2009 Aralık Anneleri

kuzum nasılsın?

biz iyiyiz çok şükür

iyi sayılırım cnm ailecek grip olduk bide beren üsütne gene larenjit oldu önceki gibi. cuma gene hep hastanedeydik ama bu sefer dah hafif dedi dr. ilaç üstüne ilaç işte. içip içip uyuyor kuzum. onun dışında işler çok bölünmüş durumdayım yani anlayacağın...

cnm kıyamam berenime
umarım tez zamanda toparlasın yavrum

sende dikkat et kendine hastalık bir yandan yoğunluk diğer tarafdan cnm.

öp kuzumu bende çıkıyorum yavaş yavaş

herkeze öpücükler

cnm kıyamam berenime
umarım tez zamanda toparlasın yavrum

sende dikkat et kendine hastalık bir yandan yoğunluk diğer tarafdan cnm.

öp kuzumu bende çıkıyorum yavaş yavaş

herkeze öpücükler

Güle güle meralcim seni öykücüğü öpüyorummmm

baharcım çok geçmiş olsun .. beren kıyamam kuzumaaa dikkat edin kendinize tam hastalım havası ..
burak' ın da burnu akıyoo .. bizde surup kullanıyoruz z.. bakalım çabuk atlatır inşll.

bende çıkacam birazdan toplanıyorum .. işlerin yoğunluğundan giremedim bende .

herkesi ve bebişlerini kocaman kocaman öpüyorum ..

ne oldu canım sıkıldın mı arkadaş sorduda ona yazdım anlamadım smile ile ne demek istediğini pardonCADIARZU

Son düzenleme:
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..

doktordan geldik doktor dört dörtlük bi soğuk algınlığı geçiriyo dedi burun spreyi vitamin ve soğuk algınlığı için ilaç verdi. yapcak bişi yok bol bol emzir dedi ama ben işbaşı yaptım malum ( gözü içinde uçuk çıkmış sürekli kaşığıdı için yayılmış.. kaşıntıyı giderici bi şurupla uçuk kremi verdi.. zaten bide diş çıkarıyoduk gözdü gripti yandık yani huysuzluğunu anlatmama bilmem gerek varmı.. yemiyo içmiyo emmiyo ağlıyo uyumuyo allahım hiç bi bebek hasta olmasın. geçmişe göz atarken biri daha hasta galiba tüm hastalara acil şifalar diliyorum..

ne oldu canım sıkıldın mı arkadaş sorduda ona yazdım anlamadım smile ile ne demek istediğini pardonCADIARZU
yok canım sadece yemiyo dedin diye üzgün ifade kullanayım dedim o da esniyormuş,ben de şimdi farkettim.

Canım benim yaa çok çok geçmiş olsun.bunu demekten başka bbirşey gelmiyor elimizden ne yazıkki buharı aç annesi geceleri varsa,ben unutmuşum kıştan beri kullanmayınca sonradan geldi aklıma.suyu da bol içir demişti bizim dr.bütün bebişler hasta,daha kış gelmeden. ALLAH acil şifa versin inş.

kızlar aranızda bebişe grip aşısı yaptıran yaptırmayı düşünen varmı bu nezaman yapılmalı bir kere grip olduktan sonra dahada yapılmayan bişeymi.

ilaç dışında çabuk iyileşmesi için önerilerinizi bekliyorum.. ıhlamur ve buhar başka varmı aklınıza gelen??

geçmiş olsun canım çabucak iyileşir umarım bebeğin.

berkayın da öyle dedesi bayramda hediye ayakkabı yaptırmış deriden ilk adım değil ama gezmeklik aksesuar olarak giysin diye bir tek bayram da giyebildik boydan olsa da ayakları etli olduğu için girmiyor şimdi. ağbisinden kalan ayakkabıları var onlar da öyle 22 numara ancak giriyor o da boydan büyük geliyor

bütün dişler uyku iştah düzenlerini bozuyor canım. dişi patlatınca bir süre normale dönüyorlar sonra yine diş geliyor böyle böyle 2 yaşına kadar sürecek sanırım. allah başka hastalık vermesin. çok üsteleme yemek konusunda bence.

kaydirigubbakcemile3 vallahi var kız haktanım kaydirigubbakcemile3
sadece ayı başı ördüm kız ne var onda :hulya:

hiç mütevazilik yapma yasemincim biz seni biliyoruz zaten canım

bence de ayberk ilk tecrübe olduğundan hep üzerine düştüm yemek konusunda. şimdi sabah kahvaltı ediyor diyelim öğleden sonra oluyor yemek yedirelim diyoruz yaa ben sabah yemiştim ama diye isyan ediyor(

