canım maşallah oğluşuna yarasın..merhabalar benim oglumun iştahı maşallah yerinde ne versem yiyor ama kılosu 6aydan beri aynı 8450kılo gram almıyoracaba bır yerde yanlışmı yapıyorum :uhm:
sabah kahvaltıtısında 120cc aptamil devam mamasına 1yumurta sarısı caykaşıgı tereyagı tatlı kasıgı labne peyniri 1tane cicibebe ekmegi veya 8tane bebe biskivüsi hepsini karıştırıyorum kıvamı yogun olmuyor bırazda yogunlassındıye kasık maması katıyorum koca bı kase oluyor bunu severek yıyor üstune benı emıyor uyuyor öglen kıyma tavuk lu corba sebze yemegi vs bır kase yıyor ara meyve yogurt yemiyor arada beni emiyor uyuyor aksam yemeginde bız neyersek ondan yedırıyorum masallah onuda yıyor sonra yatarken 10 da muhallebi mama turu seyler yedırıp uyuyor gecede 3kez benı emıyor sabaha kadar ama bu yedıklerıne ragmen kılosu aynı dr kansız olabılırkan sayımı yaptıralım dedı ben o an kıyamadım sonra yaptıralım dedım demir ilacını vermeyi bazen unutuyorum biberon almıyor sut içmiyor devam sutu pınar cocuk sutu içmiyor acaba oyuzdenmı almıyor saglıgı yerınde olsun yeter dıyorum ama yemesıne ragmen neden kılo almıyor dıye üzülüyorum .dişimiz cıkmadı koltuklarda sıralıyor ve ellerını bırakıp taytay duruyor bayagıda uzun duruyor hatta gecen bır adım attı düştü
merhabalar benim oglumun iştahı maşallah yerinde ne versem yiyor ama kılosu 6aydan beri aynı 8450kılo gram almıyoracaba bır yerde yanlışmı yapıyorum :uhm:
dr kansız olabılırkan sayımı yaptıralım dedı ben o an kıyamadım sonra yaptıralım dedım demir ilacını vermeyi bazen unutuyorum biberon almıyor sut içmiyor devam sutu pınar cocuk sutu içmiyor acaba oyuzdenmı almıyor saglıgı yerınde olsun yeter dıyorum ama yemesıne ragmen neden kılo almıyor dıye üzülüyorum .dişimiz cıkmadı koltuklarda sıralıyor ve ellerını bırakıp taytay duruyor bayagıda uzun duruyor hatta gecen bır adım attı düştü
canım maşallah oğluşuna yarasın..
ama kilo konusunda doktorun bişey demediyse sorun yok demektir.. zaten hareketlendiklerinden kilo almayabilirler.. doktorun ne dedi?
dur dur benim hatam ben sıyırdım sempatiksalakcinni sen tahıllıyı vs mama olarak söyledin... ben pregomini anne sütüyle yapayım demiştim... yani sizin milupa aptamil biberon mamasına denk geliyor.
suyla da olsa sütle de doktorun zaten kes demedi mi onu kafamçokkarıştı
içgüdülerine güven... annenin içgüdüsü hemen hemen hiç yanılmaz. aç değilse yemez portakal soslu pekin ördeğinin bebek menüsündeki karşılığını da yapsan yemez. şu yemek konusunda nolur biraz geniş olun. siz önerin yiyorsa yesin yemiyorsa ısrar etmeyin nolur... ilerde önünden almak rejim yaptırmaktansa şu an az yesinler merak etmeyin etiyopyalı çocuklara dönmezler bizimkilerin maşallahı var guclubacismile
Misafirrr kendini tanıtır mısın? sabahtan beri takiptesin daha da önemlisi senin adın neden mor???? sengözlerimebaksanab
merhabalar benim oglumun iştahı maşallah yerinde ne versem yiyor ama kılosu 6aydan beri aynı 8450kılo gram almıyoracaba bır yerde yanlışmı yapıyorum :uhm:
sabah kahvaltıtısında 120cc aptamil devam mamasına 1yumurta sarısı caykaşıgı tereyagı tatlı kasıgı labne peyniri 1tane cicibebe ekmegi veya 8tane bebe biskivüsi hepsini karıştırıyorum kıvamı yogun olmuyor bırazda yogunlassındıye kasık maması katıyorum koca bı kase oluyor bunu severek yıyor üstune benı emıyor uyuyor öglen kıyma tavuk lu corba sebze yemegi vs bır kase yıyor ara meyve yogurt yemiyor arada beni emiyor uyuyor aksam yemeginde bız neyersek ondan yedırıyorum masallah onuda yıyor sonra yatarken 10 da muhallebi mama turu seyler yedırıp uyuyor gecede 3kez benı emıyor sabaha kadar ama bu yedıklerıne ragmen kılosu aynı dr kansız olabılırkan sayımı yaptıralım dedı ben o an kıyamadım sonra yaptıralım dedım demir ilacını vermeyi bazen unutuyorum biberon almıyor sut içmiyor devam sutu pınar cocuk sutu içmiyor acaba oyuzdenmı almıyor saglıgı yerınde olsun yeter dıyorum ama yemesıne ragmen neden kılo almıyor dıye üzülüyorum .dişimiz cıkmadı koltuklarda sıralıyor ve ellerını bırakıp taytay duruyor bayagıda uzun duruyor hatta gecen bır adım attı düştü
aaaaaaaaaa onun adı mormuydu sabahtan beri buradaydı kaçtı yasemin kaçırıyordu misafirleri bu sefer sen kaçırdın kaydirigubbakcemile3
kansızlık varsa bir an önce çözülmesi için tahlilini yaptırman gerek geciktirme derim ben. sonuçta eziyet olsun diye değil onun iyiliği için yapılacak bu tahlil.
