2009 Aralık Anneleri

direkizle 'ye girsin istediğini izlesin hemde süper net.bilgisayarıda bağlasın tv ye.. biz artık dvd leri koyacak raf kalmadığından öyle yapıyoruz.. izlediğimiz filmler daha yeni türkiyede vizyona girdi kı sçok gzel site

cnm zaten içerdeki lcdde bağlıydı masaüstü pc bizm kablosuz mouse ve klavyeyle kullanıoduk pcyi bugün söktürdüm kötü gözüküo tv sehpasının yanında die şimdi buna bağlamak istioda ben istemiorum ne yapcaz bilmiom onun amacı ses sisteminin receverından izlemek:)))dvdyle görüntü kalitesi yüksekya divx filmler istio:))aman ne yaparsa yapsın ben yatıcam birazdan

hımm o siteyi diyimde artık hiç bırakmasın beni pcnin başında dakka başı film izletsin:)))

göz kapaklarım düşmeye başladı.. mandal mı taksam gidip yatsam mı

valla yerinde olsam ne kociş ne bişi dinlemez ardıma bakmadan koşar yatardım. bence bebişeri uyuyan bütün anneleryatsınlar. hani benim işime gelir yatmamanız ama bencillik yapmamak adına diyorum:)))

hiiç valla.. yatalım hadiiii

eeeeeee nezmn taşınıosun antalyaya arzu:))söle baken:)))
valla bu akşam yine konuşuldu bu konu aramızda... sabah anlatırım
valla yerinde olsam ne kociş ne bişi dinlemez ardıma bakmadan koşar yatardım. bence bebişeri uyuyan bütün anneleryatsınlar. hani benim işime gelir yatmamanız ama bencillik yapmamak adına diyorum:)))
çok haklısın aslında sonra sabahları erkenden kalkıp ağladılarmı birde zavallı bebişlere kızıyoruz.. yatayım valla.. inşallah uyusun berkay da hemencecik.. bütün gece deliksiz... mışıl mışıl... allah rahatlık versin canım arzu kaçar.. :))
bencde yatalım ne duruoz sabahın köründe bebişşler kalkınca bizde kalkcaz(((yarın görüşürüz bolbol:))bebişller durursa tabiii
haydi görüşürük şekerim...
allah rahatlık versin..

tmm cnm yarın alırım son haberleri hadi iyi geceler sanada ve herkese bebişleriyle mışıl mışıl kesintisiz uykular inş tabi banada:)))

aaamiiiinnnn:Saruboceq: kaç canım kaç iyi uykular

ben de kapatıcam zaten gözlerim ağrıdı karanlıkta tuşları seçicem diye

mehtapcım sana da iyi geceler. inşallah güneş de huzurlu bir gece geçirir

herkese merhaba
ancak yeni oturdum desem kim inanır
domates yaptım biraz 10 kilodan birde:)
yorgunum

çok geçmiş olsun pelincim
umarım bu kadar ağlamaya emeğe sonuçlarınız güzel çıkar

wwaaaawwww arda ünlüler kervanna katılacak hıııııı
arzu tanımazsınız bizi artık
şaka biryana bol şans ardamıza
uamrım seçmeler güzel geçer
ardayı tvlerde izleriz

herkese resim yorumları için teşekkür ediyorum tek tek. ay kendim yazıp kendim okuyorum gecenin delisimiyim neyim..kaydirigubbakcemile3
rica ederiiiiiizzzzzzz
sempatiksalakcinni
evet aslında ayakkabıyı pek önermiyor dr lar
ay ne güzel
benimki yaşına kadar yürümez herhalde:1no2:
emekliyor hemde son hız
tırmanmadığımız yer kalmıyor ama denge kurmadı güçlük çekiyor
sıralayıp tek elinde bıraksada dengeyi tam sağlayamıyor kuzum

Ben minanin kan grubunu biliyorum ama elimde kan grubunun yazili oldugu kart olsun istedim acil bir durum icin allah gostermesin gerci hazir kan alinmisken szde isteyin isterseniz
bize ilk gün hastanede verdiler kan grubu kartımızı pelincimkaydirigubbakcemile5
bence iyi dülşünmüssün
rabbim kullandırmayı nesip etmesin ama kan grubu kartlarınızı çıkarttırın kızlara.s

dişlerimi acaba cnm
öyküde gece uykuya dalmaya sorun yaşıyor
ben dişten diyorum
uamrım geçici bir dönemdir:Saruboceq:

uyumadı dimiiiiiiiii

kabus gibi yaa laptopu elimden bıraktım götürdüm yatağa yatırdım anında açtı gözlerini yine başladık sallanmaya allahım sen sabır ver yarabbim nasıl da uykum var(
:bbo:ah müzeyyen ah akşam bende o durumdaydım

herkese merhaba
ancak yeni oturdum desem kim inanır
domates yaptım biraz 10 kilodan birde:)
yorgunum

selam cnm
maşallah sana
bende haftasonu turşu yaptım
rabbim inşalah ağız tadıyla yemek nasip eder

günaydııııııııııın kızlaaaaarrrrrrr
güzel birgün diliyorum

günaydınnnnn meralcimmm

herkese günaydın.. güneşli güzel bi gün diliyorum ben dee..
dün erken çıktım annemi doktora götürdüm.. işlerim var onları halledeyim. daha geçmişe göz atacam..

kızlar bebişlerin doğum günü için planlarınız neler?.. değişik fikri yada herhangi bir fikri olan lütfen paylaşsın ve hepimize fikir olsun.. malum ilk doğum günleri olacak Allahın izniyle.. ve sıpalar güzel bişeyler hakediyorlar.. demi:)

günaydın kızlarŞeniz

bizde akşam annemlere taşındık gene bu hafta burdayız. kızıma yeni ciciler aldım. kürk manto aldım çok şeker oldu. altı kalın patiklerden aldım iyi oldu sıcacık giyiyo akşamdan beri. ilk adım ayakabbısınıda dayısı aldı cuma günü ortepedik pek cici giyiyoruz bakalım hayırlısıyla. tek eksiğimiz bide nevresim takımı ve uyku tulumu kaldı onlarıda aldıkmı kışa hazırız demektir.zemuszemus

pelin umarım sonuçları iyi çıkar

arzucum bir imza alabilirmiyiz yakışıklı oğlundan:asigim:

sibelcim nazın gözü için geçmiş olsun. bizim kızın doğduğundan beri sol gözün üstü kızarıktı bayada belliydi. ilk 5 ayda geçmedi ama şimdi kendiliğinden kayboldu. doktor bebeklerde olur demişti bilmem artık ne kadan doğru. bu arada renkli halkalardan bizdede var dönüp bakmıyo bilesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…