2009 Aralık Anneleri

hadi kızlar ben kaçaarrr ctesi günü için bir temizlik yapmam gerekiyor ardındanda pazar nazın uyanmasını bekliyorum... yasemin olsaydı şimdi iki dakkada bitirirdide ben akşama anca bitiririm 90 mekre karelik evi kaydirigubbakcemile3

kapat onu koy bi müzik... ruhunu besle zehirleme kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım kolay gelsin inşallah emeklerine değsin ve mikemmel bir gün olsun sibelcim opuyorumnanaktan

aham tek akıl sağlığı yerinde ki insan benim dünürdü o da gitti

istiyos evet hem başımızda bir büyük bulunsun dimi ama

canım hoşgeldin
masamızın muzu arızalı çıktı nasıl sürrealist bir cümledir ya... Daha uçuk olan bunu hepimizin anlaması yalnız :roflol:

biz anlarız biz burada saatlerce sayfalar dolusu fok muhabbeti yapmış insanlarız bizden beklenir

babyroze çok geçmiş olsun

fatma ben haktana özel bişey pişirmiyorum eve yaptığımı az tuzlu ve kendi yaptığım salçayla yapıyorum onada yediriyorum

alya'ya acil şifalar diliyorum

burcu sende benim gibi silmişsin akbabalarını, allahlarından bulsun çok dedim artık kendim bulduruyorum

sibelim çokisterdim gelmeyi bende ama uzaaak((ay ne kadan mikkemmel olcak palyenço bilem getirtiriyosuuuun

pelincim amcaya gezmeye gittiğinizde olanlar normal. bazı şeyleri insanlara defalarca anlatmaya bile gerek yok düşünülmasi gerek ama zeka seviyesi önemli tabi

öznur sağlıcakla gelir eylül bebek inşallah :))) ne güzel duygular yaaa!allah her isteyene yaşatsın

ay burcu sen çok yaşa emiii
< Bak simdi hayal et . Bi elinde sigara digerine bira . Ver kaynanaya ver kaynanaya ohh :)>
ne güldüüüüm :))))

iyi kaynatmışınız kaynanaları heee
evet pelin doğru söylüyo ben severim benimkini allah yokluğunu hissettirmesin

oy kıyamam ihtiyacı varmış duymaya, duymasanda hissetmen lazım burda:))) BURCUUU seni sevmeyen ölsüüüün şarkısını armağan ediyorum sana

istiyos evet hem başımızda bir büyük bulunsun dimi ama

biz anlarız biz burada saatlerce sayfalar dolusu fok muhabbeti yapmış insanlarız bizden beklenir

evet başımızda büyük olmadan olmaz turkbayragi

burcu sende benim gibi silmişsin akbabalarını, allahlarından bulsun çok dedim artık kendim bulduruyorum

güzel isim koymuşsun akrabalara yasi kaydirigubbakcemile3 allah bin şükür benim tarafta o cins yok :lepi:

Aynen Arzu ya
2gündür annemde sayesinde izledim MügeAnlıyı
gece haberlere baktım geçen sene bayramda kaybolan 3çocukla ilgili haberi okudum
bugün yine baktım bira z Müge anlıya ayyyyyy içim karardı
çok etkileniyorum gece yattım uyuyamadım ka. kez gittim kapı kilitli mi die baktım oğluma baka baka uyudum zorla.çok zor işeyler var.allahım korusun tüm yavruları kimseye yaşatmasın.yapanların da bin türlü belasını versin

Selammm arkadaşlarrr
sabah yedi gibi oğlum uyandı yanıma aldım çok uykum vardı sen kalk birden küt diye kendini bırak sonra ağzıma kafa attı dudağım patladı nasıl kanadı şimdi yara ve şiş.onun gıkı çıkmadı koca kafalı nolcak
yedir içir uyut temizle ağzını patlatsın kafa atıp:sinifsinif:
Sizler nasılsınızzzzz yavrukuşlar nasıll

ayyy geçmiş çok okuyamadım hepsini boş zamanımda bakacam
ama amma fantesi yapmışsınız, helal olsun size öldüm gülmekten
ALLAH ta sizi güldürsün

[
canım hoşgeldin
masamızın muzu arızalı çıktı nasıl sürrealist bir cümledir ya... daha uçuk olan bunu hepimizin anlaması yalnız :roflol:

