ben geldim kzılar nabersiniz? herkes iyimi umarım kötü bişry yoktur. işler çok gelemiyorum ama hep aklım sizlerde valla...
kuzum nasılsın?
biz iyiyiz çok şükür
iyi sayılırım cnm ailecek grip olduk bide beren üsütne gene larenjit oldu önceki gibi. cuma gene hep hastanedeydik ama bu sefer dah hafif dedi dr. ilaç üstüne ilaç işte. içip içip uyuyor kuzum. onun dışında işler çok bölünmüş durumdayım yani anlayacağın...
cnm kıyamam berenime
umarım tez zamanda toparlasın yavrum
sende dikkat et kendine hastalık bir yandan yoğunluk diğer tarafdan cnm.
öp kuzumu bende çıkıyorum yavaş yavaş
herkeze öpücükler
iyi sayılırım cnm ailecek grip olduk bide beren üsütne gene larenjit oldu önceki gibi. cuma gene hep hastanedeydik ama bu sefer dah hafif dedi dr. ilaç üstüne ilaç işte. içip içip uyuyor kuzum. onun dışında işler çok bölünmüş durumdayım yani anlayacağın...
hhee öyle ayı başı
olsun o da beceri ister ben de yapamam onu.
ben atkı örebilirim ancak dümdüz olduu için:) bir de daha lisedeyken falan havlu kenarı örüyodum biraz kolay örneklerden.şimdi onu da unuttum.he bidw oğluma karpuz dilimli patik ördüm hamileykene
yer cnm inş.iştahı yokturmirmirmirmir
yok canım sadece yemiyo dedin diye üzgün ifade kullanayım dedim o da esniyormuş,ben de şimdi farkettim.ne oldu canım sıkıldın mı arkadaş sorduda ona yazdım anlamadım smile ile ne demek istediğini pardonCADIARZU
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..
doktordan geldik doktor dört dörtlük bi soğuk algınlığı geçiriyo dediburun spreyi vitamin ve soğuk algınlığı için ilaç verdi. yapcak bişi yok bol bol emzir dedi ama ben işbaşı yaptım malum ( gözü içinde uçuk çıkmış sürekli kaşığıdı için yayılmış.. kaşıntıyı giderici bi şurupla uçuk kremi verdi.. zaten bide diş çıkarıyoduk gözdü gripti yandık yani huysuzluğunu anlatmama bilmem gerek varmı.. yemiyo içmiyo emmiyo ağlıyo uyumuyo allahım hiç bi bebek hasta olmasın. geçmişe göz atarken biri daha hasta galiba tüm hastalara acil şifalar diliyorum..
herkese selamlar.benim canım gene sıkkın yapılmadık test kamadı ben de yavrumda yıprandık.karaciğer değerleri gene yüksek.şmdi nezle bir yandan da diş çıkarıyor.yavrum benim çok yıprandık.sizler nasılsınız
Canberk daha yürümüyor ama sürekli kanepelere duvara tutunup sıralıyor ayakları üşümesin diye ben de bir şeyler bakıyorum evde giydirmek için evet hiçbir şey giymemesi en iyisi ama havalar soğudu artık acaba şu altları deri olan çarık gibi çoraplar var ondan mı alsam evde giydirmeye yoksa panduflar var onlardan mı alsam karar veremedim.
Bir de bizimkine denemeden de alamam maaşallah ayaklarının üstü bir etli ki çoğu ayakkabı girmiyor girenlerde büyük geliyor.