süt niye içsin ki seni zaten emiyor??? ayrıca devam sütü dediğin şey inek sütünün bebeklere yoğun gelen proteini azaltılmış hali... yani bir pazarlama taktiğinden ibaret. anne sütü gibi muhteşem bir sütü alan çocuğun kutu sütlerle ne işi olsun???
maşallah yürüme emareleri vermiş darısı başımıza
dur dur benim hatam ben sıyırdım sempatiksalakcinni sen tahıllıyı vs mama olarak söyledin... ben pregomini anne sütüyle yapayım demiştim... yani sizin milupa aptamil biberon mamasına denk geliyor.
suyla da olsa sütle de doktorun zaten kes demedi mi onu kafamçokkarıştı
doktor gercekten kılo almıyor kan sayımı yaptıralım kansız olabılır dedı oan baryam yorgunu uzun yoldan gelmıştık kıyamadık kan sayımını sonra yaptıralım dedık oyle kaldı bana muhalebi turu seyler yedır dedi kı zaten yıyor cok hareketlı ondandır dedı atlattı
Gidene kal demeyeceksin.
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,
yoksa değersiz olan hep sen olursun...
Düşün...
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini...
Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ...
NİETZCHE
emiyor ama doktorun bana soyledıgı devam maması ver anne sutu artık gerı planda sadece koruyucu özelligi var o yuzden devam sutu ver dedi kı benımkıde almıyor zaten ah bu yurume işi bayagı zormuş ama gecen elınde emzıgı varken ellerını bıraktı dengesını kaybettı emzıgın ustunu düşü kafasına kan oturdu yavrumun kazasız belasız kafayı gozu patlatmadan yururler insallah
yok tatlım misafir değil... Nick olarak misafirrr almış... Ama mor yazıyordu
emiyor ama doktorun bana soyledıgı devam maması ver anne sutu artık gerı planda sadece koruyucu özelligi var o yuzden devam sutu ver dedi kı benımkıde almıyor zaten ah bu yurume işi bayagı zormuş ama gecen elınde emzıgı varken ellerını bıraktı dengesını kaybettı emzıgın ustunu düşü kafasına kan oturdu yavrumun kazasız belasız kafayı gozu patlatmadan yururler insallah
Gidene kal demeyeceksin.
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,
yoksa değersiz olan hep sen olursun...
Düşün...
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini...
Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ...
NİETZCHE
alsanaalsanasmile geri zekalı bilgisayar yaaa alsanaalsanasmile
sabahın 8inden beri uğraşıyorum açılıyo alıntıları yapıyorum yapıyorum kapanıyo kaç defadırklava:
ay sinir etti beni cinnete 5 kaldı yani kötükedihüso
salak bilgisayar alsanaalsanasmile aptal bilgisayar alsanaalsanasmile
ooooh rahatladım şimdi herkeslere tünaydıııın
dedi :kedi: ama napiim çok kalkıyo sanki verince az kalkıyo sempatiksalakcinni
selam geç kaldım bugün, daha doğrusu burda koşturmaktan gelemedim,
aktivite masamızın muzu arızalı çıktı getirdim,açtılar kırılmış içinden, burda yokmuş, ankamall mağazasından gelecek....
akşam nilaya kek yaptım, kalıptan çıkmadı sinir oldum, şimdide gittim kalıp aldım geldim...
arada işleri toparlıyorum..
şimdi biraz daha işe bakayım geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?