zeynonun uyku saati gidip uyutayım..
çok zor uykuya geçiyo artık yaa neden böyle oldu anlamadım yarım saat bazen 1 saat uğraşıyorum uyusun diye..gözünden uyku akıyo uyumican diye direniyo..
sen o aleti kadına takar çıkarsın bence bizim salak ebede kayınvalidemin yanında elime bir sürü p.... tutuşturmuştu sağlık ocağı ücretsiz veriyortmuş acayip utanmıştım deli kadın çağır içerde ver yaa kayınvalidem değil annem olsaydı
istersen kalenin dibinde taş ben olaydım gelene geçene yoldaş olaydım da çalabiliriz
gunaydınn herkesee,,azra sultan yıne benı delırten şekılde kahvaltı yaptı,,yarım yumurta sarısını heryere dı-okerek yedı,,yarım labneyı elıne gozune bulaştırarak yedı bırazda ekmek içi,,ama hanfendı yarım yumurta beyazını ıkı sanıyede yedı nası ıştahlı yedı onu...off heryer mahvoldu temızledı anca geldımm,,ama sabah cok neşelı kalkmıştım butun keyfım kaçtı ya
cok guzel yazmışsınız arkadaşlar ayrıntılı,,şimdii gelelımm bunlarıı nasııı hazırladığınıza ayrı ayrı mı verıyosunuz hepsını karıştırıyomusunuz kahvaltının,,ve yaaptığınız yemeklerın yapılışını kısaca ek gıda topığıne yazsanız,,yanı tarıf defterı gıbı olsa o rası,,bugun bebıle ne hazırlasam dedığımızde acsak bakasak ordan değişik şeylerr,,nasıl olurrrrr
sibel 100cc sut derken devam sutu mu verıyosun aarada?bı de muhallebıyı hangı sutle hazırlıyosun?
hee bak bilgecim muhallebiyi devam sütüyle yapıyorum yani mamada muhallebide ok :teselli:
aaaaaaaaaa kızma annesi bizde öyle yiyoruz tabii ne kadarı mideye gidiyor ne kadarı üste başa belli değil ama olsun geçen akşam ben tarhana verdim sevdi diye el yüz göz pijamalar komple tarhanaydı hele eline bulaşınca kır saat ellerini açıp açıp kapıyor yoğurt yedi kirpiklerinde bile yoğurt vardı ne yapalım yesin yeterki herşey temizlenir sen keyfini bozma geniş ol biraz daha iyi günlerimiz büyüyecekler yerler duvarlar çizilecek boyanacak dışarıya çıkacak çamur içinde dönecek
ya bernayı arıycam numarası bende varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum e bak dicenizzzz
amaaaa bakamıyorum ki şu nedenle; arda paşa pazartesi günü telefonuma salyalarıyla resmen tecavüz etmiş... baktım ünitenin altında telefon ama kapalı dedim attıysa kapanmıştır pilini söküp takyım dedim açmamla şıpır şıpır salylar damladı.. utş takımını kemirmiş... rakamlar zaten yok olmuş onu geçtim ekranda balncuklar var o derece hangi arada yaladın sen onu be yavrum??? kesin ya mama hazırlarkendir ya çorbasını ısıtırken bilemiyorum... korkuyorum valla ardayla evde yanlız kalmaktan artık mirmirmirmir
haklısın çok doğru söylüyosun bilge.. ah işte birden elimde olamadı.. daha dikkatli olmak gerek önemli bu beslenme konusu.. ilerki alışkanlıklarının temelini atıyoruz şuan..arzu... aklında şunu tut... hasta olduğunda senin de iştahın olmuyor ve arda da bir insan yerimseniben iştahsız olması, isteksiz olması, kaprisli olması çok normal evet katlanmak çok güç kabul ama en azından yemek konusunda zorlama ki o rahatsızlığın üstüne bir de kusup iyiden güçten düşmesin ve ileride daha zor yeme günlerinin temelini atmış olma :teselli:
ya bernayı arıycam numarası bende varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum e bak dicenizzzz
