2009 Aralık Anneleri

uyumadı dimiiiiiiiii

:bbo:ah müzeyyen ah akşam bende o durumdaydım

uyumadıı 3 ü geçiyordu daldığında benim başım yastık gördüğünde meralcimm sabah da 8 de ayaktaydık bu arada 4 kere de emmeye kalktı -tatlicadiarzu-

günaydııııııııııın kızlaaaaarrrrrrr
güzel birgün diliyorum
günaydın canım hepimiz için güzel bir gün olur inşallahhh

günaydınnnnn meralcimmm

herkese günaydın.. güneşli güzel bi gün diliyorum ben dee..
dün erken çıktım annemi doktora götürdüm.. işlerim var onları halledeyim. daha geçmişe göz atacam..

günaydın nevra geçmiş olsun annene canım önemli birşey yoktur inşallah

güaydın herkeseeeeeee :)))
günaydın arzuu

günaydın canım güle güle giysin cicilerini kuzucuk

ben de davetiye düşünüyorum bir de 1 şeklinde anahtarlık ya da dolap süsü falan o tarz hatıra kalacak birşey yaptırmayı düşünüyorum

canım benim yaa kıyamam nazar değmiş valla kızının güzel gözlerine sibelcim. gribi de gözleri de çabucak iyileşir umarım canım.

salonu filanda buna benzer bişekilde süslemek istiyorum.. değişik fikirlere açığım
ben dışarıda yapma niyetindeyim oyunevi gibi bir yerde ama daha kesin değil araştırmaya girmedim henüz

Çok geçmiş olsun canım ya.gidin dr.a çok merak ettim.inş.hemen düzelir güzel kuzum.allah acil şifalar versin,sana da yardımcı olsun canım.

arzu çok cici canım fotoğraf bence süper olur senin salonun...
uçan balonların uçlarına yazılar da eklenebilir yada ardaya ait bir foto çoğaltılabilir ve böylece daha renkli olabilir kurdeleler salınabilir...çiçekler bağlanabilir..kurabiyelerden ardanın azğından yazılmış fal tarzı yazılar çıkabilir epsirili ve güzel olabilir...arda nın bir öpücüğü kartlara çoğaltılabilir veya ardanın ayağı demişsin...güzel fikir...ardanın görüntülerinden oluşan bir slayt olabilir yansıtılabilir şık olur:)
daha aklıma gelirse yzarım...:) var aklımda bir sürü şeyler

sibel tatlım çok geçmiş olsun naza
dilerim hemen geçer...ıhlamur limon iyi gelir sanırım
hay allah tam hastalık zamanı zaten

canım sen yetişebileceğine inanabiliyorsan çok değil hafta içi diğer 3 gün öğlen gideceksin galiba

günaydın herkeslereee
canan ve yasemin öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum vereliniortak ne kadar hamarat hatunlarsınız hele sen yasemin tam atom karıncasın bunca şeyin arasında bide oturup bunları yapabiliyosun bravo..

yok sibel öznur aslında gerçektende öyle hamarat değilim
ay pantolon ütülemesini bile evlenince öğrendim
liseden sonra hep çalıştım taaa ki 4 sene öncesine nişanlanana kadar iş nedir bilmezdim evlendikten sonra başladım ev işlerine
öznur valla ne yalan söylim bende hiç hissedemiyorum kendimi ev kadını gibi
büyük görümcemi ankaradaki kardeşimi ve kendi annemi görünce hele
hiç bir zaman öyle becerikli olamıycam boshayallersmile

Ben minanin kan grubunu biliyorum ama elimde kan grubunun yazili oldugu kart olsun istedim acil bir durum icin allah gostermesin gerci hazir kan alinmisken szde isteyin isterseniz
ben hastanade öğrenmiştim doğduğu zaman

bizdede uyuşmazlık var ve senlede aynı şekerim kanımız :1hug:
bende 0 rh-
haktan 0rh+ kaydirigubbakcemile3 eşim Arh+ b

Bogazim agriyor nefret ediyrm hava degisimlerinden esim kotuydu bana satti sanirim umarim daha kotu olmam minayada ugramaz (
ay pelin inşallah hiçbirşeyin kalmamış düzelmişsindir
oyyy yerim ben onuuu!
inşallah geçer denemeyi minik kuzum :)))))))))))))

SİBEL'im çok geçmiş olsun nazıma yaa(((((
acil şifalar verir inşallah allah'ım prensese

ayy ilk minamızın doğum günü olacak inşallah...
beni doğum günlerinin heyeceanı bastı.. Allahım ne güxzel bir heyecanmış yabin şükür
minam kara kuzum benim
ever ilk doğum günü onun ki olacak,
ilk kulak deldiren,
ilk yürüyen
ay ne heyecan verici hepside
rabbim hepsini kötülüklerden korusun
rabbim hepsini hayırlı insanlarla karşılaştırsın

rabbim sanada bol bol güç kyuvvet enerji versin cnm
okurken ben yoruldum vallahi

geç kalma derim

yaz tabi
yazki fikir paylaşımlarında bulunalım
süper olacak süpeeeeeeer
heyecenlandım herşey güzel olacak hepimiz için inş.

