direkizle 'ye girsin istediğini izlesin hemde süper net.bilgisayarıda bağlasın tv ye.. biz artık dvd leri koyacak raf kalmadığından öyle yapıyoruz.. izlediğimiz filmler daha yeni türkiyede vizyona girdi kı sçok gzel siteayyy zaten öle filmler açıodaı sardı beyefendi durmadan dvd filmlere bakıo aynen dediğin gibi durmadan dvd almak istio delirtti beni şunumu alsam bunumu alsam ayyy yok hele bi alsın yenisini keserim onu valla:)))evet uyanırsa o bakıcak söledim:)))yoksaklava:
direkizle 'ye girsin istediğini izlesin hemde süper net.bilgisayarıda bağlasın tv ye.. biz artık dvd leri koyacak raf kalmadığından öyle yapıyoruz.. izlediğimiz filmler daha yeni türkiyede vizyona girdi kı sçok gzel site
göz kapaklarım düşmeye başladı.. mandal mı taksam gidip yatsam mı
cnm zaten içerdeki lcdde bağlıydı masaüstü pc bizm kablosuz mouse ve klavyeyle kullanıoduk pcyi bugün söktürdüm kötü gözüküo tv sehpasının yanında die şimdi buna bağlamak istioda ben istemiorum ne yapcaz bilmiom onun amacı ses sisteminin receverından izlemek:)))dvdyle görüntü kalitesi yüksekya divx filmler istio:))aman ne yaparsa yapsın ben yatıcam birazdan
hiiç valla.. yatalım hadiiii
valla bu akşam yine konuşuldu bu konu aramızda... sabah anlatırımeeeeeee nezmn taşınıosun antalyaya arzu:))söle baken:)))
çok haklısın aslında sonra sabahları erkenden kalkıp ağladılarmı birde zavallı bebişlere kızıyoruz.. yatayım valla.. inşallah uyusun berkay da hemencecik.. bütün gece deliksiz... mışıl mışıl... allah rahatlık versin canım arzu kaçar.. :))valla yerinde olsam ne kociş ne bişi dinlemez ardıma bakmadan koşar yatardım. bence bebişeri uyuyan bütün anneleryatsınlar. hani benim işime gelir yatmamanız ama bencillik yapmamak adına diyorum:)))
haydi görüşürük şekerim...bencde yatalım ne duruoz sabahın köründe bebişşler kalkınca bizde kalkcaz(((yarın görüşürüz bolbol:))bebişller durursa tabiii
valla bu akşam yine konuşuldu bu konu aramızda... sabah anlatırım
çok haklısın aslında sonra sabahları erkenden kalkıp ağladılarmı birde zavallı bebişlere kızıyoruz.. yatayım valla.. inşallah uyusun berkay da hemencecik.. bütün gece deliksiz... mışıl mışıl... allah rahatlık versin canım arzu kaçar.. :))
haydi görüşürük şekerim...
allah rahatlık versin..
çok geçmiş olsun pelincimKan verdik detay anlatmayacagim cok cook zor gecti umarim sizler kolay atlatirsiniz zaten mina bir fasil dr muayene ederken agladi ilk defa dr a bu kadar tepki verdisonra susuncada kan verme isi neyse oyle boyle atlattik aglamalari boyle kontrol ici. Kan alinmasindan olsun en kotu allah muhtac etmesin hastanelere gitmeye kan serum olAylarina hicbirini
wwaaaawwww arda ünlüler kervanna katılacak hııııııkızlaaar
arda için ajansa başvuru yapmıştım.. bugün aradılarr.. cumartesi günü gidicez kesin kayıt işlemleri için video ve foto çekimi yapılcakmış.. inşallah birşeyler çıkar.. dua edin teyzeleri
rica ederiiiiiizzzzzzzherkese resim yorumları için teşekkür ediyorum tek tek. ay kendim yazıp kendim okuyorum gecenin delisimiyim neyim..kaydirigubbakcemile3
evet aslında ayakkabıyı pek önermiyor dr larOznur. Carsamba sonuclar sibel bizim dr derki bugun sordum mina artik yuruyor kabul ediliyormus 8-10 adim attigi icin yuruyene kadar ayakkabi yok demisti eskiden simdide yuruyor ama evde ayaklarini usutmemesini saglamak amac onun icin yumusak birsey gydr hicbirsey gymemesi en iyisiymis evde disardada yururse diye ayakkabi markasi istedim israrla bir marka verdi onemli olan yumusak olmasiymis yani minaya bile onumuzdeki ay disara yurumeye baslarsa alacagim dr un tavsiyesi bu bizimkinin
bize ilk gün hastanede verdiler kan grubu kartımızı pelincimkaydirigubbakcemile5Ben minanin kan grubunu biliyorum ama elimde kan grubunun yazili oldugu kart olsun istedim acil bir durum icin allah gostermesin gerci hazir kan alinmisken szde isteyin isterseniz
dişlerimi acaba cnmfazla yazamadım güneş çok huysuz devamlı ağlıo eşim bakıo akşamları evdeyken genelde ama onada yazık işe gidio susturamıoruz gece çok kalkıo hep ağlıo ne istio anlamıoruz delirmek üzereyim kızlar allahım sen sabır verr...
uyumadı dimiiiiiiiiiBerkay paşa dalmış gibi gözüküyor ayaklarım uyuştu valla sallamaktan. Yatırayım da ben de yatayım artık inşallah uyanmaz. Hepinize iyi geceler ve deliksiz uykular diliyorum kızlar. (olmuycak duaya amin denir mi bilmem ama:)))
:bbo:ah müzeyyen ah akşam bende o durumdaydımkabus gibi yaa laptopu elimden bıraktım götürdüm yatağa yatırdım anında açtı gözlerini yine başladık sallanmaya allahım sen sabır ver yarabbim nasıl da uykum var(
herkese merhaba
ancak yeni oturdum desem kim inanır
domates yaptım biraz 10 kilodan birde:)
yorgunum
günaydııııııııııın kızlaaaaarrrrrrr
güzel birgün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?