2009 Aralık Anneleri

zeynonun uyku saati gidip uyutayım..
çok zor uykuya geçiyo artık yaa neden böyle oldu anlamadım yarım saat bazen 1 saat uğraşıyorum uyusun diye..gözünden uyku akıyo uyumican diye direniyo..

ben büyüdüm uyumıycam etrafla ilgilenicem sıpalığı o öznurcum bizimkinde de var maalesef... ortalığı ayağa kaldırıyor memeye yatırana kadar kendini geriyor sıkıyor mümkün değil döndüremiyorum yani resmen işkence yapıyor gibi oluyorum memeye alana kadar ama bir kere memeye geldi mi 3 dakika mirmirmirmir

o da mantıklı tabii ben hiç öyle düşünmemiştim melike doğru diyosuuuuuunnnnn olumunekankayizsmile
yok koyverin gidenleri(e) daha iyi yerimseniben ısrarcıyım şakkıdı

aaaaaaaaaa kızma annesi bizde öyle yiyoruz tabii ne kadarı mideye gidiyor ne kadarı üste başa belli değil ama olsun geçen akşam ben tarhana verdim sevdi diye el yüz göz pijamalar komple tarhanaydı hele eline bulaşınca kır saat ellerini açıp açıp kapıyor yoğurt yedi kirpiklerinde bile yoğurt vardı ne yapalım yesin yeterki herşey temizlenir sen keyfini bozma geniş ol biraz daha iyi günlerimiz büyüyecekler yerler duvarlar çizilecek boyanacak dışarıya çıkacak çamur içinde dönecek

arzu yerim ben o kemirgen fareyi çok mu kötü yapmış hepsi aynı benim kide anneannesinde beşiğin parmaklıklarını kemiriyor bunlar kemirgen çıktı ama diş kaşıyıcıya kıyamıyor heralde onu kemirmiyor

melıke kırletmesı sorun değil de agzına verene kadar kırk takla atıyorum resmen agzını acıyo tam verırken bı kapıyo herşey ustune dokuluyo hem yemek ıstıyo hem durmuyoo,,,şaşırttı benı ıyıce,,kızdığımdan değil de kendımı becerıksız hıssedıyorum canım sıkılıyo

ya bernayı arıycam numarası bende varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum e bak dicenizzzz
amaaaa bakamıyorum ki şu nedenle; arda paşa pazartesi günü telefonuma salyalarıyla resmen tecavüz etmiş... baktım ünitenin altında telefon ama kapalı dedim attıysa kapanmıştır pilini söküp takyım dedim açmamla şıpır şıpır salylar damladı.. utş takımını kemirmiş... rakamlar zaten yok olmuş onu geçtim ekranda balncuklar var o derece hangi arada yaladın sen onu be yavrum??? kesin ya mama hazırlarkendir ya çorbasını ısıtırken bilemiyorum... korkuyorum valla ardayla evde yanlız kalmaktan artık mirmirmirmir

hee bak bilgecim muhallebiyi devam sütüyle yapıyorum yani mamada muhallebide ok :teselli:

aha sibel sen niyeti bozdun nazı obez yapcan :sinifsinif: fazla kuvvetli oluyordur kuzum o... ben zamanında anne sütüyle yapmayı önermiştim diyetisyen kafayı sıyırmıştı o kadar kuvvetli öğün olur mu diye kaydirigubbakcemile3

ayyyyyynen kaydirigubbakcemile5 sadece kendisi olsa yine iyi... yer gök ve yediren kişi de nasibini alıyor. yani demin söylediğim 2-10 kaşığın içinde etrafı boyama payı da var öyle 2 kaşık... en az 1i dışarı yani sempatiksalakcinni halı... masa... mama sandalyesinin her küçük ayrıntısı... ağzında çorbayla sandalyenin yan taraflarını yalıyor yahu kaydirigubbakcemile3
mecburen biraz genişliği öğrenicez arzu ve fatma... ve diğer buna takılanlar. temizlik güzel şey kabul ama çocuğa gerginlik olarak yansıması evden alabileceği bir iki mikroptan çok daha zararlı lütfen kar zarar değerlendirmenizi iyi yapın opuyorumnanaktan

asıl dicemi unuttum bernanın numarası varsa biriniz bana özelden mesaj atsanız akşam eşimin cebinden arayım ya çok merak ediyorum kıyamam arya kuzusuna allah acil şifa versin bebeğimize inşallah

yavru yaa seninki acayip desene nasıl becermiş o kadar ıslatmayı o kadar kemirmeyi bu biraz daha büyürse seni de kemirmeye başlar

haklısın çok doğru söylüyosun bilge.. ah işte birden elimde olamadı.. daha dikkatli olmak gerek önemli bu beslenme konusu.. ilerki alışkanlıklarının temelini atıyoruz şuan..

kaydirigubbakcemile3 dikkat et seni de kemirmesin annesi... hadi hadi bırak artık gerginliği biraz gülmeye başla bak göreceksin her şey daha iyi gitmeye başlayacak olumunekankayizsmile

bernanın numarası sende vardır ilk partide numara alıp veren grupta ikiniz de vardınız ama şu an telefona cevap vermiyor ben de aradım

ay yerim onun salyalarını ben yakışıklım benim..