işlerden fırsat bulup ancak bakabiliorummm..

geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim. annemin parmağına iltihap kapmış. bişeymi battı o da bilmiyoo. ama yarılmış ee rahat durmayıp birazda oynamış. kanatmış filan .. sonrada iltihap kaptırmış. dün onu acile götürdüm baksınlar diye ben götürmesen gideceği yoktu. neyse önemli bişey değilmiş. iltihabı kurutmak için merhem ve antibiyotik verdiler. içmeye başlamış bakalım inşll. çabucak geçer..

güzel anneler merhaba uzun zamandır giremiyordum..nasılsınız..umarım herkes için herşey yolundadır...

doğum günü hazırlıkları başlamış .. valla ben daha onu düşünemedim. diş buğdayımız var önce . onun hazırlıklarını tamamlamakla uğraşıyorum ..

inş kızlar teşekkürler...
maddi getirisi çok özel dersin ondan bırakmak istemiyorum
nehir için birikim yapmak istiyorum inş
bakalım...

öpüyorum şimdlik birazdan çıkıcam

herkese selamlar.benim canım gene sıkkın yapılmadık test kamadı ben de yavrumda yıprandık.karaciğer değerleri gene yüksek.şmdi nezle bir yandan da diş çıkarıyor.yavrum benim çok yıprandık.sizler nasılsınız

Canberk daha yürümüyor ama sürekli kanepelere duvara tutunup sıralıyor ayakları üşümesin diye ben de bir şeyler bakıyorum evde giydirmek için evet hiçbir şey giymemesi en iyisi ama havalar soğudu artık acaba şu altları deri olan çarık gibi çoraplar var ondan mı alsam evde giydirmeye yoksa panduflar var onlardan mı alsam karar veremedim.
Bir de bizimkine denemeden de alamam maaşallah ayaklarının üstü bir etli ki çoğu ayakkabı girmiyor girenlerde büyük geliyor.

Ben de bir süre almayacağım oyuncak. Geçen Eminönüne çıkmıştım orada büyük bir oyuncak mağazası var çok hoşuma gitti bir okul otubüsü bir de neşeli telefon diye iki oyuncak aldım. Okul otobüsü şarkılar söylüyor, ışıkları yanıyor, kendi gidiyor falan telefonda çok hoş hiç yüzlerine bakmadı ben oynuyorum şimdi.sempatiksalakcinni
En çok ilgi gösterdiği şey kitaplar bir tl lik hikaye kitaplarından almıştım zamanında ilerde okurum diye onlara bayılıyor açıp açıp bakıyor okuyor aklınca iüviyyy diye ben de kitap alacağım artık.

canaaan o ayılı paspasın yüzünü yaptım :))))))))
ipim yoktu ince iple yaptım ama becerdim :))))
kalın iple daha güzel olur inceyle biraz komik düştü :))))))))))

yemekden geldiiiiimmmmmmmm

afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın meralcimmm:))))))))))

ben onun ağzını yerimmm cokacimcoook
benim ki kitap bulunca yiyo sempatiksalakcinni
oyuncak bende almıyorum ilgisini çekmiyo şu an
karıştırıp kurcalama devrinde tek bir şeye bağımlı kalmayı sevmiyolar ve tez sıkılıyolar

Aynen Ebru ya ayakkabı olmuyor tombiş ayaklarayazın sandalet alacam diye çok gezmiştim sonunda önü tamamen cırt cırtlı ollanlar olmuştu ancak onu aldım.o çarık gibi dediğinle gçen sene kışı geçirdik biz dışarda.bu sene ne olur bilmiyorum.geniş olsun diye bakın cada ayakkabı kocaman oluyor napcez bilmem.
hehe ben de seviyorum ya ne güzel bana verseler oturur oynarım hepsiyle ne dertleri varsa
aferin kuzuya iüviyy ini severim onun ben.
canaaan o ayılı paspasın yüzünü yaptım :))))))))
ipim yoktu ince iple yaptım ama becerdim :))))
kalın iple daha güzel olur inceyle biraz komik düştü :))))))))))
ee boşuna atom karınca dememişler hamarat hatunsun vesselam
anam kız sen yoksam bebeğim var diye bizi mi kandırıyon sempatiksalakcinninasıl beceriyosun hem bebek hem bu kadar işi yahuu aklım ermiyor.maşallah vallahi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…