Öznur selam canım ben de hediyenizi aldım ilk fırsatta kargoya vericem.. adresi verebilirmisin..ebrucum hediyeniz geldi çok beğendim canım çok teşekkür ederim..
Maşallah Ebrucum ideal koca örneği saygıyla eğiliyorumbuyrunnnnnnnnnBeğendiğim yönlerini de sayayım.
1- Asla kavga etmez, sesini yükseltmez.
2- Haftasonu kahvaltıyı hazırlar, akşam gelince yemek yapar (Terapi oluyormuş)
3- Gece hiçbir yere çıkmaz (Sinop ta olduğumuz zamanlar hariç)
Nazan muzeyyen ve ebru 10 tane cikaramadi masallahmasallah :))) oznurrrrrrrr duy sesimi ses gelllll
hay allahım hepsimi aynı olur bunların..bizdede hep yaşanıyo bunlar..pelin şöyle uzak bi yere taşınsanız fazla görüşmeseniz..hatta biz topluca burcuların oraya gitsek..
ay ben çok imrendim burcu sana negüzel bi yerde oturuyosun..eylülle istediğin zaman çıkabiliyosun..ben artık pek çıkamıyorum zeynoyla taşıyamıyorum okadar merdiveni çıkamıyorum..zaten çıksanda yürüme mesafesinde gidilecek yer yok(
ebrucum hediyeniz geldi çok beğendim canım çok teşekkür ederim..
Ama adamlarla yatacagiz severek kapatalim geceyi ay canim kocam ama iyidir olsun final :)) basliyorum 1- ben birsey begendiysem mutlaka gun gelir alir eger o yiyecek birseyse muhakkak ayni gun ama kiyafet canta falansa o an alamamissak para oldugu ilk anda para verir git al der yada cikunca beraber hadi alalim der 2- isi bittiyse saat cok erken olsada eve gelir evde olmayi vakit gecirmeyi evde sever3- bulasik makinasini bosaltmada yada ne bileyim ben minayi uyutunca takintiliyim ya kalkip evi toplayip yatacagim diye yardim eder icerlerini toplamama kendi kotlarini ve boxerlarini kendi utuler ben utu yaparken yardim olsun diye
ebru sende vardır o zaman öznur'un adresi bana özelden atablir misin sana zahmet.. öznur görmedi sanırım mesajımı
nazan valla doktora gitmedik.. 3 aydır filan gitmedik.. 3 ay önce yine böyle bişey olduuunda hydrılın diye bir şurubu telefonda önermişti.. önce sordu ateş filan varmı diye yok dedim sesi kısık tek tük de öksürüyor dedim oda tel. de bu şurubu önermişti.. bende onu veriyorum iki gündür.. bilmem hatamı ediyorum ama.. inşallah iyi gelir iyileşir.. ıhlamurda vereyim yine sabah.. bence benim nezle olmam tesadüf geldi o gece üşüttü.. çünkü mert efe nasıl bilmiyorum ama arda yatğın içinde adeta geziyor uyurken.. ben koyduğumda üstünü örtüyorum ama yerinde durmuyor ki kuzum.. bunada çözüm olarak uyku tulumu düşünüyorum.. ikea da olanlar hoşuma gitmişti.. rahata benziyorlar.. diğerleri astronot montlara benziyor.. çocuk terler.. terlemesindense üşümesi daha az zararlı bence.. ikea ya gider gitmez alıcam.. aslında geçen gittiğimde tuttum yin ebaktım ama neyse dedim.. bidahakine..Arzu öksürük için hangi şurubu verdi dr size?bize damla veriyor hep onda da astım bronşit için falan yazıyor kafam karışıyor neden normal öksürük şurubu vermiyorsa.
çok geçmiş olsun inş.biran önce iyileşir ardacık
bitanesin ebrucum çok teşekkür ederimAtıyorum canım.
nazan valla doktora gitmedik.. 3 aydır filan gitmedik.. 3 ay önce yine böyle bişey olduuunda hydrılın diye bir şurubu telefonda önermişti.. önce sordu ateş filan varmı diye yok dedim sesi kısık tek tük de öksürüyor dedim oda tel. de bu şurubu önermişti.. bende onu veriyorum iki gündür.. bilmem hatamı ediyorum ama.. inşallah iyi gelir iyileşir.. ıhlamurda vereyim yine sabah.. bence benim nezle olmam tesadüf geldi o gece üşüttü.. çünkü mert efe nasıl bilmiyorum ama arda yatğın içinde adeta geziyor uyurken.. ben koyduğumda üstünü örtüyorum ama yerinde durmuyor ki kuzum.. bunada çözüm olarak uyku tulumu düşünüyorum.. ikea da olanlar hoşuma gitmişti.. rahata benziyorlar.. diğerleri astronot montlara benziyor.. çocuk terler.. terlemesindense üşümesi daha az zararlı bence.. ikea ya gider gitmez alıcam.. aslında geçen gittiğimde tuttum yin ebaktım ama neyse dedim.. bidahakine..
bitanesin ebrucum çok teşekkür ederim
inşallah canım.. sizede iyi geceler.. bende yatsam iyi olur sabah zombi oluyorum..inş. iyileşir arda.aslında gidebiliyorsanız gitseniz iyi olur.öksürükde hırıltı var mı diye dinleyip ona göre ilaç veriyorlar benm bildiğim.bizimki dinliyor gerçi de olunca da bunu vermişti yokken de bunu verdi anlamadım ben bişey.normal şurup verseydi keşke...inş hemen iyileşsinler bebişler.ben de nezle oldum uzun süredir öksürüyorum aslında oğlum iyileştiilacı kestim 2gün sonra bende nezle çıkınca o da yeniden başladı öksürmeye ama az onun allahtan.ben de antibiyotik aldım sonunda ben iyi olmasam çocuğun iyi olacağı yok.bnmki de tekme atıp açıyor zaten üstünü ama oona rağmen bir kaç gündür aşırı terliyor sürekli üstüünü değiştiriyorum gece bile.hep su gibi hastalığı mı atıyor anlamadım ki...
ben yatayım artık çok uykum geldi iyi geceler yarın iyileşmiş kalkarız inş hep beraber..
mambaa selam nasılsın.. tam yatıyordum seni farkettim.. gerçek ismini bilemediğim için böyle hitap ettim kusura bakma kızın nasıl? dişler.. yürüme konuşma durumlarınız nasıl??? amma soru sordum dimi :)) napiim seni her zaman göremiyoruz
Ayynen ben de çok imrendim Burcu nun eve akşam çıktım mis gibi hava herkes dışarda istediğin zaman çık dolaştır bebeğini bizim evlerin konumu çok fena Öznur çıkarsan bir türlü o merdivenlerle maaşallah ağırlaştılar artık nasıl olur hem çıkarsak da yürüyecek yol yok her taraf beton iyice sinir oldum artık ben de topluca gitsek ne güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?