kaydirigubbakcemile3 ya ama bak şöyle veriyorum ben devam sütünün üstünde mesela 240 cc suya 8 kaşık diyo ben 120 cc suya 4 kaşık koyuyorum. 8 tahıllıdada 4 tepeleme yemek kaşığı diyo ben bir tepeleme kaşık koyuyorum. olmamıki yinede suylamı yapsam?? ama 8 tahıllının üstünde süt yada devam sütüyle yapıyır diyo..

aynen canım anneannemin bir lafı vardı eski kadın işte evde bebek varken sadece bebekle ilgilenilir çünkü iş her zaman yapılır ama evde her zaman bebek olmaz

asıl dicemi unuttum bernanın numarası varsa biriniz bana özelden mesaj atsanız akşam eşimin cebinden arayım ya çok merak ediyorum kıyamam arya kuzusuna allah acil şifa versin bebeğimize inşallah

amin canım numarayı yolladım

bılgecım bnım kızdığım kırletmesı değil ben oyle temızlık hastası bırı de değilimdir zaten,,benım derdım yedırememeekk,,zaten azraya asla kızmam bu konuda kendımle derdımm,,beceremediğiğm hıssıne kapılıyorum,,belkıde ıstedığı şekılde hazırlayamıyorum ne bılıyım ya yalnız olmak zor işte,,ne doğru ne yanlış ayırt edemıyorum bazen
ayyy sabah sabah bunalım takıldım ıyıcee,,sız bana bakmayın arada gelıyolar baqna sağolsunlarrrr

amin canım numarayı yolladım
sağol bilgeŞeniz

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serinus, b_i_o+, fd7+, frezya_tg, meybon+, Misafirrr, MotherandBaby+, realisttt+, senemsss+, yasil_haktanemin+

bakalım kimler varmışşşşşşşşş

aaaaaaaa dünür hoşgeldin

yok canım bende öyle düşünüyordum ama yok becerememekle alakası yok inat yapıyorlar yada nasıl yiyeceklerini bilmiyorlar tam ağzını açıyor vereceğim başını çeviriyor ağzına soksam elini sokuyor ağzına ne şebeklikler masada ne şarkılar alkış yapsın da ellerini ağzına sokmasın diye eşim çorbasını yemeğini yiyor kalkıyor masadan benim hala çorba duruyor tabağımda zeynebi beslemeye çalışıyorum sofrada yemek yeneceğini öğrensin diye beraber oturuyoruz masaya

merhabalar benim oglumun iştahı maşallah yerinde ne versem yiyor ama kılosu 6aydan beri aynı 8450kılo gram almıyor acaba bır yerde yanlışmı yapıyorum :uhm:
sabah kahvaltıtısında 120cc aptamil devam mamasına 1yumurta sarısı caykaşıgı tereyagı tatlı kasıgı labne peyniri 1tane cicibebe ekmegi veya 8tane bebe biskivüsi hepsini karıştırıyorum kıvamı yogun olmuyor bırazda yogunlassındıye kasık maması katıyorum koca bı kase oluyor bunu severek yıyor üstune benı emıyor uyuyor öglen kıyma tavuk lu corba sebze yemegi vs bır kase yıyor ara meyve yogurt yemiyor arada beni emiyor uyuyor aksam yemeginde bız neyersek ondan yedırıyorum masallah onuda yıyor sonra yatarken 10 da muhallebi mama turu seyler yedırıp uyuyor gecede 3kez benı emıyor sabaha kadar ama bu yedıklerıne ragmen kılosu aynı dr kansız olabılırkan sayımı yaptıralım dedı ben o an kıyamadım sonra yaptıralım dedım demir ilacını vermeyi bazen unutuyorum biberon almıyor sut içmiyor devam sutu pınar cocuk sutu içmiyor acaba oyuzdenmı almıyor saglıgı yerınde olsun yeter dıyorum ama yemesıne ragmen neden kılo almıyor dıye üzülüyorum .dişimiz cıkmadı koltuklarda sıralıyor ve ellerını bırakıp taytay duruyor bayagıda uzun duruyor hatta gecen bır adım attı düştü

dur dur benim hatam ben sıyırdım sempatiksalakcinni sen tahıllıyı vs mama olarak söyledin... ben pregomini anne sütüyle yapayım demiştim... yani sizin milupa aptamil biberon mamasına denk geliyor.
suyla da olsa sütle de doktorun zaten kes demedi mi onu kafamçokkarıştı

içgüdülerine güven... annenin içgüdüsü hemen hemen hiç yanılmaz. aç değilse yemez portakal soslu pekin ördeğinin bebek menüsündeki karşılığını da yapsan yemez. şu yemek konusunda nolur biraz geniş olun. siz önerin yiyorsa yesin yemiyorsa ısrar etmeyin nolur... ilerde önünden almak rejim yaptırmaktansa şu an az yesinler merak etmeyin etiyopyalı çocuklara dönmezler bizimkilerin maşallahı var guclubacismile

Misafirrr kendini tanıtır mısın? sabahtan beri takiptesin daha da önemlisi senin adın neden mor???? sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…