amaaaa bakamıyorum ki şu nedenle; arda paşa pazartesi günü telefonuma salyalarıyla resmen tecavüz etmiş... baktım ünitenin altında telefon ama kapalı dedim attıysa kapanmıştır pilini söküp takyım dedim açmamla şıpır şıpır salylar damladı.. utş takımını kemirmiş... rakamlar zaten yok olmuş onu geçtim ekranda balncuklar var o derece hangi arada yaladın sen onu be yavrum??? kesin ya mama hazırlarkendir ya çorbasını ısıtırken bilemiyorum... korkuyorum valla ardayla evde yanlız kalmaktan artık mirmirmirmir
senem arya zatüre olmuş 5 gün hastanede kalıcakmışne olmuş bernaya
aha sibel sen niyeti bozdun nazı obez yapcan :sinifsinif: fazla kuvvetli oluyordur kuzum o... ben zamanında anne sütüyle yapmayı önermiştim diyetisyen kafayı sıyırmıştı o kadar kuvvetli öğün olur mu diye kaydirigubbakcemile3
aha sibel sen niyeti bozdun nazı obez yapcan :sinifsinif: fazla kuvvetli oluyordur kuzum o... ben zamanında anne sütüyle yapmayı önermiştim diyetisyen kafayı sıyırmıştı o kadar kuvvetli öğün olur mu diye kaydirigubbakcemile3
ayyyyyynen kaydirigubbakcemile5 sadece kendisi olsa yine iyi... yer gök ve yediren kişi de nasibini alıyor. yani demin söylediğim 2-10 kaşığın içinde etrafı boyama payı da var öyle 2 kaşık... en az 1i dışarı yani sempatiksalakcinni halı... masa... mama sandalyesinin her küçük ayrıntısı... ağzında çorbayla sandalyenin yan taraflarını yalıyor yahu kaydirigubbakcemile3
mecburen biraz genişliği öğrenicez arzu ve fatma... ve diğer buna takılanlar. temizlik güzel şey kabul ama çocuğa gerginlik olarak yansıması evden alabileceği bir iki mikroptan çok daha zararlı lütfen kar zarar değerlendirmenizi iyi yapın opuyorumnanaktan
asıl dicemi unuttum bernanın numarası varsa biriniz bana özelden mesaj atsanız akşam eşimin cebinden arayım ya çok merak ediyorum kıyamam arya kuzusuna allah acil şifa versin bebeğimize inşallah
kaydirigubbakcemile3 dikkat et seni de kemirmesin annesi... hadi hadi bırak artık gerginliği biraz gülmeye başla bak göreceksin her şey daha iyi gitmeye başlayacak olumunekankayizsmile
bernanın numarası sende vardır ilk partide numara alıp veren grupta ikiniz de vardınız ama şu an telefona cevap vermiyor ben de aradım
sağol bilgeŞenizamin canım numarayı yolladım
bılgecım bnım kızdığım kırletmesı değil ben oyle temızlık hastası bırı de değilimdir zaten,,benım derdım yedırememeekk,,zaten azraya asla kızmam bu konuda kendımle derdımm,,beceremediğiğm hıssıne kapılıyorum,,belkıde ıstedığı şekılde hazırlayamıyorum ne bılıyım ya yalnız olmak zor işte,,ne doğru ne yanlış ayırt edemıyorum bazen
ayyy sabah sabah bunalım takıldım ıyıcee,,sız bana bakmayın arada gelıyolar baqna sağolsunlarrrr
kaydirigubbakcemile3 ya ama bak şöyle veriyorum ben devam sütünün üstünde mesela 240 cc suya 8 kaşık diyo ben 120 cc suya 4 kaşık koyuyorum. 8 tahıllıdada 4 tepeleme yemek kaşığı diyo ben bir tepeleme kaşık koyuyorum. olmamıki yinede suylamı yapsam?? ama 8 tahıllının üstünde süt yada devam sütüyle yapıyır diyo..
bılgecım bnım kızdığım kırletmesı değil ben oyle temızlık hastası bırı de değilimdir zaten,,benım derdım yedırememeekk,,zaten azraya asla kızmam bu konuda kendımle derdımm,,beceremediğiğm hıssıne kapılıyorum,,belkıde ıstedığı şekılde hazırlayamıyorum ne bılıyım ya yalnız olmak zor işte,,ne doğru ne yanlış ayırt edemıyorum bazen
ayyy sabah sabah bunalım takıldım ıyıcee,,sız bana bakmayın arada gelıyolar baqna sağolsunlarrrr
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serinus, b_i_o+, fd7+, frezya_tg, meybon+, Misafirrr, MotherandBaby+, realisttt+, senemsss+, yasil_haktanemin+
bakalım kimler varmışşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?