uyumadı dimiiiiiiiii
:bbo:ah müzeyyen ah akşam bende o durumdaydım
uyumadıı 3 ü geçiyordu daldığında benim başım yastık gördüğünde meralcimm sabah da 8 de ayaktaydık bu arada 4 kere de emmeye kalktı -tatlicadiarzu-
günaydın canım hepimiz için güzel bir gün olur inşallahhhgünaydııııııııııın kızlaaaaarrrrrrr
güzel birgün diliyorum
günaydınnnnn meralcimmm
herkese günaydın.. güneşli güzel bi gün diliyorum ben dee..
dün erken çıktım annemi doktora götürdüm.. işlerim var onları halledeyim. daha geçmişe göz atacam..
günaydın nevra geçmiş olsun annene canım önemli birşey yoktur inşallah
günaydın arzuugüaydın herkeseeeeeee :)))
kızlar bebişlerin doğum günü için planlarınız neler?.. değişik fikri yada herhangi bir fikri olan lütfen paylaşsın ve hepimize fikir olsun.. malum ilk doğum günleri olacak Allahın izniyle.. ve sıpalar güzel bişeyler hakediyorlar.. demi:)
günaydın kızlarŞeniz
bizde akşam annemlere taşındık gene bu hafta burdayız. kızıma yeni ciciler aldım. kürk manto aldım çok şeker oldu. altı kalın patiklerden aldım iyi oldu sıcacık giyiyo akşamdan beri. ilk adım ayakabbısınıda dayısı aldı cuma günü ortepedik pek cici giyiyoruz bakalım hayırlısıyla. tek eksiğimiz bide nevresim takımı ve uyku tulumu kaldı onlarıda aldıkmı kışa hazırız demektir.zemuszemus
günaydın canım güle güle giysin cicilerini kuzucuk
ben bir de kart hazırlamayı düşünüyorum.. davetiye gibi belki ardanın ayak izinden çoğaltırım hani hastanede verdikleri.. bilmiyorum ona daha karar veremedim..az da kaldı iyi bişeyler çıkartmak için şimdiden kolları sıvamak gerek valla sonra aceleye gelir hayal kırıklığı olur ben takıntılıyım böyle şeylerde
ben de davetiye düşünüyorum bir de 1 şeklinde anahtarlık ya da dolap süsü falan o tarz hatıra kalacak birşey yaptırmayı düşünüyorum
ya evet pelincim öyle tezek kokuları içinde ıssız sakin biyerde çalışıyorum :))
evet canım kirpinin orda nokta kadar bi kırmızılık çıkmıştı şimdi bütün gözkapağını ve hatta kaşına kadar geldi ki bu sabahta öteki gözünde çıkmış gözünün altında da hafif var(
herkese günaydıınnn. şimdi diceksinizki salı salı bu hatunun burda ne işi vaarrr.. hemen söyliim ben dünden beri henüz yatamadım. kız sabaha kadar sürekli ağladı ve uyumadı haliyle bende. şuan okadar kötü hastaki anlatamam. fena bir grip olayı.. hapşırıyo burnu akıyo gözü zaten kötü. iyice yaşarıyo iyice kızardı. yani neresini anlatsam bilemiyorum.. 2,5 da dr kontrolümüz var eğer ben uykusuzluktan bayılmamış olursam kızı doktora götürcem. şimdi biraz ortalık topliim belki uykum açılır. hepimizi öptüm..
canım benim yaa kıyamam nazar değmiş valla kızının güzel gözlerine sibelcim. gribi de gözleri de çabucak iyileşir umarım canım.
ben dışarıda yapma niyetindeyim oyunevi gibi bir yerde ama daha kesin değil araştırmaya girmedim henüz
salonu filanda buna benzer bişekilde süslemek istiyorum.. değişik fikirlere açığım