ya evet pelincim öyle tezek kokuları içinde ıssız sakin biyerde çalışıyorum :))
evet canım kirpinin orda nokta kadar bi kırmızılık çıkmıştı şimdi bütün gözkapağını ve hatta kaşına kadar geldi ki bu sabahta öteki gözünde çıkmış gözünün altında da hafif var(
herkese günaydıınnn. şimdi diceksinizki salı salı bu hatunun burda ne işi vaarrr.. hemen söyliim ben dünden beri henüz yatamadım. kız sabaha kadar sürekli ağladı ve uyumadı haliyle bende. şuan okadar kötü hastaki anlatamam. fena bir grip olayı.. hapşırıyo burnu akıyo gözü zaten kötü. iyice yaşarıyo iyice kızardı. yani neresini anlatsam bilemiyorum.. 2,5 da dr kontrolümüz var eğer ben uykusuzluktan bayılmamış olursam kızı doktora götürcem. şimdi biraz ortalık topliim belki uykum açılır. hepimizi öptüm..
Bizimki de dergileri yiyor pinçik pinçik edip doğru ağzına.afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın meralcimmm:))))))))))
ben onun ağzını yerimmm cokacimcoook
benim ki kitap bulunca yiyo sempatiksalakcinni
oyuncak bende almıyorum ilgisini çekmiyo şu an
karıştırıp kurcalama devrinde tek bir şeye bağımlı kalmayı sevmiyolar ve tez sıkılıyolar
Zeycan kim Doruk kim diyecektim ki katre78 sanırım.zeycan canım hayırdır?
inşallah doruk hasta değildir((((((
Ben zincir çekmeyi bile beceremem. Kabiliyet meselesi sanırım.Aynen Ebru ya ayakkabı olmuyor tombiş ayaklarayazın sandalet alacam diye çok gezmiştim sonunda önü tamamen cırt cırtlı ollanlar olmuştu ancak onu aldım.o çarık gibi dediğinle gçen sene kışı geçirdik biz dışarda.bu sene ne olur bilmiyorum.geniş olsun diye bakın cada ayakkabı kocaman oluyor napcez bilmem.
hehe ben de seviyorum ya ne güzel bana verseler oturur oynarım hepsiyle ne dertleri varsa
aferin kuzuya iüviyy ini severim onun ben.
ee boşuna atom karınca dememişlerhamarat hatunsun vesselam
anam kız sen yoksam bebeğim var diye bizi mi kandırıyon sempatiksalakcinninasıl beceriyosun hem bebek hem bu kadar işi yahuu aklım ermiyor.maşallah vallahi
ee boşuna atom karınca dememişlerhamarat hatunsun vesselam
anam kız sen yoksam bebeğim var diye bizi mi kandırıyon sempatiksalakcinninasıl beceriyosun hem bebek hem bu kadar işi yahuu aklım ermiyor.maşallah vallahi
Bizimki de dergileri yiyor pinçik pinçik edip doğru ağzına.
Oyuncakla da başka bir yerdeyse çok güzel oynuyor, evde yüzüne bakmıyor sıpa.
Zeycan kim Doruk kim diyecektim ki katre78 sanırım.
Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah.
Ben zincir çekmeyi bile beceremem. Kabiliyet meselesi sanırım.
O da bende yok.
fundacım üst alt farketmez diş çıkarırken iştahsızlık normal
üst dişler daha zor çıkar ama
kolayca çıkarsalar yavrucaklar atlatsalar şu sıkıntılarıda yaaa((((((
kaydirigubbakcemile3 vallahi var kız haktanım kaydirigubbakcemile3
sadece ayı başı ördüm kız ne var onda :hulya:
aminnnn canım valla çok üzülüyorum o yemedikçe kolayca çıkarsın inşallah bütün bebişler dişleri
hamarat senicanaaan o ayılı paspasın yüzünü yaptım :))))))))
ipim yoktu ince iple yaptım ama becerdim :))))
kalın iple daha güzel olur inceyle biraz komik düştü :))))))))))
kıyamam cnm yaaaaaSelam melisin üst dişleri geliyor patlamış tam değil ama çok huysuz sürekli mız mız bide kızlar bişey sorcam üst dişlerin çıkması bu kadar iştahsızlık yaparmı bırakın bişey yemeyi 4-5 saatte bir hatta daha da uzun zaman mamayı bile içmiyor içmek istemiyor sizinde böylemiydi hatırladığım kadarıyla alt dişlerinde bu kadar iştahsız değildi mesela bugün gece 12 de mama içti abartısız sabah 12 ye kadar ağzını açmadı:gitme:
aminfundacım üst alt farketmez diş çıkarırken iştahsızlık normal
üst dişler daha zor çıkar ama
kolayca çıkarsalar yavrucaklar atlatsalar şu sıkıntılarıda yaaa((((((
ayı başı ne yahuuuuohaoldumsmile
tmm yetenek de vakitsizlik yokmu maş. bide burayada rahat griyosun ben burada çok duruyorsam zaten ogün pek bişi yapamamış oluyormohaoldumsmile çokmu beceriksizim nebilmiyorumkismile hiç bişeye yetişemiyorum:sinifsinif:
inşallah yaaa((
üzülmemek eldemi((((
sabretmekten başka çare yok
yediği yeter ona, çok yemese bile kendine yetecek kadar alıyodur yemeğinden
aman ha yemiyo diye tıkma kuzuya zorla
gelecektede yemeyen, yemek zamanını işkence olarak gören bir çocuğa dönüştürür bu sadece
Bebeklerin anne karnndaki resimleri ve doduktan sonraki resimleri
şuna bakın arkadaşlar ya ne kadar güzel
ayı başı ne yahuuuuohaoldumsmile
tmm yetenek de vakitsizlik yokmu maş. bide burayada rahat griyosun ben burada çok duruyorsam zaten ogün pek bişi yapamamış oluyormohaoldumsmile çokmu beceriksizim nebilmiyorumkismile hiç bişeye yetişemiyorum:sinifsinif:
hamarat seni
2 dk boş durmuyosun anlaşıldı
kıyamam cnm yaaaaa
hayırlısıyla çabucak çıkarsın inş.
mamamı veriyosun sadece sen
ay hiç gülceğim yoktu kız allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
canan çocuk odası için güzel bir paspas modeli koymuştu sayfaya
ayı şeklinde ve ponponlu cananın albümünde var
işte o ayının başı bu kaydirigubbakcemile3
yavrum bende sabah yemek yaptım yatağı düzelttim sadece bişey yapmadım bugün ayı başı yaptım kaydirigubbakcemile3
hayır canım şu an hiç bişey yemiyo hepsini reddediyo çok çok acıkınca mama alıyor sadece
ay hiç gülceğim yoktu kız allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
canan çocuk odası için güzel bir paspas modeli koymuştu sayfaya
ayı şeklinde ve ponponlu cananın albümünde var
işte o ayının başı bu kaydirigubbakcemile3
yavrum bende sabah yemek yaptım yatağı düzelttim sadece bişey yapmadım bugün ayı başı yaptım kaydirigubbakcemile3
hayır canım şu an hiç bişey yemiyo hepsini reddediyo çok çok acıkınca mama alıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?