2009 Aralık Anneleri

kızlar havadisler neler gerçi benim atom karınca biricik dünür yok ki bana özet geçsin gündüz giremedim patronun yeğen ezeli seyrediyordu inrtten askere gidecek zaten ama patladım sadece mina ve nazı gördüm çoook geçmiş olsun canım ben soğuklarda hasta olacaklarını zannetmem ama geçiş dönemi çok tehlikeli rabbim korusun hepsini

güneşe de geçmiş olsun benim ki geçenlerde öyleydi kaka yapınca hemen çığlık atarak ağlıyordu yavrum canının yandığı çok belliydi eczaneden cucciolo diye bir pişik kremi verdiler çok iyi geldi 2-3 sürüşte geçti ama bu arada bende 2 dakika arayla açıyordum altını çok kötüydü

kız uyuyor eşim maçta gelsede kız uyanmadan banyoya girsem yoksa bitlenicem

diş çıkarma döneminde daha asitli oluyormuş kakaları..zeynepte bugün 4 kez kaka yaptı ve poposu fena pişik olmuş.banyo yaptırdım akşam bolca pişik kremide sürdüm sabaha rahatlar biraz inş.

diş çıkarma döneminde daha asitli oluyormuş kakaları..zeynepte bugün 4 kez kaka yaptı ve poposu fena pişik olmuş.banyo yaptırdım akşam bolca pişik kremide sürdüm sabaha rahatlar biraz inş.

bende ozaman dişten şüphelendim günde 7-8 kere yaptı sıvı kaka ama 1 hafta olacak yok hala diş bakalım bekliyoruz şimdi normale döndü size de geçmiş olsun hemen geçer inşallah

Benim oğlan banyo yaparken ağlamaya başladı 2 seferdir çok ağlıyor nolduki nasıl eski haline döndürebilirim elimiz ayağımız dolaşıyor yıkarken çok ağlıyor :çok üzgünüm:

slm herkese çok zamanım ve dermanım yok yazmaya cumartesi gecesi düşük yaptım sancılandım ve düştü bebeğim moralim berbat
merak eden olmuştur belki diye yazdım
umarım hersey yolundadır şimdide ailemin yanına izmire geldim
kendinize ve bebişlere ii bakınnsenağlama

sibelcim çok geçmiş olsun .. kıyamam ya kuzumaa üst üste gelmiş hepsi . . inşll. bir an önce atlatırsınız çabucak iyileşir nazımızzz.

daha kış gelmeden böyleler yaaa kışın ne yapacaz.. allah yardımcımız olsun ..

pelin size de çok geçmiş olsun . tahlil sonuçlarınız da iyi çıkar inşll. bizim kide üstünü örmediği için iki gecedir onun odasının kaloriferini yakıyoruz..biraz erken biliyorum ama yoksam sabaha kadar buz kesiyoo yavrucak...

ben 3 gecedir kullanıyorum uyku tulumu sıcacık çok rahat valla üstü hep vaçıktı artık içim rahat burda havalar baya soğudu kar yağar yakında

benden alacam bakıyorum netten olmadı bebek mağazalarına gidip bakacam ..

mehtap size de geçmiş olsun .. İnşll. çabukcak düzelir ..

yandık desenee.. :sinifsinif:

sevgicim çok geçmiş olsun . Ne diyeyim ki .. Çok zor .. Allah yiğite uzun ve sağlıklı ömürler versin canım ..

Herkese günaydıııınnnnn ..
Kimseee yokmuuuuu ??? Yalnız mıyım yoksaaa . akannehir bilmiyorumkismile

GÜNAYDIN TOPİK

ŞEKERLER NASILSINIZ
BİZDE HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR
ÖYKÜCÜK BUGÜN SAAT 5 DE GÖZLERİNİ AÇTIsempatiksalakcinni
UYUTAMADIMDAdelikafadulden ÇOK FENA UYKU BASTIRIYOR ŞUANmirmirmirmir

SEVGİCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSU CANIM
VARDIR RABBİMİN BİLDİĞİ BİRŞEY HERHALDE
HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR İNŞAŞALLAH
SEN BOL BOL DİNLEN TOPARLA KENDİNİ
ANNENLERE GİTMEN SÜPER BİR FİKİRMİŞ:1hug:
ÖPÜYORUM SENİ İYİ BAK YİĞİTE VE KENDİNEa.s.

Herkese günaydıııınnnnn ..
Kimseee yokmuuuuu ??? Yalnız mıyım yoksaaa . akannehir bilmiyorumkismile

YALNIZ DEĞİLSİN BEN VARIM:1hug:
GÜNAYDIN CNM

günaydın kızlar hepinize cvplarınız için teşekkür ederim pişik kremimiz vardı zaten onu sürdüm bide bzm kızın poposu ilk doğdu zamnlar berbat pişik olduğu için doktorun verdiği fito vardı onuda sürdüm birazcık daha iyi rezene flan içirdim hala mızmız ama bu sefer poposundan olduğunu sanmıyorum ne olduysa devamlı bir mızmızlık halindeyiz zaten gece ağlayarak uyanıo ne istio anlamıorumki((

ah kıyamam ben kuzuma
bir konuşsalar bir yürüseler
kendi dertlerini anlatsalar ne güzel olcak

ah kıyamam ben kuzuma
bir konuşsalar bir yürüseler
kendi dertlerini anlatsalar ne güzel olcak

evet cnm aynen bi konuşsaşa yürüseler çok iiyi olcak ama yürüdüklerinde biz ne olucaz onu bilmiorum gerçekten bnm kız sürünme pozisyonundan emeklemeye geçti nihayet 2gündür falan heryere gidio kurcalıo kabloları çekiştirio bi saniye gözümü ayıramıyorum orta sehpalara köşelik aldım kafasını çarpınca bişey olmasın die onları bile söktü ben yürüyünce düşünemiorum bilesempatiksalakcinni bunları ama olsun yürüsünler biran önce:))

günaydınn canım.. erkenci bugün öykümüz haa annesini uyutmamış.. tatlı cadııı ..

günaydın canım m.. dişmi acaba .. bu aralar hepsinde bi huysuzluk var valla. bi konuşsalar da dertlerini anlatsalar..

cnm inan bilmiorum derdini dişde var evet dişte çıkarıo ama bununki aştı artık kendini yaaa delirmek üzereyimakannehirevet bi konuşsalarda dertlerini anlatsalar offffsabah kalkıo yatakta direk telsizini alıo ordan küt pat üflüo sonra başlıo çığırmaya ayağa kaldırıo bizisempatiksalakcinni

ORTA SEHPAYI BEN ORADAN KALDIRDIM CNM
RAHAT RAHAT EMEKLESİN DOLAŞSIN DİYE ALANI GENİŞLETTİM HANFENDİYE

herkese günaydın :)
bugün bana tatilllllllllllllllllllllll:)

HADİ YAAAAAAAAAAAAAopuyorumnanaktan
SÜPER SENEMCİM
NE TATİLİYMİŞ BU ÇARŞAMBA ÇARŞAMBACADIARZU

bak sen yaramazaaa çok akıllı bunlar yaa aynen bizimki de telsizine ulaşamıyoo karyolasına tutunun kalkıyoo ayağa oradan bağırıyoo ... bağırınca geleceğimizii bildiği içinnn sesleniyo bize .. maşallah hepsine 41000 hemdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…