şekerler iş çok ama ben toparlanıp 4 gibi çıkarım
kuzulara ve kendinize iyi bakın

umarım naz kız hayırlı haberler ile döner

kaç gündür denk gelemiyoruz senle canım. öpüyorum seni ve öyküyü.

hepinize çok geçmiş olsun canım. allah kısa zamanda şifa versin iyileşin inşallah.

hay allah yaa bütün bebişler hasta anneler hasta size de geçmiş olsun canım. mevsim değişimi hissettiriyor kendini bu kadarla kalsın hastalıklar inşallah.

sizin de üstüste gelmiş canım yaa. nazım da çabucak iyileşir dişini de patlatır da rahatlarsnızı inşallah. beren de hastaymış burak da öyle bebişler sıradan etkileniyor mevsim değişiminden. allah beterinden saklasın.

ben berkaya grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum canım. ama geçen sene ayberk okula başladığında bu aylarda soğuk algınlığı geçirmişti. vurdurmayı düşünmüştüm doktora aynı şeyi sormuştum. o da bu soğuk algınlığı grip ayrı demişti. grip virüsü aralık ocak gibi başlıyor demişti. vurulabileceğini söylemişti. bence sen de bir doktora danış.

Su dk itibariyla minada hasta gozu ve burnu akiyor hapsuruyor yarin kan sonuclarini almaya gidince dr a gosteririm artik sibel sizede gecmis olsun ne verdi ozelden yazsana sogukalginligi icin bizimkide s.alginligi gece usudu ust ortmuyor uyku tulumu icinde erken diyordum ama vakti geldi sanirim

ben 3 gecedir kullanıyorum uyku tulumu sıcacık çok rahat valla üstü hep vaçıktı artık içim rahat burda havalar baya soğudu kar yağar yakında

Sibel çok geçmiş olsun Nazımıza ya hadi grip neyse de uçuk virüsünü nereden hepsi bir araya gelmiş Allah kolaylık versin sana canım Naz a da şifa versin bir an önce.

Pelin Mina da mı rahatsızlandı. Size de geçmiş olsun tam hastalık dönemi gerçekten de.
Uyku tulumunu ben bu gece itibaryla giydirmeyi düşünüyorum.

slm kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirler bende çok kötüyüm yaa güneş hiç durmuo hem diş hemde kabızlık var yapıo az az ama poposu komple kıpkırmızı yara olmuş kanamış ayy çook kötü bu aaralar çok bişeyde yapıp yediremedim ama neden oldu anlamadım yaa gerçekten çok köt zorr uyuttum ağlıyarak uyanıo((

tekrar çok geçmiş olsun sibelcim
umarım tez zamanda toparlar yavrum

bu arada güzel kızına bol bol dua oku
nazarda değer yavruma
her gece uyuturken muhakkak dua oku kuzuya ne olur.

haydaaaaaaaaa
çok üzüldüm yaaaaaaaaa
geçmiş olsun cnm
ben uyku tulumunu 4-5 gecedir kullanıyorum
malum havalar soğudu
sabaha karşı dahada soğuyor
hal böyle oluncada giydirdim
inan pelin rahat edersin.
hiç erken diyede düşünme

ben 3 gecedir kullanıyorum uyku tulumu sıcacık çok rahat valla üstü hep vaçıktı artık içim rahat burda havalar baya soğudu kar yağar yakında
benim içimde rahat
üstlerikapalı durmuyorki sıpaların

yaramı olmuş poposu
geçmiş olsun kuzuya
kızım dr bir danışsana
yazık yavruma
küvetine sıcak olamayacak şekilde su doldurda otursun yavrum
kabızlık için fitiller var kullansana onlardandaCADIARZU

kızlar d. günü cvplarınızı okudum hepinize teşekkürler..
senem ne müthiş fikirlerin varmış öyleee.. bayıldım şimdi hangisini nasıl uygularım düşüncelerine daldım... bilgisayarı yokmuş gibi murat da gelip benimkini alıyor aralarda girebiiyorum of

az önce dediki eşim bu sene son yılların en çetin kışını geçircekmişiz..
allah yardımcımız olsun... Allah evsizleri, evi soğuk olanları, bebekleri beraberinde de bizim bebeklerimizi korusun inşallah..
eşim söyler söylemez beni endişeler sardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…