Selam melisin üst dişleri geliyor patlamış tam değil ama çok huysuz sürekli mız mız bide kızlar bişey sorcam üst dişlerin çıkması bu kadar iştahsızlık yaparmı bırakın bişey yemeyi 4-5 saatte bir hatta daha da uzun zaman mamayı bile içmiyor içmek istemiyor sizinde böylemiydi hatırladığım kadarıyla alt dişlerinde bu kadar iştahsız değildi mesela bugün gece 12 de mama içti abartısız sabah 12 ye kadar ağzını açmadı:gitme:
kaydirigubbakcemile3 vallahi var kız haktanım kaydirigubbakcemile3
sadece ayı başı ördüm kız ne var onda :hulya:
inşallah yaaa((
üzülmemek eldemi((((
sabretmekten başka çare yok
yediği yeter ona, çok yemese bile kendine yetecek kadar alıyodur yemeğinden
aman ha yemiyo diye tıkma kuzuya zorla
gelecektede yemeyen, yemek zamanını işkence olarak gören bir çocuğa dönüştürür bu sadece
şekerler iş çok ama ben toparlanıp 4 gibi çıkarım
kuzulara ve kendinize iyi bakın
umarım naz kız hayırlı haberler ile döner
baharcım çok geçmiş olsun .. beren kıyamam kuzumaaa dikkat edin kendinize tam hastalım havası ..
burak' ın da burnu akıyoo .. bizde surup kullanıyoruz z.. bakalım çabuk atlatır inşll.
bende çıkacam birazdan toplanıyorum .. işlerin yoğunluğundan giremedim bende .
herkesi ve bebişlerini kocaman kocaman öpüyorum ..
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..
doktordan geldik doktor dört dörtlük bi soğuk algınlığı geçiriyo dediburun spreyi vitamin ve soğuk algınlığı için ilaç verdi. yapcak bişi yok bol bol emzir dedi ama ben işbaşı yaptım malum ( gözü içinde uçuk çıkmış sürekli kaşığıdı için yayılmış.. kaşıntıyı giderici bi şurupla uçuk kremi verdi.. zaten bide diş çıkarıyoduk gözdü gripti yandık yani huysuzluğunu anlatmama bilmem gerek varmı.. yemiyo içmiyo emmiyo ağlıyo uyumuyo allahım hiç bi bebek hasta olmasın. geçmişe göz atarken biri daha hasta galiba tüm hastalara acil şifalar diliyorum..
kızlar aranızda bebişe grip aşısı yaptıran yaptırmayı düşünen varmı bu nezaman yapılmalı bir kere grip olduktan sonra dahada yapılmayan bişeymi.
ilaç dışında çabuk iyileşmesi için önerilerinizi bekliyorum.. ıhlamur ve buhar başka varmı aklınıza gelen??
Sibel çok geçmiş olsun Nazımıza ya hadi grip neyse de uçuk virüsünü nereden hepsi bir araya gelmiş Allah kolaylık versin sana canım Naz a da şifa versin bir an önce.kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..
Su dk itibariyla minada hasta gozu ve burnu akiyorhapsuruyor yarin kan sonuclarini almaya gidince dr a gosteririm artik sibel sizede gecmis olsun ne verdi ozelden yazsana sogukalginligi icin bizimkide s.alginligi gece usudu ust ortmuyor uyku tulumu icinde erken diyordum ama vakti geldi sanirim
tekrar çok geçmiş olsun sibelcimkızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..
haydaaaaaaaaaSu dk itibariyla minada hasta gozu ve burnu akiyorhapsuruyor yarin kan sonuclarini almaya gidince dr a gosteririm artik sibel sizede gecmis olsun ne verdi ozelden yazsana sogukalginligi icin bizimkide s.alginligi gece usudu ust ortmuyor uyku tulumu icinde erken diyordum ama vakti geldi sanirim
benim içimde rahatben 3 gecedir kullanıyorum uyku tulumu sıcacık çok rahat valla üstü hep vaçıktı artık içim rahat burda havalar baya soğudu kar yağar yakında
slm kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirler bende çok kötüyüm yaa güneş hiç durmuo hem diş hemde kabızlık var yapıo az az ama poposu komple kıpkırmızı yara olmuş kanamış ayy çook kötü bu aaralar çok bişeyde yapıp yediremedim ama neden oldu anlamadım yaa gerçekten çok köt zorr uyuttum ağlıyarak uyanıo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?