ya benimki çok üçkağıtcıdır yanımızda yabancı biri varsa bana bi sarılır bi öper bi ilgi bi iyilik laelaelaelaelae neye uğradığımı şaşırıyorum..
burcu alemsınn yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hahahahah kesinlikle . Ayda bir K.U.D.B toplantisi yapmayi oneriyorum ! ( Kaynanam uzak dursun benden )
Fatma ben link veremyrm suan fishen price aktivite masasi turkce konusan yaz cikar fiyati 120-130 arasi
Bende canli izlenim diye kibarcasini yazmisti
Arkadesimmm :)))))
Bak simdi hayal et . Bi elinde sigara digerine bira . Ver kaynanaya ver kaynanaya ohh :)
hahaha varya burucu tam su içiyodumölüyodum. gece gece beni güldürdün ya allahta seni güldürsün süper yaaa...:içelim:(üçüncüsü için bi link yok burda kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile)
ayy cıdden mıııı,,sıbellllllllll heveslendırdın benı,,,topuklarımm acıyana kadar gezmek ıstıyorummmmm..bak buraya gelınce başına bela olurum ona gore,,naz kuzum gıbı bende bayılırım gezmelereeebenverim linki Chicco Konuşan Bahçe Aktivite Masası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ben bekarken ankaraya yerleşmeyi düşünüyodum bi ara. alışırsın sende beşinci cadde yedinci cadde derken alırsın kızını gezersin fıstıkgibi.. ben ankaraya geldiğimde buluşuruz seni ankaradaki arkadaşlarımla tanıştırırım. yerimseniben
öznur sen nerde oturuyodun ctesi gelsene sende.. hem bak sana kayınvalideciğimle tanışma fırsatı veriyorum şakkıdı
şşşşşşşştttttttttt unutunn bakıyımm onuuuu:mymeka:Gunduzculer manyak diyecek bize len ben muhabbeti yapacamda sigara yanmayacak yanimda oyoyoyyy ya dr lohusalik stresi dogum sonrasi dedi ya benim bu lekelere bebe yasina geldi ben lohusalik stresinden cikamadim hale bAk :)))) acaba bu lekeler sigarasizliktanmi kesin sigara icseydim olmazdi
ya benimki çok üçkağıtcıdır yanımızda yabancı biri varsa bana bi sarılır bi öper bi ilgi bi iyilik laelaelaelaelae neye uğradığımı şaşırıyorum..
çok isterim sibelcim aslında özellikle kayınanneciğin olacağı için:)) ama bende 2 kayınvalide var biride kocam hayatta götürmez o kadar yola ben beşiktaşta oturuyorumbenverim linki Chicco Konuşan Bahçe Aktivite Masası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ben bekarken ankaraya yerleşmeyi düşünüyodum bi ara. alışırsın sende beşinci cadde yedinci cadde derken alırsın kızını gezersin fıstıkgibi.. ben ankaraya geldiğimde buluşuruz seni ankaradaki arkadaşlarımla tanıştırırım. yerimseniben
öznur sen nerde oturuyodun ctesi gelsene sende.. hem bak sana kayınvalideciğimle tanışma fırsatı veriyorum şakkıdı
Bak simdi hayal et . Bi elinde sigara digerine bira . Ver kaynanaya ver kaynanaya ohh :)
Oznur mina uyaniyordu valla yazdigina gulunce hadi yatmaya benim burda yazdiklarimi okuma ihtimalleri de var o yuzden son mesajimi cok sevdiim kaynanama eltime ve gorumcelerime sevgi ve selamlarimi yollarak bitiriyorum
çok isterim sibelcim aslında özellikle kayınanneciğin olacağı için:)) ama bende 2 kayınvalide var biride kocam hayatta götürmez o kadar yola ben beşiktaşta oturuyorum(
anamm bak şimdi nasıl istedi canım :içelim:
Birdaha aktivite masasi gibi cok almak istenen oyuncak olursa ben bir oyuncakciya gidip joker gibi degil tabi o oyuncakci indirim
İsteyeyim 30 tane alacagim diyim :)) sonra kargo yapayim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?