onuuuu:mymeka:
ya benimki çok üçkağıtcıdır yanımızda yabancı biri varsa bana bi sarılır bi öper bi ilgi bi iyilik laelaelaelaelae neye uğradığımı şaşırıyorum..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alemsınızz yaaasırnaşık şeysırnaşık şey

evet canımgörümcelerim saygıdeğer kayınvalidecim bunların hepsişaka sizleri çook seviyorum gelininiz :1ninca: kızlar bigün buluşalımda kayınvalidemgilleri nekadar sevdiğimi daha ayrıntılı anlatayım..

Fatma seni yaseminle konusmaya yonlendiriyorum tecrube paylasmak falan beni bozar yasemin arkaasimda cok sevr kaynanasini diyr ona yonlendirdim yanlis anlasilmasin

Birdaha aktivite masasi gibi cok almak istenen oyuncak olursa ben bir oyuncakciya gidip joker gibi degil tabi o oyuncakci indirim
İsteyeyim 30 tane alacagim diyim :)) sonra kargo yapayim size

çok isterim sibelcim aslında özellikle kayınanneciğin olacağı için:)) ama bende 2 kayınvalide var biride kocam hayatta götürmez o kadar yola ben beşiktaşta oturuyorum(
Bak simdi hayal et . Bi elinde sigara digerine bira . Ver kaynanaya ver kaynanaya ohh :)

anamm bak şimdi nasıl istedi canım :içelim:

Oznur mina uyaniyordu valla yazdigina gulunce hadi yatmaya benim burda yazdiklarimi okuma ihtimalleri de var o yuzden son mesajimi cok sevdiim kaynanama eltime ve gorumcelerime sevgi ve selamlarimi yollarak bitiriyorum

kaydirigubbakcemile3tabii tabiiiiohaoldumsmile

hadıı herkesee ıyii gecelerr,,ıyı uykularr tabıı bebışler uyutursaaaa

ya bak ne geldi aklıma ben hamileyken tabi engin benle daha fazla ilgileniyodu ya kaynanam hep hastaydı hep hastanelerdeydi. doğurdumda iyileşti biraz kaydirigubbakcemile3 ay neyse hadi ben kaçar yatiim azcık yarın temizlik yapıcam.. öptüm hepinizi. burcucum bizim kaynanalarıda topla hepsinin sen gör kuzum a.s.

Su kaynana ve gorumce ve eltilere nick bul burcu senden iyi laf cikar diye sana verdim bu gorevi yoksa bosanma dilekcesin ek olabilir buranin ciktilari :)))

Birdaha aktivite masasi gibi cok almak istenen oyuncak olursa ben bir oyuncakciya gidip joker gibi degil tabi o oyuncakci indirim
İsteyeyim 30 tane alacagim diyim :)) sonra kargo yapayim size

ya ama mantıklı toplu alınca indirim yaparlar bence. bidaha almadan paslaşalım pahalı bişi alcamız zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…