:)))) puahahahahaha

gülüyoum hala gülüyorum

ee doğal sonuç, kaç gündür bi masa muhabbetidir gidiyor

selam kızlaar. el insaf ya el insaf bu kadar geçmişi nasıl okuycam ben. yazmadan geçmişe dalayım dedim yok mümkün değil bitmez. 15:30 da yine okulda toplantı var. hiç iş yapmasam ancak okur bitiririm herhalde. ay okumayınca da içimi kurtlar kemiriyor meraktan ne oldu ne bitti diye. neyde bir ara kapatıcam açığı artık:)) gelir gelmez bu kadar zırvalamamdan anlamışsınızdır ki neşem yerimde çok şükür eşimle aramız düzeldi. bilgecim al karşına konuş sakince diyordun ya gerek kalmadı çünkü o akşam eve koca bir buket çiçekle geldi ve özür diledi. diyceksiniz bir buket çiçeğe kandın mı ama çok özel anlamı olan bir çiçektiç berkay da daha iyi bugün (her ne kadar sabaha kadar toplam bir buçuk saat uyumuş olsa da) en azından ateşi düştü. dişi patlatsa huysuzluğu da gececek diye ümid ediyorum. sizlerde durumlar nasıl bebişler iyidir inşallah.

bilge bu sağlık ocağı doktorlarının akıl ve ruh sağlığımıza kasıtları var. bir güzellik düşünmek lazım bunlardan intikam almak için.

sibelcim sağol içten dilemişsin gerçekten okurken barışmıştık:)) bu arada dünya güzeli nazıma diş buğdayı yapıyormuşsun ayy şimdiden içim geçti vallahi keşke biz de katılabilseydik. ah mesafeler olmasa...

kaynana kazanı kaynatmışsınız gece kızlar. ben de girseydim bir odun atardım altına kesinlikle. detayları okuyamadım ama hepsi birbirine benziyorlar zaten. allahım ben de kaynana olucam hem de 2 kere sen beni böyle kaynanalardan etme yarabbim.:))

nazancım çok geçmiş olsun size de düzelemediniz canım yaa. allah tez zamanda şifa versin sana da mert efe paşama da. bu arada aklıma gelmişken çok sevinme daha kertilmedik tam olarak:)) yaa nasip size de bize de :)))) bak şimdi sen bunu okuyunca bir hırsla toparlanıverir çabucak iyileşirsin.

kızlar okuyabildiklerim ve aklımda kalanlar bunlar ama ara ara bakarım yine. şimdi işler beni beklerrrr.

Son düzenleme:
valla gece iyi kaynatmışsınızz.. kaynana, görümce derken.. çok güldüm bendee.. .keyfim yok bugünnn tatsızımm ..

tünaydııınn herkeseee..... geçmiş çok geçmiş herkes iyidir umarımmmm ..
,

selam, hoşgeldin evet çok geçmiş bende daha hepsini okuyamadım

oh oh sefan olsun, berkayada çok sevindim

canım benim geçmiş olsun... taş kafa bunlar yaaaaaaa umut da burnuma kafa atıp duruyor ben yıldızları sayıyorum sıpada hiçbir şey yok (allaha bin şükür) :sinifsinif:

[
:)))) puahahahahaha

gülüyoum hala gülüyorum

ee doğal sonuç, kaç gündür bi masa muhabbetidir gidiyor

şakkıdı gül gül... cuma noldu? sen perşembe perşembe çalıştığına göre yarın da mı çalışcan???

oku valla müzeyyencim geçmiş oldukça şenlikli delikafadulden

ooooh bin maşallah allah tekrarından esirgesin ağzınızın tadı bir daha asla kaçmasın canım benim bazen bir demet çiçek değil bir kibrit çöpü bile birçok şeyi unutturuyor müzeyyencim bir demet çiçeğe mi affettin diyenin alnını karışlarım aklinialirimsmile
ay ne güzel berkay da iyileşmeye başlamış alkisalkisalkis süper süperrrrr

ben benimkine ayar çekicem müzeyyencim anlatırım ne yaptığımı bilahere

hepimiz kaynana olucaz kız anaları kaynana olmuyor mu yani lmaz: ama niyeyse kız anneleri cici anne erkek anaları kaynanadır hep klava:

Alıntı yapamıyorum sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dileklerine.Bilgecim onlara birşey olmasın yeter ki zaten tek temennimiz bu.
Müzeyyen sevindim barışmanıza,Berkayın iyileşmenize.
Ketilme konusuna girmek istemiyorum sıkıldım vallahi.biz sibelle dünür muhabbeti yapıyoruz daha ne olsunki...dhaa da bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…